• Silje Victoria

  1

  Bea the frenchie

  • Publisert 30.09.2014 klokka 22:40
  • Kategori: Hund

  På søndag var jeg på ett siste besøk i Notodden for å hilse på vesle Bea før jeg henter henne hjem for alltid!!! Å herlighet så hun har vokst, å hun er bare helt utrolig nydelig!!!! Hver gang jeg ser henne eller ser på bilder av henne, blir jeg bare mer å mer forelsket. Jeg blir rett å slett helt tullete. Heldigvis er det nå bare 5 dager ( 4 dager på onsdag ) til jeg kan hente henne! Så på søndag morgen skal vi kjøre i full fart opp til Notodden, å ta henne med hjem. 

  Nå når jeg var der sist tok jeg endel nye bilder av sjønnheten og fikk også tatt noen videoer, så her kommer det litt skrytebilder av "bebien min:  Og såklart en liten video av Bea! Jeg prøvde å laste opp fulle videoen og ikke den fra instagram, men det fungerte ikke så da får det bare være.

   ps: det er søsknene til Bea som sloss å bråker, ikke mitt praktfulle "barn"  ❤   Er hun ikke bare helt nydelig?!

  For flere bilder og videoer av Bea kan dere følge "hennes egen" INSTAGRAM : @ bea.thefrenchie og/eller min @ siljevictoriag

  VI BLOGGES

  7

  Bilder av leiligheten min

  Da har jeg endelig fått litt orden på leiligheten og fått ting litt som jeg vil, noe som var på tide! Alt er ikke som det skal enda, jeg skal flytte et bord som står i inngangen ned i stuen etter jeg har fått malt det hvitt og etter å ha snakket med huseier, skal jeg male to av rommene oppe som er blå, til lys grå eller hvit. Malingen skal jeg få endel hjelp fra mormor og bestefar med, siden jeg jobber masse og det er greit å få gjort det før vesle Bea (fransk bulldog valp) kommer.

  Hvis det er greit for jobb at jeg flytter ferien to dager frem får jeg hente Bea allerede på søndag som kommer! Så da tok jeg nytte av fridagen min. Først ryddet jeg hele leiligheten før jeg vasket og støvsuget overalt. Tilslutt ommøblerte jeg så det ble litt mer åpen plass i stua, noe som er litt greit nå som Bea snart er her og skal springe rundt.

  Så her kommer de første bildere av leiligheten, bedre sent enn aldri:

  ❤ Stue/spisestue/kjøkken ❤ 

  ❤ Kjøkken ❤ 

  ❤ Soverommet mitt ❤ 


  Gangen og badet er det ikke bilde av, fordi gangen er ikke ferdig malt og badet er såpass lite og ikke særlig interessant  å se på så det skal jeg spare dere for!

  Det er såklart alltid noen småting å fikse på når man flytter, og det er litt mer en jeg forventet. Det positivet med det er at jeg syns det er gøy og jeg er utrolig fornøyd med leiligheten min. Jeg har til og med en hage, så etter jobb imorgen, hvis det er fint vær, tenkte jeg å rake litt å få ryddet litt opp der også.

   

  VI BLOGGES

  0

  Langhelg i Stavanger

  • Publisert 19.09.2014 klokka 08:34
  • Kategori: Reise

  Et kort mobil innlegg;

  Da sitter jeg på sandefjord, Torp lufthavn og venter spent på at flyet mitt skal begynne med boardig. Jeg har jo sakt tidligere at jeg er utrolig redd for å fly, og det er jeg enda. Derfor er et glass med hvitvin godt til frokost!

  Syns de er utrolig kjipe på mengen med vin, men kanskje det holder. Har jo ikke drukket vin til frokost før så kan hende det fungerer bedre så tidlig på dagen..haha!

  På vei hjem kan jeg ikke drikke noenting fordi jeg skal kjøre bil OG jobbe hele dagen. Får satse på at jeg er så trøtt at jeg ikke orker tenke over hvor skummelt det er.

  Jeg skal prøve å huske å ta masse bilder iløpet av helgen!

  VI BLOGGES

  6

  Good morning sunshine

  • Publisert 11.09.2014 klokka 10:35
  • Kategori: hverdag

  Kjører på med et raskt mobil-innlegg;

  Selvom det har vært, fremdeles er, full tåke i tønsberg by idag er det forsåvidt helt ok vær. Så lenge det ikke regner så er jeg fornøyd!

  Jeg har fått gjort en god del hjemme i leiligheten de siste dagene. Jeg har vært på Ikea og handlet inn en del, både til meg selv og lille Bea ( valpen min ) som snart kommer hjem til meg.

  Jeg har også stripet bunnen min så nå har jeg ikke ombre lenger! Målet er å bli så lys/hvit/blond som mulig og så farge det lys pastell rosa i forskjellige nyanser. Gud så deilig det skal bli å få helt lyst hår igjen.

  Ting har rett og slett begynt å gå litt min vei! Utenom en driten regning fra Canal Digital som var på over 2tusen mer en jeg fikk beskjed om over telefon. Har klaget men sjansen for at jeg får 1 kr tilbake er minimal.

  Dette er jo bare noe jeg får tåle, og når så masse annet gøy er i vente er det helt okey.

  Mamma kommer fra stavanger til helgen for å fikse håret så det blir koselig. På søndag skal jeg i familiebursdag/barnebursdag i oslo, så det blir koselig!

  Nå er det også bare 3 uker og 6 dager ( haha nedtelling ) til jeg kan hente Bea! Jeg skal prøve å kjøre opp å besøke en gang før henting men ikke så lett, jeg jobber helg og skal vekk i bursdag, deretter reiser pappa og kirsti vekk en uke, og da er det plutselig snart tid for å hente lille bebien min.

  Rundt en uke etter jeg har fått Bea hjem skal jeg få besøk fra Stavanger igjen, av besteveninna mi Camilla så det blir veldig gøy! Hun blir kanskje lenge nok til at hun kan være med å feire 20års dagen min! Bra blir det uansett.

  Nå kommer nok ukene til å fly forbi. Følte at det var igår jeg sto og avtalte å kjøpe valp og nå er det rett rundt hjørnet!

  VI BLOGGES

  8

  Croissants and coffee

  Godmorgen eller formiddag for noen! 

  Jeg startet dagen idag med en deilig frokost og kos med Hundeviskeren på tv. Prøver å lære alt jeg ikke burde gjøre å hva jeg burde gjøre når jeg får lille Bea hjem. Nå er det bare 4 uker og 4 dager til jeg kan hente henne, og det kan til og med hende at jeg kan hente henne litt før!! Åh jeg gleder meg sånn ❤


  // Nystekte og vaaarme croissanter og en kopp cappuccino

  Jeg skal snart få besøk av mormor og bestefar for å få satt opp en litt bedre lampe på badet, og kanskje ta en tur inn til byen. Deretter skal jeg kanskje ned til byen igjen for å få fikset litt på håret mitt på jobb, men det er ikke helt sikkert enda, så vi får se!

   

  VI BLOGGES

  2

  Hverdags-digg

  Etter en lang arbeidsdag orker jeg som regel ikke lage masse middag til meg selv, ikke særlig gøy generelt å lage mat når det ikke er noen å dele det med. MENMEN. Idag ble det da bare en fossenpizza som står i ovnen nå mens jeg får skrevet litt på bloggen.

  Jeg fikk også mitt første Det Nye - blad i posten som jeg akkuratt har begynt å abonomere på. Fant noen fine tilbud så da slo jeg til på et par blader, men vet ikke om jeg kommer til å forsette etter at siste bladet er kommet. Vi får se. Så nå blir det snart pizza og kos forran Tv'en med Ønskebarn på TVN, og en deilig kopp kakao med Det Nye før jeg legger meg!

  Ha en fortsatt fin onsdagskveld dere! 

   

  VI BLOGGES

  6

  Bilder av Bea, frenchie'en min

  • Publisert 02.09.2014 klokka 23:06
  • Kategori: Hund

  Her kommer noen bilder av lille Bea ❤ ( tror jeg har bestemt meg for navnet Bea ) som blir min om fem uker, om ikke mindre! Jeg gleder meg så utrolig mye, og nå etter å ha fått holde henne i mine egne armer å faktisk kjenne på at hun er min, går tiden enda saktere, og jeg klarer ikke å tenke på noe annet! Jeg har handlet inn litt småting til, som dekken til vinteren etc.
  ÅÅÅH herlighet som jeg savner henne. Hadde virkelig ikke lyst å reise fra henne igjen på søndag, men fikk beskjed om at jeg fikk lov å komme opp en tur til før jeg henter henne for godt så da skal jeg definitivt gjøre det! Da er hun blitt litt større også så det blir veldig spennende. Da kommer jeg også til å ta bilder, som kommer ut her så fort jeg kan!

  Dere kan følge litt mer med på ting via instagram-profilen min, hvor jeg legger ut flere bilder litt før de kommer ut her på bloggen @Siljevictoriag 

  Seng, bur, matskåler og den slags skal jeg kjøpe med dagen jeg henter henne så det kommer til slutt. Da slepper jeg å tenke noe på det hvertfall, så da kan jeg bare forsette å kjøpe inn litt andre småting jeg trenger eller vil ha til Bea.


  Jeg blir helt tulling bare av å sitte å legge ut bildene av henne! Hun er så utrolig nydelig, og jeg elsker henne virkelig! Kanskje litt rart? Men jeg gjør hvertfall det, haha. Teller ned dag for dag, og så snart jeg finner en dato til neste gang jeg kan komme på besøk, kommer dagene til å gå litt fortere. Pluss at jeg kanskje får besøk fra Stavanger midt oppi all ventingen, så da kommer hvertfall tiden til å fly!

  Jeg kunne ikke vært mer klar for dette nå!

  Kom gjerne med flere tips om hva jeg bør vite, gjøre eller kjøpe inn når valpen er i hus! 

   

  VI BLOGGES

   

  #valp #frenchie #franskbulldog #hund #tips #bilder #baby #puppy #frenchbulldog #dyr #hundeutstyr

  Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits