• Silje Victoria

  4

  EN SÅNN DAG

  Idag har jeg virkelig ikke orket å gjøre noe som helst. Jeg var en tur innom jobb med ene kollegaen og farget, klippet og øvet på en festfrisyre jeg skal ha på henne på fagprøven, men utenom det har jeg kun sittet hjemme i sofaen. Burde jo ta nytte av det fine været men føler meg rett å slett ikke helt bra idag. Varm og klam, vond hals og kjempetrøtt. Håper virkelig ikke jeg blir syk nå rett før fagprøven!!!! Stapper nedpå med alle vitaminer jeg finner og krysser fingrer å tær på at det bare er litt halsbrann eller noe. Jeg la meg utrolig tidlig til å være meg igår også, og tror jeg skal gjøre det samme idag.

  Fikk så lyst å lage en kopp varm te nå så halsen blir litt bedre, men er så utrolig varmt her at det fristet ikke så mye alikevell..what to do?

  Vurderer å ta en tur ned til solariummet senere, hvis de har åpent idag, og få litt sol på kroppen, men vet ikke om jeg orker det en gang. Vil egentlig bare legge meg med en gang, haha. Middag ble også droppet idag, glemte såklart å gå i butikken igår, kjøleskapet er tom og jeg er nesten helt blakk så da hoppet jeg rett og slett bare over hele greia, har heller ikke lyst på noe mat, drit lei det også! Huff...gleder meg til lørdag, da skal jeg ha et cheatmåltid så tror det blir laks og pasta med grønnsaker!! Tror det er første gang i mitt liv at jeg GLEDER meg til fiskemiddag.   EDIT: 21.30 hev på meg shortsen, åpnet veranda døren og alle vinduer i nærheten og har kokt meg både te og egg litt middag/kvelds! God kveld videre :)

   

  VI BLOGGES

  2

  INBODY TEST - VEKTTAP

  Det er en del av dere som har lurt på hvordan en Inbody test virker og ser ut. So here it comes. Det første man gjør er å stå på en slags vekt, barbeint, hvor man taster inn telefon-nummeret sitt. Da kommer "brukeren" din opp, hvor høyde, alder, kjønn og startvekt står. Deretter tar man tak i noen måle greier som man har i hver hånd, og holder dem til hver side av hoften helt til maskinen har målt hele kroppen. Grunnen til at man må holde "kontrollene" er at maskinen skal måle hele kroppen så den sender noen slags signaler som går via metallplatene man står på og metall platene som er på "kontrollene" man holder. Dette tar bare noen få sekunder, før maskinen piper og den har veid og målt ferdig. Man kjenner ingenting og det er akkuratt som en mye mer avansert baderoms-vekt.

  Det ser mye mer avansert ut en det egentlig er! Jeg starter fra toppen: øverst ser dere hvor jeg har blurret vekk nummeret mitt, står alt det jeg snakket om over, alder, høyde etc. Deretter kommer Analyse av kroppens sammensetning. Der står det hvordan forskjellige ting som proteiner f.eks ligger ann inne i kroppen min akkuratt nå, og i den lille boksen ved siden av som heter referanseområde, viser hvor det burde ligge mellom. På denne ligger jeg ikke så langt vekk på det meste så det er bra!

  I neste boks som heter muskel og fett analyse, måler den, som i navnet, muskler og fett masse. Hvor mye de forskjellige veier, og hvor mye jeg burde ha av det forskjellige, som står i referanseboksen vedsidenav. Som dere ser så er jeg over på alle disse punktene utenom muskelmassen som ligger akkuratt på kanten, men jeg nermer meg! Jeg har gått mye ned siden føste gang jeg prøvde maskinen, så jeg skal prøve å få med meg arket fra første gang jeg prøvde, så dere kan sammenligne det selv, og se hvor mye fremgang jeg faktisk har fått.

  Vektdiagnose; her måler maskinen BMI'en, noe som alle kan gjøre selv med høyde og vekt. Den måler også fettprosent og midjemål. Den siste er jeg faktisk litt usikker på hva er, men han forklarte meg at selv supertrente normalvektige pleide å ligge litt over på denne, og at jeg ikke MÅTTE ligge mellom de tallene som blir vist i referanseboksen.

  I kroppsbalanse muskulatur boksen måler maskinen muskelaturen, og om den er godt balansert! Jeg hadde litt ujevnt sist, men denne gangen var den jevnet mye mer ut, så det var kjempebra jobbet sa treneren min. Den prikkede linjen som er underst på hver måling er det som er fettprosent i den delen av kroppen, så som dere da ser, har jeg mer muskler enn fett i beina. Det som hadde vært gøy å vist med den første målingen jeg tok her, er at fettprosenten har gått UTROLIG mye ned og musklene har gått opp!

  Helt nederst kommer det lille skjemaet Body composition history opp, hvor hver måling blir skrevet ned, så du kan se hvor mye du veide med første måling osv. Her ser dere at første målingen min var 17.02.2014 hvor jeg veide 90,3 kg og nå på siste måling; 26.05.2014 har jeg gått ned til 79,7 kg det står også vedsidenav hvor mange kcal jeg burde holde meg til. Dette tenker jo ikke jeg så mye på siden jeg fremdeles går på lavkarbo.

  Den øverste boksen til høyre Visceral fat area måler hvor mye visuelt kroppsfett jeg har, altså hvor mye fett jeg har som faktisk syns f.eks magen. Denne målingen har også gått MASSE ned siden første måling, så det er alltid gøy!

  Den neste store boksen til høyre er ganske enkel å forstå, her huker maskinen av hvor jeg ligger ann og disse har også stabilisert seg og gått ned mot normalen. På vektdiagnose ligger jeg fremdeles på overvektig men resten ligger på normalen og maskinen mener også at jeg er sterk, noe den har gjort siden jeg startet!

  Vektdiagnose boksen nest-nederst til høyre viser hvor mye jeg burde veie/idealvekten min. Det som var litt anderledes denne gangen var at idealvekten min har gått ned et par kilo til. Dette forklarte han at hadde skjedd med noen andre kunder også, men han kunne ikke forklare helt hvorfor dette skjedde. Tidligere har idealvekten min vært 71 kg mens nå er den nede på 68,8 kg. Treneren min sa at vi fremdeles skal jobbe mot første idealvekten som var 71 kg og så ta det derfra heller! Så nå har jeg kun litt under 10kg igjen! Dette skal jeg klare! 

  Den helt nederte boksen til høyre aner jeg ikke hva er og den går vi heller aldri igjennom, så jeg tror ikke den betyr så mye for meg eller dere!

   

  Hvis det er noe dere ikke forstår eller om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre!

   

   

  VI BLOGGES

  5

  LANGHÅRSOPPSETT OG BIG HORN DATE

  • Publisert 27.05.2014 klokka 22:28
  • Kategori: Hår

  Hei dere! 

  Etter øving på både skole å jobb fra morningen av, gikk jeg og Camilla på date på Big Horn i byen. Har aldri vært der i Stavanger før, men det var utrolig god mat! Deilig å sleppe å lage mat selv for en gang skyld! Jeg ville egentlig ha Cæsar salat, men det hadde de ikke så da ble det biff idag også selvom jeg laget det selv igår! Fikk salat på siden fordi jeg ikke spiser potet så noe salat fikk jeg da! Bestilte også aspargesbønner, løk og sopp.


  Her er noen bilder av hvordan det ble etter første øving på oppsettet! Må hardkjøre på oppsettet frem til svenneprøven men dette skal jeg klare! Nå nermer det seg virkelig og jeg kjenner at det skal bli deilig å bli ferdi med det!

  Jeg skal opp tidlig imorgen også og ut til skolen for å gå igjennom klipp og farge oppgaven! Så da får jeg den også helt klar, og deretter skal jeg gjøre dokumentasjonen og bilder osv klare slik at jeg kan slappe litt av på torsdag, for da har jeg fri! Jeg skal alikevell inn til jobb den dagen for å farge å klippe Janne ( kollega ) som skal sitte modell i en festfrisyre, men det tar ikke så lang tid. Jeg får øvd på hennes frisyre også da, så det passer bra! Øver nok mer på langhårsoppsettet da også( det på bildet over ) .

   

   

  VI BLOGGES

  9

  NAKED 3 MAKEUP-LOOK

  • Publisert 26.05.2014 klokka 19:58
  • Kategori: Sminke

  Hei dere! 

  Her kommet bilder av sminken jeg fikk i posten og litt bilder av hvordan den ble på. Kanskje dere vil ha en step-by-step med bilder, eller en how-to video?

  // Alt er bestilt fra Beautybay.com


  // Her ser dere fargene litt bedre, men er kun mobilbilder så fargene kommer ikke så godt frem her som i virkeligheten. Skal prøve å få tatt med speilrefleks neste gang, men har mistet kameraladeren, og mamma sitt kamera har de jo med til USA.


  Jeg har også fått ny pudderfoundation ; READY foundation i bareMinerals i fargen R250. Jeg var først redd for at den var for mørk, men den smeltet inn i huden rett etter påføring med en stor pudderkost. Jeg bruker den på bildene over.
  Jeg har alltid vært skeptisk til pudder foundation, fordi jeg har endel uren hud og fregner. Jeg vil derfor ha noe som dekker bra og gir en jevn hudfarge. Jeg har kun vært fornøyd med én annen pudderfoundation, den er fra Kanebo. Den har jeg ALLTID med meg når jeg går ut/skal på jobb etc, når jeg vet jeg kanskje vil gå over sminken etter en lang dag/natt. Det gjør jeg fremdeles etter jeg fikk det nye puddert fra bareMinerals men nå føler jeg ikke at jeg trenger det like mye som jeg gjorde når jeg brukte Perfection Lumière fra Chanel som er flytende. Som dere ser på bildene over dekker den kjempe bra og gir et mye mer naturlig utseende når fregner osv synes litt hvertfall. Jeg er kjempefornøyd!

   

   

  Hva syns dere?


  VI BLOGGES

  9

  LAVKARBO NUGGETS

  Heidere! 

  Jeg fikk laget lavkarbo nuggets'ene som jeg sa jeg skulle igår, og det gikk kjempebra! Jeg krydret dem litt for mye så ble veldig salt, og laget dem litt for tynne så ble ikke så godt som forventet, men da vet jeg det til neste gang. "Potetsalaten" derimot ble utrolig god! Nuggetsene ble også bedre sammen med den. Jeg prøvde og varme nuggetsene fra igår, når jeg kom hjem etter jobb idag, men det var IKKE godt, så da kastet jeg resten. Så da ble det heller kyllinglår og "potetsalat" idag. Oppskriften til kyllingnuggetsene fant jeg på denne bloggen HER. Oppskriften til "potetsalaten" har jeg fått av mamma'en til Camilla.

  Oppskriften på "potetsalaten" (lavkarbo, men alle kan såklart spise den, hadde da byttet ut med lett rømme/majones ) :

  1 pk rømme

  1 pk posemajones

  1 stort fedd hvitløk

  1/2 rød løk

  1/2 blomkål

  1/2 blokkoli

  smak til med salt og pepper

   

  VI BLOGGES

  0

  STILLE

  • Publisert 20.05.2014 klokka 13:46
  • Kategori: Innkjøp

  Det har vært litt rolig her i det siste, men har hatt en del å gjøre. Nå har jeg også svenneprøven om 14 dager, så er mye øving og skriving, leilighets leting, hus arbeid som jeg IKKE er vant med å ha ansvar for, jobbing og trening såklart, og oppi alt dette prøver jeg å ha et litt sosialt liv også. Det sosiale tok jeg vell litt igjen etter jeg hadde fest hos meg på 17 mai, men fikk jo da ikke trent like mye som jeg egentlig skulle. Jeg kjenner at alt plutselig skjedde utrolig fort!! Idag er det skole og forberedelser til svennebrevet/fagprøven først, så har jeg PT'time på Elixia. Skal også prøve å lage #lavkarbo nuggets, så vi får se hvordan det går! Jeg har enda ikke fått alle pakkene jeg bestilte for en stund siden, så legger ikke ut noe med det enda. Venter fremdeles på en del sminke, så gleder meg til å prøve den ut. Klærene jeg bestilte fra Nelly er kommet, men er ikke mye å vise, kjolen var DRITSTYGG, helt anderledes en på bildet på siden deres. Armbåndet jeg kjøpte var knekt. Eneste som var OK var bikinitrusen og skjørtet jeg kjøpte. Kommer nok ikke til å handle mye på Nelly lenger.


  // Ny topp fra Gina Tricot, loveit!!! Deilig sommer farge pluss luftig og god å gå i. OG så klart Frappe fra #Waynescoffee

  Ting begynner å komme litt på plass også. Nå vet jeg når siste dagen min på jobb er her i Stavanger og da er det litt enklere å planlegge andre ting som ferie eller noe sånn, og å planlegge flyttingen litt mer. Gru-gleder meg nå kjenner meg, mest av alt så gleder jeg meg! Jeg er glad for at jeg valgte dette, og angrer ikke ett sekund.

   

  VI BLOGGES

  6

  17 MAI

  • Publisert 17.05.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Fun times

  Gratulere så masse med dagen alle sammen! Nå sitter jeg å venter på at folk skal komme, har åpnet vinflaska og er klar for kvelden!

  Vært lite blogging denne uken men har hatt masse å gjøre. Kommer tilbake med nytt innlegg når jeg får tid! Imorgen kanskje?

  Kos dere masse alle sammen!


  VI BLOGGES

  0

  MONDAY 120514

  Da var det mandag igjen, og heldigvis har jeg fri idag! Startet dagen min med 20 minutt i solariumet, deilig å endelig få litt farge på kroppen, før jeg handlet inn mat for litt av uken. Guri-malla så dyrt alt er, men da er jeg hvertfall forberedt til jeg flytter ut. Jeg vet det finnes sånn tilbuds-app på mobilen så du kan se alle de forskjellige tilbudene butikkene har, så tror jeg må få meg den for resten av måneden. Vet at en del lurer på hva man spiser å handler når man går på #lavkarbo så da legger jeg ut et bilde av maten jeg handlet idag. Husk at dette er bare for noen av dagene, kan ikke spise alt dette hver eneste dag, men orket ikke handle inn alt idag. Jeg handlet også wienerpølser og biffstrimler men de hadde jeg allerede lagt vekk! Har fryst ned pølsene for det skal jeg ikke ha så mye av, og blir nok biffstrimler + fløtesaus med sopp og løk imorgen, så jeg får finne på noe annet å lage de andre dagene. Tok et par pølser og tomater til middag idag siden jeg ikke hadde så mye tid til mat mellom alt sammen, så orket ikke bruke så lang tid på det. Gjerne kom med forslag til mat resten av uken!


  // har fremdeles sykt dilla på iskaffe, og når rema 1000 har tilbud, klarer jeg ikke la være!

  Da jeg kom hjem fikk jeg laget meg litt frokost, før jeg gikk på trening. Jeg har fått testet ut Ripped Freak pillene en stund nå, og jeg mener hvertfall de fungerer bra! Svetter helt sykt mye på trening, men det er vell bare bra..? Ble mest trening på mølla og litt mage idag, så får se om jeg får trent litt hardere imorgen kveld. Etter trening og litt oppfreshning i dusj etc, kjørte jeg å hentet en kompis på madlaleiren (?militær-basen? i Stavanger) Fant ut at vi skulle leie en film, så da ble det Carrie, den var gørr, så for dere som ikke har sett den, så er den ikke verdt det heller. Nå sitter jeg bare å slapper av forran tv'en alene, med Oblivion og litt digg. Jeg jobber kveld imorgen så slipper å stå opp veldig tidlig, så det er deilig, etter en uke liggenes syk. Både hånden og halsen min er mye bedre, men fremdeles ikke helt bra. Skal til behandling med hånden om ikke så lenge, så får håpe det hjelper!


  // Oppskjært Atkins bar er et godt tips til de som fyser på noe, eller bare vil kose seg! ( lavkarbo )

   

   

  VI BLOGGES

  6

  TO FJELLTOPPER

  Hei dere! 

  Det blir en sent blogg-innlegg idag. Jeg sto opp tidlig for å kjøre mamma på Champagne-lunsj og skulle egentlig ta ny piercing i navlen, men viste seg at det var steng, eller lite folk på jobb, så ble ikke ny piercing idag. Har jo fri på mandag, så skal prøve igjen da. Kjørte en liten tur hjem, før jeg tok turen inn til Mosterøy og møtte Mina. Vi kjørte først inn til Rennesøy og gikk tur opp til 'Pilå' - der vi gikk opp sist søndag. Deretter kjørte vi inn til Mosterøy igjen og gikk tur rundt 'Mastravarden'. Begge plassene er det høyeste punktet på øyene, så vi fikk oss litt trim idag og. Imorgen blir det en hard økt på treningssenteret, det er planen hvertfall.  Nå må jeg snart legge meg for jeg skal kjøre mamma og Thierry til flyplassen i 4-tiden inatt. De skal reise til USA 1 måned og må si jeg faktisk gruer meg litt til å være alene hjemme så lenge i dette store huset. ( vennene mine OG meg selv mener det spøker nede i kjelleren der jeg sover. Så tror jeg skal flytte opp i 1 etasje mens de er vekkreist!) Må også vaske mine egne klær, klippe gresset, vanne planter osv, så dette blir en bra smakeprøve på hvordan jeg får det nå når jeg snart skal flytte helt for meg selv. Kjenner at jeg er litt nervøs, selvom det ikke er jeg som skal fly..for dere som ikke vet det har jeg veldig fly skrekk, og selvom det ikke er jeg som skal fly har jeg ikke noe lyst at mamma og stefaren min skal det. Men det går jo nesten alltid bra så da gjør det vell det denne gangen også. Slapper nok ikke helt av før jeg vet at de har landet trygt.

  Siden det ikke blir noe nytt innlegg før dere har reist mamma og Thierry, så vil jeg si masse god tur og kos dere masse! Bon voyage! Je t'aime. PS; Je me conduirai bien!

   

  VI BLOGGES

  4

  GET TO WORK B*TCH

  • Publisert 09.05.2014 klokka 21:41
  • Kategori: Jobb

  Heisann bloggen.

  Våknet av en telefon fra jobb idag tidlig, og fikk beskjed om at jeg måtte komme inn å hjelpe til. Så da var det opp å hopp, hev på meg det første jeg fant og gikk til bussen. Innimellom alt dette glemte jeg både frokost og lunsj. Heldigvis kom mamma til unnsettning fordi hun hadde time til å fikse håret hos Lene ( andre lærlingen vår ) siden hånden min ikke er helt god enda, og jeg egentlig skulle ligge hjemme å være sykemeldt. Jeg får bare ta det ekstra rolig til helgen så jeg ikke må sykemelde meg neste uke også. Det gikk forsåvidt helt greit på jobb, men er ikke så deilig å stå å kaldsvette hele dagen, hvertfall ikke forran masse kunder å ansatte, følte meg lite fresh idag men men. 


  // Straight from fersk-varedisken på Meny, smuuuuud

  Da jeg kom hjem håpte jeg at noen av pakkene jeg har bestilt var komt i posten, men det var de ikke så håper noe kommer imorgen. Jeg skal også ut å handle bursdagspresang til mamma imorgen siden mamma og Thierry ( stefar ) reiser til USA 1 måned på søndag, og de blir da vekke på bursdagen hennes som er 15 mai. Blir jo gøy å være alene også da! Kanskje feire 16/17 mai med grilling eller noe hos meg da, jeg får se. Skal jobbe sent den uken og har jo egentlig kuttet ut alkoholen, men 17 mai er vell en spesiell nok anledning til å nyte en vin...og to?

   

  VI BLOGGES

  0

  NETTSHOPPING OG E-SIGARETTER

  • Publisert 08.05.2014 klokka 13:28
  • Kategori: Innkjøp

  Javell. Jeg må innrømme at jeg kanskje ikke burde ha handlet på nettet før jeg betalte kredittkort regningen min, men det får jeg gjøre idag da! Prøvde faktisk å gjøre det sist måned men det gikk ikke ann, så er nødt å ringe inn til banken så de kan hjelpe meg. Anywayyyys...igår før jeg gikk å la meg tittet jeg litt innom Nelly.com og fant så sinnsykt mye fint OG billig, først ble det på over 2 tusen kroner men klarte å ta vekk en del ting etter å ha tenkt meg om 2 ganger og til slutt endte jeg opp med en okey pris og masse fint! Jeg har aldri handlet på nelly før så vet ikke hvordan det er med frakt men håper det kommer fort! Legger ut bilder av alt når det er kommet!

  I overskriften skrev jeg jo E-SIGARETTER ( EQCIGS ), noen av dere har sikkert sett det 'merket' før fordi Sophie Elise(toppbloggenen) har også skrevet hvertfall ett innlegg om/med det. Først og fremst, for de som ikke har fått med seg hva e-sigaretter er enda:


  // her er det også bildet av den e-sigaretten jeg har bestilt. Jeg bestilte det filteret med aktivt taurin som de skriver om på 'svensk-norsken' sin.

   

  Det var på Sophie Elise sin blogg jeg fant ut om det, og har tenkt på det helt siden da, og bestemte meg for å bestille en Premium Box + valgfri pakke filter i forrigår. Jeg valgte noen filter uten nikotin, fordi jeg har jo sluttet å røyke, men som sikkert de fleste andre som slutter, så savner jeg den å ha noe mellom fingrene. Uansett måtte jeg jo nesten prøve dette greiene som alle henger seg på for tiden. Passet jo perfekt at de hadde tilbud på den pakken jeg kjøpte, fikk også 200,- kr rabatt på salget så ble plutselig veldig billig! Jeg ser  at de fremdeles har tilbud på den jeg bestilte, så hvis du vurderer å prøve e-sigaretter, why not?
  Jeg gleder meg hvertfall til å prøve. Jeg har fått smake av noen kompiser av meg før, men de hadde så masse nikotin i deres at det ikke var noe godt i det hele tatt. huff

   
   

  HAR DU PRØVD E-SIGARETTER?

  HVOR HANDLER DU KLÆR/SKO/SMYKKER PÅ NETTET?

   

   

  dette er ikke et sponset innlegg!

   

  VI BLOGGES

  6

  LEGEN

  Hei dere.

  Fikk en telefon fra legen min igår om at jeg måtte komme inn for flere blodprøver, så da kjørte jeg dit idag tidlig. Fikk tatt en del tester og måtte i tillegg inn til legen fordi forkjølelsen min er blitt værre. Fikk ikke noe pencilin e.l men fikk beskjed om å holde meg i ro, måle temperaturen, fordi jeg hadde ganske høy feber da jeg var der og bare holde meg inne resten av uken. Jeg har jo sykemeldingen som jeg fikk på mandag så hun trengte ikke skrive en ny til meg så det var jo greit. Jeg har også fått en henvisning til fysioterapaut så ikke hånden min skal bli så ille igjen.

   

  Var plutselig mye drit på en gang, menmen. Nå har jeg snart fagprøve også, så begynner å bli litt 'stressed out'  men det går så fint! Håper alle dere leserene mine holder dere friske hvertfall!

   

  VI BLOGGES

  12

  MINE TOPP 10 VEKTTAP-TIPS

  Siden det var så mange som ville ha mine tips og øvelser som jeg synes er best for min vektnedgang lager jeg et eget innlegg for det. Jeg er fremdeles sengeliggende med hånden min og forkjølelsen som selvfølgelig var blitt værre når jeg sto opp idag. Enten har jeg fått lungebetennelse, eller så kommer den. Fikk også svar på blodprøvene jeg tok hos legen igår, og må inn for å ta flere tester, fordi jeg hadde litt manger på litt forskjellig. Satser på jeg føler meg litt bedre imorgen så jeg kanskje orker å kjøre til legen.

   

  ps. punktene står ikke i noen bestemt rekkefølge med det du spiser er definitivt viktigst om du vil ned i vekt!! 

  TOPP 10 TIPS


   

  Lavkarbo definitivt. Jeg hadde aldri klart å kommet dit jeg er nå uten lchf. Spis masse kjøtt og grønnsaker, unngå/ikke rør brødmat, pasta, ris, godis/brus og ( alkohol ) så er du godt på vei! Prøv å ha faste måltid og ikke sen kveldsmat. Siden jeg vet at LCHF ikke er for alle for noen kan bli veldig syke av det, går det likevell an å holde seg vekk fra det du skal på lavkarbo, eller ha det i små mengder. F.eks lavkarbo/fullkorns pasta/ris, rugbrød/lavkarbobrød og holde deg mest til grønnsaker og kjøtt og ikke så mye fett som i lchf( sauser, smør, majo, bacon etc )

  Drikk MASSE vann. Du skal drikke minst 2,5 liter vann til dagen. Husk at om du er i bevegelse skal du ha enda mer. Drikker du mye kaffe, te eller alkohol, husk vann på siden da dette er vannlatende. Vann får deg til å føle deg mettere og øker også forbrennelsen. Huden din blir penere. Du føler deg mer kvikk og våken. Når du trener yter du mer når du drikker vann. Jeg prøver å alltid ha med meg en drikke flaske med vann i vesken/baggen; prøv å gjør dette til en vane.

  Kutt alt usunt ut av livet ditt. Jeg startet med å kutte ut godis/chips/nøtter og brus/saft i januar, og sluttet akkuratt med alkohol og røyk. Det å kun kutte ut dette, uten diett og trening hjelper deg nok å gå ned litt, men det stropper nokk opp ganske fort. Det kommer jo også ann på hvilken mengde du spiste/drakk fra før.

  Hvis du trener på senter; ta i bruk personlig trenertimene dine!!!! Dette er også noe jeg ikke vet om jeg kunne klart meg uten. Jeg kjøpte jo 20 timer PT etter de 2 gratis jeg fikk når jeg meldte meg inn på Elixia. Du presser deg selv 110% mer og får så sinnsykt mye mer igjen for treningen. Jeg får ett opplegg som er lagt opp slik at jeg får de resultatene jeg vil ha fortest mulig! Jeg har anbefalt alle veninnene mine som jeg trener med på Elixia at de må ta i bruk PT timene de har fått, for det er virkelig verdt det.

  Hvis du ikke trener; START!
  Jeg vet det er tungt i begynnelsen, men når du begynner å å teken på det, trust me, det er DRITGØY! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men fyfaen, mestringsfølelsen du får etter en tøff treningsøkt og bare det at du er litt støl dagen etter på...deilig!!!

  Unn deg noe godt OG sunt. Hvis du virkelig MÅ ha noe godt en dag, prøv å hold deg til helgen for ikke å få dårlige uvaner. Hvis jeg skal unne meg noe godt spiser jeg som regel guacamole og ostechips, men jeg kan også kjøpe en Atkinsbar å dele den opp i små biter for å kose meg ekstra mye. For de som ikke går på så streng lchf diett går det jo ann ha tyrkisk youghurt eller hjemmelaget krem/m sukrin og bringebær.


  //Tatoveringen jeg tok på ribbeina på arrangementet Kroppskunst Mot Barnekreft; Without struggle There is no progress.


  Ikke bruk vekten for mye! Jeg veier meg nesten kun på Bodymass maskinen når jeg har satt av tid til det med PT'en min. Det er mye mer motiverende, for da er det en stund siden sist og jeg har da gode resultater hver eneste gang, noe som er mye mer motiverende en å ha gått ned noen gram fra dag til dag. Jeg får da også se resultater av styrketreningen, med at muskelmassen er gått opp og at fettprosenten er gått ned. På en bodymass veiing får du også vite din egen idealvekt basert på høyde, alder, kroppsbygning osv. Det også veldig motiverende for da har du ett eksakt tall å jobbe ned mot.


  Ta bilder. Ta fremgangsbilder når du starter og nye 1 gang i mnd. Jeg gjør det i begynnelsen av hver måned. Det er sinnsykt motiverende og får deg til å jobbe hardere og hardere for å få best mulig resultater. Det er jo også mulig å sette av en dato hver måned for å ha en dag å jobbe frem mot. Det tror jeg at jeg skal starte med fra og med neste gang.


  Finn øvelser du liker på trening. Når jeg trener har jeg noen øvelser jeg synes er mer gøy enn andre. Det som er ganske viktig for meg da hvertfall er at jeg sparer disse til slutten av treningsøkten fordi jeg klarer å presse meg selv fullt ut selvom jeg er utrolig sliten. Hadde det vært noen øvelser jeg ikke kan fordra selvom de funker kjempebra, hadde jeg ikke orket/giddet å kjørt på 110%.

  mine favorittøvelser:

  1. Squats med vektstang

  2. Assisted pull ups (pull ups med hjelpevekter )

  3. Markløft og strake markløft

  4. Stående skulderpress med vektstang

  5. Springe på mølla


  Vær bestemt. Hvis du skal ned i vekt, er du nødt å være bestemt. Det er ikke alltid du har venner eller familie som støtter deg i det du gjør. Vennene dine sitter kanskje med hodet nedi kakeboksen med en cola i hånda hver enste dag pluss de hater å trene å likevell ser de fabulous ut. Eller så har du en familie som ikke har troen på deg, og bare fleiper med det faktumet at du prøver å gå ned i vekt.
  Det er ikke vits du prøver å gå ned i vekt hvis du ikke er fullt klar over at det kommer til å være jævlig tungt av og til, og at du kommer til å ville gi opp. Du kommer til å ville ta det lille kakestykket i bursdagen til mormor'a di og du kommer til å ville ta en cola på en sliten bakrus søndag. For ikke å si hvor mye du har lyst på loff med syltetøy selvom du aldri egentlig har likt det, eller pølse/burger MED brød en sen natt på byen. Men alt dette SKAL du holde deg vekke fra. Det er hvertfall slik jeg er; enten eller. Enten spiser du all den dritmaten og kommer ingen vei og gir opp til slutt. Eller så holder du deg vekke, føler deg jævlig bra fordi du er den eneste som er sunn og har selvkontroll, du når målet ditt og kan sitte å være totalt fornøyd med deg selv. Isteden for å sitte å sutre over hvor missfornøyd du er uten å egentlig gjøre noe med det. Sånne mennesker er faktisk noen av de som irriterer meg mest...Vil du gå ned i vekt, å er du så utrolig missfornøyd med hvordan kroppen din ser ut? GJØR NOE MED DET DA. Ikke sitt i sofaen med cola og drittmat å se i taket. Da kommer du ingen vei. Det vet jeg godt, fordi jeg var der selv, før jeg kom dit jeg er nå.

  Sist men ikke minst, vær stolt av deg selv! Selvom du ikke når målet ditt med en gang, husk å være stolt over deg selv som faktisk jobber hardt for å klare det. Det er ikke alle som gidder å sette igang, så tenkt på det. Hev deg over alle dumme kommentarer og ting som rakker deg ned og tenk over hvor bra og flink du er. 

   

  VI BLOGGES

  8

  SYKEMELDT

  Først og fremst vil jeg si takk til alle dere søte lesere som gir så god tilbakemelding, og er så snille! Jeg fikk over 1200 lesere igår, noe som jeg er kjempeglad og overrasket over! Dere er gode <3

  Som sagt skulle jeg til legen idag, og fant ut etter endel undersøkelser at det ganske sikkert er senebetennelse. Fikk resept på en kur jeg skal gå på en uke men håper at det gir seg før det. Det gjør utrolig vondt så håper det går over fort som fy. Jeg er i tillegg blitt forkjølet så ligger med feber, vond hals og hoste. Jeg prøvde å løpe litt på mølla idag etter legetimen, men var helt tappet for energi og følte meg bare værre, så nå ligger jeg godt plassert under dyna og skal bare slappe av resten av dagen/uken. Kan være jeg må inn til jobb noen av dagene hvis de trenger hjelp med å ta imot telefon/kunder, men håper jeg slepper for jeg føler meg virkelig ikke bra. Jeg får drikke mye varmt og fortsette med C-og D-vitaminene jeg tar, og håpe at det hjelper. Hos legen fikk jeg også endelig tatt noen blodprøver fordi jeg har vært så uvell den siste måneden, så tror kanskje jeg mangler noen vitaminer/mineraler som jern.(det har jeg manglet litt av en annen gang hvertfall) Går jo trossalt på en ganske streng diett, og er ikke veldig glad i alle grønnsakene jeg kan spise.

  Nå setter jeg på en koselig film, eller Pretty Little Liars, selvom jeg sikkert sovner med en gang. Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

   

  VI BLOGGES

  40

  5 MÅNEDERS PROGRESJONS-BILDER

  Som jeg lovet skulle jeg dele det nye progresjonsbildet jeg tok idag. Nå er det 5 måneder siden jeg startet dette "prosjektet" og jeg er utrolig overrasket og glad over resultatene jeg har fått. Jeg kunne aldri forestilt meg slik jeg er idag, ikke bare fysisk men psykisk. Det at jeg får en bedre helse og bra kropp gjør også noe med selvtilliten min. Jeg føler meg også friskere, mer energi, får mer ut av dagen og nyter rett og slett livet mer! Jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg tok det valget jeg gjorde i Januar og jeg skal ikke gi meg før jeg er 110% ferdig med målet mitt, om ikke mer! Jeg gleder meg til å sette sammen 1års bildet til vinteren allerede! Det skal bli fabulous.

  Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra Mosterøy. Jeg og Mina var en tur på "Pilå" som jeg sa jeg skulle tidligere. Vi tok med begge hundene og turen var mye tyngre en vi trodde, men vi overlevde jo! Måtte "jage" noen kuer for å komme oss frem på stien opp og sauene likte ikke hundene så godt men det gikk jo greit. Fikk tatt masse fine bilder også som jeg kan legge ut imorgen. Jeg skal opp tidlig imorgen fordi jeg skal til fastlegen min, hånden min er fremdeles utrolig vond, så er umulig for meg å jobbe selvom jeg føler meg frisk i resten av kroppen. Jeg er kjemperedd for at dette skal bli kronisk senebetennelse, for da kan jeg ikke fortsette i yrket som frisør. Det hadde virkelig knust meg. Krysser finger OG tær for at dette er noe som går over og aldri kommer tilbake. Ønsk meg lykke til hos legen imorgen, aldri koselig det der!

   

  Jeg har også fått endel spørsmål om hva jeg gjør og hvordan jeg klarer å gå ned så mye osv, så tenkte å lage et innlegg med mine tips og øvelser som jeg synes er best for å gå ned i vekt, og som jeg bruker hver dag! Er det noe som dere vil lese? 

   

   

  VI BLOGGES

  2

  MONOPOL-LØRDAG

  • Publisert 04.05.2014 klokka 14:30
  • Kategori: Fun times

  Det ble en rolig lørdag igår som planlagt. Jeg var kun på jobb i noen timer fordi jeg fikk skadet hånden min på fredag..Jeg aner ikke hva jeg har gjort, og jeg var på jobb når det skjedde. Jeg gikk på legevakten men ble sent hjem av kontordamen som skulle registrere meg, med en lapp om hvor mange ibux og paracet jeg kunne ta iløpet av en dag, og fikk beskjed ( uten at hun i det heletatt så eller spurte noe om hånden min ) om å gå til fastlegen min på mandag og skrive egenmelding frem til det. Så da gjorde jeg det. Svingte da innom et apotek hvor jeg fikk bedre hjelp av kassadamen hvor hun sjekket hånden min og sa at hun var ganske sikker på at det var senebetennelse og at jeg burde spørre legen min om å få en kortisonsprøyte på mandag hvis det ikke blir bedre. Fikk med meg en sånn støttebandasje/skinne til hånden og noen brett med piller! Resten av dagen gikk til avslappning og turgåing på Vaulen med Mina, lille Theo og Camilla. Deretter hadde jeg monopol-lørdag med Camilla. Vi koste oss med grønnsaker og dipp, men ble likevell en tidlig kveld. Jeg var sløv av smertestillende og trøtt etter en lang dag så jeg kjørte hjem i 00.30 tiden tror jeg.  Idag skal vi også gå tur, og planen er å gå til "pilå" på Rennesøy. Jeg har aldri gått dit før så det blir gøy, har helt greit vær idag også! 

  Jeg skal dele ett nytt før-og-etter bilde av vekttaps-fremgangen min her på bloggen ikveld, men har allerede lagt det ut på instagram for de som vil sniktitte: TRYKKHER  

   

   

  VI BLOGGES

  8

  VONDT


  Huff...våknet opp idag med utrolig sår hals og tett nese. Første jeg gjorde var å springe opp til kjøkkenet, ta overdose på C- og D-vitaminer, 1 stor shot med sitron"saft" og en stor kopp kaffe med fløte. Kjenner nå at det ikke hjalp noe særlig så nå vet jeg ikke hva mer jeg kan gjøre. Så nå trenger jeg masse tips, er jo litt forskjellige jeg vet om som sitron og honning f.eks men jeg kan jo ikke ha honning på LCHF dietten så legg igjen kjærringråd og tips til sår hals i kommentarfeltet, alle sammen!

  // superkule Sudoku koppen min er på plass! Har den egentlig kun fordi den er så sinnsykt stor så kan nesten drikke en hel kanne med kaffe uten å fylle på koppen hele tiden.

  Jeg hadde håpet at jeg slapp forkjølelsen i år siden jeg alltid har pleid å bli syk helt i begynnelsen av året, ikke så sent på året som nå. Men får håpe det går over fort! Jeg har jo mye bedre helse nå enn det jeg hadde i fjor så regner med at kroppen min klarer å kjempe vekk forkjølelsen fortere en før. Skal på trening ikveld også hvis vi rekker det før de stenger( mindre åpningstid på #Elixia idag på grunn av Arbeidernes dag ) Så håper jo egentlig at jeg er bedre til da.

   

  Pleier du å gjøre noe spesielt på Arbeidernes dag?

  Hva gjør du når du er syk?

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits