• Silje Victoria

  0

  Kino for første gang

  • Publisert 30.11.2013 klokka 00:28
  • Kategori: Fun times

  ... på flere ÅR! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på kino. 

  Etter jobb hadde jeg egentli planer om å bare gå hjem å slappe av, men endte opp på kino med to veninner! Vi så på Hunger Games, Catching Fire, den var dritbra men faen for en slutt?! Så nå må vi bare vente til neste år for å se fortsettelsen. Det står på nettet at neste film kommer ut 14 nov 2014 og fortsettelsen på den, 20 nov 2015. Så vi må smøre oss med masse tolmodighet. Jeg skal ikke si så mye om filmen selvom jeg regner med at alle har sett den, så dere som ikke har sett den , DO IT!  Byen var nydelig pyntet til jul nå også, kjempekoselig i gatene! Selv er jeg alldeles ikke i julestemning men den kommer vell. Jeg har heller ikke begynt på julegaver, kanskje det hjelper litt når jeg får startet med det. Nå skal jeg snaaaart legge meg, men skal se ferdig Salong Makeover på FEM først. ( og kanskje en episode Breaking Bad, jeg er offisielt avhengig, takk til deg Mina. ) Jeg skal på jobb kl 10 imorgen og så har jeg endelig helg jeg også! Det skal nytes med masse god drikke osv!

  God fredags kveld babes

  8

  Jentekveld + mini tapas

  • Publisert 28.11.2013 klokka 21:55
  • Kategori: hverdag

  Nå sitter vi og koser oss i sofaen med film på tv'en. Camilla hentet meg på jobb kl 20.00 så kjørte vi innom butikken å handlet litt småting til mini-tapasen vår som vi fikk så utrolig lyst på. Vi bestemte oss for å lage noe enkelt så det landet på wraps med strandaskinke, rucculasalat, vårløk og philadelphia ost med hvitløk/urter. Stekte også en hvitløks baguette.. 

  Kjøpte oss en liten salat og smoothie hver også. Healthy living YES ( - baguetten )
  Nå sitter vi å ser på Taken 2, men tror vi skal sette på en litt koseligere film etterpå!

  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

  0

  Bilder fra julebordet

  • Publisert 27.11.2013 klokka 18:17
  • Kategori: Jobb

  Jeg lovet å legge ut noen bilder fra julebordet med jobben sist helg! Så her kommer noen av dem:


  Noen av bildene er tatt med min mobil, så litt dårligere kvalitet på noen av bildene men drit i det! Vi var som sakt på julebord hjemme hos sjefen min. Han og samboeren hans laget deilig tapas og dessert! Vi fikk også servert velkomst drink. Den var supergod, og luckily var det laget en hel bolle vi kunne forsyne oss av, så det ble masse punch på oss! Punch'en er den røde drinken vi holder på det øverste bildet. 

  Det siste bildet er fra narshspellet jeg gikk på etter julebordet, etter kanskje litt for mye punch? Eller bare jævlig god stemning!

  Har DU vært på julebord i år?

  10

  STARBUCKS TIL STAVANGER

  HERREGUD dette har jeg ventet på leeeeeenge!!!!! Jeg kan nesten ikke vente mer. Den kommer til å ligge på domkirkeplassen en gang i 2014! Jeg er OVERLYKKELIG.   Jeg trodde aldri dette skulle skje! Kommer til å kjøpe noe hver dag på vei til jobb, blir sikkert fattig på starbucks. Jeg måtte bare dele dette med alle dere som IKKE har fått det med dere enda.

  HER kan du lese hele artikkelen.

  Har dere Starbucks der DU bor?

  10

  spysyken - tips?

  Javell allesammen. Som jeg skrev igår/inatt fikk jeg ikke sove og guess what, like etter jeg la ut siste innlegget begynte jeg å kaste opp å greier. Just my fucking luck. Jeg sto fordeom opp til kjøretimen etter MINIMALT med søvn etter mye springing fram og tilbake på do. Jeg møtte opp til kjøretimen og alt men ble kjørt hjem tilslutt for jeg er skikkelig dårlig. Hadde heldigvis lite kunder på jobb idag så det var hvetfall ikke et problem når jeg ringte inn til jobb. 


  Jeg har hørt at det kan hjelpe med Cola (ristet ut kullsyren) og tørre ting som kjeks. Dette kan jeg jo ikke klage på men jeg kommer meg ikke så langt når ingen er hjemme og jeg er dritdårlig. Kanskje det er andre ting som hjelper som vi har hjemme.


  Har du noen tips til hva som kan hjelpe mot kvalme/spysyken?

  0

  Snudd på hodet

  • Publisert 26.11.2013 klokka 03:32
  • Kategori: hverdag

  Døgnrytmen min er helt snudd på hodet etter helga! Nå ligger jeg her å klarer IKKE sovne. Skal opp om få timer til kjøretime faktisk bare 3 timer til så skal jeg jobbe helt til 20.00!

  Hva skal jeg gjøre? Kommer til å sovne bak rattet, eller noe.
  Shit nei...jeg får prøve å legge meg en gang til!

  GODNATT SØTINGER

  2

  Fridag + tatovering av bryn

  • Publisert 25.11.2013 klokka 22:16
  • Kategori: Tatovering

  Idag har jeg hatt fri, så jeg skulle bort til salongen jeg har tattovert øyenbrynene mine for å ta siste behandlingen. Hadde alarm på kl 10 idag og rett etter alarmen hadde ringt fikk jeg en telefon fra hun som fikser meg, Mette, om at hun ikke hadde mulighet til å komme inn på jobb. Desverre er hun veldig populær så jeg kunne ikke få ny time før rett før jul! Godt at vi fikk fikset ny time hvertfall, det haster ikke noe for meg så jeg brydde meg ikke noe om det. Da hadde jeg plutselig hele dagen til gode så jeg tenkte å legge meg til å såve litt lenger. Endte med at jeg våknet kl 16.00 og var døds sliten. Er helt utslått enda.


  Nå slapper jeg av forran peisen med Broen på tv, spennende! Koselig med litt rolige dager også. Ikke bare mas og mye frem og tilbake.

  Hva har DU gjort idag?

  8

  "Must haves" i sminkevesken

  • Publisert 25.11.2013 klokka 02:39
  • Kategori: Sminke


  Denne begynte jeg å bruke i september og kan med hånden på hjerte si at det er den BESTE concealeren jeg noensinne har prøvd. Jeg har endel kviser i ny og ne og som mange andre; litt mørke ringer under øynene. Denne dekker over hva du vil og det er bare til å påføre flere lag for enda bedre dekkevne. Husker ikke prisen da jeg spontankjøpte den i København etter en anbefaling fra en/ei sminkør som jobbet der sammen med flere av produktene som kommer nedover her.
  Denne bruker jeg som en concealer FØR foundation. Jeg tar den der jeg er rød, f.eks i kinnene og nese/hakepartiet. Den er supergod med...medium dekkevne vil jeg si. husker heller ikke hva jeg ga for denne, kjøpte den også bare i farta, fordi jeg fikk den anbefalt av ei veninne. Bare drar kortet og smiler når det står godkjent!  Dette er også en ny favoritt som jeg begynte med i september! SUPER dekkevne og ser utrolig naturlig ut på huden. 30 Beige er akkuratt litt for gyllen for meg nå på vinteren så skal kjøpe meg en farge til i en lysere tone når lønningen kommer! Kan anbefale denne på det sterkeste til dere som har litt problem hud og ikke vil at det skal se ut som du har mye sminke på. Det som også er flott er at du ikke trenger mye produkt for å få et jevnt å fint resultat.


  Jeg har brukt dette i snart ett halvt år og har holdt med KUN en boks!! Bruker det etter jeg har tatt på en flytende foundation, som nevnt over. Det matter ut huden og gir ett enda mer gjevnt og naturlig resultat, jeg pleier og ta blush/solpudder etter dette selv om det er et perfecting powder. Jeg er kjempefornøyd med produktet og har akkuratt gått tomt, så jeg skal kjøpe meg nytt så fort jeg får mulighet til det!

  1. Denne har jeg brukt helt fra jeg begynte med sminke og forming/tegning av bryn. Har prøvd mange andre merker også men er denne jeg faller tilbake på hver gang. Jeg hjertet ikke denne ut fordi den er ikke noe spesielt bedre en andre jeg har prøvd, er kun at fargen passer bedre til min hudtone. Jeg har den i farge 22, light brown men den blir ganske mørk hvis du skal tegne hele brynet fra scratch. 

  2. Maskaraen er også en jeg alltid har falt tilbake på etter mange gode og dårlige tester av andre merker. Jeg har også brukt den som er helt svart utpå og den som er gull og rød utpå; volume million lashes excess

  3. En sikker favoritt! Sensai sitt foundation pudder. Det er super fint å bruke alene eller som et "finish produkt". Jeg pleier å ha det med i jakken hvor enn jeg går, da har jeg speil og noe å rette opp sminken med om noe skulle skje. Er jo ofte litt sånn at sminken..kan jeg si; falmer? etter mange timer på jobb eller ute på byen. Elsker å ha denne i utlandet på ferie, det er SPF 15 i den og den gir en lett dekkevne/jevner ut hudtonen uten at det ser ut som du har noe på deg.
  Dette har jeg også brukt "i alle år" og er bare helt vidunderlig. Jeg påfører først Bronzing delen under skinnbena for å legge inn contour, jeg har også begynt å legge den litt på hver siden av neseveggen men det er egentlig bare noe jeg har fått for meg ser litt bedre ut. Etter jeg har jobbet inn et jevt resultat med det legger jeg Blush delen/den lyseste deler på skinnbena og på neseveggen. Jeg kan også legge litt på øyelokkene for å få et litt mer "jevnt"? resultat, hvis det er hverdags sminke. Det er SUPERBILLIG og anbefaler alle å gi det en sjangs.

   

  Begge disse kostene er supergode! Jeg bruker begge to hver eneste gang jeg sminker meg og det er mye bedre å bruke koster på slike ting for da slepper du å få masse produkt på hendene som blir sløst vekk på det.

   

  Dette er noen av mine favoritter som jeg har i sminkevesken min. Har masse annet også med dette er det jeg bruker hverdag og ikke kan være uten.

  Har DU noen sminkeprodukter du bare ELSKER?

  2

  Julebord

  • Publisert 24.11.2013 klokka 18:29
  • Kategori: Jobb

  Var på julebord med jobben igår! Det ble servert tapas og masse god drikke! Vi hadde et par små"leker" og sang singstar før jeg kom meg videre på narshspell

  Jeg glemte å ta bilde av kjolen min osv, dere får vente til jeg får noen bilder av kollegaene mine.

  Håper alle har en like crappy søndag som meg, DIGG at jeg har fri på mandag også!

  0

  Ny header, HJELP!

  • Publisert 22.11.2013 klokka 20:18
  • Kategori: Design

  Da har jeg prøvd og prøvd ooog prøvd...prøvd...prøøøøvd men får det faen ikke til! Så da er det en halvskjev header med drit design. I NEED HELP! Hvis noen bare kan forklare meg hva jeg må gjøre for å få den satans headeren til å passe inn og se bra ut så hadde jeg satt STOR pris på det! 

  Er du flink til å designe header, ta kontakt med meg på enten mail eller nede i kommentarfeltet.   Det har vært superfint vær idag også! Deilig når det ikke bare regner og blåser.
  Nå sitter jeg forran tv'en og roer nervene med et..to..tre glass vin og er egentlig gira på mange flere. Kunne godt tenkt meg ut en tur ikveld men julebord imorgen og har minimalt med venner..for et liv! Hvertfall minimalt med venner som ikke skal på jobb imorgen tidlig. #funfriday

  Ha en FANTASTISK kveld alle sammen og dere som skal ut; drikk for meg...masse

  4

  Schwarzkopf kurs - klipp, farge og styling/oppsett

  • Publisert 22.11.2013 klokka 18:15
  • Kategori: Hår

  Det ble sinnsykt dårlige bilder pga. dårlig lys + mobilbilder = crappy kvalitet. Kurset ble holdt i Sandnes for et par uker siden men da hadde jeg ikke noen blogg, hehe. Tenkte det var litt gøy å se hva jeg brenner for! Dette er noe jeg vil jobbe med veldig lenge. Kurs er supergøy å gå på, kommer alltid tilbake med masse ny inspirasjon og kunnskap som vi nesten ikke kan vente med å prøve ut!

  Masse superfine farger men fikk ikke bra nokk bilder av alle modellene til at det er poeng i å legge det ut. Litt kjipt for den ene fargen de viste oss var fantastisk fin!

  Likte dere noen av frisyrene eller fargene?
  2

  Fredagskos på jobb

  • Publisert 22.11.2013 klokka 10:28
  • Kategori: Jobb

  Idag er det jeg som har ansvaret for fredagskosen på jobb så mamma og mormor sto opp idag tidlig og hjalp meg å lage wraps med spekeskinke, rucculasalat, paprika, purreløk og Philadelphia ost..troooooor jeg. De ble uansett super gode! Kjøpte inn en pose chips og dipp + popcorn itillegg.

  GOD HELG ALLE SAMMEN!

  0

  Reisemål 2014

  • Publisert 21.11.2013 klokka 15:24
  • Kategori: Reise

  Dette er noen av stedene jeg vil reise til i 2014! Gleder meg til å se hva som kommer til å skje til nyåret.

  1. Tilbake til Magaluf! Savner det helt sinnsykt, hadde the time of my life og har savnet det fra dagen jeg kom hjem!

  2. Tomorrowland er noe jeg har hatt lyst til så lenge jeg kan huske og har prøvd å få billetter i 2 år, men uten hellet på min side. Neste år håper og tror jeg at det blir min tur til å dra! Can't freakin' wait!!!!

  3. Shoppingtur til London !

  4. Shoppingtur til København!

  HAR DU PLANER FOR 2014?

  2

  Outfit 21.11.13

  • Publisert 21.11.2013 klokka 08:59
  • Kategori: Klær

  Det har frosset på ute nå, så da blir det store sjef og jakker!

  På vei ut dørene til forbikjøring så ble nokk en gang ett mobilbilde, men det fungerer!

  13

  Mine tatoveringer (6)

  • Publisert 20.11.2013 klokka 23:26
  • Kategori: Tatovering

  1-2. Den første og andre jeg tok er også den største; Japansk kirseblomst tre og et sitat på ryggen som "hører til" den har en del betydning for meg og angrer ikke ett sekund på at jeg tok den. "She is clothed with strenght and dignity and she laughs without fear of the future"

  3-4-5. Disse tok jeg i Thailand, Bangkok, leopard mønster på 'fotryggen?' den var helt jævlig vond og fikk en alvorlig betenelse i den, ble sykemeldt i flere uker, gikk på antibiotika og var ikke langt fra å bli lagt inn på sykehuset, gikk på krykker en stund også. Grunnet betennelsen har mye av blekket gått med sår og skorper så må egentli tattovere over hele på ny, men det må jeg manne meg opp til for det er det værste jeg har gjort!DRITVONDT!!!! Jeg tok også stjerner på den ene fingeren og 'Silje Victoria' på innsiden av håndleddet mitt. S'en er gjort om til en liten sjøhest som mamma har tegnet. Jeg vurderer og tattovere noe annet over denne, fordi jeg syntes sjøhesten er finere større og skriften heller ikke ble særlig bra. Får se hva jeg gjør med den.

  6. Den siste tattoveringen jeg har tatt tok jeg i Magaluf i sommer 2013. Jeg er SUPER fornøyd med den, det er ikke en fylle tatovering, den var planlagt og alt var gjort profesjonelt. Det er en drømmefanger enkelt og greit. Vi diskuterte litt sammen, jeg og tattovøren og kom til slutt frem til en superfin skisse så da var jeg overbevist! Jeg tok den på hoften så den syns kun når jeg har truse/bikini eller veldig kort shorts.

  5

  Brudeoppsett

  • Publisert 20.11.2013 klokka 15:45
  • Kategori: Hår

  Vi har fått ei jente på utplassering i 2 uker og fikk øvd meg litt på henne idag! Jeg har et oppsett jeg skal bruke på svenneprøven så jeg prøvde meg på det.

  Hva syns dere?

  4

  God morgen

  • Publisert 20.11.2013 klokka 11:49
  • Kategori: hverdag

  Idag er det faktisk litt sol her i Stavanger! Deilig med litt finvær mellom alt drittværet. Igår begynte det å snø men alt er smeltet vekk idag, kjipt!

  Nå er jeg på vei til jobb, så dere får ha en fin dag videre!

  8

  Juleønsker

  • Publisert 19.11.2013 klokka 23:02
  • Kategori: Klær

  Ble litt sent innlegg idag fordi jeg sovnet på sofaen når jeg kom hjem fra jobb og har såvet til nå, men det var DIGG med en "powernap"! Trengte det kjente jeg. 

  Hva ønsker dere, dere til jul?

  0

  Skolearbeid og header probs

  • Publisert 18.11.2013 klokka 22:11
  • Kategori: Design

  Sitter å jobber med historie oppgaver på Sonans nå, og har akkuratt sammenlignet styringsformene til Athen og Roma, ikke så lett men fikk det til! For dere som ikke har lest OM MEG så tar jeg studiekompetanse på sonans nettstudier, fordi jeg har lyst å gå markedsføring og ledelse eller regnskap og økonomi på BI eller Universitetet. Jeg tar ett og ett fag så det ikke blir for mye arbeid på siden av læretiden, nå som jeg må konsentrere meg mye på jobb frem mot fagbrevet. Jeg har valgt å ta eksamen i historie først, i sommer, så gleder meg faktisk til det!  Jeg har også problemer med headeren på bloggen, nå bruker jeg bare det som er på, fordi jeg klarer ikke å tilpasse inn noen annen header. Jeg er heller ikke spesielt flink med å designe headere så hvis noen vil tilby hjelp til det hadde det vært SUPERT! vil ha et kjempe enkelt design på headeren, slik som det allerede er bare med mine/ bilder, noen som kan hjelpe med det?

  8

  Vinterklær

  • Publisert 18.11.2013 klokka 17:22
  • Kategori: Klær

  Det begynner å bli kaldt ute så fant ut at jeg kunne ta en halvtime fra jobb for å kjøpe meg litt mer varme klær! Hadde ikke mange kunder idag så ble litt innkjøp for salongen også! Ble ikke så mye klær på en halvtime men fikk hvertfall kjøpt meg en highwaist bukse og en stor 'stikkegenser'!

  Smykket er ikke kjøpt nå men kjøpte det på Cubus til 150?,- Resten er kjøpt på bikbok; genser 299,- bukse 499,-

  Det er superdeilig å ha en strikkegenser nå når det begynner å bli kaldt og det ser likevel classy ut. Den er helt sikkert også digg å hive på seg hjemme forran peisen!

  Dette blir bare et innlegg fra mobilen siden jeg sitter på jobb frem til 20.00 ikveld!

  Ha en fin dag videre

  0

  Rise and shine

  • Publisert 18.11.2013 klokka 09:24
  • Kategori: hverdag

  Trøtt i tryne og vil gjerne såve ut resten av uken, MEN det går jo ikke. Skal snart ta bussen til byen i drittværet og ha kjøretime, lurer på hvordan det går når det regner så mye? Så skal jeg på jobb etterpå, jeg  jobber helt til 20.00 ikveld, kjenner at dette kan bli en lang dag!

  Jeg vil ligge under pelspleddet helge morgenen, spise en god frokost og en halv  liter kaffe så kanskje det kommer  seg...jeg er absolutt IKKE et morgen-menneske.

  Det blir ikke noen kleine bilder av meg nå på morgenkvisten så dere for nøye dere med dette!

  Have a nice day 

  0

  KONTAKT

  • Publisert 17.11.2013 klokka 22:47
  • Kategori: MEG

  Om noen har spørsmål som ikke vil gjøre det i kommentarfeltet eller andre henvendelser kan dere kontakte meg på siljevictoria@icloud.com

  Ellers kan dere kontakte meg via facebook siden til bloggen HER

  0

  OM MEG

  • Publisert 17.11.2013 klokka 22:36
  • Kategori: MEG

  Hei!
  Kan begynne med å fortelle litt om meg selv så dere vet litt mer om hvem som skriver her. Jeg heter Silje Victoria men blir ofte kalt ziggy(det forklarer også bloggnavnet) og bor i Stavanger. Jeg fylte 19 år i oktober og har de siste to årene helt sikkert brukt opp kvoten min på sene fredags og lørdags kvelder på byen, MEN jeg elsker det og nyter livet all the way, every way. Jeg er super-singel og nyter det selvom jeg såklart savner noen å 'snuggle up with' . Jeg jobber for tiden som frisør lærling og går opp til fagbrevet i mai hvis alt går som planlagt. Jeg tar også nettstudier på sonans for å få studie kompetanse.

  Drømmer om egen leilighet og bil, forhåpentligvis blir det ikke så lenge til jeg får det til! Planen er og gå læretiden og studere ferdig først. Nå bor jeg i kjelleren hjemme hos mami og Paris-importerte stefaren min, her har det vært mange rolige kvelder i sofaen med film og digg, og noen kvelder..ikke fullt så rolige. Vi prøvde en Project x helg en gang jeg var hjemme alene f.eks, da vet vi hvertfall hva vi ikke skal gjøre til en annen gang.  
  På fritiden trener jeg omtrent hver dag mest etter jobb, men avogtil får treneren min meg opp før jobb. Jeg går på lavkarbo ( LCHF ) diett og trives med det, selvom det er tungt og vanskelig noen dager. Jeg gjør altså dette fordi jeg vil ned i vekt og se bedre ut.

  Selvom jeg er frisør er jeg ikke bare interessert i hår, liker også negledesign og sminke. Har tatt et par kurs innen sminke via jobb, grunnet at jeg jobber i en salong med mye brud og oppsett/m sminke.

  Jeg er hekta på tattoveringer og tok min første ikke lenge etter jeg fylte 18, har planlagt og gjøre sleeven min ferdi men vil finne på noe helt unikt og sinnsykt først! For meg blir det nesten en hobby, og jeg elsker det!

  Musikkfrelst og har prøvd å få billetter til Tomorrowland i 3 år nå, så får håpe på neste år..Ellers elsker jeg og reise, på tross av totalt flyangst, hiver jeg ned et par glass vin og god stemning så pleier det å gå greit. På bucketlisten min er et av tingene jeg vil gjøre å "reise jorden rundt"; spare penger, og reise til forskjellige land rundt om i hele verden i et halvt år eller mer og bare oppleve og møte masse nye mennesker på veien!


  Her kommer jeg til å skrive om ting jeg gjør om dagene, makeup, lavkrabo, vektnedgangen min, reise osv! Jeg har blogget før, for mange..mange år siden og fikk lyst å prøve meg på ny. Jeg syntes egentlig blogging er superkleint, men skal prøve mitt beste på ikke å være det.

  Stay tuned 

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits