• Silje Victoria

  7

  BIG NEWS: LEILIGHET

  Da kan jeg endelig fortelle at jeg har fått med leilighet i Tønsberg!!! Leiligheten er på 70m2 over 2 etasjer, to soverom/gjesterom, nytt fint kjøkken med alle hvitevarer + vaskemaskin ( sikkert fordi badet er ganske lite) ; et lite bad med dusj, toalett og vask, romslig stue og hage! 

  Gleder med så sinnsykt masse nå! Nå gjenstår bare selve flyttingen, men det går greit! Skal ikke ha med meg noe spesielt mer en klær/sko, toalettsaker å sånne ting. Noen av møblene til leiligheten kommer jeg til å ha fra hun som leier ut først, og kjøper deretter inn nye selv når jeg har rå til det! 

  Noe som var ekstra stort for meg med denne leiligheter, utenom at den ligger sentralt, er at jeg fikk lov å få meg egen hund her! Jeg har allerede bestemt meg for at det skal jeg ha, og har allerede satt opp en sparekonto hvor jeg setter av litt penger til kjøp og "pleie" av hunden( vaksiner, mat, kurs osv ) Jeg skal kjøpe meg en Fransk bulldog men vet ikke helt når det blir enda, jeg må først komme meg tilrette i leiligheten, på jobb og ha råd til det rett å slett.

  Deilig at ting endelig faller på plass! Så ikveld er det ut å feire leilighet!

   

  VI BLOGGES

  6

  NAVLEPIERCING OG TATOVERINGSMAL

  • Publisert 25.06.2014 klokka 21:46
  • Kategori: Tatovering

  Hei dere!

  En liten update på hva som sjer. Jeg er fremdeles utrolig travel for tiden men på mandag da jeg hadde hele dagen fri fikk jeg gjort en del småting. Jeg bestilte time til tatovering som da blir om 12 dager. Dette gleder jeg meg utrolig mye til!

  Satt å redigerte sammen noe rask så tatovøren vet litt hva jeg ser for meg, og tror dette blir dødsbra!! Tatoveringen skal være på venstre låret mitt sånn ca på midten. Den blir ganske stor regner jeg med. Men er litt usikker på hvor eller om jeg ha med diamantene.

  Jeg og Mina var også å fikk oss nye piercinger. Jeg tok endelig nytt hull i navlen etter snart to år uten. Mina fikk seg enda ett nytt hull i nesen etter at smykket bare har falt ut de andre gangene, får håpe det ikke gjør det denne gangen da!

  Ha en fortsatt super kveld!

  VI BLOGGES

  0

  KORT HÅR OG LANGE NEGLER

  • Publisert 18.06.2014 klokka 23:46
  • Kategori: hverdag

  Hei dere.

  Nå er det en stund siden men har vært så utrolig utslitt etter fagprøven og stått travelt på jobb. I tillegg begynner jeg å stresse litt med at jeg fremdeles ikke har fått leilighet i Tønsberg. Utleierene skal være så vanskelige å krever at jeg skal fly inn for å treffe dem. Det har da ikke jeg råd til hvis jeg skal fly frem å tilbake for å se på leiligheter i Tønsberg annenhver dag. Tid har jeg heller ikke for jeg er jo i full jobb ut denne måneden. Krysser finger å tær for at noen er litt forståelsesfulle og heller kan skype'e eller noe om de vil se/treffe meg.

  Anywayyyyys.. Jeg har tatt ut extensionsene mine nå, og venter egentlig bare på at noen på jobb har tid til å sette i nye. Jeg har selv stått med fulle lister så har ikke hatt mulighet til det enda. Må si det er litt deilig også, slepper å stå 1 time å føne håret og 1 time å glatte å krølle. Ting tar plutselig mye mindre tid. Ikke bare har jeg fått ordnet håret mitt men har også fått fikset opp neglene mine og valgte og ikke klippe de så langt inn som jeg pleier siden jeg ikke skal jobbe mer en et par dager til. Så nå har jeg kort hår og lange negler!


  // Camilla og meg // Jeg fant ikke ett eneste bilde der dere virkelig ser at jeg har tatt ut extensionsene utenom dette som heller ikke viser det så godt men dere ser hverfall at det er mindre hår en normalt, HAHA! Bildet er fra helgen som var, jeg tok kvelden rolig siden jeg egentlig har sluttet å drikke, så det ble en hyggelig kveld med kjekke folk! 

  Utenom alt annet som foregår, har jeg også ganske mange andre småplaner. Jeg har noen tattoveringer jeg har tenkt på lenge som jeg vurderer å ink'e på kroppen, jeg vil også ta nytt hull i navlen men finner aldri en tid som passer, da jeg som regel skal trene og ikke vil droppe den for en piercing..eller at jeg rett å slett har jobbet masse kvelder og piercing studioene stenger før vi gjør. Jeg har også ny time til å fylle i restylane i leppene i starten av juli, men kjenner jeg er litt sur rett å slett fordi hun jeg har pleid å gå til fra starten av har sluttet, og fikk verken beskjed eller ny time. Så jeg måtte selv ringe inn og sette opp på ny hos noen helt andre. Heldigvis fikk jeg %'ene jeg skulle uansett, men liker ikke helt tanken på at noen helt fremmede skal stikke meg i trynet uten å vite hva jeg pleier å gjøre. For det vet ikke jeg. Som regel gjorde hun jeg gikk til før det hun syns var best og det har jeg vært utrolig fornøyd med. En venninnde av meg måtte gjøre det samme så jeg får høre med henne hvordan det gikk. Jeg har masse andre ting jeg vil også, men har faktisk ikke hatt tid til noe som helst.

  Nå har jeg heldigvis snart frihelg så da skal jeg få tid til å ordne litt småting håper jeg!

   

  VI BLOGGES

  6

  MICHAEL KORS . CONVERSE . NIKE

  • Publisert 10.06.2014 klokka 23:34
  • Kategori: Fun times

  Heisann!

  Igår var jeg jo å hentet mamma og stefaren min Thierry på flyplassen etter en lang reise fra USA. Da vi kom hjem fikk jeg skoene jeg hadde spurt som og ønsket meg lenge! Men det aller beste var gaven jeg fikk som gratulasjonsgave til fabrevet; Michael Kors vesken jeg har ønsket meg i over ett halvt år nå! ENDELIG er den min! Tuuuusen takk mamman min og Thierry !!! Etter "pakkeåpning" sluknet alle sammen i hver sin sofa og seng og jeg våknet hvertfall ikke før i 18-tiden. Da kjørte jeg ut  å handlet deilig pizza til alle sammen på Al Forno, supergod! Velkommen hjem dere<3


  Jeg var fremdeles litt sliten etter sommerfesten jeg var på med jobb på lørdag så det var deilig å få såvet litt ut. Sommerfesten gikk forresten kjempebra..forsåvidt ( ble kanskje litt mye drikke innabords iløpet av kvelden) men alle koste seg veldig masse. Vi hadde først et lite vorspiel i salongen før vi gikk på blåtur. Blåturen endte opp på Flor og Fjære, hvor jeg aldri har vært før, det var helt utrolig nydelig der! Deilig mat og kjempefint vær gjorde turen helt perfekt. Alle følte at vi var i syden, selvom vi bare var en liten båttur unna Stavanger. 21.30 tok vi båten tilbake til Stavangen og forsatte festen i salongen. Der fikk vi litt premier og gaver fra konkuranser og firma, og jeg fikk avskjeds + fagbrevs gave! Så tusentakk til dere på Barokk! Dere er gode <3
  Vi avsluttet kvelden på byen hvor vi spredte oss litt rundt etterhvert, og jeg endte tilslutt opp på nachspiel hos ei veninne.


  Kjenner fremdeles at jeg er litt sliten etter helgen og etter en 8 timers lang dag gående i ubrukte converse, kjenner jeg at nå trenger jeg å såve!! Skal på PT time rett etter jobb imorgen også, noe jeg virkelig ikke ser frem til akkuratt nå. Har vært utrolig lat når det gjelder trening og kosthold den siste uken. Men jeg får vell ta det igjen. Nå har jeg trossalt gått ned 17kg siden januar, så noe må jeg vell få lov å feire?

   

  VI BLOGGES

  8

  MASSE NYE INNKJØP PÅ SALG

  • Publisert 07.06.2014 klokka 00:34
  • Kategori: Klær

  Idag etter jobb gikk jeg en tur rundt i byen bare for å kikke litt egentli, å kanskje se om jeg fant noe til sommerfesten med jobb imorgen, men endte opp med full shopping, heldigvis kun på salg! Fikk kjøpt utrolig mye fint så jeg er veldig fornøyd med det jeg fant hvertfall! Husker ikke prisen på noe, men alt er hvertfall kjøpt på salg så billig var det uansett! Eneste uten salg var diamantsmykke nedenfor ( som jeg trodde det var 50% på men som det ikke var.. ) trusene fra Cubus var 3 for 2 på og vippene og leppestriften fra Dior var på fullpris. 

  Bildene er ikke all verdens, fordi jeg fremdeles ikke har funnet lader til speilreflekskameraet, så blir bare med lille kameraet på iMacen.

  Svart dressjakke fra H&M. Hvit genser fra BikBok. Smykker fra H&M og BikBok. Svart liksom"skinn" superflex bukse fra Bikbok.


  Alt fra Bikbok. Her ser dere også hvordan leppestriften jeg kjøpte ser ut på ganske godt.


  Alt fra bikbok.


  Verdens beste stringtruser fra Cubus!! Parfyme; Pink Friday av Nicky Minaj fra Cubus. Løsvipper og maskara fra Cubus. Dior leppestift kjøpt på et parfymeri ( husker ikke hva det het..haha gått helt i svime )

  Jeg tror jeg skal ha på meg det samme som jeg har på bilderekke nr. 3 imorgen på sommerfesten, men er litt usikker enda. Nå skal jegl sove, så det får jeg finne ut imorgen! Jeg er så trøtt at jeg nesten sover mens jeg sitter å skriver, så beklager for eventuelle skrivefeil på forhånd. Orker ikke å sjekke gjennom teksten ikveld! Haha.

   

  VI BLOGGES

  8

  FRISØR MED FAGBREV!

  • Publisert 05.06.2014 klokka 00:08
  • Kategori: Hår

  Hei dere!
  Glemte helt ut å informere dere kjære lesere om at jeg fikk bestått på fagprøven min idag! Jeg er så utrolig lettet og lykkelig over at det endelig er ferdig! Nå kan jeg bare nyte resten!!

  Dessverre glemte jeg å ta bilder av de andre modellene både før og etter! Men jeg synes at de jeg har bilder av var de oppgavene som ble best, selvom alt ble bra da.

  Innimellom all lykken da vi fikk svar der vi hadde fagprøven glemte jeg all sminken min og litt ting fra jobb, så imorgen tidlig, før jobb, må jeg ut til forus igjen for å hente det! Håper alt ligger der enda...

  Godnatt!

  VI BLOGGES

  4

  STAY HYDRATED

  Typisk min flaks har jeg ikke blitt noe bedre, men bare værre. Jeg ligger nesten helt slått ut på sofaen, med feber, vond og tett hals, vond hoste, såklart redusert allmenntilsand. Jeg håpet at jeg skulle bli bedre igår/idag når jeg våknet men det var stikk motsatt. Mine altfor snille gudforeldre, Marit og Olav kom på døren med et helt apotek til meg. Jeg hev jo da innpå alt jeg fikk lov til/kunne ta i håp at jeg skulle våkne opp litt friskere idag, men våknet isteden opp med helt tette lunger/hals og nesen var helt pottetett, svett og klam og virkelig ikke klar for dagen.
  Etter å har gjort det jeg skulle gjøre på skolen og jobb, var jeg først innom to veninner på vei hjem, og deretter fikk jeg komt meg til butikken og handlet inn litt mat, endelig! Etter å ha spist ALT FOR MYE, ligger jeg nå som en slakt på sofaen. Siden jeg ikke har fått i meg annet en middagen idag er det jo viktig at jeg drikker masse, og i tillegg får i meg alle vitaminene jeg skal ha. Så nå sitter jeg å ser på Teen Wolf (!!faktisk!! veldig bra, hadde aldri trodd det men verdt å gi serien en sjanse hvis du ikke har det tidligere), har laget to kopper te, blå kopp: dekadin hot drink ( den på bildet over) og hvit kopp: blueberry muffin tea, har også et glass med nycoplus c-vitamin brusetabelett og en stor karaffel med vann. Ikke nokk med at jeg er syk, men er jo så utrolig varmt for tiden, så viktig for alle dere andre også å huske å drikke masse vann!

  Imorgen er første dag av fagprøven, og jeg gleder meg faktisk! Det blir så deilig å endelig være ferdig med alle sånne store avgjørene ting, hvertfall for en god stund! Etter prøven kan jeg endelig slappe litt av og stresse ned. Jeg føler jeg har ganske god kontroll på det jeg skal utføre på den praktiske delen på onsdag også, så jeg regner med at neste gang dere hører fra meg er jeg frisør med fagbrev!! Om jeg ikke får det, tar jeg som det kommer, men akkuratt nå er det noe jeg ikke tenker på!

  Ønsk meg lykke til da!

   

  VI BLOGGES  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits