• Silje Victoria

  0

  Brygga

  • Publisert 22.10.2014 klokka 22:44
  • Kategori: Hund

  Hei dere!

  Blir litt lite blogging for tiden, så det beklager jeg. Det er ikke første prioritet, men når jeg får tid, og når jeg har noe å skrive om så kommer det. Syns ikke det er noe poeng å sitte å prøve å finne ut hva jeg skal blogge om, bare for å blogge. Jeg gjør jo dette mest for min egen del, fordi jeg syns det er koselig, og deilig å få ut litt av det jeg har på tankene.

  Nå er jeg jo tilbake i jobb, og det går kjempebra! Bea er superflink, og helt rolig når jeg er på jobb. Jeg har familie som kommer innom å går litt tur og gir mat og friskt vann iløpet av dagen så hun er ikke alene hele dagen enda. Idag har hun vært hos pappan min en stund og lekt og kost seg masse tenkter jeg. Nå ligger hun hvertfall som en slakt ved siden av meg i sofaen. 

  Tidligere i uken fikk vi utrolig fint vær, så vi gikk en tur på brygga + ringshaugstranda med Bea, så da fikk hun testet ut sand og strand for første gang! Det var gøy.

  Igår tok jeg ut extensions'ene og idag klippet jeg av en god del av håret. Imorgen skal jeg farge det, og SÅ blir det bra! Skal kanskje klippe håret enda litt til, så jeg venter med å vise det til dere nå. Imorgen fyller jeg 20 år også, så da skal det feires med pizza og digg, så tar jeg det helt ut i helgen på byen. Gleder meg såååå masse!!

   

  VI BLOGGES

  1

  Lørdag

  • Publisert 18.10.2014 klokka 15:08
  • Kategori: hverdag

  Idag blir det en skikkelig sofa dag! Jeg har fått dilla på en serie som heter Nashville, så jeg og Bea ligger å sløver på sofaen med kakao å greier. Vi bare koser oss rett og slett. Nå som det er så dårlig vær, er det vanskelig å få Bea til å gå på do ute så det blir endel uhell inne, men sånn er det! Utenom det går dagene kjempefort, så nå skal jeg jo snart begynne på jobb igjen. Kjenner det skal bli deilig å komme litt inn i rutinene igjen!

  Jeg gleder meg også til å kunne gå litt lenger turer med Bea etterhvert, nå blir det liksom bare små lufteturer, og mye bæring. Noe som har resultert i at jeg har fått senebetennelse IGJEN. Jeg bruker støtteskinnene jeg kjøpte sist jeg fikk det, men det hjelper ikke noe særlig. Husker ikke hva som gjorde at jeg ble bedre sist heller. Hvis dere har tips til noe som hjelper fort, please tell me!?

  Fikk et nytt nr med Costume igår, så det satt jeg å bladde i sammen med frokost kaffen i dag morges. Klokken fikk jeg også igår..eller på torsdag, litt usikker, men den er kjøpt på Ebay HER

  Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen! God helg.

   

  EDIT: endringer i planene, nå blir det en tur opp til mormor, koselig!

   

  VI BLOGGES

  4

  Tur på slottsfjellet

  • Publisert 10.10.2014 klokka 09:00
  • Kategori: Hund

  Igår trodde jeg først at dagen kun kom til å gå til sofa ligging og serie titting ( har blitt helt avhengi av en ny serie som heter Revenge ), men plutselig kom sola mellom alt regnet så da kom mormor med kurven sin og vi gikk en tur opp til slottsfjellet. Bea var kjempeflink!! Hun gikk uten bånd hele turen, ble såklart endel bæring siden hun ikke går i trapper og ikke skal/orker å gå så langt. Hun fikk hilse på en ung gutt som synes det var super stas og ble fotografert å greier! Kjendis snart jo. Jeg måtte jo også ta endel bilder på "første" skogsturen vår, så jeg hadde med meg det ordentlige kameraet mitt for en gang skyld.


  Jeg merker at hun blir flinkere å gå i bånd etter å ha gått uten også, hun følger mer med på hvor jeg går en at hun bare drar meg rundt over alt. Dessuten er det ikke noe bra for nakken å gå i bånd hele veien hvis hun bare drar å drar. Jeg prøvde genseren hennes på før vi gikk tur også, siden hun fryser endel ute nå. Den gled rett på og hun laget ikke en eneste lyd. Superflink! Jeg tror hun bare synes det var deilig å kunne løpe mer ute uten å fryse så masse på magen. 


  Idag er planen å besøke mormor, så det blir deilig. Hun har en stor hage så hvis vi får litt opphold så kan Bea leke masse fritt rundt der. Bea er veldig glad i mormor så de koser seg masse sammen! Blir deilig å komme seg litt ut av leiligheten nå, jeg er så utrolig sliten fordi det er så uvandt å stå opp SÅ tidlig. Jeg har aldri stått opp så tidilig med mindre det har vært pga togreiser som er tidlige eller noe som jeg må rekke. Når jeg skal på jobb står jeg TIDLIGST opp klokken 08.00 ( mest kl 10.00 ) og nå eg jeg heldig hvis jeg får sove til 07.30. Heldigvis blir det jo ikke sånn for ALLTID men det er tungt for meg altså. Kanskje ikke lett å forstå for dere morgen fugler men jeg er helt ødelagt etter bare 5 dager, haha! Det blir jo en vane etterhvert..håper jeg? Men nå er det veldig tungt å stå opp på morningene selvom det er verdens vakreste Bea som vekker meg. Holdt faktisk på å gå i gulvet igår til frokost, så måtte sette meg ned i noen sekunder. Jeg synes alltid sånne ting er så ekkelt/skummelt, men det ga seg jo så fort jeg satt meg ned.

  Men sånn er det å ha valp å sånn blir det en stund fremover. Det er uansett utrolig givende og koselig. Kunne ikke tenkt meg å være uten henne nå! Hun er en del av familien for alltid.

   

  VI BLOGGES

  6

  Valp i hus!

  • Publisert 09.10.2014 klokka 18:44
  • Kategori: Hund

  Da har Bea vært hos meg siden søndag, og vi bare koser oss! Hun er helt eksemplarisk, hun har allerede lært sitt som vi terper på hver dag, men til å ha vært her i bare 4-5 dager synes jeg det er bra! Begynte å lære henne gi labb igår å hun tok den også ganske kjapt. Jeg bruker klikker trening, og det er jeg veldig fornøyd med. Prøvde først uten klikkeren, men funket ikke noe særlig så tok jeg i bruk klikkeren egentli bare for å venne henne til lyden, men plutselig fikk hun til både det ene og det andre! Om nettene er hun som regel rolig men står opp fryktelig tidlig. Jeg går da ut med henne så hun får tisse å bevege seg, deretter lager jeg "frokost" i 8 tiden, går ut igjen etter en stund, så legger vi oss igjen. Bea sover MASSE på dagen, f.eks nå ligger hun på venstre armen mens jeg blogger, hun skal helst ligge så langt oppå meg som mulig, men tror hun har forstått det at om kvelden når hun skal inn i buret og lyset blir slukket, da er det leggetid.  Som regel er hun veldig flink til å gi beskjed når hun må på do men nå når vi har hatt så dårlig vær med regn og vind vil hun ikke annet enn å stå mellom beina mine der det regner å blåser minst mulig. Åsså går hun på do med en gang vi kommer inn i varmen igjen. Men sånn får det bare være. Nå har jeg fått kjøpt en "piss-off" spray som fjerner all lukt åsånt, slik at hun ikke tror det er greit å gå på do der. Den er heller ikke noe farlig for henne. Maten er hun også veldig flink med. Hun får tre måltider om dagen, men hun spiser ikke alltid opp alt, så da tar jeg restene med i neste måltid.  Jeg skal snart begynne med alene trening også, men tror det blir litt jobb. Hun blir helt fra seg bare jeg lukker døra for å gå på do..godt jeg bor alene så jeg kan sitte med døra åpen, HAHA! Jeg begynner jo på jobb igjen om 14 dager + - ( litt usikker på hvilken dag det ble) men haster ikke enda. Uansett vil jeg ikke at hun skal ha det for "trist" når jeg går. Hun er såklart ikke alene hele dagen,  jeg får MASSE hjelp av familien min som skal komme innom Bea mens jeg er på jobb, for å fylle på friskt vann, servere "lunsj" og ta en liten tissetur i hagen. Jeg vet allerede hvordan det skal gjøres da jeg har fått masse tips fra oppdretter og venner med hund, men hvis noen har tips til alene trening så kom gjerne med det, og hva som funket for dere! 

   

  VI BLOGGES

  0

  Lavkarbo

  Hei dere!

  Nå er det snart bare 2 dager til jeg skal hente vesle Bea hos oppdretter! Gud som jeg grugleder meg. Jeg er så redd for å gjøre noe feil, men etter lange diskusjoner med venner og beskjente som har hund, er det jo ingenting å bekymre seg for. Jeg vil jo bare gjøre alt det beste for valpen, og jeg har lest uendelig masse om ALT, så føler meg veldig klar selvom jeg aldri har gjort dette før. SÅ egentlig gleder jeg meg bare fryktelig masse til søndag!

  Over til lavkarbo som jeg skrev i overskriften. Jeg har jo hatt pause fra lavkarboen over en lengre periode nå, men er endelig startet for fullt igjen. Kjenner det allerede på kroppen at dette er riktig for meg. Jeg føler meg litt mer kvikk og bare det at samvittigheten er 10x bedre hjelper jo masse det også, haha. Jeg startet tidligere i uken, så har ikke holdt på så lenge, men denne gangen spiser jeg ikke SÅ strengt som jeg gjorde sist ( da spiste jeg 0 rot grønnsaker - gulrot,kålrabi f.eks ) Nå blir det plutselig litt lettere. Så da har jeg laget litt forskjellig, og noe nytt jeg aldri har prøvd før; søtpotet!


  // Hvitløks marinerte biffstrimler m. løk og soppsaus/fløtesaus og kokt søtpotet


  // Cottage cheese med avokado, utrolig enkelt, mettende OG godt!


  // Hjemmelaget søtpotetmos med vossakorv

  Dette er jo ikke alt jeg har spist hele uken, men blir såklart endel rester når jeg bor alene, så går jo i det samme noen dager.

  Nå koser jeg meg under pleddet i sofaen m. BigBrother på tv og skal prøve å legge meg litt tidlig idag. Skal lese litt mer om agility og valpetrening først tenkte jeg. 

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits