• Silje Victoria

  8

  WANDERLUST

  • Publisert 08.04.2016 klokka 13:00
  • Kategori: Reise

  Wanderlust

  [won-der-luhst] a very strong and irresistable impulse or desire to travel the world

   

  De siste ukene har jeg hatt så utrolig lyst å reise. Jeg tenker ikke så mye på hvor, bare vekk. Vekk til et varmt land, hvertfall varmere en her i Norge. Det dumme med dette er jo da at jeg ikke har 1,- kr til overs. Så da får jeg nøye meg med bilder å litt dagdrømming. Her er mine topp 5 reisemål:

  1. Santorini, Hellas


  Hvis jeg hadde hatt muligheten til å reise hvor som helst i verden, uansett hvor langt eller hvor dyrt. Da hadde jeg valgt Santorini uten tvil. Dette er drømmeplassen min. Santorini står på bucketlisten min og det er ingen hemmelighet at det er hit jeg vil på bryllupsreise, kjærestetur og venninnetur aller mest.

  2. Sainte-Maxime, Frankrike


  Hit har mamma og stefaren min Thierry(som er fra Frankrike, noe dere kanskje skjønte på navnet) tatt meg med fra jeg var liten, nesten hver eneste sommer. Dette er liksom blitt en "stor" del av livet mitt, å jeg kommer nok aldri til å slutte å reise hit. Det er så utrolig koselig og ufattelig fint der. Kjempegod mat, masse fine strender, utesteder, shopping, og kun en liten båttur unna St.Tropez. Vi har pleid å ha leiebil, så vi kjører ofte til de små landsbyene som ligger rundt å bor der et par netter å utforsker eller inn til Nice f.eks. Jeg liker best å ligge å slikke sol ved bassenget eller strendene, nyte god mat å drikke å bare slappe av på ferie, men det er alltid gøy å se litt nye steder også.

  3. Maldivene


  Kun fordi det ser og høres heeeeeelt magisk ut! Perfekt kjæreste eller venninne tur. Er dere ikke enig?

   

  4. Montego Bay, Jamaica


  Å bo på suite'ene i Sandals Royal Carribian i Montego Bay i Jamaica må jeg nok også legge til på bucketlisten min!! Hadde ikke vært dumt å ligge her i 2 uker å latet seg. Suite'ene er ikke klare for bruk før i november i år, men jeg har nok ikke rå til å reise dit før om en del år uansett.

   

  5. Abu Dhabi, De forente arabiske emirater


  Mest fordi jeg ble forelsket i byen etter Sex in the city 2 filmen, men jeg har lenge hatt lyst å reise dit etter flere jeg kjenner har vært i Dubai.

  Nå kommer snart min kjære hjem fra jobb etter 2 uker, å jeg gleder meg sånn!! Dette var det første jobb skiftet hans i den nye jobben han må reise med, så det har vært ganske rart å være alene hjemme. Spesielt nå når jeg bare ligger syk å ikke kan utnytte alenetiden til andre ting. Nå skal jeg hive på meg noe annet en pysjamas å pynte meg litt, jeg kan jo ikke se helt rævva ut når han kommer hjem, haha! Ha en kjempe fin dag videre alle sammen :)
   

  Q. Hvor er din drømme destinasjon?
   

   

  VI BLOGGES

  4

  STAVANGER

  • Publisert 25.05.2015 klokka 23:14
  • Kategori: Reise

  #mobilblogg

  Da er jeg endelig tilbake i Stavanger! Vi kjørte fra Tønsberg igår og jeg fikk pakket ut og satt alt på plass iløpet av igår kveld. Nå er det deilig å være ferdig med all flytting for en stund fremover. Det er derfor jeg har blogget så lite i det siste også, jeg har vært utrolig opptatt med jobb, planlegging og flytting men nå er ting litt mer i orden igjen.

  Bea har tatt flyttingen kjempebra. Hun fikk sove i sengen med meg inatt men da jeg sto opp hadde du lagt seg i sin egen seng, og det var ingen uhell noen plass. Idag har hun også STORKOST seg. Bea har jo ikke hatt mange hunder rundt seg før, men nå som jeg bor hjemme kan hun sosialiseres sammen med venninnene mine sine hunder hele tiden!

  Jeg og ei venninne gikk en koselig tur på Mariero før vi reiste inn til hytta på mosterøy og fikk oss litt mat og hundene fikk løpe fritt i hagen hele dagen. Nå ligger vi å ser PH og Elin kom akkuratt inn igjen og det er Cf og Elin jeg har heiet på!! Nå får vi bare vente å se hvem som vinner.

  Ha en fin kveld alle sammen.

  VI BLOGGES

  6

  ny start

  • Publisert 04.05.2015 klokka 19:25
  • Kategori: Reise

  Hei dere.

  Etter en litt lengre bloggpause , fikk jeg lyst å starte igjen. Tiden har bare flydd forbi og jeg har hatt mye annet å tenke på.

  Jeg er midt oppe i enda ett flytteprosjekt, så mellom å jobbe 10-18 og 12-20 hver eneste dag, lufte hund, rydde å vaske, planlegge ting og gjerne gjøre noe sosialt inni mellom alt dette så har bloggingen rett og slett blitt litt glemt. Når jeg la bloggen på hylla følte jeg heller ikke at jeg hadde noe spennende å blogge om, når det eneste som foregikk i livet mitt var jobb, hund, jobb og hund..pluss en liten bytur i ny og ne. 

  Jeg skal altså flytte tilbake til Stavanger. Det er noe jeg har hatt lyst til eller har tenkt på helt siden nov/des 2014. Jeg tenkte mye på det før jeg fortalte det til noen. Jeg ville være 100% sikker på at det var dette jeg ville. Etter å ha bodd i Tønsberg i 1 år snart, merker jeg bare mer å mer hvor mye jeg savner Stavanger, og alt som følger med.

  Årsaken til at jeg flytter er fordi jeg føler jeg kaster bort alt for mye penger på leie isteden for å få spart og kjøpt leilighet selv. Jeg savner også alle vennene mine, mamma og stefaren min, gamle jobben min og "storbyen". Jeg har mye bedre jobbtider dit jeg skal nå, så det blir MYE bedre både for meg og hunden. Jeg har virkelig bare gode grunner for å flytte, og veldig få grunner til at jeg skulle blitt igjen i Tønsberg. Det blir selvfølgelig trist å reise vekk fra familien min og de jeg har blitt kjent med i Tønsberg, men dette er et valg jeg har tatt og det står jeg 100% for. 

   

  Idag er det faktisk bare 20 dager til jeg er tilbake i Stavanger, og jeg kan nesten ikke vente! Det første jeg skal gjøre når jeg flytter hjem er å melde meg inn på Elixia igjen, sette opp personlig trener timer og komme igang. Jeg kan telle på en hånd, hvor mange ganger jeg har trent siden jeg flyttet for meg selv, så kroppen og helsa har falt helt sammen. Dritkjipt, men kun min egen feil, og nå vet jeg hva som må til for å få den kroppen jeg trives i, tilbake.

  Jeg skal ha en liten uke mellom flyttingen og jobbstart, så jeg får vendt Bea til ny plass og for å ha en vellfortjent ferie. Jeg skal som sagt begynne i samme salong som jeg jobbet i før jeg flyttet, så det blir ikke noe jobbrelatert stress hvertfall. Jeg gleder meg bare fryktelig masse til å jobbe sammen med de gamle kollegaene mine igjen. 

  Jeg har masse spennende i vente, og gleder meg til å dele alt med dere!

   

  VI BLOGGES

  0

  Langhelg i Stavanger

  • Publisert 19.09.2014 klokka 08:34
  • Kategori: Reise

  Et kort mobil innlegg;

  Da sitter jeg på sandefjord, Torp lufthavn og venter spent på at flyet mitt skal begynne med boardig. Jeg har jo sakt tidligere at jeg er utrolig redd for å fly, og det er jeg enda. Derfor er et glass med hvitvin godt til frokost!

  Syns de er utrolig kjipe på mengen med vin, men kanskje det holder. Har jo ikke drukket vin til frokost før så kan hende det fungerer bedre så tidlig på dagen..haha!

  På vei hjem kan jeg ikke drikke noenting fordi jeg skal kjøre bil OG jobbe hele dagen. Får satse på at jeg er så trøtt at jeg ikke orker tenke over hvor skummelt det er.

  Jeg skal prøve å huske å ta masse bilder iløpet av helgen!

  VI BLOGGES

  12

  JEG FLYTTER TIL TØNSBERG!

  • Publisert 30.04.2014 klokka 20:27
  • Kategori: Reise

  It's official, jeg flytter til Tønsberg!! Fikk en telefon fra min fremtidige sjef mens jeg hadde pause på jobb,  som sa at tilbudet fremdeles stod på jobben om jeg var interessert, og det var jeg jo såklart. Så nå gjenstår det bare å finne en leilighet som er ledig til jeg flytter ned i sommer/høst. ( salongen åpner 1 juli-1 august, litt usikkert enda )  Jeg ble helt i lykkerus og kan nesten ikke vente med å komme meg vekk fra Stavanger, haha! Synes jo det er litt småskummelt også da, fordi jeg reiser jo vekk fra alle vennene mine og til en plass der jeg nesten ikke har noen. Mesteparten av familien min bor jo i Tønsberg så er en trygghet i det da.


  //Svett og sliten etter en "feirings"-økt på Elixia sammen med Mina. Ble kondis og litt armer idag. Like glad fordeom, GLEDER MEG!

  Har sittet å sett litt på leiligheter, men er kanskje litt tidlig enda siden det er en stund til. De fleste skal leies ut i mai/juni mens jeg flytter ikke før tidligst juli. Jeg har fått ordnet en avtale med mamma og stefaren min om at depositumet kan de hjelpe meg med så da slepper jeg å bekymre meg over det. Dette blir så utrolig bra, får liksom startet på ny på en måte..Jeg har egentlig trengt dette lenge, så det er deilig at det endelig skjer. Jeg fyller tross alt 20år i år, så var vell på sin plass at jeg kommer meg ut hjemmentifra snart.

  Nå skal jeg feire med en Iskaffe Zero - har fått totalt dilla på dem og passet meg perfekt at de hadde 10kr salg på Rema1000, ( 0 champis på meg ) og resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Jeg skal kanskje litt ut å prøvekjøre den helt nye bilen til mamma som hun kjøpte igår, men vi får se hva jeg gjør. Har jo fri imorgen så slepper å tenke på å gå tidlig til sengs.

   

  Har du vært i Tønsberg før?
  Hva liker du best i Tønsberg?

   

  VI BLOGGES

  6

  Sverigetur og roadtrip hjem til Stavanger

  • Publisert 23.04.2014 klokka 23:39
  • Kategori: Reise


  Heidere. 

  Ble plutselig lenge siden igjen. Trøtt etter kjøreturen hjem på mandag, men ble en liten strandtur med Camilla og Mina og fikk tatt noen nydelige bilder på solastranden. De kommer lenger nede. Først og fremt må jeg snakke litt mer om Tønsberg turen. Sist jeg blogget skrev jeg at jeg skulle på sverigetur og ut på byen i #Tønsberg på kvelden. Begge deler gikk kjempefint utenom at vi ikke fikk kjøpt alkohol, verken på sverigebåten eller på #Norbysenteret fordi de har tydeligvis 20års aldersgrense på ALL alkohol utenom øl..og det kan jo ikke jeg drikke på lavkarbo. Dette fant vi såklart ut når vi sto og skulle betale på "tax-free'en" på båten da dama bak kassen spurte om legitimasjon. Drit flaut, måtte jo sette vekk en svær korg full av forskjellig drikke. Følte oss som små drittunger som prøvde å lure dem... Vi hadde hvertfall nydelig vær med oss og koste oss masse.
  Jeg fikk handlet inn en boks med #questbar som forresten ikke var så godt som folk skal ha det til, og på lavkarbo kan jeg jo ikke ha mer mat enn den på en dag uten å gå over grensen..så fatter ikke helt hva folk skryter over, menmen. Kjøpte også inn "cola" fra #Celsius som var så god som forventet. Jeg drikker jo ikke cola zero o.l, og forventet ikke at celsius sin skulle være like god som zero eller light men den var faktisk helt grei! Anger på at jeg ikke kjøpte flere. Jeg kjøpte også med meg en stor boks med #RippedFreak (faktisk siste boksen de hadde inne) Gleder meg til å prøve dem, skal kanskje på trening etter jobb imorgen så kanskje jeg skal ta en når jeg står opp; det står at du skal ta en pille på tom mage når du står opp, i motsetning til #RippedHardcore som jeg har brukt fra før som skal tas 30min før trening med mat. Kjøpte to ruller snus siden jeg prøver å slutte å røyke og en ny flaske foundation, samme som alltid. Jeg fikk også tak i en bluetooth tilkobling til bilen så vi kunne høre på spotify, heldigvis fungerte den STRÅLENDE så hjemturen til Stavanger gikk dritfort, vi sang for full hals hele strekningen hjem!

  Byturen gikk også strålende. Vi gikk først på vorsh langt utpå Nøtterøy hvor vi ble kjent med masse kjekke østlendinger som syntes det var veldig stas med besøk fra Stavanger, hehe! Så da koste vi oss med biljard spilling og bra musikk før vi kom oss inn til byen. Vi, hvertall jeg, hadde ikke forventet stort av det ENE utestedet vi kunne gå på, men jeg må si jeg er positivt overrasket. Kjempebra plass, med masse mennesker og STORT areal, to eller tre etasjer (tror jeg det var), bra musikk og hyggelige folk. Så dette kan jeg leve med!! Kl 3 stengte de også så det var jo heller ikke dumt, i motsetning til her i Stavanger hvor alle 18års plassene stenger kl halv to-to. Vi gikk en stund før de stengte, tror jeg, følgte ikke så mye med på klokken, men da gikk vi til en plass som heter Spicy, hvor jeg ble spandert på med kebabtalerken ( lavkarbo ofc ). Vi ble sittende der ganske lenge fordi vi egentlig skulle bli hentet av noen Marte( barndoms-venninnen min fra Tønsberg ) kjente, men de kom aldri så vi fikk tak i en taxi å spanderte på den sammen med en annen helt random som skulle samme vei.

  På søndagen lå vi egentlig ganske slått ut begge to, men var ikke noe dårlige takk og lov! Vi tok en liten tur opp til farmoren min, Mimmi. Godt å se henne igjen, kjenner at det blir godt å komme litt nermere resten av familien når jeg flytter!! Blir altfor lenge mellom hver gang. Har forresten fremdeles ikke hørt noe om jobbintervjuet enda, men krysser finger fremdeles! Har så utrolig lyst på jobben!!!! Utpå dagen ble det påskelam til middag, jeg er ikke noe speiselt glad i lam, så ble rett og slett litt dårlig, var sikkert en liten blanding av en sen kveld dagen før og at jeg ikke syns det er noe godt. Så jeg måtte ned å legge meg litt etter maten og ble vel egentlig liggende resten av dagen. Kanskje jeg fikk i meg noe jeg ikke tåler også, for jeg pleier ikke være så følsom, verken med eller uten bakrus.

  Turen hjem på mandag gikk som sakt fint, vi kjørte i 12 tiden og var hjemme i Stavanger i 18-19 tiden. Det var helt nydelig vær ute hele turen, så satt med vinduene nede og bare koste oss. Stoppet på veien og fikk i oss litt mat og fortsatte videre. Vi byttet på å kjøre i Kristiansand slik som vi gjorde sist gang. Da vi var fremme i Stavanger var solen fremdeles oppe så vi bestemte oss for å gå en tur på Solastranden. Vi fikk tatt noen nydelige bilder, så her kommer noen av dem.

  Vi gikk en liten tur igår også, men da var det litt overskyet og ble ikke like fine bilder. Men deilig er det uansett! Å kunne gå tur ute så sent uten at det er bekkmørk og kaldt. Har savnet å kunne gjøre det kjenner jeg. Gleder meg til sommer og sooool.

   

   

  Hva har dere gjort i påsken?

   

  VI BLOGGES

  8

  Vellykket

  • Publisert 17.04.2014 klokka 15:55
  • Kategori: Reise

  Hei dere!

  Da er jeg tilbake på bloggen igjen! Det ble plutselig masse tull hjemme i Stavanger med bilen til mamma som ble/er ødelakt, men vi fikk fikset opp i alt til slutt med leie bil. Vi startet kjøreturen hjemmeifra i 15-tiden på onsdag etter jeg var ferdig på jobb, og var fremme i Tønsberg i 23-tiden. På veien tok vi en liten spisepause på "Lyngdal Inn" og et par kaffe-pauser på veien. Når vi var hallveis ( Kristiansand ) byttet vi på å kjøre, så da kjørte jeg resten av strekningen til vi var fremme. Da vi kom frem satt vi å snakket litt med mormor å bestefar før vi gikk å la oss etter en lang dag. Så kjøreturen opp var veldig vellykket selvom dagen var ganske stressende til å begynne med.

  Dagen idag har også vært veldig vellykket! Vi sto opp tidlig og stellet oss og fikk i oss frokost. Vi kjørte ned til byen der jeg skulle på jobbintervjuet og det kunne vell ikke gått bedre! Thomas, som jeg da var på intervjuet med var utrolig hyggelig, og om jeg får denne jobben gleder jeg meg til å jobbe med han som ny sjef! Virket som han hadde utrolig mye han ville lære vekk og han var veldig forståelsesfull angående læretiden og at jeg er helt fersk utlært når jeg begynner hos dem. (hvis jeg gjør det da) Jeg krysses fingerer å tær og håper at dette skal gå min vei! Da er det bare leilighet som gjenstår, og har allerede funnet meg en jeg kunne tenkt meg å bo i. Spørs når de vil leie ut.   Nå ligger jeg og Camilla å slapper av i sengen, utrolig slitne begge to. Senere ikveld, etter middag, skal vi en tur ned på kinoen å se Divergent. Det blir nok kos! Jeg er redd jeg kanskje kommer til å skeie litt ut av dietten min i dag/i påsken, for første gang siden jeg begynte i januar!!! Jeg har vært så utrolig snopesyk de siste dagene, aner ikke hva som skjer! Blir gal snart. Så det kan hende det blir en liten sjokolade eller baconchips...jeg skal prøve å la være men nå er jeg faktisk dritt lei, og vil egentli bare trykke i tryne alt jeg ikke har fått spise di siste fire månedene. Det kan vel ikke ødelegge med en liten utskeiing?

   

  Vi blogges

  4

  Et nytt kapittel i mitt liv og mine mål for 2014

  • Publisert 03.01.2014 klokka 00:20
  • Kategori: Reise

  Nå er vi i 2014 og vi kan starte med blanke ark. Alle lager seg nye nyttårsforsett, eller prøver på gamle som ikke ble fullført. Jeg ser frem til masse reising, nye opplevelser, møte nye mennesker og masse mer! Jeg gleder meg til alt som skal skje!

  Min "bucketlist" / ting jeg vil oppnå iløpet av 2014

  ♡ Jeg skal blogge mer en jeg har gjort i det siste, men har ikke hatt tilgang til data, og mobil-innlegg blir ikke like bra, så det beklager jeg.


  ♡ Jeg har også bestemt meg for å prøve å leve sunnere, så målet nå er å ikke spise noe snop å digg ( chips, sjokolade osvosv ) men har bestemt at brus skal jeg få lov til. Har også lastet ned en app som heter #Lifesum som jeg prøver ut litt, virker ganske bra. Den er gratis itillegg, men man må betale litt i måneden hvis du skal ha tilgang til alle tingene du kan gjøre på appen. Siden jeg har fredags kos på jobb imorgen blir det da grønnsaker og "sunn" dip med ekstra lett rømme og holidaypulver + tapas wraps med spekeskinke/krydret kyllingpålegg med ruccula osv. Skal stå opp litt tidligere en planlagt imorgen for å lage wraps, da smaker de best! 
   

  ♡ Jeg skal kvitte meg med alle klærene jeg ikke bruker, også de som jeg har "planer om å passe inn i om -20kg." Jeg får heller spandere nye bukser og topper når jeg når målet mitt! Hvis den opprydningen går som planlakt skal jeg ta en opprydning i alle sminke/hår/hud/negle produktene jeg har liggenes. Jeg har ikke startet med shopping enda, utenom en ny ansiktsprimer fra #Shiseido og rens+krem fra #Vichy. Skulle egentlig kjøpe #Ibuki ansiktskremen til Shiseido men hadde rett å slett ikke råd hvis jeg skulle komme meg hjem fra #Fitjar, hehe. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på lønning. Da skal jeg spandere MYE på meg selv. Nye klær, sko, ting til leiligheten, sminke (+ ny sminkeveske!!! Notat til meg selv)

  ♡ Prøve å leve med kort hår en stund. Dårlig bilde, jeg vet. MEN jeg fjernet extensions'ene idag, så en ny start på året det også. Skal klippe meg endel, men det fikk vi ikke tid til idag. Legger ut bedre bilde av håret når jeg får klippet det. Håper egentli at noen på jobb får tid før helgen/i helgen.

   

  ♡ Jeg vil lære. Jeg vil oppleve og lære av ting, og vokse av erfaringer. Alle gjør feil noen ganger, men man lærer av våre feil og jeg har kommet en lang vei fra der jeg var for bare et år siden. Selvom man opplever ting i livet som kanskje virker håpløst akkuratt da, og kanskje mange uker, måneder eller år senere , lærer man alltid noe av det. Jeg føler meg mentalt sterkere en jeg var før og nå vet jeg, av erfaring, andre måter å takle, tolke og utforme ting på. Jeg håper at alle dere leserene mine også lærer masse iår og vokser til noe bedre en dere var ifjord. Uansett om det bare er småting, er det ting man kan forbedre med seg selv. Kanskje du ikke ser selv hva du burde gjøre, eller hvordan du skal gjøre ting, så kan du på slutten av dette året, se tilbake, og legg merke til ting du har lært av kun erfaringer og ting du har opplevd.

   

  ♡ REISE. REISE MASSE!

   

  ♡ Og nyte livet. Jeg skal få bil lappen iløpet av iår. Besteveninna mi skal få en liten sønn om et par måneder. Jeg skal få meg leilighet, kanskje ikke alene! Jeg skal opp i fagbrevet å bli utlært frisør. Jeg skal bli kjent med nye mennesker, and you never know, kanskje går jeg ikke inn i 2015 singel? Jeg gleder meg til å se hva 2014 har å komme med. Så bring it, i'm ready.

   

   

  Har du noen mål for 2014?

  0

  Bakrus, storm og null reise på meg

  • Publisert 28.12.2013 klokka 20:32
  • Kategori: Reise

  Som jeg skrev igår skulle jeg bare slappe av og kanskje ta sol, det ble ingen av delene. Jeg bestemte meg heller for å invitere noen hjem til meg..drikke oss ekle for så å angre masse idag. Jeg skulle jo egentli reise til Stord idag, først var båtene innstilt, så begynte di å gå igjen men når jeg da ligger med hode nedi doskåla hvert 10min så funker ikke det med buss + båt i storm. Så jeg valgte å bli igjen hjemme idag åsså reiser jeg heller inn alene imorgen. Satser på at det ikke er full storm da. Nå sitter jeg å ser trollmannens læregutt og prøver å få i meg litt pizza. Er jo koselig med sånne kvelder også selvom vi hadde det gøy igår og.

  Ha en fin kveld dere!

  2

  "Thank you for traveling with NSB" - Jo, værsegod!

  • Publisert 27.12.2013 klokka 12:43
  • Kategori: Reise

  Nå sitter jeg på toget igjen da..tilbake til Stavanger. Sitter selvfølgelig feil vei IGJEN..så jeg er bilsyk, støl i rompa, vond i ryggen, trøtt i trynet og livet er bare kjipt, neida. Det er så koselig med trange komfortvogner med harde seter og du holder på å fryse ihjel....Itillegg har jeg alltid så mye flaks at jeg havner vedsiden av Norge's merkeligste mennesker + en hel barnehage forran meg, såklart. " Thank you for traveling with NSB! " - Jo, værsegod!!!! 

  Jeg tok det første toget inn til Drammen kl 07.00 og da jeg var fremme der var toget til Stavanger 15min forsinket, så fikk tatt mine siste trekk med "frisk luft" før toget kom. Nå er jeg fremme i Stavanger om ikke så altfor lenge, kjørte ut av Kristiansand for en liten stund siden. Så da er det omtrent 3 timer igjen, å det går fort! Jeg har filmet litt av togturen, tenkte jeg kunne lage en liten film kanskje? Jeg får se, kvaliteten er ikke så bra når været ute er så grått og toget kjører ganske fort. Jeg hadde egentlig håpet på å få med meg en fin soloppgang, slik som jeg gjorde på veien bort. Det var nydelig, men idag er det bare regn og tåke, ikke like sjarmerende å se på. Når jeg kommer frem, skal Camilla plukke meg opp i byen å kjøre meg hjem. Tror at jeg tar en tur ned på solariumet å "tænner" litt senere, så jeg kanskje får ett lite hint av farge før nyttår. Det ville vært flott.   Internettet streiker på mobilen så jeg får ikke bildene jeg har tatt over på macc'en, så hiver med et bilde av familie idyllen jeg og mamma har hatt i julen. DET er ikke ofte, men koselig når det sjer da. Jeg er veldig glad i deg mams ( hvis du er inne her å sniker )  ♡ Vi blogges folkens ♡

  2

  Hold kjeft!

  • Publisert 21.12.2013 klokka 09:21
  • Kategori: Reise

  Javell. Nå sitter jeg her da. På toget. Da vi var kommet til Kristiansand kom det endel på. Og selvfølgeli skulle alle inn i den komfort vogna jeg lå og såv så godt. Og alle skulle selvfølgeli bli værende her også. En ting er at du råker litt når du skal hive rundt på kofferten før du setter deg ned, men er jo faen meg 1 syforening med ørten gamle damer som sitter å drikker kaffe og ler seg ihjel av HVER ENESTE ting de sier, ett par som ikke har hørt om innestemme, så nå vet jeg om ALT det de vil i OSHHHLOO, holy fuck...hvis bare tanker kunne drept. Og i tillegg er det noen mennesker med mark i rompa som bare spaserer fram og tilbake i vogna, flytter litt på bagasjen, går litt igjen, og flytter litt til på bagasjen.


  Slenger med et bilde fra da jeg og Camilla reiste til Oslo med toget. SÅ fornøyd er jeg hvertfall ikke nå som på bildet. Idag har jeg verket sminket meg, fikset håret og er drit trøtt.


  Var helt andre boller når jeg tok toget sist. Jeg og Camilla fikk en helv komfort vog for oss selv helt til Oslo. Vi satt i en sånn 4 seter ting, og hadde to seter for oss selv og masse plass til bagasjen og alt dill dallet vårt. Århhh....så jævla oppgitt. Jeg får ta et maraton på Orange is the new black får går ikke ann å såve til dette.

   

  EDIT: Great. Det går ikke an å se på serier på toget fordi det bruker for mye bredbånd eller noen sånn. Det passet jo bare perfekt. Da går det sikkert ikke an å se på netflix osv heller. Kjempekvalm er jeg også, fordi toget kjører bakover, og det har det gjort i snart 1 time..kanskje mer? ikke vet jeg. Eneste jeg vet er at jeg snart ikke kan sitte bakovervendt lenger.

  Vi blogges

  9

  Pakket og klar til 9 timers reise!

  • Publisert 20.12.2013 klokka 23:50
  • Kategori: Reise

  Imorgen tidlig skal jeg reise til Tønsberg. Jeg skal stå opp kl halv 5 for å rekke taxi til toget. Kjenner det blir en lang dag imorgen men ska ta med meg pute å teppe så jeg kan såve når vi får satt oss på plass. Jeg bestilte komfort vogn så får litt bedre seter og plass. Internett og strøm er det også. Jeg vurderer å lage bruker på netflix eller via play elllller HBO så kanskje jeg gjør det iløpet av togturen.

  Har husket julekjolen, kosebukse, hår og hud produkter og alt annet viktig! Selvfølgelig har jeg også med meg reisebamsen mi; "Chilipaddi".

  Jeg tenkte å legge ut bilde av brynene mine før og etter jeg tatoverete dem på torsdag ( og kanskje et helt uten #tattovering hvis jeg finner ) så jeg fikser det en gang iløpet av dagen imorgen. Ikke så mye aent å gjøre på et tog i nesten 9 timer.

  Nei nå må jeg sove. Kvarter igjen av orange is the new black før jeg slukker lampen på nattbordet.

  HVA ER BEST AV NETFLIX, VIAPLAY OG HBO?

  God fredagskveld til alle sammen!

  0

  Reisemål 2014

  • Publisert 21.11.2013 klokka 15:24
  • Kategori: Reise

  Dette er noen av stedene jeg vil reise til i 2014! Gleder meg til å se hva som kommer til å skje til nyåret.

  1. Tilbake til Magaluf! Savner det helt sinnsykt, hadde the time of my life og har savnet det fra dagen jeg kom hjem!

  2. Tomorrowland er noe jeg har hatt lyst til så lenge jeg kan huske og har prøvd å få billetter i 2 år, men uten hellet på min side. Neste år håper og tror jeg at det blir min tur til å dra! Can't freakin' wait!!!!

  3. Shoppingtur til London !

  4. Shoppingtur til København!

  HAR DU PLANER FOR 2014?

  Les mer i arkivet » April 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits