• Silje Victoria

  4

  STAVANGER

  • Publisert 25.05.2015 klokka 23:14
  • Kategori: Reise

  #mobilblogg

  Da er jeg endelig tilbake i Stavanger! Vi kjørte fra Tønsberg igår og jeg fikk pakket ut og satt alt på plass iløpet av igår kveld. Nå er det deilig å være ferdig med all flytting for en stund fremover. Det er derfor jeg har blogget så lite i det siste også, jeg har vært utrolig opptatt med jobb, planlegging og flytting men nå er ting litt mer i orden igjen.

  Bea har tatt flyttingen kjempebra. Hun fikk sove i sengen med meg inatt men da jeg sto opp hadde du lagt seg i sin egen seng, og det var ingen uhell noen plass. Idag har hun også STORKOST seg. Bea har jo ikke hatt mange hunder rundt seg før, men nå som jeg bor hjemme kan hun sosialiseres sammen med venninnene mine sine hunder hele tiden!

  Jeg og ei venninne gikk en koselig tur på Mariero før vi reiste inn til hytta på mosterøy og fikk oss litt mat og hundene fikk løpe fritt i hagen hele dagen. Nå ligger vi å ser PH og Elin kom akkuratt inn igjen og det er Cf og Elin jeg har heiet på!! Nå får vi bare vente å se hvem som vinner.

  Ha en fin kveld alle sammen.

  VI BLOGGES

  6

  17 mai

  • Publisert 17.05.2015 klokka 22:19
  • Kategori: Fun times

  Gratulerer med dagen alle sammen!

  Idag startet jeg dagen litt sent siden jeg var en siste tur ute på byen igår. Først var det familieselskap hos tante og onkel, noe som var veldig koselig spesielt nå som jeg snart flytter vekk fra alle. Etter det første selskapet skulle jeg egentlig bli med et par ut, men valgte å heller slappe av hjemme. Jeg tok en liten tur opp til mormor og bestefar også utpå dagen, så det var også koselig.

  Senere i kveld skal det være fyrverkeri men jeg blir bare hjemme sammen med Bea. Blir en laaaang dag på jobb imorgen kjenner jeg, så skal prøve å legge meg tidlig.

  Håper alle har hatt en kjempefin feiring!!

   

  VI BLOGGES

  12

  Blond afro

  • Publisert 11.05.2015 klokka 20:08
  • Kategori: Hår

  Nå er det bare 13 dager igjen til jeg flytter tilbake til Stavanger!! Tiden bare flyr forbi og jeg fatter ikke at det er så liten tid igjen. Blir litt småstresset av det nå, når jeg sitter å skriver fordi jeg kun har pakket ned en eske med ting. Det positive er at mesteparten er bare å legge ned i eskene igjen, siden alt står sortert i hyller fra før av. Jeg har tenkt å bruke mye av 17 mai helgen på flytting, sånn at det bare er å hive alt inn i flyttebilen å kjøre helgen etter.

  Fikk litt tid mellom kundene på jobb idag, så da måtte jeg finne på noe gøy. Siden jeg aldri har kreppet hele håret mitt før, måtte jeg jo bare prøve det. Ble utrolig kult, men skulle hatt litt lengre hår for å ha gått med det løst. Vi fant ut at jeg lignet litt for mye på den ene skurken i the Simpsons..haha. 

  Ikveld tenkte jeg å fikse neglene mine også. Jeg har endelig funnet en 17 mai kjole fra BikBok, så da må neglene matche! Legger ut bilde av alt i neste innlegg tenker jeg. Nå skal jeg kose meg med litt sushi og Long Island Medium + negler litt senere. Ha en fin kveld videre! 

   

  VI BLOGGES

  1

  Kjole shopping

  • Publisert 07.05.2015 klokka 19:26
  • Kategori: Klær

  Hei dere! I går fikk jeg endelig tid til å gå å se på litt ting i byen. Jeg jobber jo i sentrum, men det er ikke så mange butikker i det kjøpesenteret der jeg jobber, så jeg må opp på ett litt større, Farmandstredet. Jeg har lett lenge etter en matt topcoat til neglene som er litt kvalitet på så var først å fremst det jeg skulle finne. Da jeg gikk å vimset rundt inne på kjøpesenteret kom jeg på at jeg ville prøve en selvbruningsspray, men ingen hadde den jeg var på utkikk etter, så endte opp med en fra Kicks. Det var der jeg fant topcoat'en fra OPI også.

  Siden jeg ikke hadde så god tid på meg, rakk jeg en kjapp tur innom H&M for å prøve litt kjoler og skjørt til 17 mai. Der fant jeg 2 enkle kjoler, en sminkekost fra Real Techniques som er til å lage konturer med og en enkel bluse. Kjolene passer ikke til 17 mai så jeg får se om jeg rekker en liten runde til før den tid ellers får jeg se om jeg har noe i skapet. Jeg har ikke store planer for 17 mai helgen uansett, det blir mest rydding og pakking siden jeg flytter ut av leiligheten min helgen etter. Flytting + jobbe fulltid og ha hund, det er ikke god stemning!

  Helst skulle jeg hatt bunaden min, men den er desverre for liten. Tror jeg må gi opp å klare å komme inn i den, og heller få sydd den ut. Da er bunaden hvertfall klar til neste gang den trengs. 

   

  ❤ Hva pleier dere å gå i på 17 mai?

   

  VI BLOGGES


  6

  Selvbruning eller solarium?

  Nå som det nærmer seg sol og sommer er jeg nok ikke alene om tanken på å bli brun. Det siste året har jeg holdt meg vekke fra solarium, mest fordi jeg ikke har råd til å bli brun og vedlikeholde brunfargen av å ta solarium. Det at solarium blir mer og mer omtalt som farlig og at det er økt risiko for hudkreft og andre hud og øyeskader, får meg ikke til å springe å ta sol med det første. MEN.. Jeg er lys i huden, har fregner og blir ikke fort brun, og solarium er det som har fungert best for meg på mange måter.

  Jeg har prøvd haugevis med forskjellige selvbruninger men ingen av dem får meg til å ville fortsette med det. Omtrent alle selvbruninger lukter vondt, det er et evig styr å påføre det med mindre du har noen som kan hjelpe med å smøre/spraye. OG det er dyrt per flaske (syns jeg)  hvis du skal ha noe som er bra i følge dem i butikken..

  Det som er dilemmaet mitt her er jo da, hva er best?

  Solarium

  ❤ Jeg får mindre urenheter

  ❤ Jeg blir naturlig brun

  ❤ Det er utrolig avslappende

  ❤ Øker kroppens egen produksjon av vitamin D av sol/solarium

  ✘   Dyrt

  ✘   Økt fare for kreft og andre hud og øyesykdommer

  ✘   Du får fortere rynker/aldres fortere i huden

  ✘  Det kan være utrolig uhygienisk og flere opplever å ha bli filmet, til og med funnet noen gjemme seg bak solsengene

   
  Selvbruning

  Mye sunnere en solarium

  Relativt raskt og enkelt

  Blir fin og brun nesten med en gang

  Billigere enn solarium

  ✘   Vond lukt

  ✘   Omtrent umulig å påføre gjevnt på HELE kroppen uten hjelp

  ✘   Kan være allergiframkallende sammen med sollys 

  ✘  Må opprettholdes ofte for å ha en jevn og fin farge

   

  Hva mener dere?

   

  VI BLOGGES

  6

  MINE TOPP 10 SMINKEPRODUKTER

  • Publisert 05.05.2015 klokka 11:00
  • Kategori: Sminke

  Her kommer mine topp 10 sminkeprodukter og noen småtips til hvordan dere kan bruke dem! Noen av produktene er helt nye, mens noen av produktene har vært en must lenge. Produktene er nummerert etter når/hvordan jeg bruker dem selv. Dette varierer såklart noen ganger.

   


  1. Dette er en super primer/base som kan brukes alene eller som jeg vanligvis gjør under foundation. Den finnes i en annen farge som heter Champagne, som gir litt mer følelsen av dekkevne da den har mer farge i seg. Jeg påfører denne i hele ansiktet, men du kan nøye deg med å bare påføre på områder du vil fremheve som skinnben og neserygg. PRIS; 260,-

  2. Min nye favoritt foundation. Jeg har alltid spurt etter den mest dekkende foundationen, og fått det. Men jeg har heller aldri blitt 100% fornøyd. FØR NÅ. Denne skal være lett til medium dekk evne, hvis jeg husker rett. Den gir en utrolig naturlig og fin finish og blir ikke for mye uansett hvor mye du tar på. Denne går an å ha alene eller med pudder, noe jeg alltid gjør. Den dekker like bra som alle de med full dekkevne jeg har hatt tidligere, uten at den føles tung eller "kakete" på huden. PRIS; 410,-

  3. Concealer fra Este Laudre, er også ett nytt produkt i sminkevesken min, men rask blitt en favoritt. Enkel å påføre, fin å bruke under øyne og på urenheter. Bruker denne også som highlighter på områder jeg vil fremheve eller dekke, under øynene og skinnben, neserygg, litt over øynene og litt i pannen. PRIS; 260,-

  4. Bruker enten Mac studio fix eller Sensai/Kanebo total finish sitt pudder foundation for å få en litt mer matt finish og litt bedre dekkevne. Dette påfører jeg med en pudderkost og IKKE med svampene som følger med. Da kan det fort bli for mye. Et annet tips er å alltid ha med seg denne kjekke saken i vesken eller jakke lommen. Dette har hvertfall blitt en vane for meg. Pudderet er med uansett hvor jeg går. Etter 8 timer på jobb trengs det en liten puddring inni mellom kundene. Det samme gjelder en sen kveld på byen. Etter masse dansing eller andre ting du triver med sent på natta er det alltid kjekt å se litt fresh ut. Begge disse pudderene bruker jeg på sommeren alene, som en foundation, isteden for flytende foundation, da påfører jeg dem med svamen som følger med eller en kabuki kost. PRIS; Mac studio fix 319,- på coverbrands . Sensai Kanebo total finish compact case 195,- pluss refill ( pudderet ) 385,-

  5. Anastasia Beverly Hills contour kit, er noe jeg kjøpte inn forrige uke, men elsker det allerede. Jeg har ikke så fryktelig mye tips å komme med her enda. Elsker at jeg har alt jeg trenger til å highlight'e, korrigere og konturere i samme kit. Før har jeg brukt solpudder for å konturere, og shimmer pudder og korrigerings pudder hver for seg. Anastasia kit'et er så mye enklere og fargene er utrolig mye bedre å bruke. Solpudder blir fort for oransj hvis man bruker det til konturering. Så hvis dere kjenner dere igjen i noe av det jeg sier, vil jeg anbefale alle dere om å prøve ut dette contour kit'et istedenfor. Det koster litt, men er helt vært det! Det blir dyrere å kjøpe 3 forskjellige puddere i ny og ne, så tenk på det! PRIS; 595,-

   

  6. Et musthave. Dette har jeg hatt ganske lenge nå, og kan brukes til såååå mye forskjellig. Først og fremst til å highlight'e der du vil highlight'e, jeg bruker det veldig lett over skinnben og neserygg, litt på leppekanten og rett under brynene for å løfte og fremheve de litt. Du kan også bruke den som øyenskygge eller lage en kul effekt med lipgloss eller leppestift. Dette er et produkt jeg kan anbefale til omtrent alle! PRIS; 249,-

  7. Blush. Hvis jeg bruker blush så er det denne. Denne er også superfin å bruke på leppene. Du kan bruke den som øyenskygge også, men for min del er den litt for rosa til det. Godt pigmentert, men enkel å påføre uten at det blir for mye. PRIS; 229,-

  8. Jeg elsker å leke meg med øyenskygge, både til hverdags og til fest. Denne paletten passer perfekt til begge deler. Det er matte skygger, glitter og shimmer, både lyse og mørke. Det er også utrolig mange fine tutorials på youtube hvor de bruker naked 3, noe jeg synes er gøy å prøve meg på! PRIS; ca 400,- ( 54 $ )

  9. Brynspudderet fra Glo har jeg brukt i flere år. Jeg har prøvd mye annet innimellom, men ingenting er bedre! Jeg vurderer å prøve dipbrow pomaden til Anastasia , men skal bruke opp resten av det jeg har i glo først. I kit-et følger det men en pinsett, noen stensiler til brynene ( som jeg syns er noe tull, bare å hive spør du meg) en brynsbørste for å sette på plass brynene før du begynner å forme og en brynskost for å påføre produktet med. Som dere ser er det 4 forskjellige ting inni produket. Det er 2 forskjellige farger brynspudder øverst. Nederst er det en voks til å sette brynene med og en shimmer "gloss" . Sistnevnte bruker ikke jeg, da jeg heller bruker Mary-Lou Manizer highlighteren. Jeg er heller ikke storbruker av voksen, men det er bare av vane. OPS!! Fargene ser mørkere ut på brynene en den gjør i boksen..Jeg var overbevist om at jeg måtte ha den mørkeste av dem, men det så jeg fort at ble ALT for mørkt!! PRIS; 445,- for hele kit'et!!!

  10. Maskara. Enkelt og greit. Denne har jeg også brukt i maaaange år. Jeg prøver ofte andre merker og typer, men faller alltid tilbake på denne. Det er jo ikke så dumt da den ikke er den dyreste på markedet. Jeg påfører gjerne 2 lag, for å få lengre og mer markerte vipper. Noe jeg også alltid bruker er Dip Lineren til H&M, den har jeg også brukt i alle år. Her vil jeg gjerne oppgradere til noe bedre, men har fremdeles ikke funnet noe som slår den. Gjerne kom med forslag! PRIS; 179,-

   

  ❤ Har du noen sminkefavoritter?

   

  VI BLOGGES

  6

  ny start

  • Publisert 04.05.2015 klokka 19:25
  • Kategori: Reise

  Hei dere.

  Etter en litt lengre bloggpause , fikk jeg lyst å starte igjen. Tiden har bare flydd forbi og jeg har hatt mye annet å tenke på.

  Jeg er midt oppe i enda ett flytteprosjekt, så mellom å jobbe 10-18 og 12-20 hver eneste dag, lufte hund, rydde å vaske, planlegge ting og gjerne gjøre noe sosialt inni mellom alt dette så har bloggingen rett og slett blitt litt glemt. Når jeg la bloggen på hylla følte jeg heller ikke at jeg hadde noe spennende å blogge om, når det eneste som foregikk i livet mitt var jobb, hund, jobb og hund..pluss en liten bytur i ny og ne. 

  Jeg skal altså flytte tilbake til Stavanger. Det er noe jeg har hatt lyst til eller har tenkt på helt siden nov/des 2014. Jeg tenkte mye på det før jeg fortalte det til noen. Jeg ville være 100% sikker på at det var dette jeg ville. Etter å ha bodd i Tønsberg i 1 år snart, merker jeg bare mer å mer hvor mye jeg savner Stavanger, og alt som følger med.

  Årsaken til at jeg flytter er fordi jeg føler jeg kaster bort alt for mye penger på leie isteden for å få spart og kjøpt leilighet selv. Jeg savner også alle vennene mine, mamma og stefaren min, gamle jobben min og "storbyen". Jeg har mye bedre jobbtider dit jeg skal nå, så det blir MYE bedre både for meg og hunden. Jeg har virkelig bare gode grunner for å flytte, og veldig få grunner til at jeg skulle blitt igjen i Tønsberg. Det blir selvfølgelig trist å reise vekk fra familien min og de jeg har blitt kjent med i Tønsberg, men dette er et valg jeg har tatt og det står jeg 100% for. 

   

  Idag er det faktisk bare 20 dager til jeg er tilbake i Stavanger, og jeg kan nesten ikke vente! Det første jeg skal gjøre når jeg flytter hjem er å melde meg inn på Elixia igjen, sette opp personlig trener timer og komme igang. Jeg kan telle på en hånd, hvor mange ganger jeg har trent siden jeg flyttet for meg selv, så kroppen og helsa har falt helt sammen. Dritkjipt, men kun min egen feil, og nå vet jeg hva som må til for å få den kroppen jeg trives i, tilbake.

  Jeg skal ha en liten uke mellom flyttingen og jobbstart, så jeg får vendt Bea til ny plass og for å ha en vellfortjent ferie. Jeg skal som sagt begynne i samme salong som jeg jobbet i før jeg flyttet, så det blir ikke noe jobbrelatert stress hvertfall. Jeg gleder meg bare fryktelig masse til å jobbe sammen med de gamle kollegaene mine igjen. 

  Jeg har masse spennende i vente, og gleder meg til å dele alt med dere!

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » Desember 2014 » November 2014
  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits