• Silje Victoria

  7

  SUSHI DATE

  Hei dere!

  Liten stund siden sist nå. Jeg og Leif har hatt en liten bilferie til Tønsberg. Kjempe deilig vær, kjekke mennesker og koselig å hilse på familien min som bor der oppe. Nå er jeg tilbake på jobb og snart får jeg vite om jeg kommer inn på skole. Det er heller ikke veldig lenge til vi flytter inn i den nye leiligheten, 40 dager idag faktisk, hehe!

  Mye gøy fremover hvertfall.

  Jeg har også endelig kommet igang med trening og kosthold igjen. Jeg og legen min tror vi har funnet ut hvorfor jeg har vært så mye syk i det siste, så nå har jeg fått noe for det som kanskje kan hjelpe. Jeg merker hvertfall at jeg sover mye bedre om nettene noe som gir meg mer energi til å gå på trening, holde meg til et sunt kosthold og selvfølgelig jobbe.

  Igår var siste ferie dagen min så da sov jeg lenge. Kom meg opp i 12-tiden og gikk bort til Elixia å fikk inn en treningsøkt på formiddagen. Som dere ser over hadde jeg en deilig lunch-date med ei venninne på Sushi San i Stavanger sentrum. Det var helt magisk!! Jeg har hatt lyst på sushi i evigheter nå. Fikk såklart mersmak etter den nydelige sushien da.

  Nå kommer neste kunde så vi blogges!

  6

  Grønnkål smoothie


  Denne ble sinnsykt god! Jeg kjøpte ferdigposen med smoothie-blanding på rema 1000 og hev oppi litt frukt jeg hadde i kjøleskapet fra før av. Jeg brukte også Aloe Vera vannet til NOBE som er sukkerfritt, istedenfor juice som har mer sukker i seg. Anbefaler alle å prøve det ut, det er jo kjempegodt og ikke minst sunt. Deilig til frokost eller som et mellommåltid. Formen min er fredeles ikke noe bedre så jeg kjører i meg så mye vitaminer og næring jeg kan kan få, for nå er jeg lei av å være syk. Forhåpentligvis blir jeg bedre veldig snart. Nå skal jeg snart støvsuge og rydde litt så alt er pent og ryddig til min kjære kommer hjem imorgen<3


   

  Ha en fin torsdag videre dere!

  7

  Sunn og frisk frokost

  Tidlig start på dagen, idag også. Først var det inn til senteret hvor de tok MR av hodet mitt. Det gikk kjempefint, men var litt skummelt med alle lydene og ristingen som jeg ikke var helt forberedt på men jeg lå der kun i 10-15 min. Jeg kjørte rett til legen etterpå fordi jeg våknet opp mye dårligere, så nå er jeg blitt 100% sykemeldt istedenfor 50%. Forhåpentligvis hjelper det, så jeg snart blir frisk!


  Når jeg kom  hjem igjen i 10-tiden laget en superenkel og deilig frokost. Kun jordbær, litt bringebær og blåbær. Dette er supergodt for seg selv, men jeg tok litt laktosefri kremfløte og stevia over. (man kan også bruke sukker, men dette er en litt sunnere variant) Det er også utrolig godt med litt tyrkisk yoghurt, da bruker jeg de 'bøttene' de selger som gresk og tyrkisk yoghurt. Senere skal jeg lage en av mine favoritter, kjøttboller med chilisaus og squash'pasta'. Dette er også utrolig kjapt å lage, kjempegodt og ikke minst sunt.

  Ha en nydelig onsdag alle sammen :)

  2

  Sjokoladefondue

  Jeg og ei venninne nyter lørdagskvelden med film og litt lørdagskos etter jobb. Jeg jobbet kun til klokken ett idag og ble med mamma og stefaren min for å spise lunch på The Shack. Etterpå kjørte vi å kjøpte stolen jeg har ønsket meg en stund nå på Skeidar, og den passet superfint til resten av stuen! Kommer bilder av den nye fine "kontor plassen" min om ikke så lenge.

  Etter litt rydding og vasking kom venninnen min bort og nå skal resten av kvelden bare gå i film og sladder!

  Ha en fortsatt fin helg alle sammen!

  0

  Lavkarbo

  Hei dere!

  Nå er det snart bare 2 dager til jeg skal hente vesle Bea hos oppdretter! Gud som jeg grugleder meg. Jeg er så redd for å gjøre noe feil, men etter lange diskusjoner med venner og beskjente som har hund, er det jo ingenting å bekymre seg for. Jeg vil jo bare gjøre alt det beste for valpen, og jeg har lest uendelig masse om ALT, så føler meg veldig klar selvom jeg aldri har gjort dette før. SÅ egentlig gleder jeg meg bare fryktelig masse til søndag!

  Over til lavkarbo som jeg skrev i overskriften. Jeg har jo hatt pause fra lavkarboen over en lengre periode nå, men er endelig startet for fullt igjen. Kjenner det allerede på kroppen at dette er riktig for meg. Jeg føler meg litt mer kvikk og bare det at samvittigheten er 10x bedre hjelper jo masse det også, haha. Jeg startet tidligere i uken, så har ikke holdt på så lenge, men denne gangen spiser jeg ikke SÅ strengt som jeg gjorde sist ( da spiste jeg 0 rot grønnsaker - gulrot,kålrabi f.eks ) Nå blir det plutselig litt lettere. Så da har jeg laget litt forskjellig, og noe nytt jeg aldri har prøvd før; søtpotet!


  // Hvitløks marinerte biffstrimler m. løk og soppsaus/fløtesaus og kokt søtpotet


  // Cottage cheese med avokado, utrolig enkelt, mettende OG godt!


  // Hjemmelaget søtpotetmos med vossakorv

  Dette er jo ikke alt jeg har spist hele uken, men blir såklart endel rester når jeg bor alene, så går jo i det samme noen dager.

  Nå koser jeg meg under pleddet i sofaen m. BigBrother på tv og skal prøve å legge meg litt tidlig idag. Skal lese litt mer om agility og valpetrening først tenkte jeg. 

   

  VI BLOGGES

  8

  Croissants and coffee

  Godmorgen eller formiddag for noen! 

  Jeg startet dagen idag med en deilig frokost og kos med Hundeviskeren på tv. Prøver å lære alt jeg ikke burde gjøre å hva jeg burde gjøre når jeg får lille Bea hjem. Nå er det bare 4 uker og 4 dager til jeg kan hente henne, og det kan til og med hende at jeg kan hente henne litt før!! Åh jeg gleder meg sånn ❤


  // Nystekte og vaaarme croissanter og en kopp cappuccino

  Jeg skal snart få besøk av mormor og bestefar for å få satt opp en litt bedre lampe på badet, og kanskje ta en tur inn til byen. Deretter skal jeg kanskje ned til byen igjen for å få fikset litt på håret mitt på jobb, men det er ikke helt sikkert enda, så vi får se!

   

  VI BLOGGES

  0

  Utrolig kjedelig middag

  Idag ble det ikke mye middagslaging på meg. Jeg er så utrolig trøtt og sliten idag og droppet rett og slett hele middagen! Så da ble det frokost blanding med melk og stevia i steden for. Det er jo godt det også, og ikke kjempe usunt selvom det ikke er lavkarbo.  Jeg får se om jeg lager noe bedre imorgen, men jobber til 18.00 og da gidder jeg ikke stå å lage masse mat til sent på kveld, og må tidlig i seng både idag og imorgen. Imorgen er det kurs fra 09-11 så jobb til 18.00, og har jobbhelg så da må jeg opp på jobb tidlig på lørdag. Kan heller lage noe skikkelig mat på lørdag kveld!

  Bestilte inn en del kjekke ting på gymgrossisten igår. Diet noodles med 0 karbohydrater, vitamintilskudd etc, så gleder meg til å prøve det ut også!

  Tok en rask tur innom bikbok på Foyn, kjøpesenteret jeg jobber på, og der hadde de 3 for 100 på noen varer, så fikk med meg et par pene topper! Sparte 400,- så det var jo et ganske godt kjøp vil jeg si.

   

   

  VI BLOGGES

  4

  EN SÅNN DAG

  Idag har jeg virkelig ikke orket å gjøre noe som helst. Jeg var en tur innom jobb med ene kollegaen og farget, klippet og øvet på en festfrisyre jeg skal ha på henne på fagprøven, men utenom det har jeg kun sittet hjemme i sofaen. Burde jo ta nytte av det fine været men føler meg rett å slett ikke helt bra idag. Varm og klam, vond hals og kjempetrøtt. Håper virkelig ikke jeg blir syk nå rett før fagprøven!!!! Stapper nedpå med alle vitaminer jeg finner og krysser fingrer å tær på at det bare er litt halsbrann eller noe. Jeg la meg utrolig tidlig til å være meg igår også, og tror jeg skal gjøre det samme idag.

  Fikk så lyst å lage en kopp varm te nå så halsen blir litt bedre, men er så utrolig varmt her at det fristet ikke så mye alikevell..what to do?

  Vurderer å ta en tur ned til solariummet senere, hvis de har åpent idag, og få litt sol på kroppen, men vet ikke om jeg orker det en gang. Vil egentlig bare legge meg med en gang, haha. Middag ble også droppet idag, glemte såklart å gå i butikken igår, kjøleskapet er tom og jeg er nesten helt blakk så da hoppet jeg rett og slett bare over hele greia, har heller ikke lyst på noe mat, drit lei det også! Huff...gleder meg til lørdag, da skal jeg ha et cheatmåltid så tror det blir laks og pasta med grønnsaker!! Tror det er første gang i mitt liv at jeg GLEDER meg til fiskemiddag.   EDIT: 21.30 hev på meg shortsen, åpnet veranda døren og alle vinduer i nærheten og har kokt meg både te og egg litt middag/kvelds! God kveld videre :)

   

  VI BLOGGES

  9

  LAVKARBO NUGGETS

  Heidere! 

  Jeg fikk laget lavkarbo nuggets'ene som jeg sa jeg skulle igår, og det gikk kjempebra! Jeg krydret dem litt for mye så ble veldig salt, og laget dem litt for tynne så ble ikke så godt som forventet, men da vet jeg det til neste gang. "Potetsalaten" derimot ble utrolig god! Nuggetsene ble også bedre sammen med den. Jeg prøvde og varme nuggetsene fra igår, når jeg kom hjem etter jobb idag, men det var IKKE godt, så da kastet jeg resten. Så da ble det heller kyllinglår og "potetsalat" idag. Oppskriften til kyllingnuggetsene fant jeg på denne bloggen HER. Oppskriften til "potetsalaten" har jeg fått av mamma'en til Camilla.

  Oppskriften på "potetsalaten" (lavkarbo, men alle kan såklart spise den, hadde da byttet ut med lett rømme/majones ) :

  1 pk rømme

  1 pk posemajones

  1 stort fedd hvitløk

  1/2 rød løk

  1/2 blomkål

  1/2 blokkoli

  smak til med salt og pepper

   

  VI BLOGGES

  0

  MONDAY 120514

  Da var det mandag igjen, og heldigvis har jeg fri idag! Startet dagen min med 20 minutt i solariumet, deilig å endelig få litt farge på kroppen, før jeg handlet inn mat for litt av uken. Guri-malla så dyrt alt er, men da er jeg hvertfall forberedt til jeg flytter ut. Jeg vet det finnes sånn tilbuds-app på mobilen så du kan se alle de forskjellige tilbudene butikkene har, så tror jeg må få meg den for resten av måneden. Vet at en del lurer på hva man spiser å handler når man går på #lavkarbo så da legger jeg ut et bilde av maten jeg handlet idag. Husk at dette er bare for noen av dagene, kan ikke spise alt dette hver eneste dag, men orket ikke handle inn alt idag. Jeg handlet også wienerpølser og biffstrimler men de hadde jeg allerede lagt vekk! Har fryst ned pølsene for det skal jeg ikke ha så mye av, og blir nok biffstrimler + fløtesaus med sopp og løk imorgen, så jeg får finne på noe annet å lage de andre dagene. Tok et par pølser og tomater til middag idag siden jeg ikke hadde så mye tid til mat mellom alt sammen, så orket ikke bruke så lang tid på det. Gjerne kom med forslag til mat resten av uken!


  // har fremdeles sykt dilla på iskaffe, og når rema 1000 har tilbud, klarer jeg ikke la være!

  Da jeg kom hjem fikk jeg laget meg litt frokost, før jeg gikk på trening. Jeg har fått testet ut Ripped Freak pillene en stund nå, og jeg mener hvertfall de fungerer bra! Svetter helt sykt mye på trening, men det er vell bare bra..? Ble mest trening på mølla og litt mage idag, så får se om jeg får trent litt hardere imorgen kveld. Etter trening og litt oppfreshning i dusj etc, kjørte jeg å hentet en kompis på madlaleiren (?militær-basen? i Stavanger) Fant ut at vi skulle leie en film, så da ble det Carrie, den var gørr, så for dere som ikke har sett den, så er den ikke verdt det heller. Nå sitter jeg bare å slapper av forran tv'en alene, med Oblivion og litt digg. Jeg jobber kveld imorgen så slipper å stå opp veldig tidlig, så det er deilig, etter en uke liggenes syk. Både hånden og halsen min er mye bedre, men fremdeles ikke helt bra. Skal til behandling med hånden om ikke så lenge, så får håpe det hjelper!


  // Oppskjært Atkins bar er et godt tips til de som fyser på noe, eller bare vil kose seg! ( lavkarbo )

   

   

  VI BLOGGES

  3

  KOS

  Hei dere! 

  En liten update. Jeg ligger fremdeles syk, og kom meg ikke på jobb idag heller. Jeg har heldigvis fått noen tabeletter som skal hjelpe mot kvalme så jeg kommer meg på jobb imorgen og lørdag! Jeg håper jeg blir frisk til lørdag uansett for da skal jeg egentlig i 20års dag til Camilla (ei god venninne) og hadde vært dødskjipt å gå glipp av den! Jeg kommer ikke til å gå hvis jeg ikke føler meg bra, for sånn jeg har hatt det de siste dagene går det ikke an å nyte noe som helst, med eller uten piller! Så krysser finger for at jeg skal bli frisk, helst NÅ.  Noe jeg har fått dilla på etter jeg begynte på lavkarbo er kaffe (m/fløte såklart), vet ikke helt hvorfor fordi jeg har aldri vært noe spesielt glad i kaffe før men nå drikker jeg det for å roe ned søtsuget og det ødelegger jo ikke for dietten heller. Jeg var i butikken i ettermiddag også for å handle inn til jobb imorgen. Vi har en ordning der alle kjøper inn "fredags kos" en fredag hver. Så da blir det nøtter og grønnsaker + dip til dem! Handlet inn litt småtterier til meg selv også, siden jeg har hatt lyst på noe godt kjempelenge, kjøpte jeg Atkins bar som smaker nesten helt likt som Bounty, å det funker for meg. Den er heller ikke veldig farlig for dietten siden det er en lavkarbo bar, men er litt for mange kabo i den til at jeg kan ha sånne hele tiden.

  Jeg byttet min tur med "fredags kos" med  den ene kollegaen min siden min tur egentlig var neste uke, men da har jeg jo FERIE!! Det blir deilig. Jeg skal inn til Akademi Klinikken og fylle i #restylane i leppene neste fredag men skal kanskje ringe å høre om jeg kan flytte den til tidligere i uken så leppene ikker er så hovne hvis jeg skal ut i helgen. Venninnen min har termin neste uke også, så blir sinnsykt spennende å se om noe skjer på den fronten! Jeg håper det, kan nesten ikke vente til å få treffe lille nurket.

   

  Vel, nå skal jeg bare slappe av med kaffe og "godis" og kose meg med føste episode av Pretty Little Liars siden så mange av dere leserene anbefalte den! 

  Vi blogges


   

  Husk at dere kan følge meg på facebook, trykk HER + like siden for oppdateringer og flere bilder

  8

  Lavkarbo brød

  Hei dere!

  Guess what!? Jeg har "bakt" mitt aller første brød og ikke nokk med det, men det var lavkarbo i tillegg! Jeg brukte jo tross alt blanding fra butikken men jeg er fornøyd uansett jeg, haha.

  Tok på ekte sæter-smør med den nye perleosten og paprika, kjempegodt! Smakte bare som vanlig grøvt brød.
  Deiligt å endelig ha brød igjen, har savnet å ikke kunne ha brød med pålegg på!!

  Har dere prøvd lavkarbo brød før?

  Vi blogges

  6

  Trening, solarium og lavkarbo-mat

  Hei dere!

  Ville bare si takk til alle dere som kommenterte så utrolig hyggelige kommentarer på sist innlegg! Jeg setter stor pris på det alle skrev og dere gir meg mer motivasjon til å klare dette. Dere som ikke har sett FØR og NÅ innlegget kan trykke HER for å komme direkte til innlegget.Love you guys!

  Så til det jeg egentlig skulle blogge om! Startet dagen med en deilig frokost: tyrkisk youghurt med litt bringebær, og 2 #oopsies, 1 med rekesalat og en med ost. Tok også 1 ripped hardcore ( fra #gymgrossisten ) siden jeg skulle på trening etter frokost.

  Jeg og Mina var på trening i 1 1/2 time ca. Vi trente mage, litt rygg og var på mølla i 30 min med en runde tabatha timer og 20 min med 15 incline + 3,0 speed og økte på farten til 4,0 på slutten. Det er utrolig mye tyngre en du tror. Var ekstra tungt idag kjente jeg. Var litt trøtt å svimmel i tillegg.

  Etter en god treningsøkt gikk jeg å tok sol og tok også en tur i butikken handlet masse deilig mat! Så idag blir det røkt laksesalat. YUM og kanskje litt eggerøre..får se.

  Laget lunsj når jeg kom hjem. 1 lunsjkake, 1 kokt egg, litt "gaffelbiter" og ruccula. Fyfaen jeg elsker #lavkarbo , det er så sinnsykt mye god mat!!!

   

  Vi blogges!

  0

  Le Jour des Crêpes

  Hei søtinger!

   

  Guess what! Idag er det fransk pannekake dag ( Le Jour des Crêpes / The Day of the #Crêpes eller National Crêpe Day ) Whatever floats your boat.. Poenget mitt her er jo da såklart at fordi stefaren min er 100% franskmann fra #Paris, så ble det Crêpes på oss ikveld. Kjente det var godt med litt usunn mat etter å ha passet masse på hva jeg skal spise og ikke. Jeg fikk masse gode gamle minner fra når jeg var mindre, da laget han Crêpes hele tiden, og det var like stas hver gang! Spesielt når jeg fikk lov å ha litt Nutella inni "pannekaken". hehe!


  Jeg følte jeg kunne unne meg litt sukker inni Crêpes'en fordi jeg faktisk har klart å ikke bare holde vekten min nede etter #sykehusdietten, men jeg har faktisk gått ned -2kg ekstra etter de -5kg jeg tok av under dietten!! Jeg hadde ikke regnet med det og var egentlig veldig klar for å bli skuffet, men der tok jeg altså feil. Imorgen skal jeg opp tidlig på kjøretime så skal jeg på personlig trener time på #Elixia. Det blir bra tror jeg, da får jeg satt opp et treningsopplegg som passer best til hva jeg vil oppnå. Gleder meg! 

  Ha en kjempefin søndagskveld dere!

  Vi blogges

  3

  Blomkålfrokost

  Godmorgen !

  Lenge siden jeg har stått opp kl 06.00 kjenner jeg....fyfaen.

  Anywaaays. Ligger å gomler blomkål til frokost mens jeg venter på at kjørelæreren min skal komme å plukke meg opp hjemme. Fikk streng beskjed om at jeg, hvertfall idag, måtte spise en stor frokost. Nå er jo det litt vanskelig med tanke på at jeg går på diett enda. Jaja, litt blomkål gjør susen.

  Ha en fortsatt fin morgen og til dere som enda sover: sov godt ( sov litt for meg også )

  5

  Sykehus dietten - oppskrift og bilder

  Heisann.

  Som jeg sa tidligere skulle jeg kanskje begynne på en #detox / #slankekur imorgen, og det bestemte jeg meg tilslutt for å gjøre. Så etter jobb gikk jeg å handlet for det ble verken tur eller bowling fordi hun ene ikke orket alikevell. Da fikk jeg også tid til å lage mitt siste måltid før dietten og lage klar suppen. Til middag hadde jeg fullkornsris, kyllinglår, kylling 'bretagnesaus' og tomater, det er dritgodt så det må dere prøve en gang. 

  Tenkte jeg kunne skrive hva dere trenger hvis dere vil prøve den selv. Jeg har flere detaljer skrevet ned på ark om akkuratt hva du skal spise hver dag og hva du IKKE kan spise å drikke under dietten. Jeg legger ikke ut dette med mindre det blir forespørsel etter det.  Kutt opp alle grønnsakene og ha i en kjele med 2,5liter vann. PS: bruk den største kjelen du finner, det tar mye større plass en du tror. Du skal tilsette 16 terninger buljong, så jeg brukte 12 terninger med kjøttbuljong for å få litt mer smak og 4 terninger med grønnsaksbuljong( fordi det ikke var mer kjøttbuljong ) du kan selv velge hvilken buljong du vil bruke. Itillegg skal du ha 2ts salt og 1ts pepper. Du kan krydre suppen når du spiser, men jeg tror det skal være ganske så mye smak i den fra før etter alle de buljongene. Suppen skal småkoke i ca. 1 time, du ser det litt an på grønnsakene. Heldigvis er det ikke bare suppe hver dag! Den lukter litt...funky....får håpe den ikke smaker det også.

  Jeg håper virkelig at jeg ser resultater av dette for jeg tror ikke det blir så lett som det kanskje virker nå. Jeg skal begynne første dagen på dietten imorgen, så vi får se hvordan det går. Jeg har prøvd en #diett og to før men har aldri klart å fullført, men denne gangen SKAL jeg klare det. Wish me luck!


  Hvis dere vil få hele "bruksanvisningen" på sykehus dietten så gi beskjed i kommentarfeltet så skal jeg få ut hele ukesmenyen og all informasjonen dere trenger for å fullføre dietten, iløpet av imorgen. 

  ♡ Vi blogges pepz 

  0

  Sunn helgekos

  Noen ganger har du lyst på noe godt, eller trenger bare noe å tygge litt på. Jeg blir spesielt slik i helgene, og da er det jo supert når det finnes sunne ting du kan kose deg med. Her er en liten #howto på wrapsene mine. Jeg brukte under 30min på å lage sammen alt dette. Hvis du får med deg en veninnde er det også en koselig ting å finne på en kveld og da går det enda fortere.

  1. Smør et tynt lag med philadelphia naturell light, den med gressløk smak er også god å bruke, oppå vanlige tacolefser/vestlanslefser/lomper; dette kommer helt ann på hva DU liker best. ( PS: kan fort bli for mye smak av kremostene med ting i f.eks den med hvitløk, ikke godt, syns jeg hvertfall ) Så legger du oppå en grei mengde ruccula salat, jo mer jo bedre syns nesten jeg. Jeg liker også å hive på litt vårløk og gressløk.

  2. Legg pålegget/kjøttet/fisken du vil ha på over stripen med salat. Jeg brukte strandaskinke og krydret kalkunskinke denne gangen. Det er også godt å bruke røkt laks/ørret med litt senneps-saus på.

  3. Rull lefsen godt sammen og pass på at du ruller med maten riktig vei! Se på bilde nr.2.

  4. Skjær lefsene opp og nyt! Jeg skjærte opp litt grønnsaker på siden itillegg. Dippen: 1 boks ekstra lett rømme og en pose holiday dip.

  ♡ Ha en super fredagskveld alle sammen! Og gratulere så masse med dagen til søte pappa'n min ♡

  0

  Stavangers beste sushi?

  Hadde endel ledig mellom kundene på jobb idag, så jeg tok turen opp på sushimat. Den ligger i pedersgata mellom far east og en indisk som heter desi ettelleraent. Jeg tror ikke det er så mange som vet om den, og 'schappa' ser kanskje ikke så bra ut, men fyfaen så flinke de er! Jeg og mamma syns de er mye bedre en sabi sushi som mange flere har hørt om. Jeg har smakt sushi mange plasser men sushimat er by far den beste jeg har prøvd.

  Jeg kjøpte spicy tuna denne gangen. Pleier å kjøpe den, california maki eller en maki med fristyrstekt kongereke som jeg ikke husker hva de kaller, men tror det er nr10?

  Jeg anbefaler hvertfall alle som liker #sushi å prøve den ut. Og til dere nybegynnere er den nr10? super å begynne på.

  Idag jobber jeg til klokken åtte, så blir ikke så mye annet jeg skal finne på idag.

  LIKER DU SUSHI?

  Vi blogges!

  5

  Verdens beste clubsandwich

  Hei søte dere!

  Jeg sto opp idag med lite lyst å gå på jobb, det er meldt storm/ekstremvær her i Stavanger og jeg busser til og fra jobb. Så jeg tok på meg koseboksa og noen utslitte uggs, så byttet jeg til litt penere klær når jeg kom meg til jobb.

  Første kunden var ei venninne, som skulle farge håret fra brunt til rødt. Fargen ble superfin og hun ble fornøyd, så det var en god start på dagen. Etter det hadde jeg litt over en time ledig før neste kunde så jeg tok en liten handlerunde for meg og en kollega.

  Jeg kjøpte meg clubsandwich på Ostehuset, og for dere som ikke har smakt den MÅ dere gjøre det! Jeg har smakt clubsandwich flere andre plasser men ingen kan måles med Ostehuset sin!

  Så nå sitter jeg og koser meg med clubsandwich. Deilig å slappe av før neste kunden kommer. Jeg jobber til 18.00 idag, etter jobb tror jeg kanskje jeg bare skal hjem. Hvis tattoo"schappa" jeg skal fortsette sleeven på er åpen, tar jeg turen inn der først.

  Ha en fin dag videre!:)

  10

  STARBUCKS TIL STAVANGER

  HERREGUD dette har jeg ventet på leeeeeenge!!!!! Jeg kan nesten ikke vente mer. Den kommer til å ligge på domkirkeplassen en gang i 2014! Jeg er OVERLYKKELIG.   Jeg trodde aldri dette skulle skje! Kommer til å kjøpe noe hver dag på vei til jobb, blir sikkert fattig på starbucks. Jeg måtte bare dele dette med alle dere som IKKE har fått det med dere enda.

  HER kan du lese hele artikkelen.

  Har dere Starbucks der DU bor?

  Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits