• Silje Victoria

  16

  NY TATOVERING

  • Publisert 09.07.2014 klokka 16:59
  • Kategori: Tatovering

  // Life is not measured by the numbers of breaths we take but by the moments that take our breath away 

  Jeg er superfornøyd med den, gøy å få litt mer blekk på kroppen. Tatoveringen ble litt mindre en jeg først hadde tenkt, men det ble bedre sånn. Det var litt tull med bestillingen og endte opp med å lete etter noen som hadde ledig drop-inn til å tatovere meg. Der hadde vi flaks og fikk time første plassen vi gikk til som var Leading Light i Stavanger. Det var der jeg tok min aller første tatovering, så følte meg trygg på det. Dette var på mandag, så den har fått grodd litt på bildene, men fremdeles skorpe på, så blir endel lysere etterhvert, spesielt diamantene med skygge inni.

  I mellomtiden har jeg vært å handlet litt til på IKEA. Kjøpt meg en deilig ny dundyne, som er mye tynnere en den gamle jeg har! Det skal bli deilig, nå som vi har det så varmt så blir jeg jo helt kokt om nettene. Nytt sengetrekk måtte også kjøpes ++ en pen pyntepute, flere deilige luktelys og en nyyyydelig liten lampe, som enten blir stående på nattbordet eller i stuen. Jeg tror jeg skal kjøpe en lik en bare som stå lampe til stuen, så jeg får ta enda en tur inn til IKEA før jeg flytter. De var så billige, at det får jeg tåle.  Har litt ekstra penger til gode nå også, da jeg egentli skulle kjøpe stor seng + madrass + overmadrass + bjelker til sengen osv, men så ble det altfor dyrt med levering, så det hadde jeg ikke råd til. Letet litt rundt på nettet, og fant en kjempefin kontinental seng, noe jeg egentlig ikke ville ha, men den var på tilbud og virket veldig bra så da slo jeg til å ringte å bestile den hos Fagmøbler. Den får jeg levert på døren dagen etter jeg og Mina kommer ned til Tønsberg neste uke, så da har jeg endelig fått det på plass! Nå mangler jeg bare sofa, men det har jeg ikke råd til, så får bare klare meg uten det en stund.  Gleder meg bare mer og mer til å flytte nå. Klarer nesten ikke vente! Har masse andre gladnyheter også, så følg med!

  Fineste Jasmin fyller foresten 20 år idag, masse gratulere med dagen til deg <3

   

  VI BLOGGES

  6

  NAVLEPIERCING OG TATOVERINGSMAL

  • Publisert 25.06.2014 klokka 21:46
  • Kategori: Tatovering

  Hei dere!

  En liten update på hva som sjer. Jeg er fremdeles utrolig travel for tiden men på mandag da jeg hadde hele dagen fri fikk jeg gjort en del småting. Jeg bestilte time til tatovering som da blir om 12 dager. Dette gleder jeg meg utrolig mye til!

  Satt å redigerte sammen noe rask så tatovøren vet litt hva jeg ser for meg, og tror dette blir dødsbra!! Tatoveringen skal være på venstre låret mitt sånn ca på midten. Den blir ganske stor regner jeg med. Men er litt usikker på hvor eller om jeg ha med diamantene.

  Jeg og Mina var også å fikk oss nye piercinger. Jeg tok endelig nytt hull i navlen etter snart to år uten. Mina fikk seg enda ett nytt hull i nesen etter at smykket bare har falt ut de andre gangene, får håpe det ikke gjør det denne gangen da!

  Ha en fortsatt super kveld!

  VI BLOGGES

  16

  Ny tatovering og nytt hår: BILDE

  • Publisert 20.01.2014 klokka 19:07
  • Kategori: Tatovering

  Hei kjære dere!

  Nå er jeg endelig komt hjem! Idag har jeg først og fremst tatt en ny #tatovering, som jeg er SINNSYKT fornøyd med. Det var #Kjelli#Solid i #Stavanger som tok den. Den tok kun to drøye timer før den var helt ferdig, og tok to små pauser mellom outlining'en og skyggeleggingen. Jeg var jævlig øm på slutten etter en god stund med skyggelegging selvom jeg kun satt to timer, men det er verdt det! Dyrt var det heller ikke i forhold til hvor bra den er, og ikke minst stor.
  Etter jeg var ferdig med tatoveringen gikk jeg til jobb for nyeste lærlingen vår skulle ta keratinbehandlingen på meg.( som jeg skrev i sist innlegg ) Det gikk også bra, utenom at nå må jeg gå to dager uten å vaske håret så det blir deilig... Men håret ble hvertfall litt lysere, så det er bare bra! Nå får jeg snart farget og klippet det, så får jeg bestilt extensions har jeg bestemt meg for. Så nå har jeg både fått fikset håret OG fått meg ny tatovering, lykkedag!  Hva synes dere?

  2

  Min hemmelighet

  • Publisert 14.01.2014 klokka 23:07
  • Kategori: Tatovering

  Hei dere. Blir et kjapt innlegg idag for jeg skal opp veldig tidlig imorgen på langkjøring med kjøreskolen. Heldigvis blir jeg hentet hjemme så slepper å stå opp ekstra tidlig for å rekke buss. Er veldig trøtt idag, vet ikke hvorfor men sovnet på sofaen med en gang jeg kom hjem fra jobb. Det er vell enn av de dagene da.

  Som jeg har sakt tidligere har jeg en liten #hemmelighet som jeg ikke har fortalt om enda. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå, siden det begynner å nerme seg. Jeg skal tattovere meg på mandag!  Jeg gleder meg så sinnsykt!! Endelig får jeg blitt ferdi med armen, hvertfall begynt på resten av en kommende #sleeve ! Jeg skal til #Kjelli#Solid, så dette blir BRA. Har vært innom og diskutert og avtalt hva jeg skal ta så han skulle tegne ferdig til jeg kommer på mandag, så skal jeg se om alt ser bra ut og get inked up.

  Jeg skal ha en type ung buddah nederst på innsiden av armen, ganske stor, åsså skal jeg fylle på oppover med litt andre ting når den tid kommer. Kjelli hadde bare ledig 3 timer, men jeg får hvertfall begynt. Så det er en start, og jeg gleder meg ihjel!

  Dietten går også kjempebra! Jeg er på dag 5 idag, så da var det biff og tomater på menyen. Følte faktisk at jeg ble mett, til en forandring. Jeg har ikke klart å spise meg mett på grønnsakssuppen di andre dagene, rett å slett fordi jeg ikke syns den var god, så jeg spiste bare en liten porsjon og gikk heller litt sulten, haha. Nå er jeg drittlei suppen og GLEDER meg til å ta en brødskive til frokost på fredag for da er jeg ferdi med #diett 1. Jeg tenkte jeg kunne lage meg en #sunn pizza da også, så hvis noen vet om noen gode oppskrifter på sunn pizza med sunt fyll på, så vær så snill å del med dere!

   

  Vi blogges babes 


  Follow my blog with Bloglovin

  8

  Mine tatoverte bryn FØR og ETTER

  • Publisert 22.12.2013 klokka 13:41
  • Kategori: Tatovering

  Hei søte lesere!

  Jeg lovet jo å legge ut ett innlegg om brynene mine, før og etter tatoveringene. Jeg fant desverre ingen bilder av brynene mine helt uten tatovering men fant hvertfall ett der jeg har fylt på 2 ganger og ikke tegnet oppå, så dere fatter litt hvordan de ser ut fra før. De to første gangene tok jeg ganske lyse, rett og slett fordi jeg var litt nervøs for hvordan det skulle bli. Øyenbryn er jo en bigdeal for meg og for mange andre regner jeg med. De utgjør så sinnsykt mye av ansiktet. Nå på torsdag når jeg fylte for 3 gang fant vi ut av jeg skulle ta en ganske mye mørkere farge og lage en hel linje ytterst på buen istedet for å tatovere hår ut hele brynet. 

  BTW: jeg har ikke rørt brynene med sminke så her er de ALL NATURAL på alle bildene

  Jeg unnskylder for dårlig kvalitet på bildene men glemte laderen til speilrefleks kameraet mitt så blir bare mobilbilder i julen hvis ikke mamma husket å ta med sitt. SORRY   Hvis dere ser nøye her, ser dere sikkert strekene under brynet som da er etter to påfyllinger. Jeg har 0 sminke på her så dette er kun tatoverte bryn og kanskje litt brynfarge som sitter igjen på selve brynet. Jeg vet jeg ikke hadde farget dem på en stund på dette bildet, og farget de ikke før samme dag jeg skulle gå å tatovere de sist torsdag.  Her har jeg spart litt ut og farget brynene på jobb samme dag som tatoveringene. Her ligger jeg å venter på å starte, og har akkuratt tatt av bedøvelseskremen, derfor det er skille rundt brynene. Jeg pleier alltid å nappe de etter jeg har vært der, for da kan hun som tatovere finne en perfekt form på dem.

  Dette bildet er fra dag 1 TROR JEG . masse smøring på er viktig så jeg går rundt å glinser døgnet rundt hehe. Her har jeg nappet dem!  Selvom det ikke var noe god kvalitet på dette bildet tar jeg det med for her ser dere mer hvordan hun tatoverer brynet. Hun bruket hårstrå teknikk ytterst og denne gangen valgte jeg at vi skulle tattovere en hel "strek" fra amorbuen og ut. Her har jeg heller ingen sminke på så dere kan se resultatet bedre. Det er fremdeles skorper på og fargen kommer til å falme en god del, jeg fikk derfor enda en gratis påfylling selvom dette egentlig var siste gang. Dette bildet er fra idag, altså dag 3.  Dette bildet er også fra idag; dag 3, men her har jeg tatt på foundation. Jeg er kjempefornøyd! Nok en gang.

  Nå skal jeg straks hoppe i dusjen..ja jeg glemte å dusje FØR jeg sminket meg. Jeg er litt vimsete for tiden. Skal bare en rask tur innom Tønsberg cityyy for å prøve å få tak i et simkort til gaven fra apple! det er alt jeg sier nå.  #PMU #øyenbryn #sminke #tatovering #førogetter

  Vi blogges sweethearts

  2

  Fridag + tatovering av bryn

  • Publisert 25.11.2013 klokka 22:16
  • Kategori: Tatovering

  Idag har jeg hatt fri, så jeg skulle bort til salongen jeg har tattovert øyenbrynene mine for å ta siste behandlingen. Hadde alarm på kl 10 idag og rett etter alarmen hadde ringt fikk jeg en telefon fra hun som fikser meg, Mette, om at hun ikke hadde mulighet til å komme inn på jobb. Desverre er hun veldig populær så jeg kunne ikke få ny time før rett før jul! Godt at vi fikk fikset ny time hvertfall, det haster ikke noe for meg så jeg brydde meg ikke noe om det. Da hadde jeg plutselig hele dagen til gode så jeg tenkte å legge meg til å såve litt lenger. Endte med at jeg våknet kl 16.00 og var døds sliten. Er helt utslått enda.


  Nå slapper jeg av forran peisen med Broen på tv, spennende! Koselig med litt rolige dager også. Ikke bare mas og mye frem og tilbake.

  Hva har DU gjort idag?

  13

  Mine tatoveringer (6)

  • Publisert 20.11.2013 klokka 23:26
  • Kategori: Tatovering

  1-2. Den første og andre jeg tok er også den største; Japansk kirseblomst tre og et sitat på ryggen som "hører til" den har en del betydning for meg og angrer ikke ett sekund på at jeg tok den. "She is clothed with strenght and dignity and she laughs without fear of the future"

  3-4-5. Disse tok jeg i Thailand, Bangkok, leopard mønster på 'fotryggen?' den var helt jævlig vond og fikk en alvorlig betenelse i den, ble sykemeldt i flere uker, gikk på antibiotika og var ikke langt fra å bli lagt inn på sykehuset, gikk på krykker en stund også. Grunnet betennelsen har mye av blekket gått med sår og skorper så må egentli tattovere over hele på ny, men det må jeg manne meg opp til for det er det værste jeg har gjort!DRITVONDT!!!! Jeg tok også stjerner på den ene fingeren og 'Silje Victoria' på innsiden av håndleddet mitt. S'en er gjort om til en liten sjøhest som mamma har tegnet. Jeg vurderer og tattovere noe annet over denne, fordi jeg syntes sjøhesten er finere større og skriften heller ikke ble særlig bra. Får se hva jeg gjør med den.

  6. Den siste tattoveringen jeg har tatt tok jeg i Magaluf i sommer 2013. Jeg er SUPER fornøyd med den, det er ikke en fylle tatovering, den var planlagt og alt var gjort profesjonelt. Det er en drømmefanger enkelt og greit. Vi diskuterte litt sammen, jeg og tattovøren og kom til slutt frem til en superfin skisse så da var jeg overbevist! Jeg tok den på hoften så den syns kun når jeg har truse/bikini eller veldig kort shorts.

  Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits