• Silje Victoria

  2

  Soloppgang

  • Publisert 25.11.2014 klokka 12:33
  • Kategori: Hr

  Siden jeg har mye å ordne med når jeg kommer hjem fra jobb blir det endel innlegg fra mobilen.

  Men det er vell greit det!?

  På vei til jobb idag bare måtte jeg ta  bilde av soloppgangen, den var helt nyyyyydelig. Det var i fart siden jeg var litt seint ute av leiligheten men syns det ble greit fordeom.

  Håret mitt ble forresten kjempebra igår! Jeg vil nok gjøre litt mer etterhvert men nå er håret mitt så utrolig slitt så vi kurer masse fremover nå, så håper jeg det blir litt bedre etterhvert!

  VI BLOGGES

  2

  Late nights

  • Publisert 24.11.2014 klokka 13:45
  • Kategori: Fun times

  Selvom det var jobbhelg en vår, ble jeg og kollegaen min, Lene, enige om at vi måtte ta oss en tur ut. Jeg hadde allerede 4 flasker champis å muserende kaldt i kjøleskapet så alt var klart da vi kom hjem fra jobb. Vi kom oss veldig sent på byen, men føltes som om vi var ute hele natten, hvertfall på søndag! Godt jeg har et lager med smertestillende til sånne tilfeller, haha.

  Nå sitter jeg i frisørstolen selv, og får endelig lysnet håret mitt enda litt mer! Akkuratt nå er det en mellomting av oransj, gult, litt hvit og.. lysebrunt etter den gamle ombre'en. Skal bli deilig å føle seg litt mer vell på håret. Spesielt nå som jeg har så kort hår i forhold til hva jeg er vant til.

  VI BLOGGES

  0

  Stille

  • Publisert 20.11.2014 klokka 15:32
  • Kategori: hverdag

  Nå har det nok en gang vært stille på bloggen. Jeg har fremdeles masse å gjøre for tiden så bloggen blir litt nedprioritert. Jeg gjør forsåvidt ikke så mye annet en å jobbe, jeg verken trener eller driver med noe aent for tiden, men når jeg endelig kommer hjem på kveldene går jeg tur med Bea og så lager jeg middag. Da blir det plutselig veldig sent når det tidligste jeg slutter er kl 18:00! Syns jeg hvertfall.

  Jeg merker også utrolig godt at jeg ikke har fått trent, for jeg har så lite energi og generelt dårlig humør. Jeg har akkuratt kjøpt inn treningsmatte så jeg får gjort litt øvelser hjemme, men så fort Bea kan være litt mer alene å jeg får stabile arbeidslister så melder jeg meg inn på et treningssenter.

  I helgen som var hadde jeg suuuuuperkoselig besøk av Nina og sønnen hennes Liam. Vi tok en tur til Sverige, var på besøk hos mormor, og koste oss med god mat og drikke. Det var så godt å se dem igjen, så håper det ikke blir for lenge til neste gang!
  Om to helger, siste helgen i november, får jeg besøk av veninnen min som er helt oppe ved russlandgrensa i militæret. Henne har jeg ikke sett siden i sommer før jeg flyttet til Tønsberg, så det kommer til å bli utrolig gøy! Wææ, som jeg gleder meg!!!

  Nå skal jeg også prøve IGJEN på lavkarbo, har vært helt elendig i det siste men igår kveld, etter å ha trykket i tryne med snop fra harry-turen, fikk jeg drit dårlig samvittighet over å ha sklidd ut så mye, etter at jeg faktisk klarte å gå ned 20 kg! Det eneste jeg må gjøre er å bestemme meg for å gjøre det, å fullføre, for jeg vet jo at det funker, å at resultatene kommer. Dermed basta!

  VI BLOGGES

  0

  Kort hr!

  • Publisert 03.11.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Hr

  Da ble det en stund siden sist IGJEN! Sorry folkens, men har s masse ordne for tiden. Jeg fikk besk av mamma og stefaren min i helgen som var, feiret 20rs dagen min helgen fr og har jobbet rvva av meg resten av tiden. Innimellom der har jeg ftt tid til ta ut extensions, klippet meg, og stripet hret. Jeg har ogs ftt kjpt meg ny mobil med noen av pengene jeg fikk til bursdagen, men angrer fryktelig p at jeg ikke gikk for iPhone 6!!! Og selvom jeg har mer penger igjen fra bursdagen blir det for dumt kjpe enda en ny mobil med en gang! Det er trossalt utrolig dyrt. S jeg m bare holde ut med Sony Experia Z3 en stund til. Hvis noen vil kjpe den (hvit, helt ny) s blir jeg glad!


  // Med krller, bildet er fra lrdagen jeg feiret 20rs dagen min.


  // Glatt hr, fra idag p jobb.

  Det er utrolig deilig, men ogs utrolig kjipt med kort hr igjen, s jeg kommer nok ikke til g s veldig lenge uten langt hr. Jeg m bare kure hret masse og f fargen min slik den skal vre, og s blir det nye tape-extentions! Gleder meg allerede, selvom det sikkert ikke blir fr til juletider eller rundt der. Fr nyte hvor enkelt det er stelle hret n da, selvom jeg heller ville hatt langt med en gang.

  For de i Tnsberg omrdet, s er det min flotte kollega Lene som gjr mesteparten av mitt hr, s om dere liker det s er det bare bestille time hos oss p Tango Foynsenteret.

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet November 2014 Oktober 2014 September 2014
  Silje Victoria

  20 r, fra Stavanger, bor i Tnsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisr, interir + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt p siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits