• Silje Victoria

  0

  Nye innkjøp

  • Publisert 28.08.2014 klokka 00:43
  • Kategori: Interiør

  Heidere!

  En liten update før jeg legger meg. Nå har jeg vasket å ryddet leiligheten..vell, mesteparten av den hvertfall. Har ikke nokk skapplass enda til å få plass til alt, men det order seg etterhvert. I helgen skal et par fra jobben komme hjem til meg å ta et par glass vin etc. så det blir koselig. På søndag skal jeg opp å treffe bebien min for aller første gang! ( les mer om det og valpen min HER )

  Jeg har også fått pakker i posten hver eneste dag hele uken, det kommer et eget innlegg med alt jeg har fått der. Gikk litt craycray på Ebay, for aller første gang, ble heldigvis billig selvom jeg kjøpte ganske mye. Tror ikke jeg brukte mer en 200,- -til 300,- maks!! Har ikke fått alt enda, så venter til alt er kommet før dere får se hva jeg har kjøpt.

  Ellers var jeg å handlet inn litt andre ting til meg selv som jeg trengte og kanskje litt ting jeg ikke "trengte" så mye. Men jeg er hvetfall fornøyd med det jeg har kjøpt og mye var veldig billig eller på salg.


  // Dusjsåpe fra Åhlens som lukter helt himmelsk! Jeg er helt forelsket i denne pluss den med jordbærlukt fra Bodyshop! Body mist og body lotion fra Vita Exclusive - Victoria's Secret. Jeg har ikke fått prøvd kremen enda, men body mist'en har fått en fast plass i veska så jeg har den til en hver tid.


  // Skål fra Nille som jeg kommer til å bruke til pynt, med kubbelys oppi eller noe. Duftbrenner/lys fra Kremmerhuset, denne er helt fantastisk! Lukter kjempegodt og akkuratt passe! Jeg syns ofte slike lukter for lite, men denne var perfekt. Det er et voks stykke som ligger oppi skålen som smelter og gir masse god lukt!


  // Termoskopp/presskanne fra Kitch´n , denne har jeg allerede brukt masse til og fra jobb. Utrolig deilig å ha en kaffe på morgenen når jeg kanskje ikke rekker frokost eller noe. For meg er det jo enklere å bare putte en kapsel i kapselmaskinen å ta med termoskoppen på vei til jobb. Store "syltetøyglass" fra Søstrene Grene, veldig greit å ha til oppbevaring av div. som for eksempel frokostblandinger som ikke har særlig fine innpakninger og som tar mer plass på kjøkkenet.

  Jeg kjøpte også en søt rosa polkadott serviett-holder fra Nille, boksåpner fra Kiwi ( haha, #budsjettlivet - syns forresten at det var dyrt) og en dritkul rosa kjøkkenvekt fra Clas Ohlson. I tillegg til alt dette har jeg også kjøpt meg et par Ilse Jacobsen støvler. Eller, jeg fikk penger tilbake av mamma etterpå, så da fikk jeg dem jo av henne! Tusentakk mamma'n min <3

  Imorgen/idag - torsdag, skal jeg jobbe sent så da tok jeg mest av ryddningen idag så jeg bare kan gå hjem å sette på plass litt toalettsaker inn i noen skap jeg har i stuen når jeg kommer hjem. Regner med at det kommer bilder av leiligheten snart, nå som jeg begynner å få ting litt på plass forhåpentligvis. Jeg vil liksom ikke vise frem leiligheten min i en dårlig tilstand, haha! Huff nå høres det helt grusomt ut her, men jeg vil bare få alt slik jeg har tenkt meg/sett for meg før jeg viser den frem til alle sammen.

   

  VI BLOGGES

  3

  Jeg skal få valp, trenger navneforslag, tips og triks!

  • Publisert 22.08.2014 klokka 17:33
  • Kategori: Hund

  Da kommer den store nyheten! Jeg har kjøpt/satt av en valp som skal bli min veldig snart! Jeg er overlykkelig og klarer nesten ikke vente. Heldigvis er det masse som skjer i mellom tiden så jeg rekker sikkert ikke tenke så lenge på det før dagen kommer!

  Jeg overtar lille lurket, 10 oktober, så det er under 2 måneder igjen. Jeg gleder meg enormt mye og har allerede handlet inn endel småting til vesle sukkerklumpen min!

  Jeg har enda ikke fått handlet inn seng og bur etc, men det er litt større ting og tror jeg skal handle det i butikk og ikke over internett. Jeg skal handle inn en grind til å ha på kjøkkenet når jeg er på jobb. Der har jeg jo fliser med varme i og skal såklart legge sengen, mat, vann og leker der mens jeg er på jobb eller en annen plass hvor jeg ikke kan ta med bebisen min.

  Hun er i fargen brindle, og kommer til å bli litt lysere en det ser ut som på bildene, tror vi! Det er litt dårlige bilder, fordi de er sendt over mms og tatt litt langt ifra. Jeg skal bort å se hunden selv for første gang neste søndag, så det gleder jeg meg også masse til! Da tar jeg sikkert litt bedre bilder hvis jeg får mulighet til det.

   

  MEN, jeg trenger litt hjelp fra dere; Jeg vil ha ett supersøtt jentenavn til lille "bebien" min ! Kom med masse navne forslag i kommentarfeltet!

  Her er noen jeg tenker litt på, topp 3:

  ❤ Nala

  ❤ Bea

  ❤ Chanel

  I tillegg til navneforslag tar jeg gjerne imot andre tips og triks! Det er aller første gang jeg har hund, så alt sammen er veldig nytt for meg. Jeg får såklart masse tips av oppdretter, men hvis dere har noen forslag til ting som har hjulpet dere, eller nettsider dere handler på, godbiter som er bedre enn andre, etc så kom med det!

   

  VI BLOGGES

  0

  Utrolig kjedelig middag

  Idag ble det ikke mye middagslaging på meg. Jeg er så utrolig trøtt og sliten idag og droppet rett og slett hele middagen! Så da ble det frokost blanding med melk og stevia i steden for. Det er jo godt det også, og ikke kjempe usunt selvom det ikke er lavkarbo.  Jeg får se om jeg lager noe bedre imorgen, men jobber til 18.00 og da gidder jeg ikke stå å lage masse mat til sent på kveld, og må tidlig i seng både idag og imorgen. Imorgen er det kurs fra 09-11 så jobb til 18.00, og har jobbhelg så da må jeg opp på jobb tidlig på lørdag. Kan heller lage noe skikkelig mat på lørdag kveld!

  Bestilte inn en del kjekke ting på gymgrossisten igår. Diet noodles med 0 karbohydrater, vitamintilskudd etc, så gleder meg til å prøve det ut også!

  Tok en rask tur innom bikbok på Foyn, kjøpesenteret jeg jobber på, og der hadde de 3 for 100 på noen varer, så fikk med meg et par pene topper! Sparte 400,- så det var jo et ganske godt kjøp vil jeg si.

   

   

  VI BLOGGES

  8

  Nye klær fra sheinside

  • Publisert 14.08.2014 klokka 00:19
  • Kategori: Mote

  Tok en måned om ikke mer, men endelig var klærene jeg bestilte her! Og alle passer kjempebra.


  // Svart t-skjorte ; utrolig god å ha på, brukte den på jobb idag og den var utrolig lett og luftig. Den er litt gjennomsiktig bak men det gjør ingenting syns jeg! Har jo enten high waist bukse/shorts/skjørt eller en tynn singelett under.

  // Svart topp;
  denne blir nok en ny favoritt!! uten hvit bh såklart haha.
     Rosa topp;
  Dritkul singelett som jeg så i etterkant matchet mobilen min, haha!  Eneste som var litt småkjipt er at den ikke er i et slik stoff jeg trodde den var, men i et stoff som minner litt om noen treningstightser nesten..jeg trodde det var bomull, men skulle kanskje lest litt bedre på beskrivelsen. Kommer kun til å bruke denne hjemme sammen med short, som jeg gjørt akkuratt nå faktisk! Deilig å bare ha noe å slappe av i.


  // Hvit t-skjorte; Dritkul, men litt kortere en jeg trodde så blir nok mest brukt i helgene, på byen osv.


  // Blå skjorte; Kjempe fornøyd med denne, denne var ikke altfor kort til jobb heller tror jeg, så deilig at jeg har noe nytt jeg kan bruke på jobb! Ellers er den jo fin nok til å ha på byen.


  // Hvit singelett og hvit dress jakke; Dette kommer også til å bli nye favoritter. Dressjakken er litt for varm enda men når vi nermer oss høsten og litt kaldere vær er den perfekt. Singeletten kommer jeg nok til å bruke MYE, både på jobb og i helgene! utrolig deilig å ha på begge to og passet jo perfekt.


  // Svart t-skjorte; Denne fikk jeg faktisk før jeg flyttet, men hører til resten av bestillingen. Jeg fatter ikke hvorfor jeg kun fikk denne så lenge før menmen.

  Jeg kommer neppe til å handle på sheinside igjen når det tok så lang tid før jeg fikk tingene mine å jeg måtte skrive mail å klage alt for mange ganger før de fikk noe som helst i gang. Selvom jeg er utrolig fornøyd med alt jeg fikk ble dette for mye tull syns jeg.

   

  Q: Har dere hatt problemer med bestillinger fra Sheinside?

   

   

  VI BLOGGES

  2

  På ønskelisten : Birkenstock´s

  • Publisert 10.08.2014 klokka 15:46
  • Kategori: Mote

  Har allerede masse på "ønskelisten" for tiden, men noe jeg virkelig har lyst på og trenger er et par nye sko, og da er det jo Birkenstock's jeg har sett på og har utrolig lyst på. De passer perfekt til ALT, og jeg som jobber som frisør trenger sko som er gode å gå i, og det er de! Jeg er litt usikker på hvilken farge jeg vil ha, egentlig en i hver men det går jo ikke!

  De hvite vil jeg ha bare med mørk såle, men fant ikke noen greie bilder av dem. Mamma og stefaren min er i Frankrike nå, reiste ned idag tidlig, så de skal kanskje lete etter et par for meg hvis de får mulighet til det! Er sikkert ikke noe spesiell forskjell i pris men kan jo hende!

  Tenkte å ta turen innom Bogart imorgen etter jobb å prøve et par så jeg får bestemt meg om hvilken farge å størrelse jeg skal ha. Er litt vanskelig å vite nå som jeg har gått ned i sko størrelse etter jeg gikk ned i vekt, så må som regel prøve ut alle sko på ny, før kunne jeg bare bestille over nett etc.

  Nå koser jeg meg bare hjemme i sofaen med koseklær og en varm kopp med cappuccino, før det blir mat hos mormor og bestefar igjen. Deilig å sleppe å lage noe hele tiden! Spesielt når jeg ikke kan fordra rester. Uansett om det er det beste jeg vet, syns jeg det er noe med at det har ligget en stund. Jeg får prøve å venne meg til det.

   

  VI BLOGGES

  4

  4 kopper kaffe og nytt interiør

  God kveld alle sammen.

   

  Nå er jeg kommet hjem etter en rolig dag rundt i byen og litt andre ting. Startet dagen med en stor kopp kaffe, og hadde glemt å ta opp brød bra fryseren så ble ikke noe frokost før jeg skulle til byen. Da møtte jeg mormor og bestefar. Jeg fikk frokost og latte på Waynes før vi gikk litt rundt og kikket + handlet inn litt småting til leiligheten.


  // Deilig varm focaccia med kylling og mozzarella med salat og caffè latte på Waynes Foyn


  // Fra venstre - vin åpner, brødboks, baderoms skilt og et par skåler


  // Slik ble det!

  Etter litt handling møtte jeg pappa og Kirsti, og vi gikk å kikket litt rundt før vi satt oss ned på Bare Barista i en søt liten bakgård. Kjempe koselig plass med deilig caffè latte der også. Etter mye prat og kos gikk de hjem, og jeg ble hentet til grillmiddag hos mormor og bestefar. Deilig biff og tilbehør og kaker og kaffe til dessert, slettes ikke domt! Blir ikke mye lavkarbo på meg for tiden men jeg får ta det igjen snart. Skal gå tilbake til skikkelig streng diett etterhvert som ting faller på plass, jeg har rett å slett ikke motivasjonen til det akkuratt nå, og med alt annet som skjer er det litt vanskelig ( syns jeg hvertfall ) å ha så mye fokus på mat.  Imorgen skal det også fikses litt i leiligheten med litt måling av div ting og få satt opp rullgardin på soverommet, endelig, så da blir det litt enklere å få sove ut om morgenen.

   

  Ha en forsatt fin kveld/natt!

   

  VI BLOGGES
   

  0

  Fredagskos

  • Publisert 09.08.2014 klokka 00:51
  • Kategori: hverdag

  Heisann!

  Da var det endelig helg for meg også! Jeg har lagt meg godt til rette i sofaen og nyter en kopp varm sjokolade og en deilig skolebolle. Har fikset opp WiMp på tv'en så den er koblet opp på anlegget og jeg nyter rett og slett en rolig fredags kveld hjemme alene for en gang skyld. Deilig og bare slappe helt av med egne tanker av og til også. Spesielt nå etter en så hektisk og ny hverdag, med min første leilighet, i ny by, med ny jobb som jeg akkuratt utdannet meg i. Mye som skjer på en gang, og jeg kjente at nå var det utrolig deilig å bare få sette seg ned å bare ta inn alt som har skjedd og hva som skjer fremover.

  Kjenner at det ikke er lenge til jeg legger meg selvom jeg har fri imorgen. Er nødt å få ordnet et par ting når jeg først har muligheten til det imorgen så kan ikke sove vekk HELE dagen..selvom jeg vil det. Det får jeg ta på søndag! Skal ta en siste utpakkingsrunde imorgen og kanskje få tatt noen bilder av leiligheten hvis jeg finner laderen til kameraet, så dere endelig kan få se leiligheten min!

   

  VI BLOGGES

  4

  Solnedgang og stjernehimmel

  • Publisert 06.08.2014 klokka 22:49
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  En liten update fra mobilen; får internett og div. andre unødvendige men nødvendige ting på fredag så da blir det mer blogging etterhvert!

  Nå er jeg faktisk på vei hjem bokstavelig talt, i nydelig solnedgang, bare se dette da!

  På jobb går ting også kjempebra! Vi har fått opp stjernehimmelen over vaskene og produktene begynner å komme på plass. Kunder har vi også masse av så det er gøy!

  La ut en liten film av salongen på instagram @SiljeVictoriaG , skal prøve å legge den ut her også etterhvert men ikke sikkert jeg får det til.

  Dette begynte jeg å skrive på vei hjem fra jobb i sånn 20.30 tiden, men ble plutselig opptatt med å koble opp internettet å det fikk jeg til gitt!!! Eneste jeg ikke får til er å koble internettet til tv'en fordi kabelen er alt for kort..men det er jo ikke så krise, har hvertfall en tv med masse kanaler som virker og et raskt internett!

  Så nå sitter jeg å koser meg i den deilige sofaen min med American Horror Story maraton på FOX og middag/kveldsmat.

  VI BLOGGES

  2

  God morgen fra Tønsberg

  • Publisert 01.08.2014 klokka 08:26
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Et veldig raskt mobil innlegg nå! Jeg har verken internett eller tv i leiligheten enda, men det et på vei. Jeg får derfor ikke blogget noe. Men så for jeg får på plass internettet kommer det masse bilder av leiligheten og nye interiør ting ( både store og små ) som jeg har handlet. Gleder meg til å vise dere hvordan den ser ut!

  Nå sitter jeg å koser meg med en kopp moccachino, ( i think..haha litt uvant med kapselmaskin enda men får det nok til, tilslutt. ) en skyr og en episode The Blacklist på iPad'en som jeg heldigvis lastet ned litt for mange av til toget bort hit.

  Idag skal jeg på den nye jobben for første gang. Treffe de nye kollegaene, gå gjennom kassesystemet og sette på plass varer etc. Rett å slett gjøre oss klare til lørdag, for da åpner vi salongen for aller første gang!

  Nå må jeg legge fra meg mobilen å begynne å stelle meg!

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits