• Silje Victoria

  7

  SUSHI DATE

  Hei dere!

  Liten stund siden sist nå. Jeg og Leif har hatt en liten bilferie til Tønsberg. Kjempe deilig vær, kjekke mennesker og koselig å hilse på familien min som bor der oppe. Nå er jeg tilbake på jobb og snart får jeg vite om jeg kommer inn på skole. Det er heller ikke veldig lenge til vi flytter inn i den nye leiligheten, 40 dager idag faktisk, hehe!

  Mye gøy fremover hvertfall.

  Jeg har også endelig kommet igang med trening og kosthold igjen. Jeg og legen min tror vi har funnet ut hvorfor jeg har vært så mye syk i det siste, så nå har jeg fått noe for det som kanskje kan hjelpe. Jeg merker hvertfall at jeg sover mye bedre om nettene noe som gir meg mer energi til å gå på trening, holde meg til et sunt kosthold og selvfølgelig jobbe.

  Igår var siste ferie dagen min så da sov jeg lenge. Kom meg opp i 12-tiden og gikk bort til Elixia å fikk inn en treningsøkt på formiddagen. Som dere ser over hadde jeg en deilig lunch-date med ei venninne på Sushi San i Stavanger sentrum. Det var helt magisk!! Jeg har hatt lyst på sushi i evigheter nå. Fikk såklart mersmak etter den nydelige sushien da.

  Nå kommer neste kunde så vi blogges!

  2

  SOMMER

  • Publisert 03.06.2016 klokka 14:49
  • Kategori: hverdag

  God formiddag dere.

  Vi i Stavanger har skikkelig sommervær idag! Sommeren er min favoritt årstid, så jeg er i ekstase over at den endelig er her. Vi får kanskje ikke fint vær så lenge, men jeg og Leif reiser jo til østlandet neste uke, så vi får kanskje litt mer sol der. Det skal bli deilig med en liten ferie selvom formen fremdeles ikke er helt bra. De siste dagene har jeg kun jobbet og sovet. Jeg er fullstendig utslitt og orker virkelig ingenting. Jeg har prøvd meg på trening, men jeg ble nesten bare værre. Jeg får konsentrere meg om å komme meg på jobb nå frem til ferien, og heller ta det helt rolig og lade opp batteriene mine da. Forhåpentligvis er det kanskje bare det kroppen min trenger.

  Deilig frisk sommer frokost; smoothie med frosne skogsbær, ananas, banan og ananasjuice.

   

  På tide å komme meg ut døren og på jobb. Ha en super dag videre!

  Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits