• Silje Victoria

  12

  JEG FLYTTER TIL TØNSBERG!

  • Publisert 30.04.2014 klokka 20:27
  • Kategori: Reise

  It's official, jeg flytter til Tønsberg!! Fikk en telefon fra min fremtidige sjef mens jeg hadde pause på jobb,  som sa at tilbudet fremdeles stod på jobben om jeg var interessert, og det var jeg jo såklart. Så nå gjenstår det bare å finne en leilighet som er ledig til jeg flytter ned i sommer/høst. ( salongen åpner 1 juli-1 august, litt usikkert enda )  Jeg ble helt i lykkerus og kan nesten ikke vente med å komme meg vekk fra Stavanger, haha! Synes jo det er litt småskummelt også da, fordi jeg reiser jo vekk fra alle vennene mine og til en plass der jeg nesten ikke har noen. Mesteparten av familien min bor jo i Tønsberg så er en trygghet i det da.


  //Svett og sliten etter en "feirings"-økt på Elixia sammen med Mina. Ble kondis og litt armer idag. Like glad fordeom, GLEDER MEG!

  Har sittet å sett litt på leiligheter, men er kanskje litt tidlig enda siden det er en stund til. De fleste skal leies ut i mai/juni mens jeg flytter ikke før tidligst juli. Jeg har fått ordnet en avtale med mamma og stefaren min om at depositumet kan de hjelpe meg med så da slepper jeg å bekymre meg over det. Dette blir så utrolig bra, får liksom startet på ny på en måte..Jeg har egentlig trengt dette lenge, så det er deilig at det endelig skjer. Jeg fyller tross alt 20år i år, så var vell på sin plass at jeg kommer meg ut hjemmentifra snart.

  Nå skal jeg feire med en Iskaffe Zero - har fått totalt dilla på dem og passet meg perfekt at de hadde 10kr salg på Rema1000, ( 0 champis på meg ) og resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Jeg skal kanskje litt ut å prøvekjøre den helt nye bilen til mamma som hun kjøpte igår, men vi får se hva jeg gjør. Har jo fri imorgen så slepper å tenke på å gå tidlig til sengs.

   

  Har du vært i Tønsberg før?
  Hva liker du best i Tønsberg?

   

  VI BLOGGES

  16

  NYTT BLOGGDESIGN

  • Publisert 30.04.2014 klokka 08:44
  • Kategori: Design

  God morgen alle morgenfugler! ( og opp og hopp alle som ligger å sover )

  Ny dag nye muligheter, og jeg tok da likesågodt sjangsen på å prøve ut et nytt design på bloggen. Vet ikke om jeg kommer til å ha det så lenge, ble kanskje litt for rosa? Var det beste jeg fant nå hvertfall og brukte ikke mer en 5 minutter på fikse det opp så hvis jeg finner et bedre så bytter jeg nok. Må jo venne meg litt til det nye først, og få se litt hva dere syns.

  VS  Det eneste bildet av det gamle bloggdesignet jeg fant var en dårlig gammelt ett, tatt på snapchat, men dere ser jo designet fordeom.

   

  Hva syns dere? Var det nye designet finere eller styggere?

   

  Jeg liker jo det gamle designet utrolig godt men ble så sei av det. Hvis noen av dere kjære lesere vet om noen fine gratis design legg igjen en link i kommentarene!

   

  VI BLOGGES

   

   

  24

  JEG VIL LESE DIN BLOGG!

  Jeg trenger ny inspo og nye blogger å følge med på! Blogger du om trening eller kosthold eller begge deler er det et STORT pluss. Sminke, mote og div. andre sjønnhetsgreier er gøy det også!

  Legg igjen bloggandressen din i kommentarfeltet og gjerne hva du pleier å blogge om så tar jeg en titt. Kanskje det blir en blogganbefaling også hvis jeg finner noe jeg virkelig digger, hva syns dere?

   

  VI BLOGGES

  8

  Jeg dropper røyken og alkohol

  Da har jeg bestemt meg. Hvis jeg skal nå vekttap-målet mitt fortest mulig og for å få en sunnere helse sammen med en bra kropp må jeg slutte én gang. Så da gjør jeg det like så godt nå. Jeg kommer jo til å drikke litt om det kommer opp litt større begivenheter som bursdager til de nermeste o.l. men utenom det skal jeg slutte å gå ut hver gang jeg får mulighet til det slik som jeg har gjort frem til nå. Røyken har jeg allerede kuttet ut, nesten, har litt snus som hjelper masse, men kommer nok til å slutte med den også etterhvert for det er bare ekkelt, haha!

  Jeg merker at vekttapet går saktere å saktere. Hvertfall det synelige, noe som er litt skjipt. Skal ta nytt før og etterbilde i slutten av uken, men tviler på det er noe særlig forskjell fra begynnelsen-av-april-bildet og det jeg tar nå i mai. Litt derfor jeg kutter ut enda litt mer usunne greier. Itillegg har jeg vært utrolig dårlig med treningen i påsken og etter påsken, så har dritdårlig samvittighet for det, men skal på trening imorgen og ta igjenn litt. Setter nok opp en ny PT time til senere i uken samtidig. Må få tatt en ny bodymass - veiing og se hvordan musklene ligger ann, fettprosent osv. Håper ikke muskelmassen har gått ned så mye, men regner med at den er gått litt ned etter noen uker uten noe trening. 


  // Jasmin og meg jæzzer opp med selfies på vorsh

  Siden helgen som var, sannsynligvis blir siste helgen ute på LENGE koste jeg meg ekstra mye både fredag og lørdag. Var innom jobben til Camilla og fikk freshet opp håret på lørdagen og da planen egentlig var å ha vorsh så gå på byen ble det vorsh/fest/narshspiel + ett senere nashspiel en annen plass! Søndag slappet jeg litt av med Camilla før jeg og Mina gikk tur på Solastranden, med nydelig solnedgang igjen! Må si det var godt jeg hadde fri idag(mandag) så jeg fikk ladet batteriene litt opp igjen. Har ikke gort noe som helst idag utenom å kjøre å hente mamma på trening og tatt litt sol. Men noen sånne dager må til, eller hva?


  //Fikk et perfekt bilde av solnedgangen med ei som ridde nedover stranden på hest. Bildet er kun tatt med iPhone så er ikke super kvalitet.


  Jeg er også nødt å dele en spilleliste med dere på #Spotify ! På det siste narshspielet vi gikk på spilte det en spilleliste i bakgrunnen som var helt ELSK. Fant den akkuratt igjen nå så skal ligge å chille litt med den i bakgrunnen en stund til før jeg legger meg. Det er en blanding av lounge / "ny-jazz" / chillout / popremixes og passer perfekt til det fine været vi har nå, med grilling, roadtrips og soling.

  HER ER LINKEN TIL SPILLELISTEN: Weekend Hangouts 

   

  VI BLOGGES

  16

  Dagens hårstyling

  • Publisert 24.04.2014 klokka 13:44
  • Kategori: Hår

  Heisann!
  Nå sitter jeg å venter på neste kunde å tenkte jeg kunne vise dere hvordan håret mitt ble idag. Jeg har kun brukt en brei rettetang fra GHD. Hadde en halvtime innvirkning tidligere så tenkte jeg kunne gjøre noe "fornuftig"..haha

  Hva syns dere?

  VI BLOGGES

  6

  Sverigetur og roadtrip hjem til Stavanger

  • Publisert 23.04.2014 klokka 23:39
  • Kategori: Reise


  Heidere. 

  Ble plutselig lenge siden igjen. Trøtt etter kjøreturen hjem på mandag, men ble en liten strandtur med Camilla og Mina og fikk tatt noen nydelige bilder på solastranden. De kommer lenger nede. Først og fremt må jeg snakke litt mer om Tønsberg turen. Sist jeg blogget skrev jeg at jeg skulle på sverigetur og ut på byen i #Tønsberg på kvelden. Begge deler gikk kjempefint utenom at vi ikke fikk kjøpt alkohol, verken på sverigebåten eller på #Norbysenteret fordi de har tydeligvis 20års aldersgrense på ALL alkohol utenom øl..og det kan jo ikke jeg drikke på lavkarbo. Dette fant vi såklart ut når vi sto og skulle betale på "tax-free'en" på båten da dama bak kassen spurte om legitimasjon. Drit flaut, måtte jo sette vekk en svær korg full av forskjellig drikke. Følte oss som små drittunger som prøvde å lure dem... Vi hadde hvertfall nydelig vær med oss og koste oss masse.
  Jeg fikk handlet inn en boks med #questbar som forresten ikke var så godt som folk skal ha det til, og på lavkarbo kan jeg jo ikke ha mer mat enn den på en dag uten å gå over grensen..så fatter ikke helt hva folk skryter over, menmen. Kjøpte også inn "cola" fra #Celsius som var så god som forventet. Jeg drikker jo ikke cola zero o.l, og forventet ikke at celsius sin skulle være like god som zero eller light men den var faktisk helt grei! Anger på at jeg ikke kjøpte flere. Jeg kjøpte også med meg en stor boks med #RippedFreak (faktisk siste boksen de hadde inne) Gleder meg til å prøve dem, skal kanskje på trening etter jobb imorgen så kanskje jeg skal ta en når jeg står opp; det står at du skal ta en pille på tom mage når du står opp, i motsetning til #RippedHardcore som jeg har brukt fra før som skal tas 30min før trening med mat. Kjøpte to ruller snus siden jeg prøver å slutte å røyke og en ny flaske foundation, samme som alltid. Jeg fikk også tak i en bluetooth tilkobling til bilen så vi kunne høre på spotify, heldigvis fungerte den STRÅLENDE så hjemturen til Stavanger gikk dritfort, vi sang for full hals hele strekningen hjem!

  Byturen gikk også strålende. Vi gikk først på vorsh langt utpå Nøtterøy hvor vi ble kjent med masse kjekke østlendinger som syntes det var veldig stas med besøk fra Stavanger, hehe! Så da koste vi oss med biljard spilling og bra musikk før vi kom oss inn til byen. Vi, hvertall jeg, hadde ikke forventet stort av det ENE utestedet vi kunne gå på, men jeg må si jeg er positivt overrasket. Kjempebra plass, med masse mennesker og STORT areal, to eller tre etasjer (tror jeg det var), bra musikk og hyggelige folk. Så dette kan jeg leve med!! Kl 3 stengte de også så det var jo heller ikke dumt, i motsetning til her i Stavanger hvor alle 18års plassene stenger kl halv to-to. Vi gikk en stund før de stengte, tror jeg, følgte ikke så mye med på klokken, men da gikk vi til en plass som heter Spicy, hvor jeg ble spandert på med kebabtalerken ( lavkarbo ofc ). Vi ble sittende der ganske lenge fordi vi egentlig skulle bli hentet av noen Marte( barndoms-venninnen min fra Tønsberg ) kjente, men de kom aldri så vi fikk tak i en taxi å spanderte på den sammen med en annen helt random som skulle samme vei.

  På søndagen lå vi egentlig ganske slått ut begge to, men var ikke noe dårlige takk og lov! Vi tok en liten tur opp til farmoren min, Mimmi. Godt å se henne igjen, kjenner at det blir godt å komme litt nermere resten av familien når jeg flytter!! Blir altfor lenge mellom hver gang. Har forresten fremdeles ikke hørt noe om jobbintervjuet enda, men krysser finger fremdeles! Har så utrolig lyst på jobben!!!! Utpå dagen ble det påskelam til middag, jeg er ikke noe speiselt glad i lam, så ble rett og slett litt dårlig, var sikkert en liten blanding av en sen kveld dagen før og at jeg ikke syns det er noe godt. Så jeg måtte ned å legge meg litt etter maten og ble vel egentlig liggende resten av dagen. Kanskje jeg fikk i meg noe jeg ikke tåler også, for jeg pleier ikke være så følsom, verken med eller uten bakrus.

  Turen hjem på mandag gikk som sakt fint, vi kjørte i 12 tiden og var hjemme i Stavanger i 18-19 tiden. Det var helt nydelig vær ute hele turen, så satt med vinduene nede og bare koste oss. Stoppet på veien og fikk i oss litt mat og fortsatte videre. Vi byttet på å kjøre i Kristiansand slik som vi gjorde sist gang. Da vi var fremme i Stavanger var solen fremdeles oppe så vi bestemte oss for å gå en tur på Solastranden. Vi fikk tatt noen nydelige bilder, så her kommer noen av dem.

  Vi gikk en liten tur igår også, men da var det litt overskyet og ble ikke like fine bilder. Men deilig er det uansett! Å kunne gå tur ute så sent uten at det er bekkmørk og kaldt. Har savnet å kunne gjøre det kjenner jeg. Gleder meg til sommer og sooool.

   

   

  Hva har dere gjort i påsken?

   

  VI BLOGGES

  10

  Spasertur i Tønsberg

  Heisann.

  Nå står vi å steller oss og gjør oss klare for middag på Big Horn i Tønsberg, det er hvertfall planen. Kanskje vi ender opp en annen plass, vet dere om noen bra plasser å spise ute på i Tønsberg?

  Idag såv vi lenge og koste oss i sofaen med en fin film før vi fant ut at vi måtte ta nytte av det fine været vi har nå. I tillegg måtte vi få oss litt mosjon i påsken også etter å la ligget å sløvet endel. Vi bestemte oss for å stelle oss og ta en tur ned til Ringsaustranda og så en tur på brygga. Fikk vist Camilla litt rundt her i Tønsberg også da. Det var masse folk ute, kjempe kos stemning! Følte sommeren var her allerede. Gleder meg bare enda mer til å flytte hertil nå!


  Imorgen skal vi ta en "harry-tur" til Sverige å handle litt godsaker til kvelden og litt til! Lørdagskvelden skal vi ut med barndomms-veninnen min som jeg ikke har sett på EVIGHETER, og det blir også jomfru-turen min ut i Tønsberg by! Dette kan bli jævli bra. Jeg må jo legge igjen et godt rykte her frem til jeg kommer tilbake for godt! haha

  Ha en deilig fredagskveld alle sammen!

   

  Vi blogges sweethearts

  8

  Vellykket

  • Publisert 17.04.2014 klokka 15:55
  • Kategori: Reise

  Hei dere!

  Da er jeg tilbake på bloggen igjen! Det ble plutselig masse tull hjemme i Stavanger med bilen til mamma som ble/er ødelakt, men vi fikk fikset opp i alt til slutt med leie bil. Vi startet kjøreturen hjemmeifra i 15-tiden på onsdag etter jeg var ferdig på jobb, og var fremme i Tønsberg i 23-tiden. På veien tok vi en liten spisepause på "Lyngdal Inn" og et par kaffe-pauser på veien. Når vi var hallveis ( Kristiansand ) byttet vi på å kjøre, så da kjørte jeg resten av strekningen til vi var fremme. Da vi kom frem satt vi å snakket litt med mormor å bestefar før vi gikk å la oss etter en lang dag. Så kjøreturen opp var veldig vellykket selvom dagen var ganske stressende til å begynne med.

  Dagen idag har også vært veldig vellykket! Vi sto opp tidlig og stellet oss og fikk i oss frokost. Vi kjørte ned til byen der jeg skulle på jobbintervjuet og det kunne vell ikke gått bedre! Thomas, som jeg da var på intervjuet med var utrolig hyggelig, og om jeg får denne jobben gleder jeg meg til å jobbe med han som ny sjef! Virket som han hadde utrolig mye han ville lære vekk og han var veldig forståelsesfull angående læretiden og at jeg er helt fersk utlært når jeg begynner hos dem. (hvis jeg gjør det da) Jeg krysses fingerer å tær og håper at dette skal gå min vei! Da er det bare leilighet som gjenstår, og har allerede funnet meg en jeg kunne tenkt meg å bo i. Spørs når de vil leie ut.   Nå ligger jeg og Camilla å slapper av i sengen, utrolig slitne begge to. Senere ikveld, etter middag, skal vi en tur ned på kinoen å se Divergent. Det blir nok kos! Jeg er redd jeg kanskje kommer til å skeie litt ut av dietten min i dag/i påsken, for første gang siden jeg begynte i januar!!! Jeg har vært så utrolig snopesyk de siste dagene, aner ikke hva som skjer! Blir gal snart. Så det kan hende det blir en liten sjokolade eller baconchips...jeg skal prøve å la være men nå er jeg faktisk dritt lei, og vil egentli bare trykke i tryne alt jeg ikke har fått spise di siste fire månedene. Det kan vel ikke ødelegge med en liten utskeiing?

   

  Vi blogges

  4

  Good morning sweethearts

  God morgen syvsovere!

  Nå har jeg vært våken i flere timer allerede å har fått gjort ganske mye ut av dagen frem til nå. Startet dagen med 1 time legday med personlig treneren min på Elixia kl 10.00. Deretter kjørte jeg bort til et brun å blid senter for å få litt farge på kroppen. I tillegg har jeg også fått handlet inn mat for resten av dagene jeg er hjemme. Ikveld blir det kålrabi-pommes frites med biffstrimler og fløtesaus med sopp og løk!
  Jeg skal nemelig reise om 2 dager, jobb intervju i Tønsberg, kanskje harry-tur til Sverige og kanskje en tur innom Oslo. Jeg og Camilla skal kjøre ned på onsdag etter jeg er ferdig på jobb, så vi er nok ikke fremme før sent på kvelden men har jo hele påsken så det blir deilig. Vi får låv å bo hos min mormor og bestefar mens vi er der nede, og kanskje jeg får truffet noen av de andre familien også?  Resten av dagen idag vet jeg ikke helt hva skal gå til, men nå sitter jeg hvertfall å slapper av med Pretty Little Liars. Fikk plutselig lyst å finne frem playstation og gamle spill, hihi. Kom på rett etterpå at den ligger igjen på jobb etter singstar på julebordet..Vi får se hva dagen bringer! 

   

  Vi blogges

  10

  Dette får deg garantert til å gråte

  • Publisert 13.04.2014 klokka 23:21
  • Kategori: hverdag

  Hei igjen. 

  Jeg ville bare dele en video med dere som jeg kom over for et par minutter siden. Den fikk meg til å begynne å gråte, og virkelig tenke over ting! Utrolig sterk film, men jeg anbefaler alle å se den. Filmen varer i litt over 3min, så alle har tid til å se den.

   

  Jeg har flere venner som kjører alt for fort, alt for ofte. Dette fikk meg til å innse selv hvor mye de faktisk betyr for meg, og at jeg aldri vil oppleve noe som dette.

   

  Hvordan reagerte du?

  Del gjerne videre til deres venner. 

   

  Vi blogges

  2

  Svar på spørsmålene - vekttap, lavkarbo etc

  Heidere!

  Vet jeg sa jeg skulle svare på fredag, men har ikke vært hjemme mer en i 5 min, før nå. Så det beklager jeg, men nå  har jeg svart skikkelig på alle spørsmålene, å prøvd å få med det viktigste av det dere spørr om.

   

  Hvordan en typisk dag ser ut når det kommer til mat, hverdag vs helg?
  Svar: Har for tiden hatt litt problemer med at jeg er kvalm så har ikke spist så mye i det siste. Kan begynne med å si at jeg ikke har noen cheat-meals og er veldig streng med meg selv. Spiser bare de tingene jeg har låv til å holder meg vekke fra alt annet. Så hverdag vs helg er ingen forskjell på, jeg er ute å drikker i helgene av og til, men da holder jeg meg også kun til de tingene jeg får lov til å drikke og selvom det frister med en stor hamburger eller bakt potet på lørdagsnatta blir det som regel cheeseburger uten brød eller pølse uten brød hvis jeg må ha noe mat. På en vanelig dag starter jeg som regel dagen med en god FROKOST: 1 kopp kaffe, 2stekt/kokt egg, bacon, tomat og agurk..Noen ganger nyter jeg tyrkisk youghurt med litt stevia(sukkererstatning) Tips: Pleier å skjære en stor skive rød paprika og smøre en osteskive med smør å bruke paprikaen som "brød" , gaaalgodt! 

  LUNSJ: som regel rester fra dagen før, enten en tacosalat eller biff og grønsaker f.eks. er veldig glad i kjøtt og ikke like glad i fisk så går mye i kjøttdeig eller biff/løvbiff/biffstrimler, grillet kylling osv... Tips: Pleier også å ha litt salatblader, 1 boks makrell i tomat og cottage cheese, sinnsykt godt faktisk!
  MIDDAG: til middag går det jo i akkuratt det samme som lunsjen. salater av forskjellige slag, kjøtt å grønnsaker, Tips: jeg bruker også endel cottage cheese isteden for potet, pasta eller ris, selvom den er kald da.
  KVELDS: spiser som regel ikke kvelds men av og til hender det jo, da er det vanligvis 1-2 lavkarbo knekkebrød med kjøttpålegg eller ost.

  Utenom maten passer jeg på å drikke RIKELIG med vann gjennom hele dagen. Nyter også kaffe et par ganger om dagen. I helgene drikker jeg kun hvitvin og sprit uten tillsatt smak, og blander det med funlight ( jordbær og kiwi er fortiden en favoritt hos meg ) + vann, faktisk veldig godt. 

  Ting jeg holder meg vekke fra uansett er: ris, pasta, brød/knekkebrød(utenom hvis det er lavkarbo), potet, alle typer frukt og bær, alle grønnsaker som vokser under bakken, godis/chips/snacks/kaker såklart, juice og andre lignene ting som sjokomelk, iste osv.

   

  Jasmin: Kem e best, Jasmin eller Jasmin?
  Svar: Må nok lande på Jasmin nr 1..vanskelig valg men det måtte tas.

  Hvor ofte trener du?
  Svar: Jeg prøver å trene hver eneste dag, men noen dager stenger senteret før jeg er ferdig på jobb, og jeg presterer mye bedre på kveldtid en på en morgentrening.

  Hva er ditt nåværende mål innenfor trening? 
  Svar: Mitt nåværende mål innenfor treningen er først å fremt å nå idealvekten min. Samtidig med dette trener jeg mye styrke fordi jeg vil fortsette med fitness ol. etter jeg har nådd mitt nåværende mål.
  Kva diett går du på? Kan du fortelle litt om den, koss den funke, kva den går ut på etc? For dei som ikkje har peiling, men kanskje ha lyst og begynna også. 
  Svar: Jeg går på lavkarbo diett, lchf/LowCarbHighFat. Det går ut på at jeg spiser minst mulig karbo som jeg klarer, så jeg holder meg alltid under 20g karbo til dagen. Det er også viktig å minimere inntaket av sukker og stivelse( pasta, brød, ris etc ). Jeg slepper å gå rundt sulten slik som du må i mange andre strenge dietter. Jeg kan spise masse god mat, så ofte jeg vil egentlig. Men jeg holder meg til faste måltid om dagen, så jeg ikke får en vane av å småspise hele tiden. Spiser heller ikke noe etter middag, for jeg vil heller ikke få en vane av å spise nattmat. Litt av grunnen til at jeg ikke gjør det, er fordi jeg ikke skal gå på lavkarbo for alltid, kun til jeg har komt meg ned til idealvekten min. Når jeg da switcher over til en annen "spisemåte" med mindre kacl vil ikke det ha samme effekt som på lavkarbo om jeg spiser masse hele tiden. Ikke på meg hertfall. Så jeg lager noen sunne vaner som jeg kan bruke når jeg er ferdig med lavkarboen.

  Mange som går på lavkarbo måler om de er i ketose, noe som jeg ikke har satt meg noe inn i, i og med at jeg uansett går ned i vekt og det er egentlig det eneste jeg bryr meg om. Lavkarbo er en veldig lett diett å gå på selvom jeg er sinnsykt streng med meg selv. Det er så utrolig masse god mat jeg kan spise selvom jeg ikke får pasta/ris/potet/brød som tilbehør. Det er faktisk ikke noe jeg MÅ ha, å det merker du fort etter du har begynt. Såklart har jeg lyst på en saftig pizza eller skikkelig pastacarbonara en gang i blant! Men jeg vil heller droppe den maten og få en fabulous body til sommeren enn å gomle i meg mat jeg ikke burde ha, nyte det i 30 minutter mens jeg spiser det, og føle meg drit i 1 uke etter. Da velger jeg heller å  føle meg som wonderwoman som holder ut og er dritfornøyd med seg selv fordi jeg klarer å stå over fristelsene som kommer i rekke å rad, hver eneste dag. 

  Mange tror at alt blir så begrenset når du går på lavkarbo men det blir du ikke, jeg har blitt med veninndene mine på Egon og Burgerking (cheeseburger uten brød) eller kjørt innom "tasta takeaway" for bakrusmat på søndagene flere ganger. De fleste kinaresturanger har salat, så bare å be om ekstra grønnsaker og salat isteden for ris. Det er bare å spørre om det samme på restauranter. Utrolig godt uansett. Biffsnadder + salat og hvitløksdressing på Egon = magisk!

  Lavkarbo er ikke for alle, jeg fikk det anbefalt av min personelige trener etter vi hadde tatt en body mass veiing og snakket godt om hva jeg vil nå og hva jeg vil gjøre etter vekttapet etc, vet noen spørr legen sin føst, fordi det er en ganske hard diett for mange. Det er ikke særlig bra, for blodtrykket tror jeg, eldre mennesker burde ikke gå på lavkarbo f.eks. Det er også derfor jeg skal bytte over til en livsstil med lite kalorier isteden for karbo etter jeg har gått ned til idealvekten min.

  Kva pleie du å ete/handle av matvarer?
  Svar: Noe jeg som regel alltid har i kjøleskapet og bruker omtrent hver dag er: ekte smør, kremfløte, egg, bacon, kjøtt( kylling, svin, kjøttdeig, biff osv), fisk - makrell i tomat( jeg liker kun laks eller ørret - røkt, stekt eller rå ), ost, tyrkisk youghurt, kålrabi, brokkoli/blomkål/hodekål/salat, avocado, ekte majones, dressing, tomater, paprika og andre grønnsaker som vokser over bakken. Spiser også Atkins barene du får kjøpt i butikken av og til, men pleier å ta de som en lusj på lørdager f.eks som "godis"


  // biffstrimler med løk og soppsaus + kålrabi frittes og salat

  Kva trene du og kor mykje av det?
  Svar: Jeg trener både styrke, kondisjon og utholdenhetstrening. Jeg deler opp treningen til de forskjellige musklene. F.eks slik: Mandag: ben + mage/rygg Tirsdag: kondisjon + mage/rygg Onsdag: overkropp/armer + mage/rygg Torsdag: ben + kondisjon Fredag: fri Lørdag: fri/armer Søndag: mage/rygg+kondisjon. Jeg som jeg skrev i et svar lenger oppe er det jo ikke alltid jeg får til å gå på trening. Men så lenge jeg er såpass streng med dietten er det ikke krise for vektnedgangen min om jeg står over treningen en gang i blant. Prøve jo så godt jeg kan, for det er kjipt å gå ned i vektene når du trener styrke isteden for opp. Var vekke fra trening i litt under 2 uker og merket at det gjorde en STOR forskjell, plutselig var alt sinnsykt mye tyngre å vanskeligere en sist. Jeg prøver å få inn trening minst 5 dager i uken og har klart det ganske greit fram til nå. Noen uker er bedre enn andre men jeg kan ikke være helt perfekt, det er ingen.

  Fikk også en mail idag fra ei som lurte litt på hvordan jeg har klart dette så legger ut det hun spurte om også.Hun har spurt om endel av det samme som dere andre så tar bare med noe av spørsmålene.

  Hvor ofte spiser du godis en gang i uka, eller fler? 
  Svar: Jeg spiser aldri godis. Har valgt, som sakt, å være veldig streng med meg selv, så frukt er ikke tillatt i min diett en gang, fordi det er for mye sukker/fruktsukker.

  Spiser du sunt til en hver tid?
  Svar: Ja det mener jeg at jeg gjør. Spiser hvertfall kun det jeg skal til en hver tid så ja. En natt etter byen glemte jeg meg helt ut og tok en bit i en rullekebab med brødet rundt og fikk sinnsykt dårlig samvittighet, tok en chips på narshspiel en gang også men har ikke gjort det igjen heller. Sånne småting ødelegger sikkert ikke, men jeg velger heller å være helt vekke fra ting som jeg burde holde meg vekke fra enn å ha litt hver helg, da blir det bare til litt nå og da og til slutt er jeg tilbake til der jeg begynte.

   

  Håper dette hjalp dere, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre. 

  Vi blogges

  20

  Fransk manikyr med glitter

  • Publisert 11.04.2014 klokka 00:02
  • Kategori: Negler

  Heisann!
  Nå har jeg akkuratt komt inn dørene her hjemme, etter en lang dag. Først jobb fra 10-18 så personlig trenertime fra 19-20 sååå en rask tur hjemmom for å dusje å hente bilen, SÅ fikk jeg endelig fikset neglene mine igjen.

  Jeg går jo å legger gele-negler fast, og nå var det virkelig på tide å få gjort det igjen. Jeg valgte uten diamanter( sånn som jeg har hatt de to siste gangene ) og tok heller en tupp med sølvglitter. Da kan jeg bruke neglelakk over hvis jeg vil det, uten at det ser rart ut.

  Nå skal jeg straks sove, så vi "ses" imorgen. Kommer med svar på spørsmålsrunden da :-)

  Vi blogges

  18

  -13 kilo fremgangsbilder

  Hei dere!

  Litt ledig på jobb og får da tid til å dele de nyeste fremgangsbildene jeg tok igår kveld. De andre er tatt på morningen så vet ikke om det har så mye å si men litt forskjell ser dere. Slow progress is progress!

  Husk at spørsmålsrunden fremdeles er i gang så spørr i vei!

  Første og andre bildet er det samme som jeg la ut i forrige fremgangsbilde-innlegg, det siste tok jeg igår kveld. Bildet under er litt mindre forskjell på fordi det er kun 4 uker mellom. Men alle bildene som er tatt forfra i januar var skjeve og uklare.

  Et lite minus med å gå ned så mye i vekt er at puppene også forsvinner!!! Hahaha.. så nå er det ut på bh-shopping snart for å kjøpe noen som er MINDRE. Det suger men sånn er det.

  Jeg er fornøyd med resultatene, og det er det eneste som teller! Jeg fortsetter å trene hardt å være streng med dietten, får det er DET som funker for meg.

  Ikveld etter jobb skal jeg ta en liten "joggetur" på mølla å trene litt armer. Skal prøve å få med meg mamma også idag! Kan bli gøy.

  Vi blogges sweethearts!

  10

  Velkommen til verden Liam Alexander!

  • Publisert 08.04.2014 klokka 20:00
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Det er noe jeg ikke har blogget om enda, og ville ha det i ett eget innlegg.

  Beste venninnen min som VAR gravid for litt siden, fødte mandag 31. mars verdens søteste, fineste lille prins, Liam Alexander. Han veide 4020gr og var 52cm lang. Jeg har aldri vært så rørt før, da jeg og pappaen til venninnen min endelig fikk komme inn til henne. Helt spesiell stemning inne på rommet etterpå. Alle gråt å jeg var hvertfall helt tom for ord. Lille Liam Alexander var vanskelig å få ut, stakkars Nina og han lå litt feil så fødselen var ikke så lett, men uansett så Nina like fresh og oppegående ut etter 12 timer med fødsel. Nina, du er FLINK!

  Så nå er jeg skikkelig babysyk! hjeeelp. Hvor er min "Prince Charming"? 


  // Her er lille Liam under 1 time gammel!

  Hodet er litt rødt på bildet og ser kanskje litt rart ut fordi han måtte bli dratt ut med sugekopp. Det gikk jo vekk ganske for da, men like nydelig uansett. Fineste lille prinsen<3

  Gleder meg til å følge med han opp gjennom tiden som kommer. Masse gøy i vente!


  Spørsmålsrunden er fremdeles i gang HER 

  Vi blogges

  15

  I'm back; 12 kilo lettere, restylane +++

  Heisann!

  Nå er det veldig lenge siden sist..Har hatt masse å tenke på og er fremdeles kvalm om dagene så er ikke helt i form enda. Skal til legen igjen på sjekk for å se om de finner utav hva som er galt. Det virker nok logisk at det er en liten "bivirkning" på at jeg har tatt av så mye i vekt ganske fort og endret livsstilen min helt om, i tillegg har jeg fått lite søvn i det siste. Jeg velger å gå til legen uansett, jeg er litt hypokonder så jeg tror jo det værste med en gang. 

  Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere litt på hva jeg har bedrevet med siden sist. Og fra nå av SKAL jeg bli flinkere å blogge. Har bare ikke hatt tid og krefter til å komme med noe som er verdt å lese og hatt masse å tenke på for tiden.

  Jeg fikk jo billappen for snart 2 uker siden og mamma har vært kjempesnill å latt meg låne hennes bil når jeg trenger det. Helgen etter jeg fikk lappen gikk jeg ut med veninnene mine både torsdag, fredag og lørdag. Jeg kjente det sleit litt på helsa, så denne helgen holdt vi oss edru. Det hadde litt med at jeg hadde jobbhelg også, så litt trøtt å sliten etter jobb på lørdag. Jeg og Camilla kjørte heller et par venner på byen og hentet senere på kvelden. Utenom det slappet vi av i sofaen forran tv'en og besøkte ei venninne som hadde nattevakt på Shell. Ganske deilig med en rolig helg i ny og ne. Da blir det ekstra gøy å gå ut til helgen som kommer, og får spart litt penger også.


  // En av dagene i helgen etter jeg tok lappen, dagene gikk litt i surr så vet ikke om dette er tordag, fredag eller lørdag faktisk hahha...


  // Denne helgen på lørdag. I bilen, på vei for å hente noen i guess..bilen står parkert btw så no worries. Ny genser til 199,-(fikk 30% siden jeg kjøpte et par nye jeans - lyse superflex 599,-( i Small!!! ) ) og smykke til 159,- men det var 30%  på det den dagen, alt fra BikBok.

  Jeg skal kjøpe meg en vår-jakke fra Vera Moda imorgen også. Legger ut bilde av den når kommer hjem fra PT'time etter jobb.
  Søndagen etter tre dager på fylla slappet vi av i solen, var på hyttebesøk på Mosterøy og nøt finværet med litt roadtrip i nærområdet. Hele sist uke gikk ganske fort, hadde fulle lister på jobb og dagene for forbi egentlig.

  Og så til treningen og vekttapet. Det går kjempebra som dere ser i overskriften. Jeg regnet ut at jeg har gått ned 4kg i måneden i 3 måneder. Selvom jeg sluttet å spise snop å spise sunnere 1 januar, begynte jeg ikke på lavkarbo før i slutten av januar/begynnelsen av februar. Og treningen begynte jeg også på rundt samme tid. Jeg er hvertfall glad over resultatene. Jeg har prøvd å gå ned i vekt i mange år, men kiloene har kun beveget seg i feil retning. Nå går det endelig rett vei, og jeg er superhappy. Kunne ikke følt meg bedre! Selvom jeg ikke har vært så mye på trening de 2 siste ukene har jeg fremdeles gått ned jevnlig i vekt. Jeg har ikke annet å si en at jeg elsker dette. Alt sammen er verdt hver eneste tåre og slit. Jeg føler meg endelig komfortabel i min egen kropp og jeg driter i hva andre mener. Selvtilliten min er 10x høyere en den var for et par måneder siden, og jeg nyter å endelig kunne være meg selv, fullt ut. Før følte jeg at jeg ville trekke meg vekk fra folk, gjemme meg vekk, men nå er alt anderledes. Jeg har en LANG vei igjen, men føler at har jeg klart dette klarer jeg ALT jeg vil, og dette er noe jeg virkelig brenner for.


  //Har forresten fylt i restylane i leppene igjen! <3

  Jeg var på Akademi klinikken, fredag for 2 helger siden. Det var nesten 4 mnd siden sist så begynte å bli på tide siden jeg som regel tar hver 3 mnd. Fylte i 1ml som vanlig, og fokuserte mest på volum i leppene denne gangen siden jeg føler de blir små med en gang. Man blir sikkert litt blind på det selv, etter hevelsen har gått ned åsånt, men denne gangen tror jeg det skal holde for en stund. Satt opp ny time i juli så ser allerede frem til den, haha. Jeg er håpløs.

  Minner om at spørsmålsrunden er i gang fremdeles og tenkte jeg skulle svare på den i slutten av uken. Dere kan sende inn spørsmål i hvilket som helst innlegg men det enkleste er om alle skriver spørsmålene i innlegget til spørsmålsrunden som er HER

   

  Vi blogges  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits