• Silje Victoria

  6

  Jeg skal bli Kevin Murphy stylist!!

  • Publisert 15.06.2015 klokka 22:20
  • Kategori: Hår

  Stemmer det! Du leste rett, jeg skal nemmelig 'utdanne' meg som session stylist for Kevin Murphy. Jeg var på første del av kurset idag og det var utrolig mye spennende og inspirerende. Ikke snakk om alt jeg har i vente, dette blir DRITBRA!!!

  Dagen startet med en del teori, hvor vi gikk igjennom alle produktene og hva, hvor og hvordan. Dette var jeg spesielt glad for siden jeg ikke har jobbet med Kevin Murphy på over 1 år. Etter litt repitisjon og informasjon om hva vi utvalgte har i vente fremover startet vi med modeller. Jeg fikk min kjære venninde Camilla til å sitte for meg og selvom hun har tape-extensions så gikk det veldig greit. Vi fikk sett flere inspirasjons videoer fra backstage på motevisninger og show, og deretter prøvd oss på nye måter å style hår på, såklart med Kevin Murphy sine produkter og verktøy.

  Super raske og kule stylinger som man kan leke seg masse med! Gleder meg til å få prøvd ut teknikkene litt mer i salongen.

  Hva syns dere, kunne du tenkt deg en av stylingene til i sommer på festival eller stranden?

  Les mer i arkivet » April 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits