• Silje Victoria

  0

  Helgen min

  • Publisert 29.07.2014 klokka 01:26
  • Kategori: Fun times

  Da var siste helgen min i Stavanger før jeg flytter ned/opp til Tønsberg omme. Jeg har storkost meg med gode venner både på gladmaten og ute på tull og fanteri. På toppen av alt dette har jeg også klart å falle ned en trapp og forstuet foten min skikkelig, noe som virkelig passet dårlig midt oppi all flyttingen.
  Dagen idag ( mandag ) har bare gått til trening sammen med personlig trener ( av overkropp; armer, rygg, mage ) + pakking av klær og masse andre ting jeg skal ha med meg til leiligheten. Jeg skal kun trene overkropp imorgen også ( tirsdag ) sammen med personlig treneren min en siste gang ( på grunn av foten min kan jeg ikke trene ben )pluss en siste inbody test. Lurer litt på hvordan den blir for jeg har ikke vært særlig flink med lavkarboen den siste måneden. Får håpe vekten har gått litt ned eller står som sist hvertfall.

  Etter trening skal jeg innom gamle jobben, til Janne på Barokk Frisør, å få farget over bunnen min for å få en litt kaldere farge er planen, så vi får se hvordan det blir! Legger ut bilde imorgen hvis jeg husker på å ta før og etter...

  Nå må jeg sove!!! 

  VI BLOGGES

  4

  Gladmaten 2014

  • Publisert 25.07.2014 klokka 19:54
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Da er jeg kommet hjem etter en tur rundt på gladmaten i Stavanger. Vi begynte i 12 tiden og tok turen hjem i 16-tiden ca. Fikk ikke smakt på så mye da alt er så dyrt å jeg ikke har mye penger til overs til andre ting en leiligheten. Men jeg fikk prøvd en supergod slush, har aldri smak en så god slush før faktisk..hm. Vi Kjøpte også noen gode nudel-greier. Nina kjøpe noen deilighe smooties/juice'er som også var utrolig gode. Så tommel opp for god drikke selv UTEN alkohol!

  Etter et par runder frem og tilbake ble minsten litt smågretten og sulten så da ble det bleieskift og mat! Jeg synes alltid det et SÅ kos å gi flaske, så da fikk jeg det også gitt! Kanskje siste gang før jeg flytter..wææ..Noe av det vanskeligste med at jeg flytter må være at jeg ikke får sett lille Liam så ofte..og såklart alle vennene mine, men han forandrer seg så fort og jeg kommer nok til å gå glipp av så mye!  Før jeg glemmer det har jeg et tips til alle dere ute i solen; IKKE ha på store smykker, nå sitter jeg her med en svær trekant på brystet og ser helt teit ut. Skulle tenkt litt lenger en til nesetippen...

  Ellers ser dere kanskje at vi har helt like solbriller, det er fordi vi måtte hastekjøpe noen på H&M idag, mest fordi jeg har pollenallegi og vinden og sola gjorde ting 20x værre så måtte gi det helt opp til slutt. Vannfast maskara hadde kanskje vært en investering nå på sommeren? Pilotbriller er egentli noe jeg ALDRI kunne tenkt å kjøpt meg nå ( hadde en periode da jeg var 14'tiss og trodde det var kjempefint til det runde ansiktet mitt - men det var det ikke), følte meg back in the 80's selvom jeg ikke en gang var påtenkt da..hahahha!

  Ha en superherlig sommerkveld videre dere!

   

  VI BLOGGES

  4

  Innkjøp til leiligheten + terrortrussel mot Norge

  På tross av utrolig fint vær idag også tok jeg meg en liten shoppingtur. Fremdeles litt sår i halsen og slapp i formen så varmen hjelper ikke så mye på det, så har ikke fått gått å trent siste uken..litt dårlig samvittighet for det, men sånn er det bare av og til. Jeg tar vitaminene mine og ingefær-te'en min og håper på at det skal gå over snart.

  En annen ting også før jeg viser hva jeg har kjøpt; noe som sikkert alle har fått med seg til nå, terrortrusselen mot Norge. Det er ikke mye jeg har å si annet enn at jeg rett og slett er utrolig redd. Mange av folka der nede i Syria ( hvor de sier trusselen kommer fra ) er jo helt ......vet ikke hva jeg skal kalle det. I tillegg skal jeg snart sette meg på ett 8 timers tog mot Oslo, noe til og med vg sier at man skal være forsiktig med. Jeg tror ikke det er noe falsk alarm denne gangen, og det at politi osv går rundt mer væpnet en normalt kan jo ikke være særlig til hjelp om noen virkelig vil gjøre et terrorangrep mot oss? Det er jo faktisk ingenting vi kan gjøre annet enn å håpe det ikke skjer. Jeg får bare slappe litt av og ikke tenke for mye på det!

  > Hva er deres tanker om det som skjer ang. terrortrusselen mot Norge?

  Over til litt hyggeligere ting; her kommer bilder av det jeg kjøpte inn til leiligheten min idag.


  1. Søte telys holdere fra Nille 2. Rosa polkadott servietter fra Kid 3. Kaffekopper fra Nille ( har allerede 2 like fra før )


  1. To STORE myke puter til nye sengen min, fra Kid  + to putevar fra Kid 2. Hvit henge-hylle til ett av klesskapene mine, fra Kid 3. To rosa pynteputer med hvitt mønster fra Kid 4. Hvitt dusjforheng med "svart tre-mønster.

  Nå er det bare 6 dager til jeg flytter for godt! Utrolig spennende. Første dag på jobb på Tango Frisør på Foyn senteret i Tønsberg er 2 august, så da er det bare å komme å sette opp time!

   

  VI BLOGGES

  22

  Nytt bloggdesign + 30 grader

  • Publisert 23.07.2014 klokka 16:04
  • Kategori: Design

  Fikk ikke sove inatt, og bestemte meg tilsutt for å finne ett nytt bloggdesgin siden jeg som sakt har syntes at det jeg hadde var litt for rosa å "useriøst". Denne gangen er det fra RRH webdesign og jeg er allerede veldig fornøyd med det. Er første gang jeg faktisk kjøper ett design så var litt spent på hvordan det ble, men header gikk rett inn og profil-info etc, smalt rett inn fra sist design, så var ikke mye jeg måtte gjøre.

  Designet er både enklere og finere syns jeg. Headeren er kanskje midlertidig hvis jeg får til noe bedre, men er ikke så flink til slik så får nøye meg med den jeg har nå en stund til

  FØR

   

  ETTER

   

  Nå ligger bare å nyter solsteken ute i 30+ grader i Stavanger! Det er jo helt sinnsykt! Tar to fluer i en smekk og soler ryggen i skrivende stund, haha! Har forresten begynt på noen nye piller som heter Super Tan, de fleste har helt sikkert hørt om dem før, det hadde hvertfall jeg, og bestemte meg for å kjøpe et brett når jeg var på XXL her om dagen. Jeg synes allerede at de fungerer, men har også tatt endel mer sol en vanlig. Grunnen til at jeg føler pillene virker, er vell fordi jeg føler jeg har fått en mer gylden og dyp brunfarge. Dette er ikke noe sponset innlegg eller noe, men anbefaler dere som sliter litt med å få den brunfargen di ønsker å prøve ut Super Tan. Jeg vet du kan få kjøpt dem på proteinfabrikken også.

  EDIT 16.15: Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta en tur på stranda heller, sammen med Nina! Lenge siden jeg har ligget på stranda nå så det skal bli deilig! Ha en super dag videre kjære dere!

   

  VI BLOGGES

  4

  BARNEDÅP

  • Publisert 23.07.2014 klokka 01:14
  • Kategori: Fun times

  I helgen har jeg fått gjort masse gøy!

  Startet fredagen med en joggetur på ca 8km ( rundt store stokkavannet ). Det var utolig slitsomt i denne varmen, og måtte ta meg en pause å to..senere på kvelden var jeg ute med en kompis + en tur på byen. Lørdagen gikk til en liten samling med alle jentene før mesteparten av oss flytter eller reiser vekk. Vi var på Harbour i Stavanger å spillte bowling ( jeg droppet selve bowlingen fordi jeg rett å slett ikke syns det er så gøy ) men utrolig morro å se på alle jentene mine som er så konkuranse innstilte å gira på å vinne. Resten av gjengen gikk videre på byen en tur, og jeg ble med en liten stund men siden jeg holdt meg edru kjørte jeg hjem tidlig. 

   

  På søndag var det barnedåp for lille Liam Alexander! Kjempegøy å få lov å være med på, så det setter jeg utrolig stor pris på. Først var vi i kirken, i noe som omtrent alle virket det som, syns ble en litt for langtrukken gudsstjeneste, haha. Det var tilogmed en mann som satt å snorket gjennom hele greia, men tror kanskje det var noe litt galt med han fordi plutselig tok han opp telefonen og ringte noen midt under en bønn. Jeg ble TOTALT SJOKKERT over at det er mulig å være så frekk og respektløs, men det må jo ha vært noe som feiler han. Gudstjenesten tok slutt etter en stund, og da beveget vi oss videre til et lokale hvor det ble selvert deilige rundstykker og kaker. Uheldigvis hadde broren til Nina ( veninnden min og mamma'n til Liam ) kjøpt et nesten helt likt armbånd ( jeg kjøpte med pynt og han kjøpte helt likt uten pynt) til Liam, men det går heldigvis ann å bytte hvis hun ønsker det! Vi spiste å koste oss, og plutselig var klokken blitt rundt seks, og jeg tok turen hjemover.   Planen var egentlig at jeg skulle ta en tidlig kveld i sengen men endte faktisk opp på en liten tur ut enda en gang sammen med Mina...jeg som liksom skulle slutte å drikke. Vi koste oss bare med en flaske vin før byen, så ble en ganske rolig kveld. Selvom det ikke ble mye drikke på søndagen har jeg ligget helt slått ut siden, så lurer på om jeg kanskje begynner å bli syk..Håper virkelig ikke det, nå som det nermer seg at jeg flytter for godt og begynner i ny jobb. 
  På mandag traff jeg et par av jentene igjen + Mina fordi det var siste dagen hennes her i Stavanger før hun skulle opp i førstegangstjenesten i militæret. ( tror hvertfall det er det det heter?? ) Snakket akkuratt med henne, og alt virker kjempe bra, jeg tror hun kommer til å kose seg masse langt oppi nord! Blir såklart noe helt nytt men tror det kommer til å gå kjempefint!

   

  VI BLOGGES

  2

  TØNSBERG - INNFYTTNING

  Godkveld alle sammen!

  Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra en liten tur i Tønsberg. Jeg og Mina kjørte ned på mandag og reiste tilbake til Stavanger idag. Vi fikk gjort masse med leiligheten og det var faktisk litt trist å reise vekk allerde nå. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg flytter til Tønsberg for godt! Fikk ikke tatt så veldig masse bilder men her er det hvertfall noen. Oppholdet gikk jo mest til å flytte inn i leiligheten, men vi var også ute å spiste med pappa og gjengen på brygga, kosekveld med ansiktsmaske - jordbær m. fløte og veggtitting ( fikk ikke fikset tv'en ), tur i skogen med mormor, sengemontering etc.
  Leiligheten min ligger rett med det stooore, laaange hvite bygget på bildet, så ligger veldig sentralt. Kortere vei til alt, en det jeg hadde trodd!


  Gleder meg til å vise dere hvordan leiligheten blir når alt er på plass!

   

  VI BLOGGES

  16

  NY TATOVERING

  • Publisert 09.07.2014 klokka 16:59
  • Kategori: Tatovering

  // Life is not measured by the numbers of breaths we take but by the moments that take our breath away 

  Jeg er superfornøyd med den, gøy å få litt mer blekk på kroppen. Tatoveringen ble litt mindre en jeg først hadde tenkt, men det ble bedre sånn. Det var litt tull med bestillingen og endte opp med å lete etter noen som hadde ledig drop-inn til å tatovere meg. Der hadde vi flaks og fikk time første plassen vi gikk til som var Leading Light i Stavanger. Det var der jeg tok min aller første tatovering, så følte meg trygg på det. Dette var på mandag, så den har fått grodd litt på bildene, men fremdeles skorpe på, så blir endel lysere etterhvert, spesielt diamantene med skygge inni.

  I mellomtiden har jeg vært å handlet litt til på IKEA. Kjøpt meg en deilig ny dundyne, som er mye tynnere en den gamle jeg har! Det skal bli deilig, nå som vi har det så varmt så blir jeg jo helt kokt om nettene. Nytt sengetrekk måtte også kjøpes ++ en pen pyntepute, flere deilige luktelys og en nyyyydelig liten lampe, som enten blir stående på nattbordet eller i stuen. Jeg tror jeg skal kjøpe en lik en bare som stå lampe til stuen, så jeg får ta enda en tur inn til IKEA før jeg flytter. De var så billige, at det får jeg tåle.  Har litt ekstra penger til gode nå også, da jeg egentli skulle kjøpe stor seng + madrass + overmadrass + bjelker til sengen osv, men så ble det altfor dyrt med levering, så det hadde jeg ikke råd til. Letet litt rundt på nettet, og fant en kjempefin kontinental seng, noe jeg egentlig ikke ville ha, men den var på tilbud og virket veldig bra så da slo jeg til å ringte å bestile den hos Fagmøbler. Den får jeg levert på døren dagen etter jeg og Mina kommer ned til Tønsberg neste uke, så da har jeg endelig fått det på plass! Nå mangler jeg bare sofa, men det har jeg ikke råd til, så får bare klare meg uten det en stund.  Gleder meg bare mer og mer til å flytte nå. Klarer nesten ikke vente! Har masse andre gladnyheter også, så følg med!

  Fineste Jasmin fyller foresten 20 år idag, masse gratulere med dagen til deg <3

   

  VI BLOGGES

  6

  HAIR-EXTENSIONS; LONG HAIR DON'T CARE

  • Publisert 03.07.2014 klokka 22:02
  • Kategori: Hår

  Da har jeg ENDELIG fått på extensionsene! Superfornøyd som alltid, selvom det var første gang noen andre en Tove( gammel kollega ) som gjorde det! Såklart var jeg jo litt skeptisk da jeg har vært så fornøyd med Tove, men Karina, du er superflink du også! Nå mangler jeg bare en liten klipp og litt farge i bunnen for å friske opp ombre'en så er alt tipptopp. Jeg føler meg allerede 100 ganger bedre, og mer som meg selv, selvom det kanskje høres rart ut.

  Leppene mine har heller ikke vært særlig hovne idag, så da slapp jeg å gå rundt i byen som det duckface-dyret. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, skal kanskje ned å ta litt sol, men etter juksemiddag med takeaway ble jeg grufullt mett og lat, vil egentlig ikke bevege meg 1cm akkuratt nå. HAHA.

  Tusentakk igjen til min kjære kollega og flinke lærling( gamle kollega ) på Barokk Frisør Stavanger, Karina :)

   

  VI BLOGGES

  4

  NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN

  Startet dagen tidlig idag. Jeg kjørte først mamma til jobb kl 9 og laget deretter deilig frokost. Hev meg i dusjen og stelte meg litt før jeg kjørte ut til IKEA. Vet ikke helt hvor lenge jeg faktisk var der, men tok meg god tid og gikk et par runder. Ende opp med en stappfull handlevogn med masse fine greier! Kjørte så en tur til Tasta senteret og kjøpte meg en kaffemaskin/kapselmaskin fra Dolce Gusto, gleder meg faktisk utrolig mye til å prøve den ut. Åpner den ikke nå, for da blir det bare mer rot når jeg skal pakke alt inn i bilen så får ta det når jeg og Mina tar en roadtrip opp til Tønsberg om litt mindre en 2 uker! Da skal jeg få se leiligheten for første gang "in real life", og får endelig startet å innrede den. Satser på at jeg får fikset seng inn til før/eller når vi kommer så vi kan sove der. Ellers fikk vi sove hos mormor og bestefar, noe som alltid er kos! Har selvfølgelig mest lyst å sove i min egen leilighet nå som jeg faktisk har det da, men vi får se. Er ikke bare-bare å kjøpe seng og ramme osv som skal passe, og helst ikke koste mange tusen, for ikke å glemme at det skal fraktes på en eller annen måte også. 


  // Liten sniktitt på noe av det jeg har handlet.

  Etter å ha lempet alt dette av hjemme tok jeg turen ned til byen, og fortsatte å handle en del der. Fant masse fint på Kremmerhuset og Nille! Jeg møtte også Camilla, så hun ble med da jeg skulle fylle på Restylanen. Det gikk kjempegreit, som alltid. Nå sitter jeg med utrolig hovne lepper, men skal sitte med is på imorgen hvis det ikke har blitt litt bedre da. Pleier som regel å være værst dagen etter på meg, så vi får se! Jeg skal ned til jobben å få satt på hair extensions igjen, og gleder meg til det! Deilig å endelig få litt hår igjen selvom det ikke har vært så drit uten denne gangen. Har endelig fått litt lengde på mitt eget, men fremdeles lenge igjen før jeg er fornøyd.

  Senere på dagen ble jeg hentet av Nina og Camilla, og vi nøt resten av kvelden i bobblebad med "champis" og jordbær, og kos med lille sønnen til Nina, Liam Alexander som bare blir større å større. Kommer til å savne kosestundene med lille nurket så ufattelig mye!

  Nå må jeg sove! Trøtt å sliten og gleder meg vell litt for mye til å få ordnet håret!

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits