• Silje Victoria

  0

  Acne killer + Harry Potter

  Nå sitter vi i sofaen alle tre og ser på Harry Potter og fangen fra azkaban? med #acne killer i tryne mens vi venter på at den skal bli ferdi. Vi gruer oss like mye hele gjengen til å rive den av, men fant til slutt ut at nå får vi jo nappet alt av uønsket ansiktshår i sammen slengen! Hahaha.

  Har dere prøvd #acnekiller peel off mask ?

  Dere får ha en super "lille nyttårsdag" kjære lesere!

  Vi blogges!

  0

  Bakrus, storm og null reise på meg

  • Publisert 28.12.2013 klokka 20:32
  • Kategori: Reise

  Som jeg skrev igår skulle jeg bare slappe av og kanskje ta sol, det ble ingen av delene. Jeg bestemte meg heller for å invitere noen hjem til meg..drikke oss ekle for så å angre masse idag. Jeg skulle jo egentli reise til Stord idag, først var båtene innstilt, så begynte di å gå igjen men når jeg da ligger med hode nedi doskåla hvert 10min så funker ikke det med buss + båt i storm. Så jeg valgte å bli igjen hjemme idag åsså reiser jeg heller inn alene imorgen. Satser på at det ikke er full storm da. Nå sitter jeg å ser trollmannens læregutt og prøver å få i meg litt pizza. Er jo koselig med sånne kvelder også selvom vi hadde det gøy igår og.

  Ha en fin kveld dere!

  2

  "Thank you for traveling with NSB" - Jo, værsegod!

  • Publisert 27.12.2013 klokka 12:43
  • Kategori: Reise

  Nå sitter jeg på toget igjen da..tilbake til Stavanger. Sitter selvfølgelig feil vei IGJEN..så jeg er bilsyk, støl i rompa, vond i ryggen, trøtt i trynet og livet er bare kjipt, neida. Det er så koselig med trange komfortvogner med harde seter og du holder på å fryse ihjel....Itillegg har jeg alltid så mye flaks at jeg havner vedsiden av Norge's merkeligste mennesker + en hel barnehage forran meg, såklart. " Thank you for traveling with NSB! " - Jo, værsegod!!!! 

  Jeg tok det første toget inn til Drammen kl 07.00 og da jeg var fremme der var toget til Stavanger 15min forsinket, så fikk tatt mine siste trekk med "frisk luft" før toget kom. Nå er jeg fremme i Stavanger om ikke så altfor lenge, kjørte ut av Kristiansand for en liten stund siden. Så da er det omtrent 3 timer igjen, å det går fort! Jeg har filmet litt av togturen, tenkte jeg kunne lage en liten film kanskje? Jeg får se, kvaliteten er ikke så bra når været ute er så grått og toget kjører ganske fort. Jeg hadde egentlig håpet på å få med meg en fin soloppgang, slik som jeg gjorde på veien bort. Det var nydelig, men idag er det bare regn og tåke, ikke like sjarmerende å se på. Når jeg kommer frem, skal Camilla plukke meg opp i byen å kjøre meg hjem. Tror at jeg tar en tur ned på solariumet å "tænner" litt senere, så jeg kanskje får ett lite hint av farge før nyttår. Det ville vært flott.   Internettet streiker på mobilen så jeg får ikke bildene jeg har tatt over på macc'en, så hiver med et bilde av familie idyllen jeg og mamma har hatt i julen. DET er ikke ofte, men koselig når det sjer da. Jeg er veldig glad i deg mams ( hvis du er inne her å sniker )  ♡ Vi blogges folkens ♡

  0

  I see fire

  • Publisert 25.12.2013 klokka 19:59
  • Kategori: Musikk

  Nå ligger jeg bare å slapper av i senga med musikk i ørene, måtte jo teste ut de nye øreproppene mine! ( #Denon AH-C400 ) De er kjempe begahelige å ha i øret og utrolig god lyd. Fikk mye fint igår og har enda flere pakker hjemme i Stavanger! De er laget spesielt til iphone, ipod og ipad, så volumknappene fungerer sikkert best på dem. Hadde et par som var laget for det samme men da hadde jeg samsung, og da kunne jeg ikke stille på volum, ta tlf med knappene og ikke snakke med mikrofonen i ledningen. Men nå har jeg jo iphone, og ønsket meg nye ørepropper/øretelefoner for de gamle var mye brukt så bassen var skarp og lyden ble rett og slett ikke behagelig å høre på. Jeg syns ikke der er overveldene bra bass på disse heller, ikke som jeg har merket enda da, tørr ikke crank'e opp volumet helt når jeg så prisen. hahahaha 
   

  Imorgen, 2 juledag skal jeg på besøk hos tante og onkel+ resten av familien på pappa sin side, så det blir koselig å se dem igjen. Da blir det sikkert servert koldtbord, kaker og kaffe. Vet ikke om jeg skal blogge noe imorgen siden jeg sikkert legger meg tidlig, skal jo opp tidlig 3 dag for å rekke toget hjem til Stavanger. Jeg har hatt det kjempekoselig her i Tønsberg men kjenner at det skal bli godt å komme hjem igjen, selvom jeg reiser på lørdag! Blir ikke mye avslappning...jeg skal innom jobb på lørdag også å fikse ei venninne før nyttår.  Tenkte jeg kunne dele en nydelig sang med dere som jeg kom over igår kveld, so here it is: I see fire - Ed Sheeran    <--- spotify

   

  Ha en fin første juledag

  0

  Julaften

  • Publisert 24.12.2013 klokka 15:29
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Nå ligger vi hele gjengen og slapper av. Mormor romsterer rundt på kjøkkenet med ribba i ovnen, slik som hun alltid gjør, mens bestefar ligger i det faste sofahjørnet og tar seg en lur. Mamma er fult opptatt med Iphonen hun fikk av meg igår så hun sitter å fikler med den. Grunnen til at hun fikk julegaven på lille julaften er fordi stefaren min, Thierry, skulle reise til sin familie i #Paris for å feire jul idag tidlig. Han var jo med på gaven så vi fant ut at selvom det var 70års dagen til mormor(som også var med på gaven) fikk mamma åpne den da. Vi ventet såklart til gjestene var gått, og mamma virket veldig overasket så tror vi klarte å holde skjul på at det var en ny tlf hun skulle få til jul. Jeg hacket meg inn på telenor kontoen hennes igår også for å aktivere sim kortet, og var redd for at hun kom til å legge merke til 0 dekning på den gamle tlf, men det gjorde hun ikke!  Idag blir vi bare oss 4, mormor og bestefar, jeg og mamma, men det er jo superkoselig det da! Nå har vi lagt på plass alle gavene under juletreet, vi har ikke gjort det tidligere fordi søskenbarna mine er ganske unge enda så de skal kjenne å styre på med alle pakkene. Så for å sleppe at ting ble ødelagt og at de ikke skulle bli skuffa så droppet vi gaver under treet mens de var her. De reiste videre idag tidlig, ja.. tidlig, jeg har soverom i gangen så hver gang noen kommer, går, skal på do, skal i kjelleren osvosvosv så våkner jeg. Menmen jeg har vell godt av å ikke sove vekk hele morgenen. Synes egentlig at det å legge gaver under treet nå var like greit, for da ble det ekstra koselig idag når ALT var på plass.   Nå begynner det å lukte ribbe i huset! mmm..Tror jeg skal begynne å stelle meg litt. Er usikker på hva jeg skal gjøre med håret enda, men regner med det blir #krøller idag også, eller kanskje en #donut. Hvis jeg lager noe annet en krøller kan jeg jo kanskje lage en liten #video eller ta noen bilder av hvordan jeg gjør det!


  Bildet er ikke tatt idag, det tok jeg på søndag tror jeg? Idag er det tåke, regn og vind.

  Jeg kjenner at jeg ikke har noe særlig #julestemning, kanskje fordi det ikke er snø eller fordi vi er så få til jul i år? Uansett er det julaften og det skal feires med ribbe og riskrem, familie kos i sofaen og gaver. Jeg gleder meg! Jeg fant denne fine pynten som vi pleier å sette frem hver jul. Husker jeg pleide å leke med de små figurene, det var DRITGØY! At ting ikke er like gøy når vi blir eldre, da hadde jo alt vært så sinnsykt mye mer underholdene.
   

  Ha en nydelig julaften kjære lesere

  2

  70års dag til mormor

  • Publisert 23.12.2013 klokka 18:53
  • Kategori: Fun times

  Idag feirer vi mormor som fyller 70 år! Både mamma og bestefar har holdt tale allerede og begge var kjempe fine. Det er vært servert koldtbord og nå skal vi snart sette på kaffe og kaker! Jeg legger ut flere bilder i dette innlegget når det blir tatt iløpet av kvelden så STAY TUNED!

  Vi blogges søtinger! Ha en nydelig lille julaften!

  8

  Mine tatoverte bryn FØR og ETTER

  • Publisert 22.12.2013 klokka 13:41
  • Kategori: Tatovering

  Hei søte lesere!

  Jeg lovet jo å legge ut ett innlegg om brynene mine, før og etter tatoveringene. Jeg fant desverre ingen bilder av brynene mine helt uten tatovering men fant hvertfall ett der jeg har fylt på 2 ganger og ikke tegnet oppå, så dere fatter litt hvordan de ser ut fra før. De to første gangene tok jeg ganske lyse, rett og slett fordi jeg var litt nervøs for hvordan det skulle bli. Øyenbryn er jo en bigdeal for meg og for mange andre regner jeg med. De utgjør så sinnsykt mye av ansiktet. Nå på torsdag når jeg fylte for 3 gang fant vi ut av jeg skulle ta en ganske mye mørkere farge og lage en hel linje ytterst på buen istedet for å tatovere hår ut hele brynet. 

  BTW: jeg har ikke rørt brynene med sminke så her er de ALL NATURAL på alle bildene

  Jeg unnskylder for dårlig kvalitet på bildene men glemte laderen til speilrefleks kameraet mitt så blir bare mobilbilder i julen hvis ikke mamma husket å ta med sitt. SORRY   Hvis dere ser nøye her, ser dere sikkert strekene under brynet som da er etter to påfyllinger. Jeg har 0 sminke på her så dette er kun tatoverte bryn og kanskje litt brynfarge som sitter igjen på selve brynet. Jeg vet jeg ikke hadde farget dem på en stund på dette bildet, og farget de ikke før samme dag jeg skulle gå å tatovere de sist torsdag.  Her har jeg spart litt ut og farget brynene på jobb samme dag som tatoveringene. Her ligger jeg å venter på å starte, og har akkuratt tatt av bedøvelseskremen, derfor det er skille rundt brynene. Jeg pleier alltid å nappe de etter jeg har vært der, for da kan hun som tatovere finne en perfekt form på dem.

  Dette bildet er fra dag 1 TROR JEG . masse smøring på er viktig så jeg går rundt å glinser døgnet rundt hehe. Her har jeg nappet dem!  Selvom det ikke var noe god kvalitet på dette bildet tar jeg det med for her ser dere mer hvordan hun tatoverer brynet. Hun bruket hårstrå teknikk ytterst og denne gangen valgte jeg at vi skulle tattovere en hel "strek" fra amorbuen og ut. Her har jeg heller ingen sminke på så dere kan se resultatet bedre. Det er fremdeles skorper på og fargen kommer til å falme en god del, jeg fikk derfor enda en gratis påfylling selvom dette egentlig var siste gang. Dette bildet er fra idag, altså dag 3.  Dette bildet er også fra idag; dag 3, men her har jeg tatt på foundation. Jeg er kjempefornøyd! Nok en gang.

  Nå skal jeg straks hoppe i dusjen..ja jeg glemte å dusje FØR jeg sminket meg. Jeg er litt vimsete for tiden. Skal bare en rask tur innom Tønsberg cityyy for å prøve å få tak i et simkort til gaven fra apple! det er alt jeg sier nå.  #PMU #øyenbryn #sminke #tatovering #førogetter

  Vi blogges sweethearts

  2

  Hold kjeft!

  • Publisert 21.12.2013 klokka 09:21
  • Kategori: Reise

  Javell. Nå sitter jeg her da. På toget. Da vi var kommet til Kristiansand kom det endel på. Og selvfølgeli skulle alle inn i den komfort vogna jeg lå og såv så godt. Og alle skulle selvfølgeli bli værende her også. En ting er at du råker litt når du skal hive rundt på kofferten før du setter deg ned, men er jo faen meg 1 syforening med ørten gamle damer som sitter å drikker kaffe og ler seg ihjel av HVER ENESTE ting de sier, ett par som ikke har hørt om innestemme, så nå vet jeg om ALT det de vil i OSHHHLOO, holy fuck...hvis bare tanker kunne drept. Og i tillegg er det noen mennesker med mark i rompa som bare spaserer fram og tilbake i vogna, flytter litt på bagasjen, går litt igjen, og flytter litt til på bagasjen.


  Slenger med et bilde fra da jeg og Camilla reiste til Oslo med toget. SÅ fornøyd er jeg hvertfall ikke nå som på bildet. Idag har jeg verket sminket meg, fikset håret og er drit trøtt.


  Var helt andre boller når jeg tok toget sist. Jeg og Camilla fikk en helv komfort vog for oss selv helt til Oslo. Vi satt i en sånn 4 seter ting, og hadde to seter for oss selv og masse plass til bagasjen og alt dill dallet vårt. Århhh....så jævla oppgitt. Jeg får ta et maraton på Orange is the new black får går ikke ann å såve til dette.

   

  EDIT: Great. Det går ikke an å se på serier på toget fordi det bruker for mye bredbånd eller noen sånn. Det passet jo bare perfekt. Da går det sikkert ikke an å se på netflix osv heller. Kjempekvalm er jeg også, fordi toget kjører bakover, og det har det gjort i snart 1 time..kanskje mer? ikke vet jeg. Eneste jeg vet er at jeg snart ikke kan sitte bakovervendt lenger.

  Vi blogges

  9

  Pakket og klar til 9 timers reise!

  • Publisert 20.12.2013 klokka 23:50
  • Kategori: Reise

  Imorgen tidlig skal jeg reise til Tønsberg. Jeg skal stå opp kl halv 5 for å rekke taxi til toget. Kjenner det blir en lang dag imorgen men ska ta med meg pute å teppe så jeg kan såve når vi får satt oss på plass. Jeg bestilte komfort vogn så får litt bedre seter og plass. Internett og strøm er det også. Jeg vurderer å lage bruker på netflix eller via play elllller HBO så kanskje jeg gjør det iløpet av togturen.

  Har husket julekjolen, kosebukse, hår og hud produkter og alt annet viktig! Selvfølgelig har jeg også med meg reisebamsen mi; "Chilipaddi".

  Jeg tenkte å legge ut bilde av brynene mine før og etter jeg tatoverete dem på torsdag ( og kanskje et helt uten #tattovering hvis jeg finner ) så jeg fikser det en gang iløpet av dagen imorgen. Ikke så mye aent å gjøre på et tog i nesten 9 timer.

  Nei nå må jeg sove. Kvarter igjen av orange is the new black før jeg slukker lampen på nattbordet.

  HVA ER BEST AV NETFLIX, VIAPLAY OG HBO?

  God fredagskveld til alle sammen!

  0

  Bestått teoriprøve

  • Publisert 20.12.2013 klokka 11:29
  • Kategori: hverdag

  Ååååå så JÆVLA deilig å være ferdig med det!! Det var første forsøk og jeg bestod på bil teorien. Nå kan jeg bare slappe av og nyte ferien min fra imorgen av.

  Jeg trodde aldri jeg skulle bestå for jeg hadde ikke øvd før igår kveld men tenkte jeg skulle prøve for å se hvordan jeg lå an. Det var jo et meget smart valg av meg må jeg si!
  Jeg kjente helt ærlig at mye av stresset jeg har hatt i det siste bare forsvant når det sto svart på hvitt; Gratulerer du har bestått!

  Nå er det et par timer igjen på jobb før jeg tar meg juleferie, og det med GOD samvittighet.

  3

  To flasker vin - en julelunch og søndagsmusikk

  • Publisert 16.12.2013 klokka 00:03
  • Kategori: Fun times

  Heisann dere!

  Ble ikke mye blogging i helgen for jeg ikke har hatt så mye tid. Jeg jobbet jo på lørdag. Etter jobb laget jeg biff, fløtegratinerte poteter og saus (stekte sopp og løk, tilsatte fløte og smakte til med salt og pepper). Skulle egentlig bare være meg og Camilla, men vi endte opp fire jenter rundt middagsbordet og det var enda godt for ble litt mer mat enn jeg hadde regnet med. Etter rydding av bord begynte vi så stelle oss og åpnet vinen. Vi tok oss god tid for vi hadde ikke planer om å rekke byen senere på kvelden. Vi endte opp med å invitere et par folk hjem til meg, siden jeg var alene hjemme til sendt på kveld. Da mamma og stefaren min kom hjem gikk vi videre på nachspiel til en av dem som var her, for han bor 5 minutter å gå fra meg. Vi ble til dagen etter, og tok turen hjemover på morgenkvisten..altså i elleve-tolvtiden. Enda en vellykket kveld ute! Gleder meg allerede til neste gang.


  Dårlige bilder for det eneste jeg har er noen lagrede snapchat bilder jeg fant fra lørdag..haha


  Jeg fikk meg en time med søvn - SOM JEG VIRKELIG TRENGTE - før jeg måtte være klar til søndagslunch'en med halvlillebroren min i den nye leiligheten deres. De hadde fått det utrolig fint hjemme! Vi fikk servert ett lite "koldtbord" med laks og eggerøre, sylte osv. Det var jo ekstra godt med mat etter en lang natt på lørdag. Vi ble et par timer før jeg øvelses kjørte hjem og vi kom oss hele frem denne gangen også...selvom mamma har panikk hver gang. sorry mom. Vi stoppet innom en thai-takeaway på Kleppe som lager utrolig god mat, og siden hun som jobber der, jobber som vaskedame på jobben til mamma og stefaren min, fikk vi med oss 3 ekstra porsjoner +++ vårruller til alle og ALT helt gratis. Utrolig snille dem er, fikk en etterlengtet cola i tillegg. 


  Meg og mamma på vei til julelunch'en. JA jeg har hettegenser på meg på en søndags lunch men det hadde du også hatt i min form. Jeg mannet meg opp til å gå i en high waist bukse så jeg syns jeg burde få creds for det heller.

  Slenger ut litt #musikk som passer til en rolig søndag. Loveit!

   #Drake - From Time

   #Claptone ft Jaw - No Eyes 

   

   

  ♡ Ha en fin søndagskveld videre ♡

  13

  Ny hårfarge

  • Publisert 13.12.2013 klokka 00:31
  • Kategori: Hår

  Hei søtinger!

  Det var en lang dag på jobb idag men hadde full kundeliste så dagen gikk fortere en jeg regnet med. Jeg sto litt overtid og fikk klippet stefaren min før jeg kjørte oss hjem. Speaking of; jeg har satt meg et mål om å ta teoriprøven en gang neste uke, vet ikke hvilken dag enda men når jeg føler meg sånn nesten klar hvertfall! Syns det er på tide å få lappen nå. Skal på glattkjøring fra 07.00-?14.00? så jobb til 20.00 imorgen så det vet jeg blir en laaaaaaang dag. 

  Siden jeg skal opp så tidlig imorgen orket jeg ikke vaske, føne + rette håret da, så jeg tok med meg farge fra jobb og farget håret hjemme. Brukte en kald minicolor men litt høyere vannstoff prosent for å lysne opp fargen litt i vått hår. ( dialight 10.12 med 4,5% istedet for 1,8% - for dere frisører der ute) Deilig og sleppe å tenke på håret imorgen når jeg må stå opp så tidlig.
  Nå sitter jeg og ser på "Tabatha tar over" og skal snart legge meg. Hvis jeg orker skal jeg rydde hele stuen min etter jobb og skal kanskje bytte ene sofa trekket fra svart til hvitt men er litt usikker på hva som blir finest. Har en beige skinn sofa og hvitt tv-bord ooog et svart sofabord...blir kanskje for mye med hvit sofa da? Veggene er jo hvite og jeg skal få en sofa av en veninnde som er mer grå/hvit og flytte den beige'e, så jeg tror jeg vil gå over til mer hvite møbler, mer shabby chic. Gleder meg til å få litt orden her!

   

  Ønsk meg lykke til imorgen!

   

  Vi blogges

  2

  Sliten...

  • Publisert 11.12.2013 klokka 20:44
  • Kategori: hverdag

  Jeg er så utrolig sliten for tiden. Orker liksom ingenting. Heldigvis skal jeg ha en rolig helg med litt juleshopping  og jentekveld på lørdag etter jobb og besøk på søndag. Det blir nok kos. Idag fikk jeg gaven fra apple også, så den er pakket inn og klar! Fikk kjøpt inn litt gaver fra salongen idag itillegg, så begynner å komme seg med julepresanger nå. Jeg mangler bare noen få til, så dette blir bra.

  Ikke nok med det men jeg føler tiden går så fort. På jobb har jeg kunder hele dagen så det går i ett. Etter jobb er jeg egentlig bare utslitt så da blir det fort hjem til sengen. Heldigvis er det snart bare en uke til jeg har ferie. DIGGGGGG , gleder meg ihjel. Da skal jeg ta toget til familien i Tønsberg og feire julen der nede, før jeg reiser med toget tilbake til Stavanger for å feire nyttår. Planen er å reise opp til Fitjar på/i Stord med en gjeng og være der over nyttår, så det gleder jeg meg også til! Har alltid feiret nyttår i Stavanger, så blir noe nytt dette året. MEN forandring fryder så dette blir bra.  Heldigvis begynner jeg ikke før 12 imorgen så får såvet litt ut. Tror jeg setter på en film og legger meg etterpå. Burde ryddet rommet og fått litt mer orden på ting før jeg kan begynne å tenke på interiør, jeg får se hva jeg orker. "Til helga kanskje"

  Det er derfor det blir litt lite blogging men jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, som interresserer dere?

  Godnatt

  0

  Stavangers beste sushi?

  Hadde endel ledig mellom kundene på jobb idag, så jeg tok turen opp på sushimat. Den ligger i pedersgata mellom far east og en indisk som heter desi ettelleraent. Jeg tror ikke det er så mange som vet om den, og 'schappa' ser kanskje ikke så bra ut, men fyfaen så flinke de er! Jeg og mamma syns de er mye bedre en sabi sushi som mange flere har hørt om. Jeg har smakt sushi mange plasser men sushimat er by far den beste jeg har prøvd.

  Jeg kjøpte spicy tuna denne gangen. Pleier å kjøpe den, california maki eller en maki med fristyrstekt kongereke som jeg ikke husker hva de kaller, men tror det er nr10?

  Jeg anbefaler hvertfall alle som liker #sushi å prøve den ut. Og til dere nybegynnere er den nr10? super å begynne på.

  Idag jobber jeg til klokken åtte, så blir ikke så mye annet jeg skal finne på idag.

  LIKER DU SUSHI?

  Vi blogges!

  2

  Gelenegler FØR og ETTER

  • Publisert 09.12.2013 klokka 12:19
  • Kategori: Negler

  Slenger ut et bilde av hvordan neglene ble. Jeg er dritfornøyd som vanlig og føler meg alltid trygg på at jeg kommer ut med et resultat jeg er fornøyd med!

  Nå skal jeg ha dobbel kjøretime før jeg skal hjem å sove. Jeg la meg ikke før kl 5 inatt og sto opp 1,5 time etterpå...dødstrøtt

  Hva syns du om neglene?

  4

  Kalendergaver 1-8 desember fra The Body Shop

  • Publisert 08.12.2013 klokka 18:45
  • Kategori: Sminke

  Hei dere! Idag har jeg bare hatt en sløvedag. Jeg gikk ut igår, og fikk meg taxi hjem i 5-6 tiden. 
  Jeg har tenkt litt på at jeg kunne legge ut hva jeg får i pakkekalenderen min en gang i uken, så da valgte jeg hver søndag frem til jul. Blir nesten en liten nedtelling ekstra.

  Jeg har fått en av disse tingene hver dag, og siden jeg får litt dyrere gaver er det noen dager jeg får andre ting som den koselige lappen på bildet. Den var hengt opp på 5 desember, idag fikk jeg bronze bliss øyenskyggen. Jeg er superfornøyd! Egentlig ønsket jeg meg pakkekalenderen til bodyshop men når mamma var i byen for å kjøpe den var de utsolgt. Så da fant noen av dem som jobbet der frem innholdslisten, snille og hjelpsomme som de er, og viste mamma rundt i hele butikken for å finne frem alt. Siden mamma trodde jeg ikke kom til å like noe av det som var i kalenderen, bestemte hun seg for å ikke ta med alt som var i og heller får litt tips fra dem som jobbet der, til å sette sammen litt finere ting som passer med hverandre, som øyenskyggene og eyelineren f.eks. Jeg gleder meg til å åpne resten!
  Her er et bilde av hvordan øyenskyggene og eyeliner'en ser ut. Skal prøve dem sammen imorgen! 

  Imorgen skal jeg fikse neglene mine, finally og så kjøretime etterpå. Har fri hele dagen så blir kanskje litt julegaveshopping også. Jeg handlet faktisk en julegave til noen i familien på apple igår, men jeg røper ikke hva det er enda.

  Har dere pakkekalender, hva har du fått?

  4

  Snø og Sol

  • Publisert 07.12.2013 klokka 14:59
  • Kategori: hverdag

  Våknet opp til DET fine været! Å gå fra full storm til full sol og snødekket asfalt var deilig! Kanskje jeg skal ta meg en tur ut ikveld alikevell? Vet ikke om jeg gidder hvis det blir storm igjen så satser på at finværet holder ut dagen.

  Ellers....

  Leppene mine er drithovne enda. Nesten værre en igår. Se HER. men ikke like vonde, thankGOD. Jeg må ned i butikken å handle inn drikke til ikveld, så gruer meg til å vise meg offentlig, blåmerket på overleppa er blitt enda værre det også. Jeg ser jo skamslått ut.  Bildet er tatt med iphone'en så ble ikke superbra kvalitet menmen. 

  Nå sitter jeg å ser på grey's anatomy maraton på tv2 Bliss, selvom jeg har sett episodene 100 ganger før.

   

  Vi blogges 

  10

  Restylane + ekstremvær

  Hei fininger!

  Skulle egentlig skrive mye tidligere men sovnet på sofaen når jeg kom hjem. Jeg sa jeg skulle fortelle om hva som skjedde igår så da gjør jeg det først. Det er jo storm her i #Stavanger og igår klikka det helt! Tak ble revet av, biler blåst av veien og ting falt ned fra vegger og tak. Sistnevnte hendte på jobb igår; jeg satt ute å trakk litt frisk luft når jeg plutselig hørte et grusomt skrik og snur meg for så å se en person som har falt i bakken og ligger å holder seg over hodet. Hun reiser seg og blir fulgt inn til salongen. Det viser seg at et av våre salongskilt som er borret fast i veggen har løsnet og blåst rett på henne når hun gikk forbi. Alt endte med at vi ringte sykebil og hun ble fraktet videre i den. Har ikke hørt hvordan det gikk med henne men regner med det ikke var noen problemer, hun hadde ingen merker og virket frisk. Utover dagen ble stormen værre og værre og til slutt stengte politiet av hele sentrum ( hvor jeg jobber ) og det var "forbudt" for gående og biler å færdes der. Det ble jo et LITE problem for meg når byen da var stengt og jeg ikke kom meg noen plass. Hørte at bussene ikke gikk fra sentrum og mamma kunne ikke plukke meg opp + hun hadde ikke bilen. SÅ alt endte med at jeg måtte betale 300 kr på taxi fra Stavanger til Tasta noen som er dyrt på en torsdag!!! det er en 10min. kjøretur men vi måtte kjøre rundt og rundt fordi vi ikke kom oss ut av området jeg jobber, for alle veiene var sperret av. På tross av stormen sov jeg omtrent hele natten, når jeg først fikk somlet meg til sengen.

  Dagen idag på jobb gikk veldig fort, med full kundeliste og gledet meg til å fylle i restylane. 


  Som dere ser er jeg drithoven. Da jeg kom frem til #Ellipseklinikken begynte vi med en gang. Først på med MASSE bedøvelses krem..ja jeg er pyse. Så fant vi ut at vi ikke skulle fylle i "contour-linja" altså linjene rundt leppene, fordi de var så pene fra før av. YESSS! Så hun fylte kun inn ?volum? og alt gikk egentlig ganske fort, fra jeg begynte til jeg gikk brukte vi ikke mer enn en halvtime ca. Jeg satt opp kontroll time, noe jeg har gjort de andre gangene også. Litt greit å passe på at alt setter seg som det skal og at det ser bra ut. Vi fylte i 1ml denne gangen også.  Så neste gang får jeg 50% på behandlingen fordi de har et supert opplegg med 50% på hver 3 behandling. Jeg har vært der 2 ganger nå med full pris. Jeg har egentlig vært der 3 ganger, men da var det 25% så da telte ikke det. Nå sitter jeg her med drithovne lepper og klarer ikke drikke av flaske en gang fordi det er så stivt og hovent. Bra at det ikke blir like stivt og vondt imorgen, sånn har det hvertfall vært de andre behandlingene. Sitter og doper meg på paracet og overbruker lippglossen jeg fikk etter en av leppebehandlingene tidligere. Den lukter kjempegodt og gjør leppene utrolig myke. Passer bra nå, for jeg blir så tørr og vond, huden sprekker osv. IKKE godt.  Hvis noen har noen spørsmål angående #restylane / #fillers så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på det.

  GOD HELG

  1

  Akademiklinikken

  Hei dere! Nå sitter jeg på jobb i stormen, det et jo helt kaos! Kan skrive mer om hva som hendte når stormen var på sitt værste igår, senere.

  Idag etter jobb skal jeg til ellipseklinikken/akademiklinikken å gjøre noe. Jeg har gjort det 2? Ganger før og jeg har gleeeeedet meg til idag!

  Hva tror du jeg skal gjøre?

  5

  Verdens beste clubsandwich

  Hei søte dere!

  Jeg sto opp idag med lite lyst å gå på jobb, det er meldt storm/ekstremvær her i Stavanger og jeg busser til og fra jobb. Så jeg tok på meg koseboksa og noen utslitte uggs, så byttet jeg til litt penere klær når jeg kom meg til jobb.

  Første kunden var ei venninne, som skulle farge håret fra brunt til rødt. Fargen ble superfin og hun ble fornøyd, så det var en god start på dagen. Etter det hadde jeg litt over en time ledig før neste kunde så jeg tok en liten handlerunde for meg og en kollega.

  Jeg kjøpte meg clubsandwich på Ostehuset, og for dere som ikke har smakt den MÅ dere gjøre det! Jeg har smakt clubsandwich flere andre plasser men ingen kan måles med Ostehuset sin!

  Så nå sitter jeg og koser meg med clubsandwich. Deilig å slappe av før neste kunden kommer. Jeg jobber til 18.00 idag, etter jobb tror jeg kanskje jeg bare skal hjem. Hvis tattoo"schappa" jeg skal fortsette sleeven på er åpen, tar jeg turen inn der først.

  Ha en fin dag videre!:)

  12

  Nye innkjøp og resturant date

  • Publisert 03.12.2013 klokka 22:50
  • Kategori: Klær

  Hei kjære dere.

  Nå kom jeg akkuratt inn dørene, etter 6 timer jobb og shopping/middags date med Camilla. Vi gikk litt rundt og skulle se på julegaver men endte kun opp med masse til meg selv. Etter et par runder rundt i hver butikk fant vi ut at vi var sultne så vi gikk ned til Mikado. ( kinaresturant ; for dere som ikke bor i stavanger ) Camilla var så søt å spanderte på meg siden hun skyldte meg penger fra en stund tilbake. Etter masse god mat, gikk vi en siste rundte å skikket i butikkene siden det er åpent senere nå frem mot jul. Heldigvis slepper jeg det på jobb siden salongen jeg jobber i, ikke ligger i et senter og "vi" driver det selv.
  Jakke fra NewYorker til 399,- (orginalpris 599,-) og sjerf fra Carlings til 299,-  Jakke fra NewYorker til 299 (orginalpris 599,-) og smykke fra Selected til 199,-  Veske fra Mango til 349,- (orginal pris 499) og Lommebok fra Mango til 169,-


  Sko fra NewYorker 399,-?

   

  Får vel se på det som julegaver til meg selv. Jeg har også planer om å få meg mer ink på kroppen, så jeg skal inn å prate litt med noen iløpet av uken hvis jeg rekker det! Gleder meg! Fikk lønn idag + halv skatt så jeg nyyyyyter det og skjemmer meg selv ut. Det må være lov en gang iblant?

  Nå slapper jeg og Camilla av forran tven under masse pledd..iskaldt nede i kjelleren min. Vi er begge slitne etter jobb + shopping i 4 timer og stappmette etter litt for mye mat.

  Ha en fin kveld videre

  8

  Håroppsett til jul og nyttår

  • Publisert 02.12.2013 klokka 18:19
  • Kategori: Hår

  Nå når vi nermer oss jul og nyttår( og alle andre helligdager mellom der ) så er det jo ekstra gøy å pynte seg, både sminke, negler og hår. Her er litt inspirasjon til dere! Mye er enkelt å lage på seg selv eller på hverandre.

  Ble litt størrelseforskjell på bildene, alle er fra google og vanskelig å stille inn alt på mobilen...beklager det!

  Tok med di oppsettene som di fleste får til, bare dere prøver! Kan kan også legge ut en video av et enkelt oppsett hvis noen vil det.

  Nå sitter jeg på jobb, og obviously har jeg ikke kunde før senere. Slutter på jobb om litt mindre en to timer nå, så da skal jeg rett hjem, lage noe godt til middag og bare slappe av.

  Ha en fin mandags kveld !

  2

  Bakrus-dag

  • Publisert 01.12.2013 klokka 16:26
  • Kategori: Fun times

  Jeg, som dere sikkert forstår på overskriften, var ute igår. Kvelden gikk som den pleier og vi satt oppe på narshspel til rundt 6 på morningen. Så nå ligger jeg i fosterstilling og vil egentlig gi opp alt av liv frem til jeg blir bedre.

  Orker ikke anstrenge meg mer over hva jeg skal skrive her, nå. Så jeg sier takk for meg, setter på Breaking Bad og håper jeg klarer å komme over fylleangsten og formen min.

  God søndag alle samen! Håper dere føler dere bedre en det jeg gjør.

  Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits