• Silje Victoria

  4

  FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK

  • Publisert 19.03.2014 klokka 20:27
  • Kategori: MEG

  Da har jeg endelig fått laget en facebook side hvor dere kan følge med på når jeg har lagt ut et nytt innlegg på bloggen og andre "eksklusive" oppdateringer som jeg ikke kommer til å poste på bloggen eller min personlige facebook.  Håper det gjør ting litt enklere for dere! Trykk HER for å komme direkte til facebook-siden!

   

  Vi blogges

  0

  KONTAKT

  • Publisert 17.11.2013 klokka 22:47
  • Kategori: MEG

  Om noen har spørsmål som ikke vil gjøre det i kommentarfeltet eller andre henvendelser kan dere kontakte meg på siljevictoria@icloud.com

  Ellers kan dere kontakte meg via facebook siden til bloggen HER

  0

  OM MEG

  • Publisert 17.11.2013 klokka 22:36
  • Kategori: MEG

  Hei!
  Kan begynne med å fortelle litt om meg selv så dere vet litt mer om hvem som skriver her. Jeg heter Silje Victoria men blir ofte kalt ziggy(det forklarer også bloggnavnet) og bor i Stavanger. Jeg fylte 19 år i oktober og har de siste to årene helt sikkert brukt opp kvoten min på sene fredags og lørdags kvelder på byen, MEN jeg elsker det og nyter livet all the way, every way. Jeg er super-singel og nyter det selvom jeg såklart savner noen å 'snuggle up with' . Jeg jobber for tiden som frisør lærling og går opp til fagbrevet i mai hvis alt går som planlagt. Jeg tar også nettstudier på sonans for å få studie kompetanse.

  Drømmer om egen leilighet og bil, forhåpentligvis blir det ikke så lenge til jeg får det til! Planen er og gå læretiden og studere ferdig først. Nå bor jeg i kjelleren hjemme hos mami og Paris-importerte stefaren min, her har det vært mange rolige kvelder i sofaen med film og digg, og noen kvelder..ikke fullt så rolige. Vi prøvde en Project x helg en gang jeg var hjemme alene f.eks, da vet vi hvertfall hva vi ikke skal gjøre til en annen gang.  
  På fritiden trener jeg omtrent hver dag mest etter jobb, men avogtil får treneren min meg opp før jobb. Jeg går på lavkarbo ( LCHF ) diett og trives med det, selvom det er tungt og vanskelig noen dager. Jeg gjør altså dette fordi jeg vil ned i vekt og se bedre ut.

  Selvom jeg er frisør er jeg ikke bare interessert i hår, liker også negledesign og sminke. Har tatt et par kurs innen sminke via jobb, grunnet at jeg jobber i en salong med mye brud og oppsett/m sminke.

  Jeg er hekta på tattoveringer og tok min første ikke lenge etter jeg fylte 18, har planlagt og gjøre sleeven min ferdi men vil finne på noe helt unikt og sinnsykt først! For meg blir det nesten en hobby, og jeg elsker det!

  Musikkfrelst og har prøvd å få billetter til Tomorrowland i 3 år nå, så får håpe på neste år..Ellers elsker jeg og reise, på tross av totalt flyangst, hiver jeg ned et par glass vin og god stemning så pleier det å gå greit. På bucketlisten min er et av tingene jeg vil gjøre å "reise jorden rundt"; spare penger, og reise til forskjellige land rundt om i hele verden i et halvt år eller mer og bare oppleve og møte masse nye mennesker på veien!


  Her kommer jeg til å skrive om ting jeg gjør om dagene, makeup, lavkrabo, vektnedgangen min, reise osv! Jeg har blogget før, for mange..mange år siden og fikk lyst å prøve meg på ny. Jeg syntes egentlig blogging er superkleint, men skal prøve mitt beste på ikke å være det.

  Stay tuned 

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits