• Silje Victoria

  0

  Legday

  Hei dere!
  Bare en kjapp tur innom! Ligger klar til å legge meg men tenkte jeg kunne oppdatere dere litt ikveld også!

  Idag jobbet jeg fra 12-20 og var deretter på trening i litt over en time. Er min legday igjen idag så da ble de andre også med! Gøy å se at jeg får til ting bedre en de andre for en gang skyld! Pleier alltid å ta lettere vekter på øvelsene deres og alikevell slite rævva av meg. Men idag var det jeg som slo skikkelig til. Har kanskje litt med at jeg allerede har gjort øvelsene noen få ganger, og har gått igjennom dem med PT'en min, men fikk en liten seierfølelse, og følte at jeg faktisk får denne treningen til, hvis jeg bare vil. Hehe

  Idag var vi bare tre stykk sammen på trening, meg, Camilla ( somregel er hun med hver gang ) også hadde jeg med ei annen veninne som heter Mina (vedsidenav meg på bildet). Hun har ikke fått så god gang på treningen enda så hun ble med oss idag. Håper det hjelper litt på motivasjonen hennes! Så hun skal være med å trene i helgen også, er planen nå hvertfall!

  #mobilinnlegg

  Nå må jeg såve! Vi blogges :-)

  2

  Mitt treningsopplegg for tiden

  • Publisert 25.02.2014 klokka 12:18
  • Kategori: Blogg

  Hei dere!

  Tenkte jeg kunne dele mitt treningsopplegg som jeg fikk av PT'en min for ikke så lenge siden.
  Jeg deler de forskjellige øktene opp slik at øvelsene på overkropp eller bein blir trent 2 ganger i uken med minst 2 dager mellomrom.
  Treningsøvelsene for magen trener jeg opp til 3 ganger i uken og de kan jeg gjøre sammen med en av de større øktene.

  - Grunnen til at treningsopplegget mitt er på engelsk er ganske enkel. PT'en min er engelsk og skriver kun da på engelsk! -

  Lower body
  Squats 3x20 15kg (focus on your core muscles)
  Linear leg press 3x20 40kg
  Seat leg press 3x20 55kg
  Donkey kick circuit 3x90s

  Upper body
  Deadlifts 3x20 20-30kg (focus on your form and core muscles)
  Assisted pull ups 3x10 75kg
  Bench press 3x20 20kg bar
  Standing shoulder press 3x10 10kg

  Core
  Supermans 3x20
  Half crunches 3x20
  Straight leg raises 3x20

  Bildet tok jeg etter jeg hadde hatt en økt med 10min oppvarming på mølla + lower body settet. Måtte jo teste den nye pulsklokken min! Love it. Den gir masse motivasjon og den får deg til å pushe deg selv det lille ekstra.

  Siden dette da ikke blir en full uke/7 dager trener jeg litt andre øvelser pluss kondisjon på mølla:-) dette prøver jeg å gjøre etter alle øktene som regel. Da går jeg på mølla i 20 minutter med 3,5 på fart og full incline(15 på møllene på Elixia St.Olav) jeg pleier å øke til 4,0 i fart helt på slutten

  Denne økten høres kanskje enkel ut men etter en tung treningsøkt først er dette faktisk jævlig tungt og vi svetter som en gris hele gjengen. ( gjengen er da meg og 4-5 veninnder som pleier å trene sammen )

  Håper dere liker sånne innlegg som dette?! Jeg vil gjerne ha tilbakemelding på hva dere vil lese.

  Vi blogges

  2

  Babyshower

  • Publisert 23.02.2014 klokka 19:34
  • Kategori: Fun times

  Hei igjen!

  Igår var det jo babyshower for Nina som jeg sa i forrige innlegg: HER

  Sa jeg skulle legge ut litt bilder av babyshoweren så her kommer de som var best, ble tatt med mobilen så ikke så bra!

  Jeg laget noen wraps og pastasalat til gjestene, vi hadde alle litt vi skulle ha med hver. Jeg og Camilla sto for mesteparten siden det var vi som sto for babyshoweren men alle gjestene hadde også med seg litt til "tapas-bordet". Kjøttboller, grønn salat, godis, grønnsaker og dip, drikke til alle osv.

  Bleie kaken som mamma'n til Camilla satt sammen for oss. Kjempesøt, og tøfflene er også stikket av henne.

  Kaken som mamma laget. Kunne jo ikke spise den selv men gjestene sa den var veldig god så da er den nok det! Det er en litt annen versjon av en rullekake sa mamma. 

  Ingredienser:

  Bunn

  Egg, sukker, mel, bakepulver, vaniljesukker, kakao og smeltet kokesjokolade.

  Bringebær og banan oppå ferdistekt bunn, også krem.

  Oppå kremen; mango, kiwi, physalis, blåbær og bjørnebær.

  ( hvis dere vil ha hele oppskriften kan jeg få den av mamma )  Og såklart vakre Nina, soon to be mamma for lille Liam Alexander! Håper du hadde en koselig kveld og at alle gavene falt i smak vennen. 

   

  ♡ Vi blogges ♡

  2

  Sen kveld

  • Publisert 23.02.2014 klokka 00:49
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!
  En rask liten update. Jeg og Camilla arrangerte babyshower for vakre Nina som har termin neste måned idag. Kvelden ble vellykket og virket som alle koste seg. Så da er jeg fornøyd hvertfall. Var heller ikke så vanskelig å være på lavkarbo, selvom det ikke var så mye mat jeg kunne spise. Klarte hvertfall å holde meg vekke fra alt jeg ikke skal ha så ble litt salat og vann, pluss grønnsaker å dip;loveit! Isteden for kake og godis.

  Legger ut bilde fra kvelden imorgen tenker jeg. Er ordentlig trøtt og etter jobb fra 10-16 så "legday" på Elixia og såååå stressing av dusjing/stelling og andre forberedelser til babyshoweren sier jeg meg godt fornøyd med dagen og kan legge meg med god samvittighet.


  #mobilinnlegg


  Natta dere

  4

  Lavkarbo dag 1 meny

  Hei dere!

  Da var første dag med lavkarbo overstått å den har gått veldig greit.

  Frokost:
  1 kokt egg fra dagen før
  5-6 små/store stjernebacon biter
  1 stor tomat/m majones( jeg brukte lett majones men vet ikke om det egentlig ikke er #lavkarbo ? )

  Jobb

  Mellommåltid:
  1 avokado
  Rundt 1/2 boks cottage cheese orginal

  Lunsj:
  1 boks makrell i tomat ( den store med "hel" filet )
  Litt over 1/2 boks cottage cheese ( tok resten av den jeg hadde til mellommåltid og litt til )

  #Trening

  Hjem

  Middag:
  ( #Sashimi )
  Tynne skiver av salmalaks ( tok så mange som jeg følte for, så ble det jeg har på talerkenen på bildet )
  1 avokado
  1/5 agurk ( altså ganske lite men er ikke like godt til syns jeg )
  Litt soya og wasabi

  + vann hele dagen

  Glemte å ta bilde av makrellen men så ikke så utrolig delikat ut uansett, men smakte utrolig godt og var veldig mettede.

  Nå skal jeg snart dusje og legge meg. Viktig dag imorgen. Forberedelse til minisvenneprøven jeg har onsdag og torsdag.

  Wish me luck babes :*

  4

  Kroppskunst mot barnekreft + nytt treningstøy

  Hei dere! Nå er det en stund siden, men det er mye som sjer så har ikke fått så mye tid til bloggen.

  Jeg bestilte litt nye ting på #Gymgrossisten sist uke, og fikk det i posten på fredag. Jeg fikk en feil vare, bestilte egentlig en svart treningstights fra Röhnisch med rosa detaljer men endte opp med en helt rosa en. Den var kul på, så valgte å beholde den. Så kjøper jeg heller en i riktig farge, var sinnsykt deilig på og passet perfekt. Tror kanskje jeg skal kjøpe den i M og ikke L fordi den kunne sittet litt strammere selvom den ikke sklir ned nå heller. Men er ikke sikker på om det går, så må prøve i butikk først da.

  Utenom thightsen kjøpte jeg et par svarte og rosa trenings hansker, 1kg  Diet-pro med jordbær smak( gleder meg til å smake ), en boks CLA Advanced og fikk da med en bar fra GoodLife..tror jeg?? og et nøkkelknippe fra Gymgrossisten. Jeg var også på #Dna og kjøpte meg et par nye #nike treningssko. Jeg bruker egentlig str. 39 men de hadde kun i str. 38, heldigvis passet dem fordeom så det var gøy, kostet kun 500,- kr så det var ikke domt! Jeg kjøpte også en rosa treningstopp på #H&M til 99,-kr, har planer om å kjøpe den også i flere farger for den var også veldig behagelig å trene i.
  På lørdag kjøpte jeg også noen topper på #GinaTricot på salg, men har ikke bilde av alle dem. Helt enkle singeletter med forskjellig trykk, og en vanelig t-shorte som er fin til jeans feks.

  Her er ene singeletten fra Gina Tricot og Röhnisch thightsen. Bildet tok jeg idag etter to timer med personlig trener time. Førts gikk jeg på Body Mass Index maskinen for å måle akkuratt hvor mye muskler, kroppsfett og andre skumle ting jeg hadde, og hva idealvekten min er. Vi fant ut at jeg må miste 19 kg av kropssfettet mitt for å nå idealvekten min som var 71 kg. Dette er jo vekten og jeg bryr meg mest om at jeg skal se bra ut, så tenker ikke så mye over dette. Men greit å ha et mål å nå. Planen min/personelig treneren min sin plan er at jeg skal klare å nå dette innen rundt 6 mnd. Og det høres bra ut syns jeg. Jeg fikk også hjelp med en ærnerings plan så dette blir kjempebra. Jeg har jo kjøpt 20 pt timer nå, nå har oppfølging en god stund framover. Så får jeg så hvor langt jeg er kommet når de er brukt opp.

  På lørdag morgen var jeg på #Solid og fikk en ny tatovering. Alt gikk til forskning mot barnekreft. Solid fikk inn over 30.000 kr så det var kjempebra!


  Without struggle, there is no progress På ribbeina, kjempefornøyd.

   

    Vi blogges boys and girls 


  1

  Morsdag!

  • Publisert 09.02.2014 klokka 17:30
  • Kategori: hverdag

  Hei dere! Tar bare en liten update for dere nå kjapt mens middagen står å godgjør seg.
  Fredag: skulle på trening men fant ut i siste liten at Elixia stenger kl 20.00 altså når jeg stengte salongen for kvelden. Det ble da bare en rolig kveld i sofaen med Camilla.

  Lørdag: jobb fra 10-16 og så gikk jeg på trening. Var hjemme i 18-tiden og laget en deilig thai suppe! Sunt, godt og enkelt. Senere på kvelden var jeg med Camilla og Nina, vi kjørte ei venninne videre på fest, og det tok som tid! Fikk feil adresse og kjørte feil et par ganger men vi fant frem til slutt. Resten av kvelden så vi på film og bare koste oss. Deilig med en edruhelg nå.

  Idag: såv jeg lenge og har vell egentli slappet av i sofaen i hele dag. Haha... Jeg er kjempetrøtt, aner ikke hvorfor. Vi skal ha. Komle til middag idag, gleeeeder meg! Senere skal jeg kanskje gå en tur med Camilla, får se hvor sent middagen blir. Ellers har jeg invitert mamma med på Egon imorgen, hvor jeg skal spandere. Så får håpe det passer får henne med jobb Osv. Jeg jobber kveld selv så jeg regner med at det går greit.


  #mobilinnlegg

  Vi blogges

  6

  Nye extensions

  • Publisert 05.02.2014 klokka 21:12
  • Kategori: Hår

  Hei dere!
  Jeg er utrolig sliten idag. Jobbet kun til 16.00 men har kjørt rundt med innbydelser til babyshoweren og har vært å tatovert/ tatt refill på brynene. Det ble foresten bra som alltid. Kan legge ut bilde når jeg får fått farge på hårene siden de er helt ufarget nå.

  Det jeg egentli skulle skrive om da var jo at jeg fikk satt på extensions idag på jobb. Vi ble ikke helt ferdig på den ene siden fremme fordi jeg fikk en dropinn kunde og etter det hadde alle fulle lister. Men satser på vi får fikset det før helgen. Det er derfor jeg har det i hale. Men det gjør meg ingenting!!! Jeg har ENDELIG langt hår igjen så jeg klager ikke haha.

  Nå har jeg spist en liten porsjon salat, og skal snart såve. Ble ikke trening idag fordi det tok lenger tid å kjøre rundt med innbydelsene enn vi hadde regnet med. Jeg får ta det igjen imorgen kveld etter jobb. Nå har jeg kun skift fra 12-20 både torsdag og fredag og 10-16 på lørdag så kan jeg også ta helg.

  #mobilinnlegg

  Vi blogges

  15

  Personlig trener og -7kg!!

  Hei dere!

  Som dere sikkert forstår i overskriften har jeg da klart å gå ned -7kg fra 1 jan-2feb, altså på 1 måned. Det vil si at jeg nesten er 1/3 fra mitt mål som var å gå ned rundt 30kg. Jeg er ganske stolt og utrolig motivert! Så gøy å bevise for de som aldri har hatt troen på meg, at jeg kan hvis jeg vil. bitcheeees. Nå vil jeg bare kjøre på og forsette på denne måten. Spise enda sunnere, trene masse og rett å slett bare nyte at jeg endrer meg til det bedre. Jeg hadde PT time idag også, der vi snakket litt om det å sette meg mål, og ha en realistisk holdning til hvor lang tid alt dette ville ta osv. Jeg vil jo såklart nå målet mitt fortest mulig men akkuratt nå bryr jeg meg egentlig ikke om at ting ikke sjer med en gang. Jeg vet at ting tar tid, å det har jeg allerede forberedt meg på. PT'en min sa at til sommeren kunne jeg ha en "amazing body" hvis jeg fortsatte slik jeg gjør nå, men jeg ville ikke håpe for mye, så jeg tar ting litt som det kommer. Tenkte jeg kunne ta et par fremgangsbilder å legge  ut etterhvert som ting sjer. Jeg har et fra starten av januar og et fra starten av februar der du faktisk ser ganske stor forskjell. Men er veldig usikker på om jeg vil legge det ut. Står jo kun i bh å shorts med magen på heng, haha. Som sakt har jeg ikke så god selvtillit selvom jeg har masser av selvironi. Tenkte jeg heller kunne ta nye fra nå av med en lett singelett eller noe også ta et bilde i begynnelsen av hver måned slik som jeg har gjort nå i januar og februar. Så kanskje når jeg får enda bedre resultater at jeg kan hive med det værste bilde fra januar. 


  Svett og god etter pt timen, det er sånn det skal være!!

  Jeg var oppe tidlig idag fordi jeg hadde kjøretime, og på slutten fant vi ut at vi måtte avtale en time til "tentamen", altså en prøveoppkjøring, siden det bare er et par uker igjen til den skikkelige oppkjøringen! Wæ jeg gleder meg sånn!!!!

  Etter kjøretimen var jeg da på #Elixia med #PT timen. Da kjørte vi for det meste øvelser for rompe/lår, som f.eks squats med vekter og bulgarsk utfall (det var helt jævlig etter 15x3 reps med squats!!!) Jeg lærte også noen "milde" øvelser for rygg/korsrygg/rompe for å styrke den opp sakte men sikkert, for å forebygge arbeidskader siden jeg er frisør og står mye opp og ned. Jeg har ny PT time neste uke, da skulle vi jobbe mest med mage/rygg siden det var mest ben denne gangen. Jeg hadde egentlig gruet meg til PT timen fordi han er engelsk osv, men det var ingen problem! Så nå gleder jeg meg til neste gang. Tror jeg skal sjekke sånn fettmasse/muskelmasse osv på sånn maskin da. Ellers vil jeg bestille det hvis det ikke blir tid, han sa at hvis jeg fikk vite akkurat hvor mye fett jeg hadde kunne jeg enklere sette mål og enklere vite når jeg skal begynne å bygge mer muskler.

  Siden jeg hadde fri fra jobb idag har jeg ellers bare slappet av. Jeg laget en STOR porsjon salat senere på dagen så jeg har litt mat til lunsj/middag de neste dagene. hehe. Det er så gooodt! Såklart fullkornspasta og kalkunskinke-på boks, ikke den vanlige "bog" skinken som er mest nomal å ha i salat. Eller er det isbergsalat fra pose, rød paprika, vårløk, mais, tomat, agurk og grønt eple i salaten, jeg hadde også 1 egg til når jeg tok en porsjon til middag/kvelds.

   

  Nå skal jeg snart legge meg, jeg skal opp tidlig imorgen på makeup kurs med #GloMinerals, så det blir bra! Jeg skal også jobbe kveld så blir sen jobbing etter kurs, så en kveldsøkt på Elixia før jeg går hjem. Det blir nok en lang men gøy dag!

   

  Vi blogges

   

  0

  Le Jour des Crêpes

  Hei søtinger!

   

  Guess what! Idag er det fransk pannekake dag ( Le Jour des Crêpes / The Day of the #Crêpes eller National Crêpe Day ) Whatever floats your boat.. Poenget mitt her er jo da såklart at fordi stefaren min er 100% franskmann fra #Paris, så ble det Crêpes på oss ikveld. Kjente det var godt med litt usunn mat etter å ha passet masse på hva jeg skal spise og ikke. Jeg fikk masse gode gamle minner fra når jeg var mindre, da laget han Crêpes hele tiden, og det var like stas hver gang! Spesielt når jeg fikk lov å ha litt Nutella inni "pannekaken". hehe!


  Jeg følte jeg kunne unne meg litt sukker inni Crêpes'en fordi jeg faktisk har klart å ikke bare holde vekten min nede etter #sykehusdietten, men jeg har faktisk gått ned -2kg ekstra etter de -5kg jeg tok av under dietten!! Jeg hadde ikke regnet med det og var egentlig veldig klar for å bli skuffet, men der tok jeg altså feil. Imorgen skal jeg opp tidlig på kjøretime så skal jeg på personlig trener time på #Elixia. Det blir bra tror jeg, da får jeg satt opp et treningsopplegg som passer best til hva jeg vil oppnå. Gleder meg! 

  Ha en kjempefin søndagskveld dere!

  Vi blogges

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits