• Silje Victoria

  8

  Nye klær fra sheinside

  • Publisert 14.08.2014 klokka 00:19
  • Kategori: Mote

  Tok en måned om ikke mer, men endelig var klærene jeg bestilte her! Og alle passer kjempebra.


  // Svart t-skjorte ; utrolig god å ha på, brukte den på jobb idag og den var utrolig lett og luftig. Den er litt gjennomsiktig bak men det gjør ingenting syns jeg! Har jo enten high waist bukse/shorts/skjørt eller en tynn singelett under.

  // Svart topp;
  denne blir nok en ny favoritt!! uten hvit bh såklart haha.
     Rosa topp;
  Dritkul singelett som jeg så i etterkant matchet mobilen min, haha!  Eneste som var litt småkjipt er at den ikke er i et slik stoff jeg trodde den var, men i et stoff som minner litt om noen treningstightser nesten..jeg trodde det var bomull, men skulle kanskje lest litt bedre på beskrivelsen. Kommer kun til å bruke denne hjemme sammen med short, som jeg gjørt akkuratt nå faktisk! Deilig å bare ha noe å slappe av i.


  // Hvit t-skjorte; Dritkul, men litt kortere en jeg trodde så blir nok mest brukt i helgene, på byen osv.


  // Blå skjorte; Kjempe fornøyd med denne, denne var ikke altfor kort til jobb heller tror jeg, så deilig at jeg har noe nytt jeg kan bruke på jobb! Ellers er den jo fin nok til å ha på byen.


  // Hvit singelett og hvit dress jakke; Dette kommer også til å bli nye favoritter. Dressjakken er litt for varm enda men når vi nermer oss høsten og litt kaldere vær er den perfekt. Singeletten kommer jeg nok til å bruke MYE, både på jobb og i helgene! utrolig deilig å ha på begge to og passet jo perfekt.


  // Svart t-skjorte; Denne fikk jeg faktisk før jeg flyttet, men hører til resten av bestillingen. Jeg fatter ikke hvorfor jeg kun fikk denne så lenge før menmen.

  Jeg kommer neppe til å handle på sheinside igjen når det tok så lang tid før jeg fikk tingene mine å jeg måtte skrive mail å klage alt for mange ganger før de fikk noe som helst i gang. Selvom jeg er utrolig fornøyd med alt jeg fikk ble dette for mye tull syns jeg.

   

  Q: Har dere hatt problemer med bestillinger fra Sheinside?

   

   

  VI BLOGGES

  2

  På ønskelisten : Birkenstock´s

  • Publisert 10.08.2014 klokka 15:46
  • Kategori: Mote

  Har allerede masse på "ønskelisten" for tiden, men noe jeg virkelig har lyst på og trenger er et par nye sko, og da er det jo Birkenstock's jeg har sett på og har utrolig lyst på. De passer perfekt til ALT, og jeg som jobber som frisør trenger sko som er gode å gå i, og det er de! Jeg er litt usikker på hvilken farge jeg vil ha, egentlig en i hver men det går jo ikke!

  De hvite vil jeg ha bare med mørk såle, men fant ikke noen greie bilder av dem. Mamma og stefaren min er i Frankrike nå, reiste ned idag tidlig, så de skal kanskje lete etter et par for meg hvis de får mulighet til det! Er sikkert ikke noe spesiell forskjell i pris men kan jo hende!

  Tenkte å ta turen innom Bogart imorgen etter jobb å prøve et par så jeg får bestemt meg om hvilken farge å størrelse jeg skal ha. Er litt vanskelig å vite nå som jeg har gått ned i sko størrelse etter jeg gikk ned i vekt, så må som regel prøve ut alle sko på ny, før kunne jeg bare bestille over nett etc.

  Nå koser jeg meg bare hjemme i sofaen med koseklær og en varm kopp med cappuccino, før det blir mat hos mormor og bestefar igjen. Deilig å sleppe å lage noe hele tiden! Spesielt når jeg ikke kan fordra rester. Uansett om det er det beste jeg vet, syns jeg det er noe med at det har ligget en stund. Jeg får prøve å venne meg til det.

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits