• Silje Victoria

  2

  HJELP!

  Liten oppdatering fra jobb mellom alle kundene. Formen er enda verre så jeg sitter å drikker te i håp om at det kan hjelpe litt. Absolutt ikke glad i te, men hva gjør man ikke for å bli frisk?! Jeg skal jo egentlig være 50% sykemeldt men nesten ingen av kundene mine har mulighet til å flytte timen sin så da blir det nesten fulle jobb-dager frem til lørdag. Kjenner at kroppen ikke er spesielt fornøyd med det, men jeg får heller bli fullt sykemeldt neste uke hvis det ikke blir bedre. Da blir hvertfall noen av kundene fornøyde, det er jo viktig! :)

  Hvis noen har noen tips til sår hals, MASSE hoste og feber utenom the obvious som hostesaft osv( for det hjelper ingenting ) så del gjerne det med meg!! Setter STOR pris på alt av forslag.

  7

  OPERASJON

  Hei dere!

  På søndag reiste min bedre halvdel tilbake på jobb, så nå er jeg hjemme alene igjen. Hadde ei venninne på overnatting de 2 første nettene, noe som hjalp veldig. Det er så kjipt å sove alene når man er vant med å ha samboer hjemme hele tiden. Nå er jeg også blitt 50% sykemeldt enda lenger etter jeg var hos legen igår, så jeg går mye hjemme siden jeg fremdels er ganske dårlig. Har selvfølgelig klart å dra på meg en stygg forkjølelse oppi alt sammen også, så ekstra sliten å pjusk nå.

  //Bilde fra helgen, vi hadde besøk av et par venner og koste oss med spillekveld og litt vin :)

  Etter legebesøk og røntgen av lungene igår var det ny tur til sykehuset idag på øre-nese-hals avdelingen. Der rakk jeg såvidt å sette meg ned i stolen før legen konstaterte med at jeg må få operere ut mandlene, og det fort! Jeg ble så UTROLIG lettet!!! Dette har jeg ventet på i 1 år nå, så det var deilig å endelig få litt gang i sakene. Det kan likevell ta alt fra 3-6 måneder, men jeg er bare glad for at jeg får operert dem ut. Jeg står i tillegg på en ringe-liste, så hvis noen avbestiller får jeg beskjed dagen før, så da krysser vi fingrene for at jeg snart blir frisk og får operasjon.

  Nå skal jeg se ferdig dagens episode av PH på viaplay før jeg lager meg noe mat. Ha en kjempefin kveld dere :)

   

   

  VI BLOGGES

  11

  Ned i vekt med juicing

  Hei alle sammen!

  Her om dagen så jeg en dokumentar om Juicing på netflix, Fat Sick and Nearly Dead. Jeg ble utrolig nysgjerrig på om dette faktisk fungerer. Siden jeg har prøvd en del andre kurer å fått det til, tror jeg juicing hadde vært enklere for meg for siden jeg bare har juice å forholde meg til, ingenting annet å velge i. Tenker også på at jeg vil bruke det som en kickstart før jeg begynner på igjen med strikt lavkarbo. I tillegg får jeg renset kroppen min skikkelig, noe jeg tror trengs.

  Glasses with fresh vegetable juices isolated on white

  Jeg har tidligere gått på lavkarbo i 3-4 måneder og gikk ned 20kg kun ved å spise relativt strikt lavkarbo og trene alt i fra 3-7 dager i uken. Jeg hadde også personlig trener ca 1 gang i uken, noe som jeg akkuratt har startet med igjen. Lavkarbo er noe jeg kan signere på at fungerer, både for å gå ned i vekt men det er definitivt bra for kroppen min også. Hvis jeg går på lavkarbo får jeg ikke vondt i magen, noe jeg nesten ALLTID har om jeg spiser høykarbo. Jeg er ikke oppblåst lenger. Jeg får mer energi etterhvert som kroppen venner seg til å forbrenne på en annen måte enn når du spiser høykarbomat og sukker. Jeg føler meg rett å slett bedre når jeg holder meg på lavkarbo. Selvfølgelig hjelper det jo også på når du vet du går ned i vekt av å gjøre det.

  Jeg har ikke satt meg noe mer inn i juicingen annet en å søke litt rundt på nettet. Så da håpet jeg at noen av dere kjære lesere kanskje hadde prøvd det ut å ville dele deres erfaringer og tips med meg her, før jeg hiver meg ut i det!

   

  Q. Har du prøvd noen dietter eller detoxer som har fungert for deg?

   

   

  VI BLOGGES

  6

  Selvbruning eller solarium?

  Nå som det nærmer seg sol og sommer er jeg nok ikke alene om tanken på å bli brun. Det siste året har jeg holdt meg vekke fra solarium, mest fordi jeg ikke har råd til å bli brun og vedlikeholde brunfargen av å ta solarium. Det at solarium blir mer og mer omtalt som farlig og at det er økt risiko for hudkreft og andre hud og øyeskader, får meg ikke til å springe å ta sol med det første. MEN.. Jeg er lys i huden, har fregner og blir ikke fort brun, og solarium er det som har fungert best for meg på mange måter.

  Jeg har prøvd haugevis med forskjellige selvbruninger men ingen av dem får meg til å ville fortsette med det. Omtrent alle selvbruninger lukter vondt, det er et evig styr å påføre det med mindre du har noen som kan hjelpe med å smøre/spraye. OG det er dyrt per flaske (syns jeg)  hvis du skal ha noe som er bra i følge dem i butikken..

  Det som er dilemmaet mitt her er jo da, hva er best?

  Solarium

  ❤ Jeg får mindre urenheter

  ❤ Jeg blir naturlig brun

  ❤ Det er utrolig avslappende

  ❤ Øker kroppens egen produksjon av vitamin D av sol/solarium

  ✘   Dyrt

  ✘   Økt fare for kreft og andre hud og øyesykdommer

  ✘   Du får fortere rynker/aldres fortere i huden

  ✘  Det kan være utrolig uhygienisk og flere opplever å ha bli filmet, til og med funnet noen gjemme seg bak solsengene

   
  Selvbruning

  Mye sunnere en solarium

  Relativt raskt og enkelt

  Blir fin og brun nesten med en gang

  Billigere enn solarium

  ✘   Vond lukt

  ✘   Omtrent umulig å påføre gjevnt på HELE kroppen uten hjelp

  ✘   Kan være allergiframkallende sammen med sollys 

  ✘  Må opprettholdes ofte for å ha en jevn og fin farge

   

  Hva mener dere?

   

  VI BLOGGES

  4

  STAY HYDRATED

  Typisk min flaks har jeg ikke blitt noe bedre, men bare værre. Jeg ligger nesten helt slått ut på sofaen, med feber, vond og tett hals, vond hoste, såklart redusert allmenntilsand. Jeg håpet at jeg skulle bli bedre igår/idag når jeg våknet men det var stikk motsatt. Mine altfor snille gudforeldre, Marit og Olav kom på døren med et helt apotek til meg. Jeg hev jo da innpå alt jeg fikk lov til/kunne ta i håp at jeg skulle våkne opp litt friskere idag, men våknet isteden opp med helt tette lunger/hals og nesen var helt pottetett, svett og klam og virkelig ikke klar for dagen.
  Etter å har gjort det jeg skulle gjøre på skolen og jobb, var jeg først innom to veninner på vei hjem, og deretter fikk jeg komt meg til butikken og handlet inn litt mat, endelig! Etter å ha spist ALT FOR MYE, ligger jeg nå som en slakt på sofaen. Siden jeg ikke har fått i meg annet en middagen idag er det jo viktig at jeg drikker masse, og i tillegg får i meg alle vitaminene jeg skal ha. Så nå sitter jeg å ser på Teen Wolf (!!faktisk!! veldig bra, hadde aldri trodd det men verdt å gi serien en sjanse hvis du ikke har det tidligere), har laget to kopper te, blå kopp: dekadin hot drink ( den på bildet over) og hvit kopp: blueberry muffin tea, har også et glass med nycoplus c-vitamin brusetabelett og en stor karaffel med vann. Ikke nokk med at jeg er syk, men er jo så utrolig varmt for tiden, så viktig for alle dere andre også å huske å drikke masse vann!

  Imorgen er første dag av fagprøven, og jeg gleder meg faktisk! Det blir så deilig å endelig være ferdig med alle sånne store avgjørene ting, hvertfall for en god stund! Etter prøven kan jeg endelig slappe litt av og stresse ned. Jeg føler jeg har ganske god kontroll på det jeg skal utføre på den praktiske delen på onsdag også, så jeg regner med at neste gang dere hører fra meg er jeg frisør med fagbrev!! Om jeg ikke får det, tar jeg som det kommer, men akkuratt nå er det noe jeg ikke tenker på!

  Ønsk meg lykke til da!

   

  VI BLOGGES  2

  INBODY TEST - VEKTTAP

  Det er en del av dere som har lurt på hvordan en Inbody test virker og ser ut. So here it comes. Det første man gjør er å stå på en slags vekt, barbeint, hvor man taster inn telefon-nummeret sitt. Da kommer "brukeren" din opp, hvor høyde, alder, kjønn og startvekt står. Deretter tar man tak i noen måle greier som man har i hver hånd, og holder dem til hver side av hoften helt til maskinen har målt hele kroppen. Grunnen til at man må holde "kontrollene" er at maskinen skal måle hele kroppen så den sender noen slags signaler som går via metallplatene man står på og metall platene som er på "kontrollene" man holder. Dette tar bare noen få sekunder, før maskinen piper og den har veid og målt ferdig. Man kjenner ingenting og det er akkuratt som en mye mer avansert baderoms-vekt.

  Det ser mye mer avansert ut en det egentlig er! Jeg starter fra toppen: øverst ser dere hvor jeg har blurret vekk nummeret mitt, står alt det jeg snakket om over, alder, høyde etc. Deretter kommer Analyse av kroppens sammensetning. Der står det hvordan forskjellige ting som proteiner f.eks ligger ann inne i kroppen min akkuratt nå, og i den lille boksen ved siden av som heter referanseområde, viser hvor det burde ligge mellom. På denne ligger jeg ikke så langt vekk på det meste så det er bra!

  I neste boks som heter muskel og fett analyse, måler den, som i navnet, muskler og fett masse. Hvor mye de forskjellige veier, og hvor mye jeg burde ha av det forskjellige, som står i referanseboksen vedsidenav. Som dere ser så er jeg over på alle disse punktene utenom muskelmassen som ligger akkuratt på kanten, men jeg nermer meg! Jeg har gått mye ned siden føste gang jeg prøvde maskinen, så jeg skal prøve å få med meg arket fra første gang jeg prøvde, så dere kan sammenligne det selv, og se hvor mye fremgang jeg faktisk har fått.

  Vektdiagnose; her måler maskinen BMI'en, noe som alle kan gjøre selv med høyde og vekt. Den måler også fettprosent og midjemål. Den siste er jeg faktisk litt usikker på hva er, men han forklarte meg at selv supertrente normalvektige pleide å ligge litt over på denne, og at jeg ikke MÅTTE ligge mellom de tallene som blir vist i referanseboksen.

  I kroppsbalanse muskulatur boksen måler maskinen muskelaturen, og om den er godt balansert! Jeg hadde litt ujevnt sist, men denne gangen var den jevnet mye mer ut, så det var kjempebra jobbet sa treneren min. Den prikkede linjen som er underst på hver måling er det som er fettprosent i den delen av kroppen, så som dere da ser, har jeg mer muskler enn fett i beina. Det som hadde vært gøy å vist med den første målingen jeg tok her, er at fettprosenten har gått UTROLIG mye ned og musklene har gått opp!

  Helt nederst kommer det lille skjemaet Body composition history opp, hvor hver måling blir skrevet ned, så du kan se hvor mye du veide med første måling osv. Her ser dere at første målingen min var 17.02.2014 hvor jeg veide 90,3 kg og nå på siste måling; 26.05.2014 har jeg gått ned til 79,7 kg det står også vedsidenav hvor mange kcal jeg burde holde meg til. Dette tenker jo ikke jeg så mye på siden jeg fremdeles går på lavkarbo.

  Den øverste boksen til høyre Visceral fat area måler hvor mye visuelt kroppsfett jeg har, altså hvor mye fett jeg har som faktisk syns f.eks magen. Denne målingen har også gått MASSE ned siden første måling, så det er alltid gøy!

  Den neste store boksen til høyre er ganske enkel å forstå, her huker maskinen av hvor jeg ligger ann og disse har også stabilisert seg og gått ned mot normalen. På vektdiagnose ligger jeg fremdeles på overvektig men resten ligger på normalen og maskinen mener også at jeg er sterk, noe den har gjort siden jeg startet!

  Vektdiagnose boksen nest-nederst til høyre viser hvor mye jeg burde veie/idealvekten min. Det som var litt anderledes denne gangen var at idealvekten min har gått ned et par kilo til. Dette forklarte han at hadde skjedd med noen andre kunder også, men han kunne ikke forklare helt hvorfor dette skjedde. Tidligere har idealvekten min vært 71 kg mens nå er den nede på 68,8 kg. Treneren min sa at vi fremdeles skal jobbe mot første idealvekten som var 71 kg og så ta det derfra heller! Så nå har jeg kun litt under 10kg igjen! Dette skal jeg klare! 

  Den helt nederte boksen til høyre aner jeg ikke hva er og den går vi heller aldri igjennom, så jeg tror ikke den betyr så mye for meg eller dere!

   

  Hvis det er noe dere ikke forstår eller om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre!

   

   

  VI BLOGGES

  6

  TO FJELLTOPPER

  Hei dere! 

  Det blir en sent blogg-innlegg idag. Jeg sto opp tidlig for å kjøre mamma på Champagne-lunsj og skulle egentlig ta ny piercing i navlen, men viste seg at det var steng, eller lite folk på jobb, så ble ikke ny piercing idag. Har jo fri på mandag, så skal prøve igjen da. Kjørte en liten tur hjem, før jeg tok turen inn til Mosterøy og møtte Mina. Vi kjørte først inn til Rennesøy og gikk tur opp til 'Pilå' - der vi gikk opp sist søndag. Deretter kjørte vi inn til Mosterøy igjen og gikk tur rundt 'Mastravarden'. Begge plassene er det høyeste punktet på øyene, så vi fikk oss litt trim idag og. Imorgen blir det en hard økt på treningssenteret, det er planen hvertfall.  Nå må jeg snart legge meg for jeg skal kjøre mamma og Thierry til flyplassen i 4-tiden inatt. De skal reise til USA 1 måned og må si jeg faktisk gruer meg litt til å være alene hjemme så lenge i dette store huset. ( vennene mine OG meg selv mener det spøker nede i kjelleren der jeg sover. Så tror jeg skal flytte opp i 1 etasje mens de er vekkreist!) Må også vaske mine egne klær, klippe gresset, vanne planter osv, så dette blir en bra smakeprøve på hvordan jeg får det nå når jeg snart skal flytte helt for meg selv. Kjenner at jeg er litt nervøs, selvom det ikke er jeg som skal fly..for dere som ikke vet det har jeg veldig fly skrekk, og selvom det ikke er jeg som skal fly har jeg ikke noe lyst at mamma og stefaren min skal det. Men det går jo nesten alltid bra så da gjør det vell det denne gangen også. Slapper nok ikke helt av før jeg vet at de har landet trygt.

  Siden det ikke blir noe nytt innlegg før dere har reist mamma og Thierry, så vil jeg si masse god tur og kos dere masse! Bon voyage! Je t'aime. PS; Je me conduirai bien!

   

  VI BLOGGES

  6

  LEGEN

  Hei dere.

  Fikk en telefon fra legen min igår om at jeg måtte komme inn for flere blodprøver, så da kjørte jeg dit idag tidlig. Fikk tatt en del tester og måtte i tillegg inn til legen fordi forkjølelsen min er blitt værre. Fikk ikke noe pencilin e.l men fikk beskjed om å holde meg i ro, måle temperaturen, fordi jeg hadde ganske høy feber da jeg var der og bare holde meg inne resten av uken. Jeg har jo sykemeldingen som jeg fikk på mandag så hun trengte ikke skrive en ny til meg så det var jo greit. Jeg har også fått en henvisning til fysioterapaut så ikke hånden min skal bli så ille igjen.

   

  Var plutselig mye drit på en gang, menmen. Nå har jeg snart fagprøve også, så begynner å bli litt 'stressed out'  men det går så fint! Håper alle dere leserene mine holder dere friske hvertfall!

   

  VI BLOGGES

  12

  MINE TOPP 10 VEKTTAP-TIPS

  Siden det var så mange som ville ha mine tips og øvelser som jeg synes er best for min vektnedgang lager jeg et eget innlegg for det. Jeg er fremdeles sengeliggende med hånden min og forkjølelsen som selvfølgelig var blitt værre når jeg sto opp idag. Enten har jeg fått lungebetennelse, eller så kommer den. Fikk også svar på blodprøvene jeg tok hos legen igår, og må inn for å ta flere tester, fordi jeg hadde litt manger på litt forskjellig. Satser på jeg føler meg litt bedre imorgen så jeg kanskje orker å kjøre til legen.

   

  ps. punktene står ikke i noen bestemt rekkefølge med det du spiser er definitivt viktigst om du vil ned i vekt!! 

  TOPP 10 TIPS


   

  Lavkarbo definitivt. Jeg hadde aldri klart å kommet dit jeg er nå uten lchf. Spis masse kjøtt og grønnsaker, unngå/ikke rør brødmat, pasta, ris, godis/brus og ( alkohol ) så er du godt på vei! Prøv å ha faste måltid og ikke sen kveldsmat. Siden jeg vet at LCHF ikke er for alle for noen kan bli veldig syke av det, går det likevell an å holde seg vekk fra det du skal på lavkarbo, eller ha det i små mengder. F.eks lavkarbo/fullkorns pasta/ris, rugbrød/lavkarbobrød og holde deg mest til grønnsaker og kjøtt og ikke så mye fett som i lchf( sauser, smør, majo, bacon etc )

  Drikk MASSE vann. Du skal drikke minst 2,5 liter vann til dagen. Husk at om du er i bevegelse skal du ha enda mer. Drikker du mye kaffe, te eller alkohol, husk vann på siden da dette er vannlatende. Vann får deg til å føle deg mettere og øker også forbrennelsen. Huden din blir penere. Du føler deg mer kvikk og våken. Når du trener yter du mer når du drikker vann. Jeg prøver å alltid ha med meg en drikke flaske med vann i vesken/baggen; prøv å gjør dette til en vane.

  Kutt alt usunt ut av livet ditt. Jeg startet med å kutte ut godis/chips/nøtter og brus/saft i januar, og sluttet akkuratt med alkohol og røyk. Det å kun kutte ut dette, uten diett og trening hjelper deg nok å gå ned litt, men det stropper nokk opp ganske fort. Det kommer jo også ann på hvilken mengde du spiste/drakk fra før.

  Hvis du trener på senter; ta i bruk personlig trenertimene dine!!!! Dette er også noe jeg ikke vet om jeg kunne klart meg uten. Jeg kjøpte jo 20 timer PT etter de 2 gratis jeg fikk når jeg meldte meg inn på Elixia. Du presser deg selv 110% mer og får så sinnsykt mye mer igjen for treningen. Jeg får ett opplegg som er lagt opp slik at jeg får de resultatene jeg vil ha fortest mulig! Jeg har anbefalt alle veninnene mine som jeg trener med på Elixia at de må ta i bruk PT timene de har fått, for det er virkelig verdt det.

  Hvis du ikke trener; START!
  Jeg vet det er tungt i begynnelsen, men når du begynner å å teken på det, trust me, det er DRITGØY! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men fyfaen, mestringsfølelsen du får etter en tøff treningsøkt og bare det at du er litt støl dagen etter på...deilig!!!

  Unn deg noe godt OG sunt. Hvis du virkelig MÅ ha noe godt en dag, prøv å hold deg til helgen for ikke å få dårlige uvaner. Hvis jeg skal unne meg noe godt spiser jeg som regel guacamole og ostechips, men jeg kan også kjøpe en Atkinsbar å dele den opp i små biter for å kose meg ekstra mye. For de som ikke går på så streng lchf diett går det jo ann ha tyrkisk youghurt eller hjemmelaget krem/m sukrin og bringebær.


  //Tatoveringen jeg tok på ribbeina på arrangementet Kroppskunst Mot Barnekreft; Without struggle There is no progress.


  Ikke bruk vekten for mye! Jeg veier meg nesten kun på Bodymass maskinen når jeg har satt av tid til det med PT'en min. Det er mye mer motiverende, for da er det en stund siden sist og jeg har da gode resultater hver eneste gang, noe som er mye mer motiverende en å ha gått ned noen gram fra dag til dag. Jeg får da også se resultater av styrketreningen, med at muskelmassen er gått opp og at fettprosenten er gått ned. På en bodymass veiing får du også vite din egen idealvekt basert på høyde, alder, kroppsbygning osv. Det også veldig motiverende for da har du ett eksakt tall å jobbe ned mot.


  Ta bilder. Ta fremgangsbilder når du starter og nye 1 gang i mnd. Jeg gjør det i begynnelsen av hver måned. Det er sinnsykt motiverende og får deg til å jobbe hardere og hardere for å få best mulig resultater. Det er jo også mulig å sette av en dato hver måned for å ha en dag å jobbe frem mot. Det tror jeg at jeg skal starte med fra og med neste gang.


  Finn øvelser du liker på trening. Når jeg trener har jeg noen øvelser jeg synes er mer gøy enn andre. Det som er ganske viktig for meg da hvertfall er at jeg sparer disse til slutten av treningsøkten fordi jeg klarer å presse meg selv fullt ut selvom jeg er utrolig sliten. Hadde det vært noen øvelser jeg ikke kan fordra selvom de funker kjempebra, hadde jeg ikke orket/giddet å kjørt på 110%.

  mine favorittøvelser:

  1. Squats med vektstang

  2. Assisted pull ups (pull ups med hjelpevekter )

  3. Markløft og strake markløft

  4. Stående skulderpress med vektstang

  5. Springe på mølla


  Vær bestemt. Hvis du skal ned i vekt, er du nødt å være bestemt. Det er ikke alltid du har venner eller familie som støtter deg i det du gjør. Vennene dine sitter kanskje med hodet nedi kakeboksen med en cola i hånda hver enste dag pluss de hater å trene å likevell ser de fabulous ut. Eller så har du en familie som ikke har troen på deg, og bare fleiper med det faktumet at du prøver å gå ned i vekt.
  Det er ikke vits du prøver å gå ned i vekt hvis du ikke er fullt klar over at det kommer til å være jævlig tungt av og til, og at du kommer til å ville gi opp. Du kommer til å ville ta det lille kakestykket i bursdagen til mormor'a di og du kommer til å ville ta en cola på en sliten bakrus søndag. For ikke å si hvor mye du har lyst på loff med syltetøy selvom du aldri egentlig har likt det, eller pølse/burger MED brød en sen natt på byen. Men alt dette SKAL du holde deg vekke fra. Det er hvertfall slik jeg er; enten eller. Enten spiser du all den dritmaten og kommer ingen vei og gir opp til slutt. Eller så holder du deg vekke, føler deg jævlig bra fordi du er den eneste som er sunn og har selvkontroll, du når målet ditt og kan sitte å være totalt fornøyd med deg selv. Isteden for å sitte å sutre over hvor missfornøyd du er uten å egentlig gjøre noe med det. Sånne mennesker er faktisk noen av de som irriterer meg mest...Vil du gå ned i vekt, å er du så utrolig missfornøyd med hvordan kroppen din ser ut? GJØR NOE MED DET DA. Ikke sitt i sofaen med cola og drittmat å se i taket. Da kommer du ingen vei. Det vet jeg godt, fordi jeg var der selv, før jeg kom dit jeg er nå.

  Sist men ikke minst, vær stolt av deg selv! Selvom du ikke når målet ditt med en gang, husk å være stolt over deg selv som faktisk jobber hardt for å klare det. Det er ikke alle som gidder å sette igang, så tenkt på det. Hev deg over alle dumme kommentarer og ting som rakker deg ned og tenk over hvor bra og flink du er. 

   

  VI BLOGGES

  8

  SYKEMELDT

  Først og fremst vil jeg si takk til alle dere søte lesere som gir så god tilbakemelding, og er så snille! Jeg fikk over 1200 lesere igår, noe som jeg er kjempeglad og overrasket over! Dere er gode <3

  Som sagt skulle jeg til legen idag, og fant ut etter endel undersøkelser at det ganske sikkert er senebetennelse. Fikk resept på en kur jeg skal gå på en uke men håper at det gir seg før det. Det gjør utrolig vondt så håper det går over fort som fy. Jeg er i tillegg blitt forkjølet så ligger med feber, vond hals og hoste. Jeg prøvde å løpe litt på mølla idag etter legetimen, men var helt tappet for energi og følte meg bare værre, så nå ligger jeg godt plassert under dyna og skal bare slappe av resten av dagen/uken. Kan være jeg må inn til jobb noen av dagene hvis de trenger hjelp med å ta imot telefon/kunder, men håper jeg slepper for jeg føler meg virkelig ikke bra. Jeg får drikke mye varmt og fortsette med C-og D-vitaminene jeg tar, og håpe at det hjelper. Hos legen fikk jeg også endelig tatt noen blodprøver fordi jeg har vært så uvell den siste måneden, så tror kanskje jeg mangler noen vitaminer/mineraler som jern.(det har jeg manglet litt av en annen gang hvertfall) Går jo trossalt på en ganske streng diett, og er ikke veldig glad i alle grønnsakene jeg kan spise.

  Nå setter jeg på en koselig film, eller Pretty Little Liars, selvom jeg sikkert sovner med en gang. Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

   

  VI BLOGGES

  40

  5 MÅNEDERS PROGRESJONS-BILDER

  Som jeg lovet skulle jeg dele det nye progresjonsbildet jeg tok idag. Nå er det 5 måneder siden jeg startet dette "prosjektet" og jeg er utrolig overrasket og glad over resultatene jeg har fått. Jeg kunne aldri forestilt meg slik jeg er idag, ikke bare fysisk men psykisk. Det at jeg får en bedre helse og bra kropp gjør også noe med selvtilliten min. Jeg føler meg også friskere, mer energi, får mer ut av dagen og nyter rett og slett livet mer! Jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg tok det valget jeg gjorde i Januar og jeg skal ikke gi meg før jeg er 110% ferdig med målet mitt, om ikke mer! Jeg gleder meg til å sette sammen 1års bildet til vinteren allerede! Det skal bli fabulous.

  Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra Mosterøy. Jeg og Mina var en tur på "Pilå" som jeg sa jeg skulle tidligere. Vi tok med begge hundene og turen var mye tyngre en vi trodde, men vi overlevde jo! Måtte "jage" noen kuer for å komme oss frem på stien opp og sauene likte ikke hundene så godt men det gikk jo greit. Fikk tatt masse fine bilder også som jeg kan legge ut imorgen. Jeg skal opp tidlig imorgen fordi jeg skal til fastlegen min, hånden min er fremdeles utrolig vond, så er umulig for meg å jobbe selvom jeg føler meg frisk i resten av kroppen. Jeg er kjemperedd for at dette skal bli kronisk senebetennelse, for da kan jeg ikke fortsette i yrket som frisør. Det hadde virkelig knust meg. Krysser finger OG tær for at dette er noe som går over og aldri kommer tilbake. Ønsk meg lykke til hos legen imorgen, aldri koselig det der!

   

  Jeg har også fått endel spørsmål om hva jeg gjør og hvordan jeg klarer å gå ned så mye osv, så tenkte å lage et innlegg med mine tips og øvelser som jeg synes er best for å gå ned i vekt, og som jeg bruker hver dag! Er det noe som dere vil lese? 

   

   

  VI BLOGGES

  8

  VONDT


  Huff...våknet opp idag med utrolig sår hals og tett nese. Første jeg gjorde var å springe opp til kjøkkenet, ta overdose på C- og D-vitaminer, 1 stor shot med sitron"saft" og en stor kopp kaffe med fløte. Kjenner nå at det ikke hjalp noe særlig så nå vet jeg ikke hva mer jeg kan gjøre. Så nå trenger jeg masse tips, er jo litt forskjellige jeg vet om som sitron og honning f.eks men jeg kan jo ikke ha honning på LCHF dietten så legg igjen kjærringråd og tips til sår hals i kommentarfeltet, alle sammen!

  // superkule Sudoku koppen min er på plass! Har den egentlig kun fordi den er så sinnsykt stor så kan nesten drikke en hel kanne med kaffe uten å fylle på koppen hele tiden.

  Jeg hadde håpet at jeg slapp forkjølelsen i år siden jeg alltid har pleid å bli syk helt i begynnelsen av året, ikke så sent på året som nå. Men får håpe det går over fort! Jeg har jo mye bedre helse nå enn det jeg hadde i fjor så regner med at kroppen min klarer å kjempe vekk forkjølelsen fortere en før. Skal på trening ikveld også hvis vi rekker det før de stenger( mindre åpningstid på #Elixia idag på grunn av Arbeidernes dag ) Så håper jo egentlig at jeg er bedre til da.

   

  Pleier du å gjøre noe spesielt på Arbeidernes dag?

  Hva gjør du når du er syk?

   

  VI BLOGGES

  24

  JEG VIL LESE DIN BLOGG!

  Jeg trenger ny inspo og nye blogger å følge med på! Blogger du om trening eller kosthold eller begge deler er det et STORT pluss. Sminke, mote og div. andre sjønnhetsgreier er gøy det også!

  Legg igjen bloggandressen din i kommentarfeltet og gjerne hva du pleier å blogge om så tar jeg en titt. Kanskje det blir en blogganbefaling også hvis jeg finner noe jeg virkelig digger, hva syns dere?

   

  VI BLOGGES

  8

  Jeg dropper røyken og alkohol

  Da har jeg bestemt meg. Hvis jeg skal nå vekttap-målet mitt fortest mulig og for å få en sunnere helse sammen med en bra kropp må jeg slutte én gang. Så da gjør jeg det like så godt nå. Jeg kommer jo til å drikke litt om det kommer opp litt større begivenheter som bursdager til de nermeste o.l. men utenom det skal jeg slutte å gå ut hver gang jeg får mulighet til det slik som jeg har gjort frem til nå. Røyken har jeg allerede kuttet ut, nesten, har litt snus som hjelper masse, men kommer nok til å slutte med den også etterhvert for det er bare ekkelt, haha!

  Jeg merker at vekttapet går saktere å saktere. Hvertfall det synelige, noe som er litt skjipt. Skal ta nytt før og etterbilde i slutten av uken, men tviler på det er noe særlig forskjell fra begynnelsen-av-april-bildet og det jeg tar nå i mai. Litt derfor jeg kutter ut enda litt mer usunne greier. Itillegg har jeg vært utrolig dårlig med treningen i påsken og etter påsken, så har dritdårlig samvittighet for det, men skal på trening imorgen og ta igjenn litt. Setter nok opp en ny PT time til senere i uken samtidig. Må få tatt en ny bodymass - veiing og se hvordan musklene ligger ann, fettprosent osv. Håper ikke muskelmassen har gått ned så mye, men regner med at den er gått litt ned etter noen uker uten noe trening. 


  // Jasmin og meg jæzzer opp med selfies på vorsh

  Siden helgen som var, sannsynligvis blir siste helgen ute på LENGE koste jeg meg ekstra mye både fredag og lørdag. Var innom jobben til Camilla og fikk freshet opp håret på lørdagen og da planen egentlig var å ha vorsh så gå på byen ble det vorsh/fest/narshspiel + ett senere nashspiel en annen plass! Søndag slappet jeg litt av med Camilla før jeg og Mina gikk tur på Solastranden, med nydelig solnedgang igjen! Må si det var godt jeg hadde fri idag(mandag) så jeg fikk ladet batteriene litt opp igjen. Har ikke gort noe som helst idag utenom å kjøre å hente mamma på trening og tatt litt sol. Men noen sånne dager må til, eller hva?


  //Fikk et perfekt bilde av solnedgangen med ei som ridde nedover stranden på hest. Bildet er kun tatt med iPhone så er ikke super kvalitet.


  Jeg er også nødt å dele en spilleliste med dere på #Spotify ! På det siste narshspielet vi gikk på spilte det en spilleliste i bakgrunnen som var helt ELSK. Fant den akkuratt igjen nå så skal ligge å chille litt med den i bakgrunnen en stund til før jeg legger meg. Det er en blanding av lounge / "ny-jazz" / chillout / popremixes og passer perfekt til det fine været vi har nå, med grilling, roadtrips og soling.

  HER ER LINKEN TIL SPILLELISTEN: Weekend Hangouts 

   

  VI BLOGGES

  10

  Spasertur i Tønsberg

  Heisann.

  Nå står vi å steller oss og gjør oss klare for middag på Big Horn i Tønsberg, det er hvertfall planen. Kanskje vi ender opp en annen plass, vet dere om noen bra plasser å spise ute på i Tønsberg?

  Idag såv vi lenge og koste oss i sofaen med en fin film før vi fant ut at vi måtte ta nytte av det fine været vi har nå. I tillegg måtte vi få oss litt mosjon i påsken også etter å la ligget å sløvet endel. Vi bestemte oss for å stelle oss og ta en tur ned til Ringsaustranda og så en tur på brygga. Fikk vist Camilla litt rundt her i Tønsberg også da. Det var masse folk ute, kjempe kos stemning! Følte sommeren var her allerede. Gleder meg bare enda mer til å flytte hertil nå!


  Imorgen skal vi ta en "harry-tur" til Sverige å handle litt godsaker til kvelden og litt til! Lørdagskvelden skal vi ut med barndomms-veninnen min som jeg ikke har sett på EVIGHETER, og det blir også jomfru-turen min ut i Tønsberg by! Dette kan bli jævli bra. Jeg må jo legge igjen et godt rykte her frem til jeg kommer tilbake for godt! haha

  Ha en deilig fredagskveld alle sammen!

   

  Vi blogges sweethearts

  4

  Good morning sweethearts

  God morgen syvsovere!

  Nå har jeg vært våken i flere timer allerede å har fått gjort ganske mye ut av dagen frem til nå. Startet dagen med 1 time legday med personlig treneren min på Elixia kl 10.00. Deretter kjørte jeg bort til et brun å blid senter for å få litt farge på kroppen. I tillegg har jeg også fått handlet inn mat for resten av dagene jeg er hjemme. Ikveld blir det kålrabi-pommes frites med biffstrimler og fløtesaus med sopp og løk!
  Jeg skal nemelig reise om 2 dager, jobb intervju i Tønsberg, kanskje harry-tur til Sverige og kanskje en tur innom Oslo. Jeg og Camilla skal kjøre ned på onsdag etter jeg er ferdig på jobb, så vi er nok ikke fremme før sent på kvelden men har jo hele påsken så det blir deilig. Vi får låv å bo hos min mormor og bestefar mens vi er der nede, og kanskje jeg får truffet noen av de andre familien også?  Resten av dagen idag vet jeg ikke helt hva skal gå til, men nå sitter jeg hvertfall å slapper av med Pretty Little Liars. Fikk plutselig lyst å finne frem playstation og gamle spill, hihi. Kom på rett etterpå at den ligger igjen på jobb etter singstar på julebordet..Vi får se hva dagen bringer! 

   

  Vi blogges

  18

  -13 kilo fremgangsbilder

  Hei dere!

  Litt ledig på jobb og får da tid til å dele de nyeste fremgangsbildene jeg tok igår kveld. De andre er tatt på morningen så vet ikke om det har så mye å si men litt forskjell ser dere. Slow progress is progress!

  Husk at spørsmålsrunden fremdeles er i gang så spørr i vei!

  Første og andre bildet er det samme som jeg la ut i forrige fremgangsbilde-innlegg, det siste tok jeg igår kveld. Bildet under er litt mindre forskjell på fordi det er kun 4 uker mellom. Men alle bildene som er tatt forfra i januar var skjeve og uklare.

  Et lite minus med å gå ned så mye i vekt er at puppene også forsvinner!!! Hahaha.. så nå er det ut på bh-shopping snart for å kjøpe noen som er MINDRE. Det suger men sånn er det.

  Jeg er fornøyd med resultatene, og det er det eneste som teller! Jeg fortsetter å trene hardt å være streng med dietten, får det er DET som funker for meg.

  Ikveld etter jobb skal jeg ta en liten "joggetur" på mølla å trene litt armer. Skal prøve å få med meg mamma også idag! Kan bli gøy.

  Vi blogges sweethearts!

  15

  I'm back; 12 kilo lettere, restylane +++

  Heisann!

  Nå er det veldig lenge siden sist..Har hatt masse å tenke på og er fremdeles kvalm om dagene så er ikke helt i form enda. Skal til legen igjen på sjekk for å se om de finner utav hva som er galt. Det virker nok logisk at det er en liten "bivirkning" på at jeg har tatt av så mye i vekt ganske fort og endret livsstilen min helt om, i tillegg har jeg fått lite søvn i det siste. Jeg velger å gå til legen uansett, jeg er litt hypokonder så jeg tror jo det værste med en gang. 

  Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere litt på hva jeg har bedrevet med siden sist. Og fra nå av SKAL jeg bli flinkere å blogge. Har bare ikke hatt tid og krefter til å komme med noe som er verdt å lese og hatt masse å tenke på for tiden.

  Jeg fikk jo billappen for snart 2 uker siden og mamma har vært kjempesnill å latt meg låne hennes bil når jeg trenger det. Helgen etter jeg fikk lappen gikk jeg ut med veninnene mine både torsdag, fredag og lørdag. Jeg kjente det sleit litt på helsa, så denne helgen holdt vi oss edru. Det hadde litt med at jeg hadde jobbhelg også, så litt trøtt å sliten etter jobb på lørdag. Jeg og Camilla kjørte heller et par venner på byen og hentet senere på kvelden. Utenom det slappet vi av i sofaen forran tv'en og besøkte ei venninne som hadde nattevakt på Shell. Ganske deilig med en rolig helg i ny og ne. Da blir det ekstra gøy å gå ut til helgen som kommer, og får spart litt penger også.


  // En av dagene i helgen etter jeg tok lappen, dagene gikk litt i surr så vet ikke om dette er tordag, fredag eller lørdag faktisk hahha...


  // Denne helgen på lørdag. I bilen, på vei for å hente noen i guess..bilen står parkert btw så no worries. Ny genser til 199,-(fikk 30% siden jeg kjøpte et par nye jeans - lyse superflex 599,-( i Small!!! ) ) og smykke til 159,- men det var 30%  på det den dagen, alt fra BikBok.

  Jeg skal kjøpe meg en vår-jakke fra Vera Moda imorgen også. Legger ut bilde av den når kommer hjem fra PT'time etter jobb.
  Søndagen etter tre dager på fylla slappet vi av i solen, var på hyttebesøk på Mosterøy og nøt finværet med litt roadtrip i nærområdet. Hele sist uke gikk ganske fort, hadde fulle lister på jobb og dagene for forbi egentlig.

  Og så til treningen og vekttapet. Det går kjempebra som dere ser i overskriften. Jeg regnet ut at jeg har gått ned 4kg i måneden i 3 måneder. Selvom jeg sluttet å spise snop å spise sunnere 1 januar, begynte jeg ikke på lavkarbo før i slutten av januar/begynnelsen av februar. Og treningen begynte jeg også på rundt samme tid. Jeg er hvertfall glad over resultatene. Jeg har prøvd å gå ned i vekt i mange år, men kiloene har kun beveget seg i feil retning. Nå går det endelig rett vei, og jeg er superhappy. Kunne ikke følt meg bedre! Selvom jeg ikke har vært så mye på trening de 2 siste ukene har jeg fremdeles gått ned jevnlig i vekt. Jeg har ikke annet å si en at jeg elsker dette. Alt sammen er verdt hver eneste tåre og slit. Jeg føler meg endelig komfortabel i min egen kropp og jeg driter i hva andre mener. Selvtilliten min er 10x høyere en den var for et par måneder siden, og jeg nyter å endelig kunne være meg selv, fullt ut. Før følte jeg at jeg ville trekke meg vekk fra folk, gjemme meg vekk, men nå er alt anderledes. Jeg har en LANG vei igjen, men føler at har jeg klart dette klarer jeg ALT jeg vil, og dette er noe jeg virkelig brenner for.


  //Har forresten fylt i restylane i leppene igjen! <3

  Jeg var på Akademi klinikken, fredag for 2 helger siden. Det var nesten 4 mnd siden sist så begynte å bli på tide siden jeg som regel tar hver 3 mnd. Fylte i 1ml som vanlig, og fokuserte mest på volum i leppene denne gangen siden jeg føler de blir små med en gang. Man blir sikkert litt blind på det selv, etter hevelsen har gått ned åsånt, men denne gangen tror jeg det skal holde for en stund. Satt opp ny time i juli så ser allerede frem til den, haha. Jeg er håpløs.

  Minner om at spørsmålsrunden er i gang fremdeles og tenkte jeg skulle svare på den i slutten av uken. Dere kan sende inn spørsmål i hvilket som helst innlegg men det enkleste er om alle skriver spørsmålene i innlegget til spørsmålsrunden som er HER

   

  Vi blogges  8

  Tur i solen

  Hei dere!

  Idag er det helt nydelig vær her i Stavanger, så jeg og Mina tok oss en tur ut med lille valpen hennes; Theo, rundt mosvannet og så en liten tun innom hundeparken. Fikk skikkelig sommerfeeling, mange mennesker ute på tur, og solen varmte. Håper finværet varer helt til helgen.

  // Søte 

  Idag hadde det vært perfekt å tatt en tur ned på brygga å tatt et par glass med noe godt i, men har desverre ikke råd til noe som helst. "Uheldigvis" har jeg fått meg kredittkort i posten idag, som jeg bestilte sist uke. Jeg vet jeg ikke burde ha ett, fordi jeg er redd jeg kommer til å gå på en smell, men skal være forsiktig. Jeg bare måtte ha det denne måneden, jeg får ikke låne penger av mamma og de, og jeg trenger virkelig penger frem til lønn neste måned. Så da bestillte jeg meg ett. Wish me luck.. haha 

  Nå skal jeg kose meg med en STOR kopp hjemmekvernet kaffe og Pretty Little Liars. Ha en nydelig start på uken alle sammen :)

   

  - Er det fint vær der du befinner deg?

   

  Vi blogges


   

  Husk at dere kan følge bloggen på Facebook, trykk HER !

  28

  Syk..serie tips?

  Heisann.

  Overskriften snakker vel for seg selv. Har ligget hjemme med kvalme og "hete tokter" eller feber igår og idag. Det begynte på søndagskveld men jeg trodde det bare var fordi jeg var dårlig etter to harde netter på flaska.Tok feil der, tror ikke det er mulig å ha bakrus SÅ lenge, haha. Følte jeg ble litt bedre utover kvelden igår, men har vært skikkelig dårlig inatt, så måtte ringe inn å melde meg syk fra både jobb og personlig trener idag. DRITKJIPT, får så dårlig samvittighet når jeg er vekke fra jobb, å på toppen av kaken da bare ligger hjemme når jeg egentlig burde vært å trent hver dag. Jeg får ta igjen treningen hvertfall, neste uke når jeg har fri. Jeg får jo ikke i meg noe særlig mat så ødelegger nok ikke alt jeg har nådd av å ligge syk, det værste er bare at jeg syns det er så tungt å begynne på igjen etter et par dager vekke fra trening. Jeg får bare hoppe i det så fort jeg blir frisk igjen.


  // føler meg så jævli space'a akkuratt nå så hvorfor ikke dra'n helt ut. Sånn ser..føler jeg meg akkuratt nå.

  Forkjølet begynner jeg også med bare for å klage om alt nå mens jeg er igang. Ligger her å offer å peser gjennom en nese som enten renner eller er totalt tett. Halsen tetter seg sånn innimellom, slik at jeg får sånne små øyeblikk med panikk der jeg verken kan puste inn eller ut. Hadde sikkert hjupet å hoste ut alt 'gørra' som ligger nedi der, men det syns hvertfall jeg er ekkelt så dropper det så lenge jeg kan. Vondt i halsen har jeg også..men det tror jeg kommer litt etter helgen som var. Får håpe at dette er omgangssyken eller noe å at det gir seg snart, kjipt hvis jeg blir liggende hele ferien syk.

  I å med at jeg er så sinnsykt kvalm får eg ikke såve heller, så har vært våken siden kl 8 idag..samme greia igår, det resulterte i at jeg så ferdig siste sesong av Prison Break!! Jeg trodde jeg hadde sett alle sesongene men hadde kun sett halvparten, å di siste sesongene var jo nesten best!! Så sinnsykt spennende.
  Etter en så bra serie er nesten alt annet skuffende så, jeg håpte at dere kanskje hadde noen serie forslag til meg? 

   

  - Kommenter hva din favorittserie er eller en serie du anbefaler til meg! -

   

  Thankyouuu babes. Vi blogges

  4

  Body Mass veiing + mat tips!

  Hei igjen!

  Nå har en ny uke startet og det er siste uken min på jobb før jeg tar meg en uke ferie, det skal bli deilig! Det var min frihelg denne uken som var så da hadde jeg fri idag også ( vi får annenhver langhelg ). Jeg utnyttet dette med en time hos PT'en min, Ryan som bestemte at vi skulle ta en ny veiing siden jeg nå har gått på lavkarbo i ca. 1 mnd. Resultatene var kjempebra, hvertfall med tanke på at jeg har vært ute å drukket hver helg og gjerne fått i meg ting jeg gjerne ikke burde på lavkarbo diett. MEN det skal jeg bli strengere med meg selv på framover. Uansett, jeg hadde nå denne måneden gått ned hele 3kg i kun fett, og muskelmassen har økt med et par prosent men fikk ikke med meg akkuratt hvor mye det var. BMI'en min har sunket så det er bra. Det "utvendige" fettet har også minket ganske mye, men det visste jeg jo egentlig litt med meg selv etter FØR og ETTER bildene jeg tok.


  Jeg har i tillegg økt i så å si alle vektene og merker at jeg blir sterkere! Det er gøy å virkelig se og merke fremgangen, når jeg jobber så hardt for det. Folk kommer opp til meg på byen, folk jeg ikke har truffet på lenge, og sier jeg ser stunning ut og at jeg er så flink som står på og jobber mot målet mitt! Det gir meg så sinnsykt mye mer viljestykre og får meg til å ville dette så mye mer. Så tusen takk til alle dere som støtter jeg gjennom dette! OG til dere hater's som mener jeg ikke klarer det og som rakker ned på alt jeg gjør å mener alt er feil..VEL jeg vet ikke jeg men, hvem er det som sitter her MANGE kg lettere og har såvidt begynt? Det er jo meg det så drit i å si ting dere ikke har peiling på. Dette funker for meg å det har jeg bevis på så det er ikke JEG som gjør noe feil hvertfall.

  Så over til et lite tips til dere lavkarbo freaks! Jeg prøvde ut noe nytt idag, pommes frites bare med kålrabi og ikke potet. Å fysøren!!! Det ble delishhhhh.. Tror jeg kommer til å leve på dette fremover. Superenkelt var det også. Jeg laget det sammen med marinerte biffstrimler og stekt sopp og løk i fløte.
  Oppskrift:
  - 1 kålrabi
  - litt olje
  - litt smør
  - salt og pepper og eller pommes frites krydder
  - hvitløk
  - revet parmesan ost


  - Start med å sett oven på 220 grader. Deretter skjærer du opp kålrabien i pommes frites størrelse og legger det oppi en stor-nokk ildfast form.
  - Jeg tok deretter på litt olje og passet på at det ble fordelt over alt. krydret deretter med litt salt og pepper pluss litt pommes frites krydder.
  - Mos opp hvitløk og skjær små terninger med smør og fordel dette i formen.
  - Til slutt river du parmesan ost over det hele. Du må ikke ha parmesan hvis du ikke vil, men jeg tror at det gjorde dem EKSTRA gode.
  - Sett den ildfaste formen midt i stekeovnen i 35min. Etter halve tiden rører du litt i formen slik at du får stekt alt like mye.
  Jeg strødde litt Maldon Havsalt over til slutt i tillegg. Dette kommer jeg definitivt til å gjøre igjen! EKSTREMT GODT!! Dette går også ann å ha som snacks, så tenkte jeg kunne prøve å lage litt mer runde og tynne neste gang å se om det blir mer lignende chips! I will let you know, så fort jeg har prøvd det ut!
                                                                                                                   
                                                                                        Vi blogges
  2

  Oppdatert treningsopplegg og mer lavkarbomat

  Hei dere!

  Litt lite blogging for tiden, det beklager jeg. Har jobbet masse og kun trening og sol etter jobb før det egentlig er leggetid, haha. Så det er vell det jeg har drevet på med i mellomtiden. Jeg har økt i vekter på treningen etter sist jeg la ut innlegg om alle øvelsene jeg tar. Jeg skal få en oppdatert mail iløpet av helgen med det nye treningsopplegget der jeg har fått noen nye øvelser i tillegg, så tenkte jeg kunne legge det ut, itillfellet noen bruker det.

  På siden av treningen spiser jeg jo LowCarbHighFat / lavkarbo og syns det går kjempegreit enda. Det er så sinnsykt mye godt og det er bare å prøve å putte ting sammen, det meste blir som regel mye bedre en jeg trodde hvertfall. Som f.eks idag tok jeg skagensalat(rekesalat) "oppi" avokadoen, hadde 1 bløtkokt egg og bacon til middag, og det var DRITGODT! Det kommer jeg til å gjøre flere ganger! Spesielt avokadoen med skagensalat!

  Utenom det, begynner jeg å merke forskjell på kroppen selv endelig. Mange kjente har sakt at de ser det, men jeg har ikke sett særlig resultater utenom FØR og ETTER bildet jeg la ut HER. Men nå legger jeg endelig merke til at jeg faktisk begynner å bli litt mindre. Spesielt merker jeg det på buksene og treningsthightsen jeg kjøpte for drøyt en måned siden begynner å bli for stor!! Så jeg skal kjøpe en ny, i mindre størrelse når jeg har råd til det. Jeg skal også prøve om jeg kommer oppi en mindre størrelse i favoritt buksene mine fra BikBok ( superflex buksene ), det hadde vært GØY.

  Ellers har det vært nydelig vær her i Stavanger med masse sol og ikke fullt så kaldt. Helt frem til idag hvertfall, var endel overskyet men tror det lettet litt på utover dagen..litt usikker? sto på jobb til fem og hadde personlig trenertime etter det så gikk jo glipp av hele dagen. Jeg tok en liten joggetur med treningsbaggen på ryggen( går an å bruke den som ryggssekk) etter jeg gikk av bussen etter PT'timen også, kjente jeg hadde litt mer energi som måtte ut! Så idag føler jeg at jeg har gjort en god innsats. Vi trente armer og rygg idag, så da blir det legday imorgen med Mina!

   

  Nå skal jeg slappe av med litt Prison Break før jeg legger meg. Opp kl 10 imorgen og jobbe til fire før jeg også tar meg helg!

  - Har du trent idag? Hva har du trent isåfall? 

   

  Vi blogges

  30

  vekttap-fremgangsbilder: FØR og NÅ

  Hei! 

  Idag postet jeg et bilde på instagram av meg selv før jeg endret livsstilen min og hvordan jeg ser ut akkuratt nå. Kjenner at jeg selv får motivasjon, av alle som kommenterer og at jeg faktisk ser forskjellen selv når bildene er side om side. Jeg håper og tror at det er til masse inspirasjon for andre som kanskje også går gjennom det samme, eller vil gå ned i vekt. Jeg velger derfor å poste det på bloggen etter litt om og men, slik at flere kan se at så lenge du prøver og ikke gir opp, så ser du resultater etter en stund. Kanskje du ikke ser det på deg selv. Men da jeg laget dette bildet innså jeg at jeg faktisk har fått resultater av alt slitet. Når jeg ser sånne resultater får det meg bare til å ville dette 100 ganger mer!! 

  Jeg er langt ifra målet mitt enda, men fremgang er fremgang. Og jeg er stolt av meg selv for at jeg har klart dette så langt.  Jeg er fremdeles veldig usikker på kroppen min, og jeg var derfor litt usikker på å legge ut bildet. Men så kom jeg på at hadde noen jeg kjenner, eller noen jeg leste bloggen til lagt dette bildet ut av seg selv, hadde jeg kanskje fått det lille pushet som ofte trengs for å komme igang.

  Jeg vet at alle skriver at "hvis JEG klarer det så klarer du også det." Hver gang jeg leste det så har jeg tenkt at "javell..men jeg kommer ikke til å gjøre det" "jeg kommer ikke til å like å trene" "jeg liker ikke den maten, eller den maten" ... MEN da er det jeg som har hatt helt feil innstilling. Du må være 100% klar til å gjøre noe med livsstilen din, ellers kan jeg nesten garantere at du gir opp etter noen uker. Jeg har selv prøvd før, men aldri gått 100% inn for å klare det, og jeg har fail'a, gang på gang. 

  Denne gangen har jeg ikke det, og skal ikke det. Jeg er utrolig streng med meg selv, og jeg synes det er lettest. Jeg trener mer en jeg egentlig orker, jeg spiser KUN det jeg har lov til, og rører IKKE noe jeg ikke burde ha. Jeg har holdt meg vekke fra chips, snop, sjokolade osv siden nyttår. Jeg begynte da samtidig med å spise sunnere og mindre måltider.(lite kalorier) I slutten av januar valgte jeg å melde meg inn i Elixia. Jeg hadde to personlig trener timer (som jeg fikk gratis ved påmelding) og valgte da å kjøpe 20 timer til med personlig trener. Jeg fikk da kostholdsveiledning i midten av februar, og begynte på #LowCarbHighFat diet eller #lavkarbo dagen etter. Jeg har nå holdt meg til den i rundt 2 uker, så det er ikke så lenge, men har allerede prøvd ut masse mat jeg ellers ikke hadde rørt, eller smakt på. Jeg spiser masse god mat og er ikke sulten hele tiden som folk kanskje tror du må være på diet.

  Jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg begynte, og jeg GLEDER meg til de neste månedene fremover med masse trening og fremgang. Ting kommer ikke til å være like lett som jeg kanskje har hatt det frem til nå, men da er det bare til å se tilbake på hvordan jeg var før, og si til meg selv at dette er noe jeg ALDRI kommer til å angre på. Dette er noe jeg komme til å sette pris på, og takke meg selv for en gang.

   

  Vi ses!

  0

  Legday

  Hei dere!
  Bare en kjapp tur innom! Ligger klar til å legge meg men tenkte jeg kunne oppdatere dere litt ikveld også!

  Idag jobbet jeg fra 12-20 og var deretter på trening i litt over en time. Er min legday igjen idag så da ble de andre også med! Gøy å se at jeg får til ting bedre en de andre for en gang skyld! Pleier alltid å ta lettere vekter på øvelsene deres og alikevell slite rævva av meg. Men idag var det jeg som slo skikkelig til. Har kanskje litt med at jeg allerede har gjort øvelsene noen få ganger, og har gått igjennom dem med PT'en min, men fikk en liten seierfølelse, og følte at jeg faktisk får denne treningen til, hvis jeg bare vil. Hehe

  Idag var vi bare tre stykk sammen på trening, meg, Camilla ( somregel er hun med hver gang ) også hadde jeg med ei annen veninne som heter Mina (vedsidenav meg på bildet). Hun har ikke fått så god gang på treningen enda så hun ble med oss idag. Håper det hjelper litt på motivasjonen hennes! Så hun skal være med å trene i helgen også, er planen nå hvertfall!

  #mobilinnlegg

  Nå må jeg såve! Vi blogges :-)

  4

  Lavkarbo dag 1 meny

  Hei dere!

  Da var første dag med lavkarbo overstått å den har gått veldig greit.

  Frokost:
  1 kokt egg fra dagen før
  5-6 små/store stjernebacon biter
  1 stor tomat/m majones( jeg brukte lett majones men vet ikke om det egentlig ikke er #lavkarbo ? )

  Jobb

  Mellommåltid:
  1 avokado
  Rundt 1/2 boks cottage cheese orginal

  Lunsj:
  1 boks makrell i tomat ( den store med "hel" filet )
  Litt over 1/2 boks cottage cheese ( tok resten av den jeg hadde til mellommåltid og litt til )

  #Trening

  Hjem

  Middag:
  ( #Sashimi )
  Tynne skiver av salmalaks ( tok så mange som jeg følte for, så ble det jeg har på talerkenen på bildet )
  1 avokado
  1/5 agurk ( altså ganske lite men er ikke like godt til syns jeg )
  Litt soya og wasabi

  + vann hele dagen

  Glemte å ta bilde av makrellen men så ikke så utrolig delikat ut uansett, men smakte utrolig godt og var veldig mettede.

  Nå skal jeg snart dusje og legge meg. Viktig dag imorgen. Forberedelse til minisvenneprøven jeg har onsdag og torsdag.

  Wish me luck babes :*

  4

  Kroppskunst mot barnekreft + nytt treningstøy

  Hei dere! Nå er det en stund siden, men det er mye som sjer så har ikke fått så mye tid til bloggen.

  Jeg bestilte litt nye ting på #Gymgrossisten sist uke, og fikk det i posten på fredag. Jeg fikk en feil vare, bestilte egentlig en svart treningstights fra Röhnisch med rosa detaljer men endte opp med en helt rosa en. Den var kul på, så valgte å beholde den. Så kjøper jeg heller en i riktig farge, var sinnsykt deilig på og passet perfekt. Tror kanskje jeg skal kjøpe den i M og ikke L fordi den kunne sittet litt strammere selvom den ikke sklir ned nå heller. Men er ikke sikker på om det går, så må prøve i butikk først da.

  Utenom thightsen kjøpte jeg et par svarte og rosa trenings hansker, 1kg  Diet-pro med jordbær smak( gleder meg til å smake ), en boks CLA Advanced og fikk da med en bar fra GoodLife..tror jeg?? og et nøkkelknippe fra Gymgrossisten. Jeg var også på #Dna og kjøpte meg et par nye #nike treningssko. Jeg bruker egentlig str. 39 men de hadde kun i str. 38, heldigvis passet dem fordeom så det var gøy, kostet kun 500,- kr så det var ikke domt! Jeg kjøpte også en rosa treningstopp på #H&M til 99,-kr, har planer om å kjøpe den også i flere farger for den var også veldig behagelig å trene i.
  På lørdag kjøpte jeg også noen topper på #GinaTricot på salg, men har ikke bilde av alle dem. Helt enkle singeletter med forskjellig trykk, og en vanelig t-shorte som er fin til jeans feks.

  Her er ene singeletten fra Gina Tricot og Röhnisch thightsen. Bildet tok jeg idag etter to timer med personlig trener time. Førts gikk jeg på Body Mass Index maskinen for å måle akkuratt hvor mye muskler, kroppsfett og andre skumle ting jeg hadde, og hva idealvekten min er. Vi fant ut at jeg må miste 19 kg av kropssfettet mitt for å nå idealvekten min som var 71 kg. Dette er jo vekten og jeg bryr meg mest om at jeg skal se bra ut, så tenker ikke så mye over dette. Men greit å ha et mål å nå. Planen min/personelig treneren min sin plan er at jeg skal klare å nå dette innen rundt 6 mnd. Og det høres bra ut syns jeg. Jeg fikk også hjelp med en ærnerings plan så dette blir kjempebra. Jeg har jo kjøpt 20 pt timer nå, nå har oppfølging en god stund framover. Så får jeg så hvor langt jeg er kommet når de er brukt opp.

  På lørdag morgen var jeg på #Solid og fikk en ny tatovering. Alt gikk til forskning mot barnekreft. Solid fikk inn over 30.000 kr så det var kjempebra!


  Without struggle, there is no progress På ribbeina, kjempefornøyd.

   

    Vi blogges boys and girls 


  15

  Personlig trener og -7kg!!

  Hei dere!

  Som dere sikkert forstår i overskriften har jeg da klart å gå ned -7kg fra 1 jan-2feb, altså på 1 måned. Det vil si at jeg nesten er 1/3 fra mitt mål som var å gå ned rundt 30kg. Jeg er ganske stolt og utrolig motivert! Så gøy å bevise for de som aldri har hatt troen på meg, at jeg kan hvis jeg vil. bitcheeees. Nå vil jeg bare kjøre på og forsette på denne måten. Spise enda sunnere, trene masse og rett å slett bare nyte at jeg endrer meg til det bedre. Jeg hadde PT time idag også, der vi snakket litt om det å sette meg mål, og ha en realistisk holdning til hvor lang tid alt dette ville ta osv. Jeg vil jo såklart nå målet mitt fortest mulig men akkuratt nå bryr jeg meg egentlig ikke om at ting ikke sjer med en gang. Jeg vet at ting tar tid, å det har jeg allerede forberedt meg på. PT'en min sa at til sommeren kunne jeg ha en "amazing body" hvis jeg fortsatte slik jeg gjør nå, men jeg ville ikke håpe for mye, så jeg tar ting litt som det kommer. Tenkte jeg kunne ta et par fremgangsbilder å legge  ut etterhvert som ting sjer. Jeg har et fra starten av januar og et fra starten av februar der du faktisk ser ganske stor forskjell. Men er veldig usikker på om jeg vil legge det ut. Står jo kun i bh å shorts med magen på heng, haha. Som sakt har jeg ikke så god selvtillit selvom jeg har masser av selvironi. Tenkte jeg heller kunne ta nye fra nå av med en lett singelett eller noe også ta et bilde i begynnelsen av hver måned slik som jeg har gjort nå i januar og februar. Så kanskje når jeg får enda bedre resultater at jeg kan hive med det værste bilde fra januar. 


  Svett og god etter pt timen, det er sånn det skal være!!

  Jeg var oppe tidlig idag fordi jeg hadde kjøretime, og på slutten fant vi ut at vi måtte avtale en time til "tentamen", altså en prøveoppkjøring, siden det bare er et par uker igjen til den skikkelige oppkjøringen! Wæ jeg gleder meg sånn!!!!

  Etter kjøretimen var jeg da på #Elixia med #PT timen. Da kjørte vi for det meste øvelser for rompe/lår, som f.eks squats med vekter og bulgarsk utfall (det var helt jævlig etter 15x3 reps med squats!!!) Jeg lærte også noen "milde" øvelser for rygg/korsrygg/rompe for å styrke den opp sakte men sikkert, for å forebygge arbeidskader siden jeg er frisør og står mye opp og ned. Jeg har ny PT time neste uke, da skulle vi jobbe mest med mage/rygg siden det var mest ben denne gangen. Jeg hadde egentlig gruet meg til PT timen fordi han er engelsk osv, men det var ingen problem! Så nå gleder jeg meg til neste gang. Tror jeg skal sjekke sånn fettmasse/muskelmasse osv på sånn maskin da. Ellers vil jeg bestille det hvis det ikke blir tid, han sa at hvis jeg fikk vite akkurat hvor mye fett jeg hadde kunne jeg enklere sette mål og enklere vite når jeg skal begynne å bygge mer muskler.

  Siden jeg hadde fri fra jobb idag har jeg ellers bare slappet av. Jeg laget en STOR porsjon salat senere på dagen så jeg har litt mat til lunsj/middag de neste dagene. hehe. Det er så gooodt! Såklart fullkornspasta og kalkunskinke-på boks, ikke den vanlige "bog" skinken som er mest nomal å ha i salat. Eller er det isbergsalat fra pose, rød paprika, vårløk, mais, tomat, agurk og grønt eple i salaten, jeg hadde også 1 egg til når jeg tok en porsjon til middag/kvelds.

   

  Nå skal jeg snart legge meg, jeg skal opp tidlig imorgen på makeup kurs med #GloMinerals, så det blir bra! Jeg skal også jobbe kveld så blir sen jobbing etter kurs, så en kveldsøkt på Elixia før jeg går hjem. Det blir nok en lang men gøy dag!

   

  Vi blogges

   

  20

  Endre livsstil. Endre ALT. Trening, kosthold, helse og fritid.

  Heisann!

  PS: Dette blir bloggens første seriøse innlegg så les med omhu og ikke kommenter meningsløs crap før du faktisk har lest alt under linjen, ellers kan mesteparten misforstås.

   

  Litt lite blogging men har hatt endel på planene di siste dagene. Igår meldte jeg meg inn på Elixia igjen, og begynte da allerede å trene. Så da startet vi ( Camilla E og Camilla N og meg ) med 1 time på tredemølla med cardio og 1 time styrke der vi gjorde litt forskjellige øvelser men fokuserte mest på rygg,rompe,bein f.eks med kettlebells. Vi gjorde omtrent det samme idag etter jobb, men begynte med styke siden alle møllene var opptatt. Vi hadde da 3 rep med "squats" med vektstang, først 1x10 bare stang( ca.20kg ) så 2x10 med 30kg. Etter det gjorde vi "squats" uten vekter 1x50. Vi fortsatte med et par øvelser for mage og jeg tok en rep med armer på sånne "tau" som henger på en stang, sånne med håndtak å greier. Aner ikke hva de heter men de funker fett! Etter en time med styrkeøvelser gikk vi over till mølla og trente cardio eller kondis i en time. Camilla E og Camilla N gikk over til sykkel og romaskin på slutten mens jeg jogget litt til fram til vi skulle gå hjem.

  Middagen min igår. Fullkornsris + 1 kyllingfilet.. Vet jeg burde hatt grønnsaker med var ikke hjemme før etter 22.00 så var egentlig for seint med middag uansett så da spiste jeg bare det som sto igjen fra mamma å dem. Jeg har også begynt med litt sunnere mat på jobb også. Har hatt en dobbel 0% youghurt hver morgen til frokost, to rugsprø med strandaskinke til lusj og to med det samme til mellommåltid med en frukt gjerne. Etterpå var det trening igår så derfor det ble sen middag. Det ble det forsåvidt idag også men ikke like mye mat så sent. Jeg hadde en halv porsj. med meal-repl før trening idag og til middag når jeg kom hjem fra trening hadde jeg to riskaker med salat og røkt laks + ett glass frokost-juice ❤ Dette var utrolig godt, og i forhold til slik jeg har spist de siste årene, utrolig sunt! Kommer sikkert til å få litt dilla på dette, men er jo ikke det værste jeg kan bli hekta på. Kjenner også at trenings motivasjonen er på topp, og jeg digger det! Er jo såklart det etter bare to dager med trening, men jeg har er fast bestemt på at nå SKAL jeg klare å forandre livsstil og endelig bli fornøyd i min egen kropp.

   


   

  Jeg har nesten alltid slitt med dårlig selvbilde og har omtrent aldri vært helt fornøyd med hvordan kroppen min ser ut/er og vekten min. Jeg er så lei av å prøve klær som ikke passer, føle meg ubekvem rundt andre mennesker som ser fabulous ut, hate vekten min og meg selv ( ikke misforstå meg, jeg hater ikke meg selv som person, jeg hater den kroppen jeg lever i...på en måte.) Jeg er LEI av kroppen jeg lever i, rett å slett lei av den. Jeg vil være fornøyd med hvordan jeg ser ut, jeg vil gå i byen med rak rygg og være stolt og selvsikker på meg selv. Dette er noe jeg kanskje har sakt før, " jeg skal bli tynn, jeg skal gå ned i vekt " osvosv. Men jeg holder ut i et par uker før jeg gir opp. Men nå er det nokk! Uansett hvor lite motivasjon jeg har, eller hvor lite endring jeg ser på kroppen skal jeg holde ut, for jeg VET at jeg kan klare det, hvis jeg bare prøver, og aldri gir opp. Jeg har allerede holdt meg for all type snop/chips osv i 1 mnd og det går kjempebra. Jeg har ikke lyst på sjokolade å chips hele tiden. Jeg har heller lyst på en dritgod salat, og det er jeg stolt av. Jeg spiste så mye drittmat for bare et par måneder siden og jeg føler jeg allerede har kommet langt, selvom jeg såvidt har begynt. Jeg vet jeg har en lang vei igjen å gå men jeg skal klare det. Bare vent å se.  Om et års tid, kanskje jeg sitter å ser tilbake på dette innlegget og har nådd målet mitt, eller kanskje jeg er godt på vei. Det eneste jeg vet er at jeg kommer til å være et mye bedre menneske. Jeg kommer til å ha en bedre helse, bedre livsstil og en bedre selvtillit en det jeg hadde/har når vi gikk inn i det nye året 2014. Jeg kan ikke gjøre annet en å glede meg, se fram i tid og nyte at faktisk skal lage et bedre liv for meg selv. Jeg håper at om et par måneder hvertfall har jeg mer å stramme på en hengeflesket under armene, hahaha! Ellers blir jeg litt flau.

  Håper dere forstår det jeg prøver å få fram og ikke misforstår meg helt. Jeg elsker livet mitt slik det er nå, men jeg trenger en livsstilsendring om jeg virkelig skal si med hånden på hjertet at jeg er glad og stolt over min egen kropp og mitt eget utseende. Jeg vil "starte ett nytt liv", og da må jeg først å fremst jobbe med meg selv, før jeg kanskje møter "the one" lever lykkelig alle dager og blablabla...dere fatter at jeg kødder litt, men er ganske særiøs også.hehe

  Svett og sliten gondatt hilsen fra meg! Don't judge.

  15

  Sykehusdietten: trinn for trinn, oppskrift og mine tips.

  Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut mer detaljert om sykehusdietten og hvordan den fungerer så her kommer det.

  Skriften på innlegget har klikka, aner ikke hvorfor men kommer ikke til å skrive hele dritten på ny så dere får klare å lese hva som står. 

  Litt informasjon først!

  Etter 7 dager skal du ha mistet 5-8kg. Selv gikk jeg ned 5kg, og er egentlig fornøyd med det selv. Hvis dietten blir fulgt riktig vil den rense kroppen din for slagstoffer, og gi deg en god følelse. Dietten er rask fettforbrennende og hemmeligheten er at du vil forbrenne mer kalorier enn du tar inn. 

  Definitivt NEI mat: Brød, alkohol og kullsyreholdig drikke.
  Hold deg til vann, te u/sukker, kaffe, fruktjuice u/sukker og skummet melk.
  Skal du ha alkohol må du holde deg unna dietten i minst 24timer( jeg sluttet på dietten på en torsdag, og gikk da ut på byen på lørdagen )

  Du kan spise kylling eller fisk istedenfor biff en av dagene. Men en av dem må være biff fordi du trenger det høye protein-innholdet.

  Suppen holder seg i kjøleskap i en uke, den kan også fryses.

  Jeg valgte å begynne på dietten på en fredag jeg hadde jobbehelg, for da skulle jeg ikke ut uansett i helgen, og ble ferdig til neste helg, som da var ganske deilig når jeg var DRITTLEI suppa. Digg å ta seg en god OG SUNN middag på fredagen da.

  SUPPEN KAN SPISES NÅR SOM HELST OG SÅ MYE DU VIL. MER DU SPISER = MER VEKTTAP 

  Dette var nok litt av grunnen til at jeg ikke gikk ned maksimalt fordi jeg spiste bare suppen en gang om dagen fordi jeg ikke likte den så godt, jeg er ikke så glad i supper...Ellers er egentlig smaken god, selvom man få suppa langt opp i halsen etter et par dager ut i dietten.

  Oppskrift til suppen ( har skrevet et tidligere innhold om den HER ):


  På bildet er ALLE ingrediensene og hvor mye du trenger.

  Kutt opp alle grønnsakene og ha i en kjele med 2,5liter vann.
  PS: bruk den største kjelen du finner, det tar mye større plass en du tror.
  Du skal tilsette 16 terninger buljong, så jeg brukte 12 terninger med kjøttbuljong for å få litt mer smak og 4 terninger med grønnsaksbuljong( fordi det ikke var mer kjøttbuljong ) du kan selv velge hvilken buljong du vil bruke. Itillegg skal du ha 2ts salt og 1ts pepper.
  Du kan krydre suppen når du spiser etter smak, men jeg synes det var nok smak i suppen.
  La suppen småkoke i ca. 1 time, til grønnsakene er møre. 

   

  DAG 1.

  Spis alt av frukt untatt bananer. Spis kun frukt og suppe. 

  Her spiste jeg et eple til frokost,  fruktsalat med granateple, eple, appelsinvf.eks., suppe til mellommåltid, to epler og to mandariner til "middag" og suppe til kvelds.

  DAG 2.

  Spis alle grønnsaker, utenom bønner, erter og mais. Spis så mye suppe du vil og til middag unner du deg en bakt potet m/smør.

  Her spiste jeg en avokado og en stor tomat til frokost men litt salt og pepper på. På jobb hadde jeg fulle lister men fikk i meg en liten skål suppe og noen små tomater. Kjøpte en stor bakt potet og stekte den i ovnen lenge, krydret den med pomme frites krydder ( vet ikke om dette egentlig er lov, men jeg gjorde det ) hakket litt løk, og tok greit på med smør.

  DAG 3.

  Spis så mye suppe, frukt og grønnsaker du vil. Fremdeles ikke lov med bananer, bønner, erter og mais.

  Her laget jeg en god fruktsalat til frokost m/jordbær, appelsin,eple, druer og blåbær. Se HER. Spiste også litt avokado og tomat denne dagen med litt suppe. På dette tidspunktet hadde jeg gått ned 3kg. Men jeg anbefaler alle å ikke veie seg før morgenen etter dietten er ferdi og såklart morgenen dagen før du starter på dietten. Ellers kan du fort bli litt skuffet.

  DAG 4. 

  Bananer og skummet melk. Spis 3 bananer, drikk så mye skummet melk du orker sammen med suppen. Denne dagen skal du miste trangen til sukkertøy pga. melken og bananene.

  Spiste en banan til frokost og litt skummet melk. Til lunsj moste og varmet jeg en banan i mikrobølgeovnen, litt som grøt og drakk så mye melk jeg orket. Når jeg kom hjem fra jobb stekte jeg en banan i stekepannen og varmet litt suppe da drakk jeg også opp resten av melken som var igjen. Drakk altså en hel kartong.

  DAG 5.

  300g. biff og 6 store ferske tomater eller en boks m/tomater. Drikk 6-8 glass vann idag for å skylle urinsyren i kroppen. Spis suppen MINST en gang idag.

  Her spiste jeg en stor tomat til frokost, noen små tomater på jobb og en liten skål suppe. Jeg veide jeg biffen og stekte den med hviltløkskrydder, salt og pepper og litt chilipulver( fra Thailand ) når jeg kom hjem fra jobb. Skar opp 2 tomater til biffen også. Jeg gikk med en drikkeflaske på jobb hele dagen så jeg passet på å få i meg nok vann.

  DAG 6.

  Biff/fisk/kylling og grønnsaker. Spis 2-3 stykker kjøtt med bladgrønnsaker. Spis etter hjerte. Spis suppen MINST en gang idag.

  Her spiste jeg bare et par blomkål biter til frokost se HER , hadde langkjøring med kjøreskolen så orket ikke mer så tidlig og fulle lister på jobb så jeg spiste ikke før jeg var hjemme fra jobb kl 21.00 DETTE ER IKKE BRA. Jeg valgte å lage laks denne dagen, jeg skulle ha spinat påsiden men glemte å kjøpe inn så ble kun lakt denne dagen. så da stekte jeg to ferdig oppskåret fileér med salt og pepper på, og litt soya( dette er nok ikke lov men hadde veldig lyst å gi meg denne dagen) HUSK det er kun en dag igjen så ikke gi deg. Selvom du føler deg eledig og drittlei av alt suppe maten så klarer du det. Jeg fikk i meg litt suppe til kvelds.

  DAG 7.

  Brun ris eller fullkornsris, usukret juice og grønnsaker ( fremdeles ikke bønner, erter og mais ) Igjen spis deg mett. Suppen bør spises minst en gang idag også.

  Her spiste jeg avokado til frokost. Og stekte fullkornsris med råkostblanding i + sopp og vårløk, litt som vanlig stekt ris. krydret med karri, salt og pepper til middag. Fikk i meg en liten skål suppe til kvelds.

   

  Da håper jeg dere har fått det dere trengte, og hvis det skulle være noe som helst dere lurer på er det bare å spørre.

   

  Lykke til

  2

  Pakke fra Gymgrossisten

  Hei kjære dere!

  Fikk endelig pakken fra gymgrossisten som jeg bestilte på søndag. Jeg skal prøve min første shake imorgen tidlig for da er jeg ferdi på dietten min, så da blir det "bare" en sunnere livstil fremover. Jeg må si at jeg aldri trodde jeg skulle klare å følge dietten helt ut, for jeg kjente jeg var jævli drittlei på tirsdag. MEN jeg har klart det, så jeg skal veie meg imorgen tidlig, håper jeg har klart å gått ned enda mer! Krysser fingerer for det.

  Det jeg kjøpte var 2kg med Diet-pro fra #starnutrition med sjokoladesmak, 2 bokser med #Ripped Hardcore piller, 1 #smartshake limited edition i rosa og hvit og siden dette ble over en pris fikk jeg med meg en ekstra shaker.  Førstnevnte, Diet-pro, er jo en slags måltidserstatter som jeg kan ta istedet for et mellommåltid eller frokost hvis jeg har dårlig tid, ogsåvidere. Diet-pro kan du få kjøpt HER til kun 189,- for 1kg.
  Ripped hardcore pillene er noen jeg skal ta daglig for å få mer energi og forhåpentligvis gå raskere ned i vekt. Disse kan du få kjøpt HER  Nå har di tilbud på dem, 2 for 1 så løp og kjøpt! Jeg har ikke prøvd enda, men tror det er verdt det.
  Shakeren som jeg kjøpte har di ikke lenger siden det kun var limited edition regner jeg med, men HER er en annen som er i samme merket bare ikke samme farge. 
  Alltid gøy å få ting i posten, og venter enda på et par pakker til som jeg har bestilt. Har kjøpt litt ny sminke og div. produkter så gleder meg til å få prøvd det ut.


  Vi blogges

  12

  Diett dag 3 -3kg og synlige resultater

  Hei dere!

  Nå er det dag tre av dietten, og er kun suppe, grønnsaker og frukt, så jeg laget en deilig fruktsalat og drikker masse vann for å få litt mer metthetsfølelse. Igår var det suppe, grønnsaker og en bakt potet m/ smør, det var DIGG.

  Jeg veide meg samme tidspunktet som dag 1  idag og har gått ned 3kg!!! Så det er jeg kjempefornøyd med. Det gir meg masse motivasjon og har allerede bestilt inn litt forskjellige greier fra #gymgrossisten for å holde vekten nede mens jeg begynner å spise "normalt" igjen bare mye sunnere enn før!!

  I overskriften skrev jeg at jeg hadde synlige resultater også. Jeg har ikke lagt noe spesielt merke til at jeg er blitt særlig smalere noen plass, men slike ting tar tid. Det jeg har lagt merke til er at huden min et blitt mye finere og friskere! Vet ikke om dette har noe som helst med dietten å gjøre men sannsynligvis har det nokk det. Har ikke hatt så fin hud på lenge, jeg har hatt mye problemer med kviser og rødhet og alt det crap'et, men nå er nesten alt vekk. Legger ut et bilde av meg helt uten sminke fra idag tidlig. Har kun lagt over filter fra instagram. Huden er kanskje ikke perfekt men jeg er fornøyd sånn som den er nå jeg!

  #mobilinnlegg


  See you soon :*

  0

  Diett dag 1.

  Nå har jeg gått på dietten i snart en dag. Ting har godt helt fin, litt sulten hele tiden føles det ut som, men det blir vell bedre om noen dager. Gleder meg til bakt potet imorgen, deilig med noe annet en bare suppe å frukt en hel dag, syns hvertfall jeg. Veide meg også idag tidlig for å se hvor mye jeg går ned på den uken jeg går på dietten, ikke like gøy å se at vekten har gått mye opp igjen. Jeg håper jeg klarer å gå ned litt frem til neste fredag hvertfall, for da får jeg mye bedre #motivasjon til å nå målet mitt.

   

  Utenom det har jeg fått brillene mine tilbake etter jeg fikk byttet glass på de. Var digg å kunne se ting nærme helt klart! Ble bare et bilde fra snapcht får jeg har ikke tatt noen andre bilder av meg selv. Føler meg skikkelig crap for tiden. Jeg har ikke fått farget, klippet, smootha eller satt i nye extensions, har ikke følt at noen av klærene er fine på meg lenger og det forklarte jo vekten ganske tydelig idag tidlig.
  Min dag idag

  Frokost: Et grønt eple ( er ikke så glad i frokost, og ja jeg vet at frokost er viktig, men har vært ekstremt kvalm når jeg står opp i det siste så orker ikke å få i meg så mye )

  Jobb/kjøreskolen: Begynte på jobb kl 12. Jobbet i rundt en time før jeg måtte ta tusen opp for trinn 4 teorien på kjøreskolen. Det varte i ca en time før jeg gikk tilbake på jobb. Da hadde jeg et par kunder før jeg fikk i meg lunsj.

  Lunsj: En liten skål med fruktsalat som en kollega hadde laget med pære, granateple, eple, jordbær i.

  Middag: 2 små skåler med grønnsakssuppen. Den smakte faktisk ikke så værst! Dette spiste jeg på jobb siden jeg jobbet til 20.00.

  Hjem:  Etten en lang og trøttende dag tok jeg første buss hjem, og har egentlig bare slappet av med favoritt serien på viaplay. Fikk i meg et eple og 2 mandariner da også.

  Kvelds: En skål med grønnsakssuppen. Etter tre posjoner på en dag er jeg allerede dritt lei egentlig, men når jeg får litt annen "middagsmat" di andre dagene er jeg nok ikke så sulten på kveldene som jeg er idag. Håper hvertfall ikke det. Det rumler skikkelig i magen nå, haha! Men sånn er det vell å gå på #diett.

   

  Nå skal jeg se resten av en episode med FlashForward før jeg legger meg. Skal opp på jobb imorgen tidlig så kan ikke sitte oppe for lenge.

   

  Sweet dreams

   

  4

  Årets første treningsøkt med pullups

  Hei boys and girls!

  Igår var jeg faktisk å trente, og det var digg! Det er over et halvt år siden sist så var ganske tungt men deilig å kjenne at jeg har trent idag. Jeg trente med tre venninner som har trent endel mer en meg, men kjørte samme planen som dem. Vi trente armer med både pullups/chins( tror det et det samme) og løftet stenger og vekter i forskjellige veier og posisjoner. Ikveld skal vi gå tur etter jobb, og bowling med et par etterpå. Imorgen tror jeg at jeg skal begynne på en "slankekur" / rensekur i en uke eller noe, spørs litt hvilken jeg velger. Så vi får se hva som sjer. Jeg har også planer om å bytte over fra Sats til Elixia for det er der alle venninnene mine trener. Har mye planer å ting jeg vil nå fremover så stay tuned.

  Fikk utrolig lyst på sjokolade på jobb idag og hjelper ikke at det ligger en svær eske sjokolade på bakrommet. Så jeg og Lene (andre lærlingen på jobb) gikk i butikken, fant meg en god eske med bringebær, og vips! så hadde jeg ikke noe særlig søtsug.

  Jeg har også en ting til jeg skal om 2 uker men det kan jeg fortelle om senere. Nå må det jobbes!

  0

  Acne killer + Harry Potter

  Nå sitter vi i sofaen alle tre og ser på Harry Potter og fangen fra azkaban? med #acne killer i tryne mens vi venter på at den skal bli ferdi. Vi gruer oss like mye hele gjengen til å rive den av, men fant til slutt ut at nå får vi jo nappet alt av uønsket ansiktshår i sammen slengen! Hahaha.

  Har dere prøvd #acnekiller peel off mask ?

  Dere får ha en super "lille nyttårsdag" kjære lesere!

  Vi blogges!

  10

  Restylane + ekstremvær

  Hei fininger!

  Skulle egentlig skrive mye tidligere men sovnet på sofaen når jeg kom hjem. Jeg sa jeg skulle fortelle om hva som skjedde igår så da gjør jeg det først. Det er jo storm her i #Stavanger og igår klikka det helt! Tak ble revet av, biler blåst av veien og ting falt ned fra vegger og tak. Sistnevnte hendte på jobb igår; jeg satt ute å trakk litt frisk luft når jeg plutselig hørte et grusomt skrik og snur meg for så å se en person som har falt i bakken og ligger å holder seg over hodet. Hun reiser seg og blir fulgt inn til salongen. Det viser seg at et av våre salongskilt som er borret fast i veggen har løsnet og blåst rett på henne når hun gikk forbi. Alt endte med at vi ringte sykebil og hun ble fraktet videre i den. Har ikke hørt hvordan det gikk med henne men regner med det ikke var noen problemer, hun hadde ingen merker og virket frisk. Utover dagen ble stormen værre og værre og til slutt stengte politiet av hele sentrum ( hvor jeg jobber ) og det var "forbudt" for gående og biler å færdes der. Det ble jo et LITE problem for meg når byen da var stengt og jeg ikke kom meg noen plass. Hørte at bussene ikke gikk fra sentrum og mamma kunne ikke plukke meg opp + hun hadde ikke bilen. SÅ alt endte med at jeg måtte betale 300 kr på taxi fra Stavanger til Tasta noen som er dyrt på en torsdag!!! det er en 10min. kjøretur men vi måtte kjøre rundt og rundt fordi vi ikke kom oss ut av området jeg jobber, for alle veiene var sperret av. På tross av stormen sov jeg omtrent hele natten, når jeg først fikk somlet meg til sengen.

  Dagen idag på jobb gikk veldig fort, med full kundeliste og gledet meg til å fylle i restylane. 


  Som dere ser er jeg drithoven. Da jeg kom frem til #Ellipseklinikken begynte vi med en gang. Først på med MASSE bedøvelses krem..ja jeg er pyse. Så fant vi ut at vi ikke skulle fylle i "contour-linja" altså linjene rundt leppene, fordi de var så pene fra før av. YESSS! Så hun fylte kun inn ?volum? og alt gikk egentlig ganske fort, fra jeg begynte til jeg gikk brukte vi ikke mer enn en halvtime ca. Jeg satt opp kontroll time, noe jeg har gjort de andre gangene også. Litt greit å passe på at alt setter seg som det skal og at det ser bra ut. Vi fylte i 1ml denne gangen også.  Så neste gang får jeg 50% på behandlingen fordi de har et supert opplegg med 50% på hver 3 behandling. Jeg har vært der 2 ganger nå med full pris. Jeg har egentlig vært der 3 ganger, men da var det 25% så da telte ikke det. Nå sitter jeg her med drithovne lepper og klarer ikke drikke av flaske en gang fordi det er så stivt og hovent. Bra at det ikke blir like stivt og vondt imorgen, sånn har det hvertfall vært de andre behandlingene. Sitter og doper meg på paracet og overbruker lippglossen jeg fikk etter en av leppebehandlingene tidligere. Den lukter kjempegodt og gjør leppene utrolig myke. Passer bra nå, for jeg blir så tørr og vond, huden sprekker osv. IKKE godt.  Hvis noen har noen spørsmål angående #restylane / #fillers så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på det.

  GOD HELG

  1

  Akademiklinikken

  Hei dere! Nå sitter jeg på jobb i stormen, det et jo helt kaos! Kan skrive mer om hva som hendte når stormen var på sitt værste igår, senere.

  Idag etter jobb skal jeg til ellipseklinikken/akademiklinikken å gjøre noe. Jeg har gjort det 2? Ganger før og jeg har gleeeeedet meg til idag!

  Hva tror du jeg skal gjøre?

  10

  spysyken - tips?

  Javell allesammen. Som jeg skrev igår/inatt fikk jeg ikke sove og guess what, like etter jeg la ut siste innlegget begynte jeg å kaste opp å greier. Just my fucking luck. Jeg sto fordeom opp til kjøretimen etter MINIMALT med søvn etter mye springing fram og tilbake på do. Jeg møtte opp til kjøretimen og alt men ble kjørt hjem tilslutt for jeg er skikkelig dårlig. Hadde heldigvis lite kunder på jobb idag så det var hvetfall ikke et problem når jeg ringte inn til jobb. 


  Jeg har hørt at det kan hjelpe med Cola (ristet ut kullsyren) og tørre ting som kjeks. Dette kan jeg jo ikke klage på men jeg kommer meg ikke så langt når ingen er hjemme og jeg er dritdårlig. Kanskje det er andre ting som hjelper som vi har hjemme.


  Har du noen tips til hva som kan hjelpe mot kvalme/spysyken?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits