• Silje Victoria

  10

  Ebay finds: vippeextensions

  • Publisert 16.05.2016 klokka 21:16
  • Kategori: Sminke

  Hei dere!

  Fikk noen nydelige vipper i posten her om dagen og har fått prøvd de ut i 2 dager nå. De er super fine og greie både til hverdag og til fest.

  Jeg har prøvd mange forskjellige vipper men de jeg bestiller fra Ebay har blitt en av favorittene. For å feste vippene bruker jeg vippelim fra depend som jeg kjøper separat på H&M eller lignende. Jeg har prøvd flere mer populære og "bedre" ifølge andre, som DUO vippelim f.eks men ingen er bedre en depend spør du meg.

  Link til vippene her.

  Nå er bunadsølvet ferdig pusset og mamma har strøket skjorten for meg, så nå kan morgendagen bare komme! Det blir nok lite blogging imorgen så jeg vil ønske dere alle en kjempefin 17. mai!!!

  Har dere noen beauty favoritter fra Ebay?

  8

  Dagens makeup/outfit

  • Publisert 25.04.2016 klokka 13:12
  • Kategori: Sminke

  God formiddag alle sammen!

  Startet dagen rimelig tidlig. Jeg begynner ikke på jobb før halv fire men det er greit å få gjort litt ut av dagen selvom jeg er syk. Jeg har fått ryddet litt og ordet en avtale med en sydame som kunne sy ut bunaden min før 17 mai! Jeg hadde egentlig gitt opp håpet om å få det gjort i år, så er overlykkelig over at jeg endelig kan begynne å bruke bunaden igjen.

  Resten av formiddagen har jeg bare kost meg. Stresset ikke (for en gang skyld) gjennom frokost å morgenstelling, og nå skal jeg snart sette på en kopp kaffe og lage litt lunsj før jeg går til jobb. Det er sol ute nå, så jeg håper det holder frem til jeg har komt meg ned til byen. Mesteparten av dagen på jobb går i kurs, så det blir spennende med litt nytt og masse inspirasjon!

  Føler meg friskere med en gang jeg får på litt sminke, hehe!
  //Hoodie og jeans fra BikBok

   

  P.S. Kommer et innlegg med mine favoritt sminkeprodukter + litt småtips veldig snart!
   

  Ha en super mandag!

  6

  MINE TOPP 10 SMINKEPRODUKTER

  • Publisert 05.05.2015 klokka 11:00
  • Kategori: Sminke

  Her kommer mine topp 10 sminkeprodukter og noen småtips til hvordan dere kan bruke dem! Noen av produktene er helt nye, mens noen av produktene har vært en must lenge. Produktene er nummerert etter når/hvordan jeg bruker dem selv. Dette varierer såklart noen ganger.

   


  1. Dette er en super primer/base som kan brukes alene eller som jeg vanligvis gjør under foundation. Den finnes i en annen farge som heter Champagne, som gir litt mer følelsen av dekkevne da den har mer farge i seg. Jeg påfører denne i hele ansiktet, men du kan nøye deg med å bare påføre på områder du vil fremheve som skinnben og neserygg. PRIS; 260,-

  2. Min nye favoritt foundation. Jeg har alltid spurt etter den mest dekkende foundationen, og fått det. Men jeg har heller aldri blitt 100% fornøyd. FØR NÅ. Denne skal være lett til medium dekk evne, hvis jeg husker rett. Den gir en utrolig naturlig og fin finish og blir ikke for mye uansett hvor mye du tar på. Denne går an å ha alene eller med pudder, noe jeg alltid gjør. Den dekker like bra som alle de med full dekkevne jeg har hatt tidligere, uten at den føles tung eller "kakete" på huden. PRIS; 410,-

  3. Concealer fra Este Laudre, er også ett nytt produkt i sminkevesken min, men rask blitt en favoritt. Enkel å påføre, fin å bruke under øyne og på urenheter. Bruker denne også som highlighter på områder jeg vil fremheve eller dekke, under øynene og skinnben, neserygg, litt over øynene og litt i pannen. PRIS; 260,-

  4. Bruker enten Mac studio fix eller Sensai/Kanebo total finish sitt pudder foundation for å få en litt mer matt finish og litt bedre dekkevne. Dette påfører jeg med en pudderkost og IKKE med svampene som følger med. Da kan det fort bli for mye. Et annet tips er å alltid ha med seg denne kjekke saken i vesken eller jakke lommen. Dette har hvertfall blitt en vane for meg. Pudderet er med uansett hvor jeg går. Etter 8 timer på jobb trengs det en liten puddring inni mellom kundene. Det samme gjelder en sen kveld på byen. Etter masse dansing eller andre ting du triver med sent på natta er det alltid kjekt å se litt fresh ut. Begge disse pudderene bruker jeg på sommeren alene, som en foundation, isteden for flytende foundation, da påfører jeg dem med svamen som følger med eller en kabuki kost. PRIS; Mac studio fix 319,- på coverbrands . Sensai Kanebo total finish compact case 195,- pluss refill ( pudderet ) 385,-

  5. Anastasia Beverly Hills contour kit, er noe jeg kjøpte inn forrige uke, men elsker det allerede. Jeg har ikke så fryktelig mye tips å komme med her enda. Elsker at jeg har alt jeg trenger til å highlight'e, korrigere og konturere i samme kit. Før har jeg brukt solpudder for å konturere, og shimmer pudder og korrigerings pudder hver for seg. Anastasia kit'et er så mye enklere og fargene er utrolig mye bedre å bruke. Solpudder blir fort for oransj hvis man bruker det til konturering. Så hvis dere kjenner dere igjen i noe av det jeg sier, vil jeg anbefale alle dere om å prøve ut dette contour kit'et istedenfor. Det koster litt, men er helt vært det! Det blir dyrere å kjøpe 3 forskjellige puddere i ny og ne, så tenk på det! PRIS; 595,-

   

  6. Et musthave. Dette har jeg hatt ganske lenge nå, og kan brukes til såååå mye forskjellig. Først og fremst til å highlight'e der du vil highlight'e, jeg bruker det veldig lett over skinnben og neserygg, litt på leppekanten og rett under brynene for å løfte og fremheve de litt. Du kan også bruke den som øyenskygge eller lage en kul effekt med lipgloss eller leppestift. Dette er et produkt jeg kan anbefale til omtrent alle! PRIS; 249,-

  7. Blush. Hvis jeg bruker blush så er det denne. Denne er også superfin å bruke på leppene. Du kan bruke den som øyenskygge også, men for min del er den litt for rosa til det. Godt pigmentert, men enkel å påføre uten at det blir for mye. PRIS; 229,-

  8. Jeg elsker å leke meg med øyenskygge, både til hverdags og til fest. Denne paletten passer perfekt til begge deler. Det er matte skygger, glitter og shimmer, både lyse og mørke. Det er også utrolig mange fine tutorials på youtube hvor de bruker naked 3, noe jeg synes er gøy å prøve meg på! PRIS; ca 400,- ( 54 $ )

  9. Brynspudderet fra Glo har jeg brukt i flere år. Jeg har prøvd mye annet innimellom, men ingenting er bedre! Jeg vurderer å prøve dipbrow pomaden til Anastasia , men skal bruke opp resten av det jeg har i glo først. I kit-et følger det men en pinsett, noen stensiler til brynene ( som jeg syns er noe tull, bare å hive spør du meg) en brynsbørste for å sette på plass brynene før du begynner å forme og en brynskost for å påføre produktet med. Som dere ser er det 4 forskjellige ting inni produket. Det er 2 forskjellige farger brynspudder øverst. Nederst er det en voks til å sette brynene med og en shimmer "gloss" . Sistnevnte bruker ikke jeg, da jeg heller bruker Mary-Lou Manizer highlighteren. Jeg er heller ikke storbruker av voksen, men det er bare av vane. OPS!! Fargene ser mørkere ut på brynene en den gjør i boksen..Jeg var overbevist om at jeg måtte ha den mørkeste av dem, men det så jeg fort at ble ALT for mørkt!! PRIS; 445,- for hele kit'et!!!

  10. Maskara. Enkelt og greit. Denne har jeg også brukt i maaaange år. Jeg prøver ofte andre merker og typer, men faller alltid tilbake på denne. Det er jo ikke så dumt da den ikke er den dyreste på markedet. Jeg påfører gjerne 2 lag, for å få lengre og mer markerte vipper. Noe jeg også alltid bruker er Dip Lineren til H&M, den har jeg også brukt i alle år. Her vil jeg gjerne oppgradere til noe bedre, men har fremdeles ikke funnet noe som slår den. Gjerne kom med forslag! PRIS; 179,-

   

  ❤ Har du noen sminkefavoritter?

   

  VI BLOGGES

  9

  NAKED 3 MAKEUP-LOOK

  • Publisert 26.05.2014 klokka 19:58
  • Kategori: Sminke

  Hei dere! 

  Her kommet bilder av sminken jeg fikk i posten og litt bilder av hvordan den ble på. Kanskje dere vil ha en step-by-step med bilder, eller en how-to video?

  // Alt er bestilt fra Beautybay.com


  // Her ser dere fargene litt bedre, men er kun mobilbilder så fargene kommer ikke så godt frem her som i virkeligheten. Skal prøve å få tatt med speilrefleks neste gang, men har mistet kameraladeren, og mamma sitt kamera har de jo med til USA.


  Jeg har også fått ny pudderfoundation ; READY foundation i bareMinerals i fargen R250. Jeg var først redd for at den var for mørk, men den smeltet inn i huden rett etter påføring med en stor pudderkost. Jeg bruker den på bildene over.
  Jeg har alltid vært skeptisk til pudder foundation, fordi jeg har endel uren hud og fregner. Jeg vil derfor ha noe som dekker bra og gir en jevn hudfarge. Jeg har kun vært fornøyd med én annen pudderfoundation, den er fra Kanebo. Den har jeg ALLTID med meg når jeg går ut/skal på jobb etc, når jeg vet jeg kanskje vil gå over sminken etter en lang dag/natt. Det gjør jeg fremdeles etter jeg fikk det nye puddert fra bareMinerals men nå føler jeg ikke at jeg trenger det like mye som jeg gjorde når jeg brukte Perfection Lumière fra Chanel som er flytende. Som dere ser på bildene over dekker den kjempe bra og gir et mye mer naturlig utseende når fregner osv synes litt hvertfall. Jeg er kjempefornøyd!

   

   

  Hva syns dere?


  VI BLOGGES

  2

  Sminke i posten - The balm + bareMinerals

  • Publisert 31.01.2014 klokka 22:06
  • Kategori: Sminke

  Fikk endelig sminken jeg bestilte for en uke siden omtrent! Digg nå rett før helgen. Prøvde ut leppestiften og resten, men blir bedre når jeg får prøvd det ut imorgen. Ikke oppå gammel sminke liksom.

  Jeg kjøpte en leppestift i fargen Ima goodkisser Korall, rouge i fargen Cabana Boy, en highlighter/shimmer/øyenskygge som heter Mary-Lou Manizer aka "the luminizer". Jeg kjøpte også en angled blush brush.

  Har dere prøvd noen av produktene før?

  Vi blogges babes

  8

  Jeg har en liten gave til dere

  • Publisert 27.01.2014 klokka 00:15
  • Kategori: Sminke

  Hei babes!

  Jeg bestilte akkuratt ny sminke på Blivakker.no og fikk da en rabattkode på 20% som dere kan bruke når dere handler! De har masse tilbud på siden sin nå, både januarsalg og "vanlig salg" . Ta en tur innom og se om du finner noe fint du også! Jeg kjøpte :

  Superbillig og kjempebra produkter! Jeg gleder meg til å prøve dem!!

  Nå skal jeg og Camilla snart legge oss, vi har bare slappet av i sofaen med en film som heter For a good time, call... Den er kjempemorsom. Imorgen skal jeg tidlig opp på kartkjøring så jobbe til 20.00, så det blir en lang dag, men det går vell greit.

   

  Trykk HER for å bruke rabattkoden jeg har fått av blivakker.no! Dere blir satt direkte over til blivakker og kan begynne å shoppe med en gang! Koden varer kun frem til Onsdag 29.01 så dere må skynte dere! 

   

  Godnatt jenter og gutter

  4

  Sminke i posten

  • Publisert 24.01.2014 klokka 23:08
  • Kategori: Sminke

  Nå har jeg endelig fått pakken fra e.l.f! Kjøpte 3 forskjellige øyenskygge paletter Baked eyeshadow palette i fargen Texas #D34,og to forsjellige eye enhancing paletter i fargen brown eyes og blue eyes, en pigment eyeshadow i fargen Innocent ivory , en leppestift i fargen Rosy-go-round, en contouring blush & bronzer i fargen Antigua, ett dramatic lash pallet, en blush kost, ett high defenition powder i fargen corrective yellow, en maximum coverage concealer som også er uten olje i fargen Porcelain, og sist men ikke minst en dings som liksom skal fjerne kviser/urenheter, den heter Zit zapper så jeg kommer tilbake med både swatches og resultater av alt jeg har fått, når jeg har fått prøvd det litt ut.

  Blir bare et mobil innlegg idag får jeg er for lat til å laste opp på mac'en, haha.

  Vi blogges senere babes!

  4

  Kalendergaver 1-8 desember fra The Body Shop

  • Publisert 08.12.2013 klokka 18:45
  • Kategori: Sminke

  Hei dere! Idag har jeg bare hatt en sløvedag. Jeg gikk ut igår, og fikk meg taxi hjem i 5-6 tiden. 
  Jeg har tenkt litt på at jeg kunne legge ut hva jeg får i pakkekalenderen min en gang i uken, så da valgte jeg hver søndag frem til jul. Blir nesten en liten nedtelling ekstra.

  Jeg har fått en av disse tingene hver dag, og siden jeg får litt dyrere gaver er det noen dager jeg får andre ting som den koselige lappen på bildet. Den var hengt opp på 5 desember, idag fikk jeg bronze bliss øyenskyggen. Jeg er superfornøyd! Egentlig ønsket jeg meg pakkekalenderen til bodyshop men når mamma var i byen for å kjøpe den var de utsolgt. Så da fant noen av dem som jobbet der frem innholdslisten, snille og hjelpsomme som de er, og viste mamma rundt i hele butikken for å finne frem alt. Siden mamma trodde jeg ikke kom til å like noe av det som var i kalenderen, bestemte hun seg for å ikke ta med alt som var i og heller får litt tips fra dem som jobbet der, til å sette sammen litt finere ting som passer med hverandre, som øyenskyggene og eyelineren f.eks. Jeg gleder meg til å åpne resten!
  Her er et bilde av hvordan øyenskyggene og eyeliner'en ser ut. Skal prøve dem sammen imorgen! 

  Imorgen skal jeg fikse neglene mine, finally og så kjøretime etterpå. Har fri hele dagen så blir kanskje litt julegaveshopping også. Jeg handlet faktisk en julegave til noen i familien på apple igår, men jeg røper ikke hva det er enda.

  Har dere pakkekalender, hva har du fått?

  8

  "Must haves" i sminkevesken

  • Publisert 25.11.2013 klokka 02:39
  • Kategori: Sminke


  Denne begynte jeg å bruke i september og kan med hånden på hjerte si at det er den BESTE concealeren jeg noensinne har prøvd. Jeg har endel kviser i ny og ne og som mange andre; litt mørke ringer under øynene. Denne dekker over hva du vil og det er bare til å påføre flere lag for enda bedre dekkevne. Husker ikke prisen da jeg spontankjøpte den i København etter en anbefaling fra en/ei sminkør som jobbet der sammen med flere av produktene som kommer nedover her.
  Denne bruker jeg som en concealer FØR foundation. Jeg tar den der jeg er rød, f.eks i kinnene og nese/hakepartiet. Den er supergod med...medium dekkevne vil jeg si. husker heller ikke hva jeg ga for denne, kjøpte den også bare i farta, fordi jeg fikk den anbefalt av ei veninne. Bare drar kortet og smiler når det står godkjent!  Dette er også en ny favoritt som jeg begynte med i september! SUPER dekkevne og ser utrolig naturlig ut på huden. 30 Beige er akkuratt litt for gyllen for meg nå på vinteren så skal kjøpe meg en farge til i en lysere tone når lønningen kommer! Kan anbefale denne på det sterkeste til dere som har litt problem hud og ikke vil at det skal se ut som du har mye sminke på. Det som også er flott er at du ikke trenger mye produkt for å få et jevnt å fint resultat.


  Jeg har brukt dette i snart ett halvt år og har holdt med KUN en boks!! Bruker det etter jeg har tatt på en flytende foundation, som nevnt over. Det matter ut huden og gir ett enda mer gjevnt og naturlig resultat, jeg pleier og ta blush/solpudder etter dette selv om det er et perfecting powder. Jeg er kjempefornøyd med produktet og har akkuratt gått tomt, så jeg skal kjøpe meg nytt så fort jeg får mulighet til det!

  1. Denne har jeg brukt helt fra jeg begynte med sminke og forming/tegning av bryn. Har prøvd mange andre merker også men er denne jeg faller tilbake på hver gang. Jeg hjertet ikke denne ut fordi den er ikke noe spesielt bedre en andre jeg har prøvd, er kun at fargen passer bedre til min hudtone. Jeg har den i farge 22, light brown men den blir ganske mørk hvis du skal tegne hele brynet fra scratch. 

  2. Maskaraen er også en jeg alltid har falt tilbake på etter mange gode og dårlige tester av andre merker. Jeg har også brukt den som er helt svart utpå og den som er gull og rød utpå; volume million lashes excess

  3. En sikker favoritt! Sensai sitt foundation pudder. Det er super fint å bruke alene eller som et "finish produkt". Jeg pleier å ha det med i jakken hvor enn jeg går, da har jeg speil og noe å rette opp sminken med om noe skulle skje. Er jo ofte litt sånn at sminken..kan jeg si; falmer? etter mange timer på jobb eller ute på byen. Elsker å ha denne i utlandet på ferie, det er SPF 15 i den og den gir en lett dekkevne/jevner ut hudtonen uten at det ser ut som du har noe på deg.
  Dette har jeg også brukt "i alle år" og er bare helt vidunderlig. Jeg påfører først Bronzing delen under skinnbena for å legge inn contour, jeg har også begynt å legge den litt på hver siden av neseveggen men det er egentlig bare noe jeg har fått for meg ser litt bedre ut. Etter jeg har jobbet inn et jevt resultat med det legger jeg Blush delen/den lyseste deler på skinnbena og på neseveggen. Jeg kan også legge litt på øyelokkene for å få et litt mer "jevnt"? resultat, hvis det er hverdags sminke. Det er SUPERBILLIG og anbefaler alle å gi det en sjangs.

   

  Begge disse kostene er supergode! Jeg bruker begge to hver eneste gang jeg sminker meg og det er mye bedre å bruke koster på slike ting for da slepper du å få masse produkt på hendene som blir sløst vekk på det.

   

  Dette er noen av mine favoritter som jeg har i sminkevesken min. Har masse annet også med dette er det jeg bruker hverdag og ikke kan være uten.

  Har DU noen sminkeprodukter du bare ELSKER?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits