• Silje Victoria

  14

  VI HAR FÅTT DRØMMEHUSET!

  Jaaa det stemmer, hvertfall nesten! Vi var på en visning på drømmeleiligheten vår idag, og bare få timer senere fikk jeg en telefon fra eiendomsmegleren om at den var vår!! Jeg har ikke vært så lykkelig på LENGE. Endelig en stor opptur oppi alt driten.

  Leiligheten er på 3/4 plan + egen takterrasse!! 1 etasje hvor man kommer inn har vi en stor kjellerstue med et lite bad. Dette blir nok spill og filmhulen til Leif og meg. Deilig å ha en ekstra stue hvis en av oss vil ha litt alenetid eller besøk. Blir sikkert endel jentekvelder også der nede tenker jeg.

  Kjøkkenet er i en egen etasje og opp en etasje til kommer hovedstuen, badet med BADEKAR!, dusj og do såklart. Soverommet som vi kommer til å bruke mest sannsynlig er også i den etasjen.

  En bratt trapp opp fra stuen kommer den store hemsen. Enda en trapp opp fra stua går til takterrassen. Vi får med noen av møblene som er på bildene utenom kjøkken og stuebord og sengen på vårt soverom, noe som er helt greit fordi vi vil ha med min kingsize seng isteden. Jeg er jo forelsket i den grå sofaen i stua så jeg klager ikke!!

  Vi kan nesten ikke vente med å starte flyttingen men vi får ikke lov å si opp leiligheten vi bor i før 1 års kontrakten går ut. Vi flytter derfor ikke før i august. Frem til det tror jeg tiden kommer til å gå kjempefort. Vi skal jo ha en liten miniferie neste gang han kommer hjem fra jobb, og plutselig er det juli å på tide å starte pakkingen.

  Jeg er hvertfall helt overlykkelig. Jeg hadde aldri trodd vi skulle finne en så fin leilighet så fort.

  Ha en SUPER kveld videre alle sammen!

  10

  Ebay finds: vippeextensions

  • Publisert 16.05.2016 klokka 21:16
  • Kategori: Sminke

  Hei dere!

  Fikk noen nydelige vipper i posten her om dagen og har fått prøvd de ut i 2 dager nå. De er super fine og greie både til hverdag og til fest.

  Jeg har prøvd mange forskjellige vipper men de jeg bestiller fra Ebay har blitt en av favorittene. For å feste vippene bruker jeg vippelim fra depend som jeg kjøper separat på H&M eller lignende. Jeg har prøvd flere mer populære og "bedre" ifølge andre, som DUO vippelim f.eks men ingen er bedre en depend spør du meg.

  Link til vippene her.

  Nå er bunadsølvet ferdig pusset og mamma har strøket skjorten for meg, så nå kan morgendagen bare komme! Det blir nok lite blogging imorgen så jeg vil ønske dere alle en kjempefin 17. mai!!!

  Har dere noen beauty favoritter fra Ebay?

  2

  Bursdag

  • Publisert 15.05.2016 klokka 23:05
  • Kategori: hverdag

  Idag fyller verdens beste mamma året! Jeg, Leif og Bea var på middagsselskap og fikk servert masse deilig mat. Kjempekoselig, og litt ekstra nå som besteforeldrene mine er på besøk fra Tønsberg. Bea er ekstra glad i mormor siden hun hjalp mye til når Bea var valp, så det klikket helt for henne når hun fikk se mormor igjen, haha! Besteforeldrene mine skal være her til tordag så vi skal bort en tur på 17. også. Vi har endel andre ting på planen da også men vi begynner med en tidlig champagne lunsj med noen vennen og tar ting litt som det passer resten av dagen. Jeg skal på jobb igjen dagen etter så jeg kan ikke dra det helt ut uansett.


   


  Gratulere med dagen igjen mamman min! ❤ 

  Nå skal vi kose oss med en ny serie på HBO, Penny Dreadful. Har noen av dere sett den før? 

  3

  Morgenrutiner

  • Publisert 10.05.2016 klokka 13:26
  • Kategori: hverdag

  God formiddag! 

  I det siste har jeg begynt å våkne mye tidligere en vanlig. Før våknet jeg ikke før lenge etter 12 uansett hvor tidlig eller sent jeg la meg. Nå våkner jeg nesten aldri etter 10. Jeg aner ikke hvorfor, kanskje jeg begynner å bli voksen, hehe? Jeg synes det er superdeilig, for nå får jeg mye mer ut av dagene. Jeg har god tid på å dusje, stelle meg, lage en god frokost, eventuelt lunsj og jeg får gjort litt husarbeid før jeg går på jobb. Nå som det er så fint vær er det også ekstra koselig å gå tur med Bea.  Dagen idag har gått til akkurat dette. Jeg startet dagen på Facetime med kjæresten som faktisk kommer hjem igjen allerede i kveld! Han har knekt en tå og får ikke jobbe før den er i orden igjen. Det betyr at vi får feire 17. mai sammen likevel og at han blir her i Stavanger mye lenger en vanlig! ❤ 
  Etter å ha gjort listen med ting over her, har jeg bare kost meg med kaffe og Privat Praksis på Viaplay. Jeg begynner ikke før halv fire idag og skal kun stripe og klippe en fast kunde av meg før en liten jentekveld og henting av Leif på flyplassen sent i kveld.

  Nå skal jeg rydde litt til og ordne håret før jeg lager meg en smoothie og spaserer ned til jobb i finværet. Ha en super dag alle sammen.

   ♡ Hva er deres morgenrutiner?

  10

  Verdens beste kjæreste

  • Publisert 08.05.2016 klokka 20:18
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Enda en flott dag her i Stavanger. Uken som var har vært helt nydelig, det er nesten som å være i syden! Jeg har desverre ligget med luftveisinfeksjon enda en uke, men jeg har fått en sterkere penicillin nå som forhåpentligvis tar knekken på det. Vi har likevell fått kost oss litt ute i solen, men mye av uken har gått til sofakos, god mat og å prøve å bli frisk.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Sist fredag når Leif kom hjem fra jobb i Trondheim, overrasket han meg med noen nydelige blomster og en kjeeempestor bamse! Jeg tror det er det fineste noen har gjort for meg, noensinne. Har ikke jeg verdens beste kjæreste?

  Nå har han akkuratt reist opp på jobb igjen, noe som alltid er trist, men jeg har jo bamsen min nå da, hehe. Imorgen skal jeg endelig tilbake på jobb, selvom det bare er 50%. Jeg håper at det å jobbe litt mindre hjelper og at jeg snart blir helt frisk og kommer meg opp igjen. Det er så utrolig slitsomt å være syk hele tiden og det å ligge hjemme alene hjelper heller ikke. Derfor var det ekstra deilig å ha Leif hjemme denne uken jeg måtte holde meg vekke fra jobb. Forhåpentligvis blir jeg helt frisk nå, så jeg kan nyte resten av sommeren og heller begynne å tenke på skole og leilighet etc.

  Ha en fortsatt fin søndag alle sammen!
   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits