• Silje Victoria

  6

  Grønnkål smoothie


  Denne ble sinnsykt god! Jeg kjøpte ferdigposen med smoothie-blanding på rema 1000 og hev oppi litt frukt jeg hadde i kjøleskapet fra før av. Jeg brukte også Aloe Vera vannet til NOBE som er sukkerfritt, istedenfor juice som har mer sukker i seg. Anbefaler alle å prøve det ut, det er jo kjempegodt og ikke minst sunt. Deilig til frokost eller som et mellommåltid. Formen min er fredeles ikke noe bedre så jeg kjører i meg så mye vitaminer og næring jeg kan kan få, for nå er jeg lei av å være syk. Forhåpentligvis blir jeg bedre veldig snart. Nå skal jeg snart støvsuge og rydde litt så alt er pent og ryddig til min kjære kommer hjem imorgen<3


   

  Ha en fin torsdag videre dere!

  7

  Sunn og frisk frokost

  Tidlig start på dagen, idag også. Først var det inn til senteret hvor de tok MR av hodet mitt. Det gikk kjempefint, men var litt skummelt med alle lydene og ristingen som jeg ikke var helt forberedt på men jeg lå der kun i 10-15 min. Jeg kjørte rett til legen etterpå fordi jeg våknet opp mye dårligere, så nå er jeg blitt 100% sykemeldt istedenfor 50%. Forhåpentligvis hjelper det, så jeg snart blir frisk!


  Når jeg kom  hjem igjen i 10-tiden laget en superenkel og deilig frokost. Kun jordbær, litt bringebær og blåbær. Dette er supergodt for seg selv, men jeg tok litt laktosefri kremfløte og stevia over. (man kan også bruke sukker, men dette er en litt sunnere variant) Det er også utrolig godt med litt tyrkisk yoghurt, da bruker jeg de 'bøttene' de selger som gresk og tyrkisk yoghurt. Senere skal jeg lage en av mine favoritter, kjøttboller med chilisaus og squash'pasta'. Dette er også utrolig kjapt å lage, kjempegodt og ikke minst sunt.

  Ha en nydelig onsdag alle sammen :)

  10

  Nye extensions fra Luxus Hair

  • Publisert 26.04.2016 klokka 20:06
  • Kategori: Hår

  Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag. Sto opp kvart på fem idag tidlig for å kjøre mamma og stefaren min til flyplassen. Sov noen timer til, før jeg måtte opp igjen halv ti for å kjøre ut å levere bunaden. Det blir utrolig spennende å se den på igjen på mandag. Resten av morgenen gikk til å kaste glass etc på en miljøstasjon i nærheten, handle inn litt mat og ta sol.

  Når jeg endelig kom meg hjem var extensionsene kommet! Det tok kun 1 dag fra jeg fikk mail om at de var sendt til jeg fikk dem, sinnsykt rask levering noe jeg setter stor pris på. Fargen passer også nesten helt perfekt, jeg må bare gå over med en kald minicolor i vasken på mitt eget hår for at det skal bli helt likt. Heldigvis jobber jeg jo som frisør så det blir ikke et problem. Kvaliteten kjennes også kjempebra ut, selvom jeg bare har brukt dem idag.

   


   

  Jeg bestilte clip on deluxe 50cm i fargen #7


  Nå skal jeg snart lage meg noe middag og se film med ei venninne resten av kvelden. Jeg skal opp tidlig imorgen også fordi jeg skal ta en MR undersøkelse av hodet mitt. Forhåpentligvis er alt i orden men gruer meg selvfølgelig litt. Wish me luck, alle i hopa!
   

  Dette er ikke et sponset innlegg ;)

  8

  Dagens makeup/outfit

  • Publisert 25.04.2016 klokka 13:12
  • Kategori: Sminke

  God formiddag alle sammen!

  Startet dagen rimelig tidlig. Jeg begynner ikke på jobb før halv fire men det er greit å få gjort litt ut av dagen selvom jeg er syk. Jeg har fått ryddet litt og ordet en avtale med en sydame som kunne sy ut bunaden min før 17 mai! Jeg hadde egentlig gitt opp håpet om å få det gjort i år, så er overlykkelig over at jeg endelig kan begynne å bruke bunaden igjen.

  Resten av formiddagen har jeg bare kost meg. Stresset ikke (for en gang skyld) gjennom frokost å morgenstelling, og nå skal jeg snart sette på en kopp kaffe og lage litt lunsj før jeg går til jobb. Det er sol ute nå, så jeg håper det holder frem til jeg har komt meg ned til byen. Mesteparten av dagen på jobb går i kurs, så det blir spennende med litt nytt og masse inspirasjon!

  Føler meg friskere med en gang jeg får på litt sminke, hehe!
  //Hoodie og jeans fra BikBok

   

  P.S. Kommer et innlegg med mine favoritt sminkeprodukter + litt småtips veldig snart!
   

  Ha en super mandag!

  6

  Ny 'kontorplass'

  • Publisert 24.04.2016 klokka 21:01
  • Kategori: Interiør

  Da har jeg endelig fått meg stol til skrivepulten min, så nå er jeg klar for skolen! Nå mangler jeg bare svar på skolesøknadene mine, krysser fingrene for at jeg kommer inn dit jeg vil. Jeg har jo allerede startet å leste på naturfag selv, slik at jeg kan fokusere mer på matte og norsk når skolen begynner. Vi skal forhåpentligvis flytte til en litt større leilighet før den tid, så da håper jeg at jeg får bedre plass en dette lille hjørnet til å gjøre lekser på. Gleder meg allerede til å møblere ny leilighet! Dette skrivebordet har allerede stått 2 andre plasser i løpet av den lille tiden jeg har bodd her, kun fordi jeg elsker å ommøblere!


  Stol fra Skeidar//Skrivebord fra IKEA Tusentakk til stefaren min og mamma som kjøpte stolen til meg!

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med Privat Praksis maraton på viaplay. Formen er blitt litt værre, hoster hele tiden, så jeg er utrolig sliten. Fikk heldigvis Cosylan ( hostesaft på resept ) på fredag så den hjelper litt, hverfall når jeg skal sove, men når jeg skal på jobb igjen imorgen kan jeg ikke ta fordi jeg blir så sinnsykt trøtt av den. Jeg har heldigvis ikke kunde enda, noe som egentlig er dumt men det er ikke spesielt delikat å høflig å stå å hoste noen ned i nakken i flere timer. Krysser fingrene for at formen er litt bedre når jeg står opp imorgen!!

  Ha en super søndagskveld videre :)

   

  2

  Sjokoladefondue

  Jeg og ei venninne nyter lørdagskvelden med film og litt lørdagskos etter jobb. Jeg jobbet kun til klokken ett idag og ble med mamma og stefaren min for å spise lunch på The Shack. Etterpå kjørte vi å kjøpte stolen jeg har ønsket meg en stund nå på Skeidar, og den passet superfint til resten av stuen! Kommer bilder av den nye fine "kontor plassen" min om ikke så lenge.

  Etter litt rydding og vasking kom venninnen min bort og nå skal resten av kvelden bare gå i film og sladder!

  Ha en fortsatt fin helg alle sammen!

  2

  HJELP!

  Liten oppdatering fra jobb mellom alle kundene. Formen er enda verre så jeg sitter å drikker te i håp om at det kan hjelpe litt. Absolutt ikke glad i te, men hva gjør man ikke for å bli frisk?! Jeg skal jo egentlig være 50% sykemeldt men nesten ingen av kundene mine har mulighet til å flytte timen sin så da blir det nesten fulle jobb-dager frem til lørdag. Kjenner at kroppen ikke er spesielt fornøyd med det, men jeg får heller bli fullt sykemeldt neste uke hvis det ikke blir bedre. Da blir hvertfall noen av kundene fornøyde, det er jo viktig! :)

  Hvis noen har noen tips til sår hals, MASSE hoste og feber utenom the obvious som hostesaft osv( for det hjelper ingenting ) så del gjerne det med meg!! Setter STOR pris på alt av forslag.

  7

  OPERASJON

  Hei dere!

  På søndag reiste min bedre halvdel tilbake på jobb, så nå er jeg hjemme alene igjen. Hadde ei venninne på overnatting de 2 første nettene, noe som hjalp veldig. Det er så kjipt å sove alene når man er vant med å ha samboer hjemme hele tiden. Nå er jeg også blitt 50% sykemeldt enda lenger etter jeg var hos legen igår, så jeg går mye hjemme siden jeg fremdels er ganske dårlig. Har selvfølgelig klart å dra på meg en stygg forkjølelse oppi alt sammen også, så ekstra sliten å pjusk nå.

  //Bilde fra helgen, vi hadde besøk av et par venner og koste oss med spillekveld og litt vin :)

  Etter legebesøk og røntgen av lungene igår var det ny tur til sykehuset idag på øre-nese-hals avdelingen. Der rakk jeg såvidt å sette meg ned i stolen før legen konstaterte med at jeg må få operere ut mandlene, og det fort! Jeg ble så UTROLIG lettet!!! Dette har jeg ventet på i 1 år nå, så det var deilig å endelig få litt gang i sakene. Det kan likevell ta alt fra 3-6 måneder, men jeg er bare glad for at jeg får operert dem ut. Jeg står i tillegg på en ringe-liste, så hvis noen avbestiller får jeg beskjed dagen før, så da krysser vi fingrene for at jeg snart blir frisk og får operasjon.

  Nå skal jeg se ferdig dagens episode av PH på viaplay før jeg lager meg noe mat. Ha en kjempefin kveld dere :)

   

   

  VI BLOGGES

  3

  SOL

  • Publisert 14.04.2016 klokka 14:58
  • Kategori: hverdag

  Vi hadde nydelig vær i Stavanger her om dagen og det måtte bare nytes! Jeg er tilbake på jobb endelig, men kun 50% så da fikk jeg med meg litt av solen selvom det ble etter jobb.

  Det ble en liten gåtur hjem fra jobb med en deilig smoothie fra Deli og tur ute i solen med ei venninne og Bea. Nå lengter jeg virkelig etter sol og sommer! Været er dessverre ikke like bra idag selvom temperaturen ikke kan klages på.

  Ha en fortsatt fin torsdag alle sammen!

  11

  Ned i vekt med juicing

  Hei alle sammen!

  Her om dagen så jeg en dokumentar om Juicing på netflix, Fat Sick and Nearly Dead. Jeg ble utrolig nysgjerrig på om dette faktisk fungerer. Siden jeg har prøvd en del andre kurer å fått det til, tror jeg juicing hadde vært enklere for meg for siden jeg bare har juice å forholde meg til, ingenting annet å velge i. Tenker også på at jeg vil bruke det som en kickstart før jeg begynner på igjen med strikt lavkarbo. I tillegg får jeg renset kroppen min skikkelig, noe jeg tror trengs.

  Glasses with fresh vegetable juices isolated on white

  Jeg har tidligere gått på lavkarbo i 3-4 måneder og gikk ned 20kg kun ved å spise relativt strikt lavkarbo og trene alt i fra 3-7 dager i uken. Jeg hadde også personlig trener ca 1 gang i uken, noe som jeg akkuratt har startet med igjen. Lavkarbo er noe jeg kan signere på at fungerer, både for å gå ned i vekt men det er definitivt bra for kroppen min også. Hvis jeg går på lavkarbo får jeg ikke vondt i magen, noe jeg nesten ALLTID har om jeg spiser høykarbo. Jeg er ikke oppblåst lenger. Jeg får mer energi etterhvert som kroppen venner seg til å forbrenne på en annen måte enn når du spiser høykarbomat og sukker. Jeg føler meg rett å slett bedre når jeg holder meg på lavkarbo. Selvfølgelig hjelper det jo også på når du vet du går ned i vekt av å gjøre det.

  Jeg har ikke satt meg noe mer inn i juicingen annet en å søke litt rundt på nettet. Så da håpet jeg at noen av dere kjære lesere kanskje hadde prøvd det ut å ville dele deres erfaringer og tips med meg her, før jeg hiver meg ut i det!

   

  Q. Har du prøvd noen dietter eller detoxer som har fungert for deg?

   

   

  VI BLOGGES

  8

  WANDERLUST

  • Publisert 08.04.2016 klokka 13:00
  • Kategori: Reise

  Wanderlust

  [won-der-luhst] a very strong and irresistable impulse or desire to travel the world

   

  De siste ukene har jeg hatt så utrolig lyst å reise. Jeg tenker ikke så mye på hvor, bare vekk. Vekk til et varmt land, hvertfall varmere en her i Norge. Det dumme med dette er jo da at jeg ikke har 1,- kr til overs. Så da får jeg nøye meg med bilder å litt dagdrømming. Her er mine topp 5 reisemål:

  1. Santorini, Hellas


  Hvis jeg hadde hatt muligheten til å reise hvor som helst i verden, uansett hvor langt eller hvor dyrt. Da hadde jeg valgt Santorini uten tvil. Dette er drømmeplassen min. Santorini står på bucketlisten min og det er ingen hemmelighet at det er hit jeg vil på bryllupsreise, kjærestetur og venninnetur aller mest.

  2. Sainte-Maxime, Frankrike


  Hit har mamma og stefaren min Thierry(som er fra Frankrike, noe dere kanskje skjønte på navnet) tatt meg med fra jeg var liten, nesten hver eneste sommer. Dette er liksom blitt en "stor" del av livet mitt, å jeg kommer nok aldri til å slutte å reise hit. Det er så utrolig koselig og ufattelig fint der. Kjempegod mat, masse fine strender, utesteder, shopping, og kun en liten båttur unna St.Tropez. Vi har pleid å ha leiebil, så vi kjører ofte til de små landsbyene som ligger rundt å bor der et par netter å utforsker eller inn til Nice f.eks. Jeg liker best å ligge å slikke sol ved bassenget eller strendene, nyte god mat å drikke å bare slappe av på ferie, men det er alltid gøy å se litt nye steder også.

  3. Maldivene


  Kun fordi det ser og høres heeeeeelt magisk ut! Perfekt kjæreste eller venninne tur. Er dere ikke enig?

   

  4. Montego Bay, Jamaica


  Å bo på suite'ene i Sandals Royal Carribian i Montego Bay i Jamaica må jeg nok også legge til på bucketlisten min!! Hadde ikke vært dumt å ligge her i 2 uker å latet seg. Suite'ene er ikke klare for bruk før i november i år, men jeg har nok ikke rå til å reise dit før om en del år uansett.

   

  5. Abu Dhabi, De forente arabiske emirater


  Mest fordi jeg ble forelsket i byen etter Sex in the city 2 filmen, men jeg har lenge hatt lyst å reise dit etter flere jeg kjenner har vært i Dubai.

  Nå kommer snart min kjære hjem fra jobb etter 2 uker, å jeg gleder meg sånn!! Dette var det første jobb skiftet hans i den nye jobben han må reise med, så det har vært ganske rart å være alene hjemme. Spesielt nå når jeg bare ligger syk å ikke kan utnytte alenetiden til andre ting. Nå skal jeg hive på meg noe annet en pysjamas å pynte meg litt, jeg kan jo ikke se helt rævva ut når han kommer hjem, haha! Ha en kjempe fin dag videre alle sammen :)
   

  Q. Hvor er din drømme destinasjon?
   

   

  VI BLOGGES

  4

  WISH LIST: INTERIØR

  Heisann!

  Nå har jeg sittet å funnet masse møbler og interiør greier som jeg bare MÅ ha en gang. Jeg bare elsker interiør og kunne sittet dag inn og dag ut å sett på dette. Det å sleppe meg løs på IKEA, Skeidar, Kid etc. det er gøy..for meg, hehe! Ikke like gøy for de som henger på slep, stakkar.

  Mesteparten er funnet på Skeidar, så det er bare å ta en titt der om dere synes noe av det er fint. De har 20-70% salg på MASSE varer for øyeblikket, det kan vi ikke klage på!  Fant utrolig mye fint på dr.lykke også, men fikk ikke tatt bilder derfra desverre. Ha en fortsatt strålende dag alle sammen!

   

  Q. Hvor pleier dere å handle interiør og møbler?

   

   

  VI BLOGGES

  13

  ONSDAG


   

  God formiddag alle sammen!

  Her har jeg bosatt meg for resten av dagen, hehe. Formen er blitt litt verre igjen idag, men fikk ryddet og vasket litt før jeg laget litt sen frokost og la meg til rette i dagsengen min. Jeg er så heldig å ha ei venninne som kommer å henter Bea etter jobb for å gå en tur, så hun får luftet seg litt skikkelig nå som jeg er dårlig. Tusentakk kjære deg og tusentakk til mamma for de utrolig fine 'get well' blomstene og vasen jeg fikk når jeg var hos legen! 

  Nå skal jeg sette på en kopp caffe latte, kose meg med en film som heter The Book Thief og bare prøve å bli frisk.

   

  Q. Hva er din favoritt film? Kom gjerne med filmforslag.

   

   

  VI BLOGGES

  4

  Ett år siden sist

  • Publisert 05.04.2016 klokka 23:57
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Nå var det virkelig lenge siden sist. Jeg som hadde planer om å holde bloggen mer oppdatert.. MEN, jeg har hatt utrolig masse på skjema siden jeg flyttet tilbake til Stavanger. Jeg flyttet hjem til mamma frem til jeg fant meg en leilighet, å den fant jeg i september i fjord. Der bor jeg enda, men har planer om å flytte i en litt større å finere leilighet i sommer en gang sammen med min bedre halvdel, Leif! Noe som forøvrig også er nytt siden sist jeg skrev her :)

  Jeg har jobbet i den gamle salongen 'min' Barokk Frisør frem til nå, og trives like godt som alltid! Selvom jeg trives som frisør har jeg valgt å sette meg tilbake på skolebenken igjen, og hvis alt går etter planen begynner jeg på påbygg til generell studiekompetanse til høsten. Etter å ha fått studikompetansen har jeg lyst å studere sykepleie på UiS, men dette er jo enda ganske lenge til så ingenting er bestemt. Jeg er likevell utrolig gira og spent på å få kommet igang med skole igjen, og det er jo et godt tegn. Under studiene skal jeg fortsette å jobbe i salongen noen få dager, så kundene mine kan fortsette å gå til meg. Jeg har i tillegg fått tilbud om jobb som fastvakt på sykehuset, av en kunde så det blir også utrolig spennende. Jeg vet ikke helt hvilke oppgaver jeg får der men det lønner seg å ha en fot på innsiden og å ha en ekstra jobb under studiene så pengene strekker til.  Som dere ser er jeg blitt brunette siden sist, og trives kjempe godt med det. Det er noen dager der jeg må se to ganger i speilet fordi det enda er ganske uvant for meg men det er alltid gøy med litt forandring! Nå trengs bare en liten farge-oppfriskning og en stuss så blir det bra. Det skulle vært gjort for lenge siden men jeg har vært syk de siste ukene, og vært vekke fra jobb siden påsken, noe som er utrolig kjipt. Legene vet ikke helt hva som er galt siden jeg har vært dårlig ett helt år, frem å tilbake til nå. Jeg har slitt med vond hals å masse infeksjoner siden mai/juni ifjord, så om 2 uker finner jeg ut om jeg får operert ut mandlene, så jeg krysser fingrene for at jeg får det. De siste 2 ukene har jeg vært uvell å ekstremt svimmel, å legen tror det er krystallsyken, så vi får håpe på det og at det snart gir seg.

  Kjæresten kommer hjem på fredag etter 2 uker på jobb, så jeg håper at jeg er på bedringens vei da siden han kun skal være hjemme i 9 dager før han reiser igjen. Kjedelig hvis jeg bare ligger å syns synd på meg selv når han er hjemme, hehe! Forhåpentligvis er jeg tilbake på jobb på mandag igjen og god i formen så vi kan finne på noe gøy. Jeg hadde akkuratt komt godt i gang på trening igjen også, så kjenner jeg gleder meg til en god treningsøkt når jeg blir frisk :)

  Nå skal jeg se ferdig en episode House of Cards før jeg legger meg til å sove. Ha en kjempefin kveld videre.

   

  Q. Hva vil dere jeg skal skrive mer om?

   

   


  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits