• Silje Victoria

  10

  BIL-LAPPEN!!!

  • Publisert 27.03.2014 klokka 18:27
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Nå har jeg akkuratt helt oppi vinglasset og er klar for en amazing kveld på byen med de beste!
  Ville bare stikke innom her å informere dere om at jeg har fått lappen!!!! Fyfaen så nervøs jeg var men det gikk jo fint! Hadde en helt ny sensor så det måtte sitte en erfaren med i baksetet, så det hjalp hvertfall ikke på nervene.

  Men nå har jeg no worries! Venninnen min fikk lappen sin igår så hun er også med å feirer idag. Ha en super torsdag alle sammen!

  Vi blogges :-)

  4

  Spørsmålsrunde ( diett, vekttap, trening f.eks )

  Hei søte dere! 

  Nå setter jeg opp en spørsmålsrunde,syns det var på tide ettersom jeg har begynt å få endel spørsmål om trening, kosthold og hva jeg har gjort/gjør for å gå ned i vekt. Jeg er bare glad for å kunne hjelpe dere med deres fremgang og andre ting dere lurer på. Dere kan spørre om alt, f.eks; innkjøp dere lurer på hvor er fra, hvilken sminke jeg bruker, hva jeg trener, hva jeg spiser osv.
  Fyr løs, ingen spørsmål er dumme :)

   

  Vi blogges

  8

  Tur i solen

  Hei dere!

  Idag er det helt nydelig vær her i Stavanger, så jeg og Mina tok oss en tur ut med lille valpen hennes; Theo, rundt mosvannet og så en liten tun innom hundeparken. Fikk skikkelig sommerfeeling, mange mennesker ute på tur, og solen varmte. Håper finværet varer helt til helgen.

  // Søte 

  Idag hadde det vært perfekt å tatt en tur ned på brygga å tatt et par glass med noe godt i, men har desverre ikke råd til noe som helst. "Uheldigvis" har jeg fått meg kredittkort i posten idag, som jeg bestilte sist uke. Jeg vet jeg ikke burde ha ett, fordi jeg er redd jeg kommer til å gå på en smell, men skal være forsiktig. Jeg bare måtte ha det denne måneden, jeg får ikke låne penger av mamma og de, og jeg trenger virkelig penger frem til lønn neste måned. Så da bestillte jeg meg ett. Wish me luck.. haha 

  Nå skal jeg kose meg med en STOR kopp hjemmekvernet kaffe og Pretty Little Liars. Ha en nydelig start på uken alle sammen :)

   

  - Er det fint vær der du befinner deg?

   

  Vi blogges


   

  Husk at dere kan følge bloggen på Facebook, trykk HER !

  2

  Morning sunshine

  • Publisert 22.03.2014 klokka 09:21
  • Kategori: hverdag

  God morgen dere! 

  Bloggens første morgen innlegg er offisielt her! Det kommer nok ikke til å skje så ofte siden jeg alltid springer rundt på morningene stressa å forsinket. Fikk bedre tid en planlakt idag så nå sitter jeg å koser meg med en stor kopp kaffe og Pretty Little Liars! Deilig. Jobb kl 10, men blir kjørt så slepper å tenke på forsinket buss.


  // Huff ser jeg på farge håret snart! Gingerrrr probs

   

  Jeg sa jo jeg kanskje skulle i 20års dag til veninnden min men har ikke penger til overs, og kunne ikke dele drikke med hun jeg egentlig hadde avtalt med så det ser ut som det blir en rolig kveld idag. Jaja, jeg har vel godt av det, selvom det er litt dumt jeg ikke kan bli med. Litt kjipt å sitte i en 20års dag uten drikke liksom.

  Nei nå får jeg drikke kaffen min før den blir kald.

   

  Vi blogges

  3

  KOS

  Hei dere! 

  En liten update. Jeg ligger fremdeles syk, og kom meg ikke på jobb idag heller. Jeg har heldigvis fått noen tabeletter som skal hjelpe mot kvalme så jeg kommer meg på jobb imorgen og lørdag! Jeg håper jeg blir frisk til lørdag uansett for da skal jeg egentlig i 20års dag til Camilla (ei god venninne) og hadde vært dødskjipt å gå glipp av den! Jeg kommer ikke til å gå hvis jeg ikke føler meg bra, for sånn jeg har hatt det de siste dagene går det ikke an å nyte noe som helst, med eller uten piller! Så krysser finger for at jeg skal bli frisk, helst NÅ.  Noe jeg har fått dilla på etter jeg begynte på lavkarbo er kaffe (m/fløte såklart), vet ikke helt hvorfor fordi jeg har aldri vært noe spesielt glad i kaffe før men nå drikker jeg det for å roe ned søtsuget og det ødelegger jo ikke for dietten heller. Jeg var i butikken i ettermiddag også for å handle inn til jobb imorgen. Vi har en ordning der alle kjøper inn "fredags kos" en fredag hver. Så da blir det nøtter og grønnsaker + dip til dem! Handlet inn litt småtterier til meg selv også, siden jeg har hatt lyst på noe godt kjempelenge, kjøpte jeg Atkins bar som smaker nesten helt likt som Bounty, å det funker for meg. Den er heller ikke veldig farlig for dietten siden det er en lavkarbo bar, men er litt for mange kabo i den til at jeg kan ha sånne hele tiden.

  Jeg byttet min tur med "fredags kos" med  den ene kollegaen min siden min tur egentlig var neste uke, men da har jeg jo FERIE!! Det blir deilig. Jeg skal inn til Akademi Klinikken og fylle i #restylane i leppene neste fredag men skal kanskje ringe å høre om jeg kan flytte den til tidligere i uken så leppene ikker er så hovne hvis jeg skal ut i helgen. Venninnen min har termin neste uke også, så blir sinnsykt spennende å se om noe skjer på den fronten! Jeg håper det, kan nesten ikke vente til å få treffe lille nurket.

   

  Vel, nå skal jeg bare slappe av med kaffe og "godis" og kose meg med føste episode av Pretty Little Liars siden så mange av dere leserene anbefalte den! 

  Vi blogges


   

  Husk at dere kan følge meg på facebook, trykk HER + like siden for oppdateringer og flere bilder

  4

  FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK

  • Publisert 19.03.2014 klokka 20:27
  • Kategori: MEG

  Da har jeg endelig fått laget en facebook side hvor dere kan følge med på når jeg har lagt ut et nytt innlegg på bloggen og andre "eksklusive" oppdateringer som jeg ikke kommer til å poste på bloggen eller min personlige facebook.  Håper det gjør ting litt enklere for dere! Trykk HER for å komme direkte til facebook-siden!

   

  Vi blogges

  28

  Syk..serie tips?

  Heisann.

  Overskriften snakker vel for seg selv. Har ligget hjemme med kvalme og "hete tokter" eller feber igår og idag. Det begynte på søndagskveld men jeg trodde det bare var fordi jeg var dårlig etter to harde netter på flaska.Tok feil der, tror ikke det er mulig å ha bakrus SÅ lenge, haha. Følte jeg ble litt bedre utover kvelden igår, men har vært skikkelig dårlig inatt, så måtte ringe inn å melde meg syk fra både jobb og personlig trener idag. DRITKJIPT, får så dårlig samvittighet når jeg er vekke fra jobb, å på toppen av kaken da bare ligger hjemme når jeg egentlig burde vært å trent hver dag. Jeg får ta igjen treningen hvertfall, neste uke når jeg har fri. Jeg får jo ikke i meg noe særlig mat så ødelegger nok ikke alt jeg har nådd av å ligge syk, det værste er bare at jeg syns det er så tungt å begynne på igjen etter et par dager vekke fra trening. Jeg får bare hoppe i det så fort jeg blir frisk igjen.


  // føler meg så jævli space'a akkuratt nå så hvorfor ikke dra'n helt ut. Sånn ser..føler jeg meg akkuratt nå.

  Forkjølet begynner jeg også med bare for å klage om alt nå mens jeg er igang. Ligger her å offer å peser gjennom en nese som enten renner eller er totalt tett. Halsen tetter seg sånn innimellom, slik at jeg får sånne små øyeblikk med panikk der jeg verken kan puste inn eller ut. Hadde sikkert hjupet å hoste ut alt 'gørra' som ligger nedi der, men det syns hvertfall jeg er ekkelt så dropper det så lenge jeg kan. Vondt i halsen har jeg også..men det tror jeg kommer litt etter helgen som var. Får håpe at dette er omgangssyken eller noe å at det gir seg snart, kjipt hvis jeg blir liggende hele ferien syk.

  I å med at jeg er så sinnsykt kvalm får eg ikke såve heller, så har vært våken siden kl 8 idag..samme greia igår, det resulterte i at jeg så ferdig siste sesong av Prison Break!! Jeg trodde jeg hadde sett alle sesongene men hadde kun sett halvparten, å di siste sesongene var jo nesten best!! Så sinnsykt spennende.
  Etter en så bra serie er nesten alt annet skuffende så, jeg håpte at dere kanskje hadde noen serie forslag til meg? 

   

  - Kommenter hva din favorittserie er eller en serie du anbefaler til meg! -

   

  Thankyouuu babes. Vi blogges

  4

  Body Mass veiing + mat tips!

  Hei igjen!

  Nå har en ny uke startet og det er siste uken min på jobb før jeg tar meg en uke ferie, det skal bli deilig! Det var min frihelg denne uken som var så da hadde jeg fri idag også ( vi får annenhver langhelg ). Jeg utnyttet dette med en time hos PT'en min, Ryan som bestemte at vi skulle ta en ny veiing siden jeg nå har gått på lavkarbo i ca. 1 mnd. Resultatene var kjempebra, hvertfall med tanke på at jeg har vært ute å drukket hver helg og gjerne fått i meg ting jeg gjerne ikke burde på lavkarbo diett. MEN det skal jeg bli strengere med meg selv på framover. Uansett, jeg hadde nå denne måneden gått ned hele 3kg i kun fett, og muskelmassen har økt med et par prosent men fikk ikke med meg akkuratt hvor mye det var. BMI'en min har sunket så det er bra. Det "utvendige" fettet har også minket ganske mye, men det visste jeg jo egentlig litt med meg selv etter FØR og ETTER bildene jeg tok.


  Jeg har i tillegg økt i så å si alle vektene og merker at jeg blir sterkere! Det er gøy å virkelig se og merke fremgangen, når jeg jobber så hardt for det. Folk kommer opp til meg på byen, folk jeg ikke har truffet på lenge, og sier jeg ser stunning ut og at jeg er så flink som står på og jobber mot målet mitt! Det gir meg så sinnsykt mye mer viljestykre og får meg til å ville dette så mye mer. Så tusen takk til alle dere som støtter jeg gjennom dette! OG til dere hater's som mener jeg ikke klarer det og som rakker ned på alt jeg gjør å mener alt er feil..VEL jeg vet ikke jeg men, hvem er det som sitter her MANGE kg lettere og har såvidt begynt? Det er jo meg det så drit i å si ting dere ikke har peiling på. Dette funker for meg å det har jeg bevis på så det er ikke JEG som gjør noe feil hvertfall.

  Så over til et lite tips til dere lavkarbo freaks! Jeg prøvde ut noe nytt idag, pommes frites bare med kålrabi og ikke potet. Å fysøren!!! Det ble delishhhhh.. Tror jeg kommer til å leve på dette fremover. Superenkelt var det også. Jeg laget det sammen med marinerte biffstrimler og stekt sopp og løk i fløte.
  Oppskrift:
  - 1 kålrabi
  - litt olje
  - litt smør
  - salt og pepper og eller pommes frites krydder
  - hvitløk
  - revet parmesan ost


  - Start med å sett oven på 220 grader. Deretter skjærer du opp kålrabien i pommes frites størrelse og legger det oppi en stor-nokk ildfast form.
  - Jeg tok deretter på litt olje og passet på at det ble fordelt over alt. krydret deretter med litt salt og pepper pluss litt pommes frites krydder.
  - Mos opp hvitløk og skjær små terninger med smør og fordel dette i formen.
  - Til slutt river du parmesan ost over det hele. Du må ikke ha parmesan hvis du ikke vil, men jeg tror at det gjorde dem EKSTRA gode.
  - Sett den ildfaste formen midt i stekeovnen i 35min. Etter halve tiden rører du litt i formen slik at du får stekt alt like mye.
  Jeg strødde litt Maldon Havsalt over til slutt i tillegg. Dette kommer jeg definitivt til å gjøre igjen! EKSTREMT GODT!! Dette går også ann å ha som snacks, så tenkte jeg kunne prøve å lage litt mer runde og tynne neste gang å se om det blir mer lignende chips! I will let you know, så fort jeg har prøvd det ut!
                                                                                                                   
                                                                                        Vi blogges
  2

  Oppdatert treningsopplegg og mer lavkarbomat

  Hei dere!

  Litt lite blogging for tiden, det beklager jeg. Har jobbet masse og kun trening og sol etter jobb før det egentlig er leggetid, haha. Så det er vell det jeg har drevet på med i mellomtiden. Jeg har økt i vekter på treningen etter sist jeg la ut innlegg om alle øvelsene jeg tar. Jeg skal få en oppdatert mail iløpet av helgen med det nye treningsopplegget der jeg har fått noen nye øvelser i tillegg, så tenkte jeg kunne legge det ut, itillfellet noen bruker det.

  På siden av treningen spiser jeg jo LowCarbHighFat / lavkarbo og syns det går kjempegreit enda. Det er så sinnsykt mye godt og det er bare å prøve å putte ting sammen, det meste blir som regel mye bedre en jeg trodde hvertfall. Som f.eks idag tok jeg skagensalat(rekesalat) "oppi" avokadoen, hadde 1 bløtkokt egg og bacon til middag, og det var DRITGODT! Det kommer jeg til å gjøre flere ganger! Spesielt avokadoen med skagensalat!

  Utenom det, begynner jeg å merke forskjell på kroppen selv endelig. Mange kjente har sakt at de ser det, men jeg har ikke sett særlig resultater utenom FØR og ETTER bildet jeg la ut HER. Men nå legger jeg endelig merke til at jeg faktisk begynner å bli litt mindre. Spesielt merker jeg det på buksene og treningsthightsen jeg kjøpte for drøyt en måned siden begynner å bli for stor!! Så jeg skal kjøpe en ny, i mindre størrelse når jeg har råd til det. Jeg skal også prøve om jeg kommer oppi en mindre størrelse i favoritt buksene mine fra BikBok ( superflex buksene ), det hadde vært GØY.

  Ellers har det vært nydelig vær her i Stavanger med masse sol og ikke fullt så kaldt. Helt frem til idag hvertfall, var endel overskyet men tror det lettet litt på utover dagen..litt usikker? sto på jobb til fem og hadde personlig trenertime etter det så gikk jo glipp av hele dagen. Jeg tok en liten joggetur med treningsbaggen på ryggen( går an å bruke den som ryggssekk) etter jeg gikk av bussen etter PT'timen også, kjente jeg hadde litt mer energi som måtte ut! Så idag føler jeg at jeg har gjort en god innsats. Vi trente armer og rygg idag, så da blir det legday imorgen med Mina!

   

  Nå skal jeg slappe av med litt Prison Break før jeg legger meg. Opp kl 10 imorgen og jobbe til fire før jeg også tar meg helg!

  - Har du trent idag? Hva har du trent isåfall? 

   

  Vi blogges

  8

  Lavkarbo brød

  Hei dere!

  Guess what!? Jeg har "bakt" mitt aller første brød og ikke nokk med det, men det var lavkarbo i tillegg! Jeg brukte jo tross alt blanding fra butikken men jeg er fornøyd uansett jeg, haha.

  Tok på ekte sæter-smør med den nye perleosten og paprika, kjempegodt! Smakte bare som vanlig grøvt brød.
  Deiligt å endelig ha brød igjen, har savnet å ikke kunne ha brød med pålegg på!!

  Har dere prøvd lavkarbo brød før?

  Vi blogges

  6

  Trening, solarium og lavkarbo-mat

  Hei dere!

  Ville bare si takk til alle dere som kommenterte så utrolig hyggelige kommentarer på sist innlegg! Jeg setter stor pris på det alle skrev og dere gir meg mer motivasjon til å klare dette. Dere som ikke har sett FØR og NÅ innlegget kan trykke HER for å komme direkte til innlegget.Love you guys!

  Så til det jeg egentlig skulle blogge om! Startet dagen med en deilig frokost: tyrkisk youghurt med litt bringebær, og 2 #oopsies, 1 med rekesalat og en med ost. Tok også 1 ripped hardcore ( fra #gymgrossisten ) siden jeg skulle på trening etter frokost.

  Jeg og Mina var på trening i 1 1/2 time ca. Vi trente mage, litt rygg og var på mølla i 30 min med en runde tabatha timer og 20 min med 15 incline + 3,0 speed og økte på farten til 4,0 på slutten. Det er utrolig mye tyngre en du tror. Var ekstra tungt idag kjente jeg. Var litt trøtt å svimmel i tillegg.

  Etter en god treningsøkt gikk jeg å tok sol og tok også en tur i butikken handlet masse deilig mat! Så idag blir det røkt laksesalat. YUM og kanskje litt eggerøre..får se.

  Laget lunsj når jeg kom hjem. 1 lunsjkake, 1 kokt egg, litt "gaffelbiter" og ruccula. Fyfaen jeg elsker #lavkarbo , det er så sinnsykt mye god mat!!!

   

  Vi blogges!

  30

  vekttap-fremgangsbilder: FØR og NÅ

  Hei! 

  Idag postet jeg et bilde på instagram av meg selv før jeg endret livsstilen min og hvordan jeg ser ut akkuratt nå. Kjenner at jeg selv får motivasjon, av alle som kommenterer og at jeg faktisk ser forskjellen selv når bildene er side om side. Jeg håper og tror at det er til masse inspirasjon for andre som kanskje også går gjennom det samme, eller vil gå ned i vekt. Jeg velger derfor å poste det på bloggen etter litt om og men, slik at flere kan se at så lenge du prøver og ikke gir opp, så ser du resultater etter en stund. Kanskje du ikke ser det på deg selv. Men da jeg laget dette bildet innså jeg at jeg faktisk har fått resultater av alt slitet. Når jeg ser sånne resultater får det meg bare til å ville dette 100 ganger mer!! 

  Jeg er langt ifra målet mitt enda, men fremgang er fremgang. Og jeg er stolt av meg selv for at jeg har klart dette så langt.  Jeg er fremdeles veldig usikker på kroppen min, og jeg var derfor litt usikker på å legge ut bildet. Men så kom jeg på at hadde noen jeg kjenner, eller noen jeg leste bloggen til lagt dette bildet ut av seg selv, hadde jeg kanskje fått det lille pushet som ofte trengs for å komme igang.

  Jeg vet at alle skriver at "hvis JEG klarer det så klarer du også det." Hver gang jeg leste det så har jeg tenkt at "javell..men jeg kommer ikke til å gjøre det" "jeg kommer ikke til å like å trene" "jeg liker ikke den maten, eller den maten" ... MEN da er det jeg som har hatt helt feil innstilling. Du må være 100% klar til å gjøre noe med livsstilen din, ellers kan jeg nesten garantere at du gir opp etter noen uker. Jeg har selv prøvd før, men aldri gått 100% inn for å klare det, og jeg har fail'a, gang på gang. 

  Denne gangen har jeg ikke det, og skal ikke det. Jeg er utrolig streng med meg selv, og jeg synes det er lettest. Jeg trener mer en jeg egentlig orker, jeg spiser KUN det jeg har lov til, og rører IKKE noe jeg ikke burde ha. Jeg har holdt meg vekke fra chips, snop, sjokolade osv siden nyttår. Jeg begynte da samtidig med å spise sunnere og mindre måltider.(lite kalorier) I slutten av januar valgte jeg å melde meg inn i Elixia. Jeg hadde to personlig trener timer (som jeg fikk gratis ved påmelding) og valgte da å kjøpe 20 timer til med personlig trener. Jeg fikk da kostholdsveiledning i midten av februar, og begynte på #LowCarbHighFat diet eller #lavkarbo dagen etter. Jeg har nå holdt meg til den i rundt 2 uker, så det er ikke så lenge, men har allerede prøvd ut masse mat jeg ellers ikke hadde rørt, eller smakt på. Jeg spiser masse god mat og er ikke sulten hele tiden som folk kanskje tror du må være på diet.

  Jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg begynte, og jeg GLEDER meg til de neste månedene fremover med masse trening og fremgang. Ting kommer ikke til å være like lett som jeg kanskje har hatt det frem til nå, men da er det bare til å se tilbake på hvordan jeg var før, og si til meg selv at dette er noe jeg ALDRI kommer til å angre på. Dette er noe jeg komme til å sette pris på, og takke meg selv for en gang.

   

  Vi ses!

  2

  Fredagsnatta

  • Publisert 01.03.2014 klokka 20:20
  • Kategori: Fun times

  Hei!

  Er utrolig sliten etter en sen kveld på byen etterfulgt av narchspiel. Ble kanskje en drikke-lek å to for mye menmen.. Holdt meg til tørr hvitvin og sprit, ikke øl - ( som hvertfall ikke er bra for lavkarbo dietten )

  Så idag har jeg tilbrakt hele dagen min i sofaen. Ble kjørt hjem fra narchspielet etter at vi hadde fått ryddet opp etter kvelden før så har vært hjemme mesteparten av dagen.

  Dette bildet kan jeg vel ikke huske ble tatt, hvertfall ikke helt, men ser ut til at vi har det koselig så det er jo bra! Haha..

  Har begynt å følge med på en "ny" serie som heter "4400". Den virker faktisk veldig bra. Ser den på netflix så dere som har netflix kan jo se om den er noe for dere. Er kanskje litt som Lost bare ikke det samme heller. Vanskelig å forklare.

  Vi blogges senere

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits