• Silje Victoria

  2

  Sminke i posten - The balm + bareMinerals

  • Publisert 31.01.2014 klokka 22:06
  • Kategori: Sminke

  Fikk endelig sminken jeg bestilte for en uke siden omtrent! Digg nå rett før helgen. Prøvde ut leppestiften og resten, men blir bedre når jeg får prøvd det ut imorgen. Ikke oppå gammel sminke liksom.

  Jeg kjøpte en leppestift i fargen Ima goodkisser Korall, rouge i fargen Cabana Boy, en highlighter/shimmer/øyenskygge som heter Mary-Lou Manizer aka "the luminizer". Jeg kjøpte også en angled blush brush.

  Har dere prøvd noen av produktene før?

  Vi blogges babes

  20

  Endre livsstil. Endre ALT. Trening, kosthold, helse og fritid.

  Heisann!

  PS: Dette blir bloggens første seriøse innlegg så les med omhu og ikke kommenter meningsløs crap før du faktisk har lest alt under linjen, ellers kan mesteparten misforstås.

   

  Litt lite blogging men har hatt endel på planene di siste dagene. Igår meldte jeg meg inn på Elixia igjen, og begynte da allerede å trene. Så da startet vi ( Camilla E og Camilla N og meg ) med 1 time på tredemølla med cardio og 1 time styrke der vi gjorde litt forskjellige øvelser men fokuserte mest på rygg,rompe,bein f.eks med kettlebells. Vi gjorde omtrent det samme idag etter jobb, men begynte med styke siden alle møllene var opptatt. Vi hadde da 3 rep med "squats" med vektstang, først 1x10 bare stang( ca.20kg ) så 2x10 med 30kg. Etter det gjorde vi "squats" uten vekter 1x50. Vi fortsatte med et par øvelser for mage og jeg tok en rep med armer på sånne "tau" som henger på en stang, sånne med håndtak å greier. Aner ikke hva de heter men de funker fett! Etter en time med styrkeøvelser gikk vi over till mølla og trente cardio eller kondis i en time. Camilla E og Camilla N gikk over til sykkel og romaskin på slutten mens jeg jogget litt til fram til vi skulle gå hjem.

  Middagen min igår. Fullkornsris + 1 kyllingfilet.. Vet jeg burde hatt grønnsaker med var ikke hjemme før etter 22.00 så var egentlig for seint med middag uansett så da spiste jeg bare det som sto igjen fra mamma å dem. Jeg har også begynt med litt sunnere mat på jobb også. Har hatt en dobbel 0% youghurt hver morgen til frokost, to rugsprø med strandaskinke til lusj og to med det samme til mellommåltid med en frukt gjerne. Etterpå var det trening igår så derfor det ble sen middag. Det ble det forsåvidt idag også men ikke like mye mat så sent. Jeg hadde en halv porsj. med meal-repl før trening idag og til middag når jeg kom hjem fra trening hadde jeg to riskaker med salat og røkt laks + ett glass frokost-juice ❤ Dette var utrolig godt, og i forhold til slik jeg har spist de siste årene, utrolig sunt! Kommer sikkert til å få litt dilla på dette, men er jo ikke det værste jeg kan bli hekta på. Kjenner også at trenings motivasjonen er på topp, og jeg digger det! Er jo såklart det etter bare to dager med trening, men jeg har er fast bestemt på at nå SKAL jeg klare å forandre livsstil og endelig bli fornøyd i min egen kropp.

   


   

  Jeg har nesten alltid slitt med dårlig selvbilde og har omtrent aldri vært helt fornøyd med hvordan kroppen min ser ut/er og vekten min. Jeg er så lei av å prøve klær som ikke passer, føle meg ubekvem rundt andre mennesker som ser fabulous ut, hate vekten min og meg selv ( ikke misforstå meg, jeg hater ikke meg selv som person, jeg hater den kroppen jeg lever i...på en måte.) Jeg er LEI av kroppen jeg lever i, rett å slett lei av den. Jeg vil være fornøyd med hvordan jeg ser ut, jeg vil gå i byen med rak rygg og være stolt og selvsikker på meg selv. Dette er noe jeg kanskje har sakt før, " jeg skal bli tynn, jeg skal gå ned i vekt " osvosv. Men jeg holder ut i et par uker før jeg gir opp. Men nå er det nokk! Uansett hvor lite motivasjon jeg har, eller hvor lite endring jeg ser på kroppen skal jeg holde ut, for jeg VET at jeg kan klare det, hvis jeg bare prøver, og aldri gir opp. Jeg har allerede holdt meg for all type snop/chips osv i 1 mnd og det går kjempebra. Jeg har ikke lyst på sjokolade å chips hele tiden. Jeg har heller lyst på en dritgod salat, og det er jeg stolt av. Jeg spiste så mye drittmat for bare et par måneder siden og jeg føler jeg allerede har kommet langt, selvom jeg såvidt har begynt. Jeg vet jeg har en lang vei igjen å gå men jeg skal klare det. Bare vent å se.  Om et års tid, kanskje jeg sitter å ser tilbake på dette innlegget og har nådd målet mitt, eller kanskje jeg er godt på vei. Det eneste jeg vet er at jeg kommer til å være et mye bedre menneske. Jeg kommer til å ha en bedre helse, bedre livsstil og en bedre selvtillit en det jeg hadde/har når vi gikk inn i det nye året 2014. Jeg kan ikke gjøre annet en å glede meg, se fram i tid og nyte at faktisk skal lage et bedre liv for meg selv. Jeg håper at om et par måneder hvertfall har jeg mer å stramme på en hengeflesket under armene, hahaha! Ellers blir jeg litt flau.

  Håper dere forstår det jeg prøver å få fram og ikke misforstår meg helt. Jeg elsker livet mitt slik det er nå, men jeg trenger en livsstilsendring om jeg virkelig skal si med hånden på hjertet at jeg er glad og stolt over min egen kropp og mitt eget utseende. Jeg vil "starte ett nytt liv", og da må jeg først å fremst jobbe med meg selv, før jeg kanskje møter "the one" lever lykkelig alle dager og blablabla...dere fatter at jeg kødder litt, men er ganske særiøs også.hehe

  Svett og sliten gondatt hilsen fra meg! Don't judge.

  0

  Have a lovely day!

  • Publisert 27.01.2014 klokka 12:27
  • Kategori: hverdag

  Hei kjære dere! Jeg ville egentlig bare ønske dere en fortreffelig dag og minne om rabattkoden fra Blivakker dere har fått av meg i sist innlegg( trykk HER for å komme til innlegget om rabattkoden ) eller HER for å gå direkte til blivakker-koden/siden.

  Nyt dagen og ha en ellers fin mandags formiddag!

  Vi blogges

  8

  Jeg har en liten gave til dere

  • Publisert 27.01.2014 klokka 00:15
  • Kategori: Sminke

  Hei babes!

  Jeg bestilte akkuratt ny sminke på Blivakker.no og fikk da en rabattkode på 20% som dere kan bruke når dere handler! De har masse tilbud på siden sin nå, både januarsalg og "vanlig salg" . Ta en tur innom og se om du finner noe fint du også! Jeg kjøpte :

  Superbillig og kjempebra produkter! Jeg gleder meg til å prøve dem!!

  Nå skal jeg og Camilla snart legge oss, vi har bare slappet av i sofaen med en film som heter For a good time, call... Den er kjempemorsom. Imorgen skal jeg tidlig opp på kartkjøring så jobbe til 20.00, så det blir en lang dag, men det går vell greit.

   

  Trykk HER for å bruke rabattkoden jeg har fått av blivakker.no! Dere blir satt direkte over til blivakker og kan begynne å shoppe med en gang! Koden varer kun frem til Onsdag 29.01 så dere må skynte dere! 

   

  Godnatt jenter og gutter

  0

  Babyshower invitasjoner

  • Publisert 26.01.2014 klokka 21:37
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Nå, etter flere timer med klipping, liming og ikke minst planlegging er vi endelig ferdig med alle invitasjonene til babyshoweren til Nina. Jeg og Camilla er kjempefornøyd med resultatet og dette gikk mye bedre en hvertfall jeg hadde sett for meg.

  På bildet har jeg dekket over det som står i invitasjonen, itilfelle vår kjære Nina tar turen innom bloggen min. Men dette tror jeg blir kjempebra! Vi gleder oss masse til å feire lille Liam Alexander og Nina's babyshower.

  Hva syns du?

  4

  Sminke i posten

  • Publisert 24.01.2014 klokka 23:08
  • Kategori: Sminke

  Nå har jeg endelig fått pakken fra e.l.f! Kjøpte 3 forskjellige øyenskygge paletter Baked eyeshadow palette i fargen Texas #D34,og to forsjellige eye enhancing paletter i fargen brown eyes og blue eyes, en pigment eyeshadow i fargen Innocent ivory , en leppestift i fargen Rosy-go-round, en contouring blush & bronzer i fargen Antigua, ett dramatic lash pallet, en blush kost, ett high defenition powder i fargen corrective yellow, en maximum coverage concealer som også er uten olje i fargen Porcelain, og sist men ikke minst en dings som liksom skal fjerne kviser/urenheter, den heter Zit zapper så jeg kommer tilbake med både swatches og resultater av alt jeg har fått, når jeg har fått prøvd det litt ut.

  Blir bare et mobil innlegg idag får jeg er for lat til å laste opp på mac'en, haha.

  Vi blogges senere babes!

  15

  Sykehusdietten: trinn for trinn, oppskrift og mine tips.

  Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut mer detaljert om sykehusdietten og hvordan den fungerer så her kommer det.

  Skriften på innlegget har klikka, aner ikke hvorfor men kommer ikke til å skrive hele dritten på ny så dere får klare å lese hva som står. 

  Litt informasjon først!

  Etter 7 dager skal du ha mistet 5-8kg. Selv gikk jeg ned 5kg, og er egentlig fornøyd med det selv. Hvis dietten blir fulgt riktig vil den rense kroppen din for slagstoffer, og gi deg en god følelse. Dietten er rask fettforbrennende og hemmeligheten er at du vil forbrenne mer kalorier enn du tar inn. 

  Definitivt NEI mat: Brød, alkohol og kullsyreholdig drikke.
  Hold deg til vann, te u/sukker, kaffe, fruktjuice u/sukker og skummet melk.
  Skal du ha alkohol må du holde deg unna dietten i minst 24timer( jeg sluttet på dietten på en torsdag, og gikk da ut på byen på lørdagen )

  Du kan spise kylling eller fisk istedenfor biff en av dagene. Men en av dem må være biff fordi du trenger det høye protein-innholdet.

  Suppen holder seg i kjøleskap i en uke, den kan også fryses.

  Jeg valgte å begynne på dietten på en fredag jeg hadde jobbehelg, for da skulle jeg ikke ut uansett i helgen, og ble ferdig til neste helg, som da var ganske deilig når jeg var DRITTLEI suppa. Digg å ta seg en god OG SUNN middag på fredagen da.

  SUPPEN KAN SPISES NÅR SOM HELST OG SÅ MYE DU VIL. MER DU SPISER = MER VEKTTAP 

  Dette var nok litt av grunnen til at jeg ikke gikk ned maksimalt fordi jeg spiste bare suppen en gang om dagen fordi jeg ikke likte den så godt, jeg er ikke så glad i supper...Ellers er egentlig smaken god, selvom man få suppa langt opp i halsen etter et par dager ut i dietten.

  Oppskrift til suppen ( har skrevet et tidligere innhold om den HER ):


  På bildet er ALLE ingrediensene og hvor mye du trenger.

  Kutt opp alle grønnsakene og ha i en kjele med 2,5liter vann.
  PS: bruk den største kjelen du finner, det tar mye større plass en du tror.
  Du skal tilsette 16 terninger buljong, så jeg brukte 12 terninger med kjøttbuljong for å få litt mer smak og 4 terninger med grønnsaksbuljong( fordi det ikke var mer kjøttbuljong ) du kan selv velge hvilken buljong du vil bruke. Itillegg skal du ha 2ts salt og 1ts pepper.
  Du kan krydre suppen når du spiser etter smak, men jeg synes det var nok smak i suppen.
  La suppen småkoke i ca. 1 time, til grønnsakene er møre. 

   

  DAG 1.

  Spis alt av frukt untatt bananer. Spis kun frukt og suppe. 

  Her spiste jeg et eple til frokost,  fruktsalat med granateple, eple, appelsinvf.eks., suppe til mellommåltid, to epler og to mandariner til "middag" og suppe til kvelds.

  DAG 2.

  Spis alle grønnsaker, utenom bønner, erter og mais. Spis så mye suppe du vil og til middag unner du deg en bakt potet m/smør.

  Her spiste jeg en avokado og en stor tomat til frokost men litt salt og pepper på. På jobb hadde jeg fulle lister men fikk i meg en liten skål suppe og noen små tomater. Kjøpte en stor bakt potet og stekte den i ovnen lenge, krydret den med pomme frites krydder ( vet ikke om dette egentlig er lov, men jeg gjorde det ) hakket litt løk, og tok greit på med smør.

  DAG 3.

  Spis så mye suppe, frukt og grønnsaker du vil. Fremdeles ikke lov med bananer, bønner, erter og mais.

  Her laget jeg en god fruktsalat til frokost m/jordbær, appelsin,eple, druer og blåbær. Se HER. Spiste også litt avokado og tomat denne dagen med litt suppe. På dette tidspunktet hadde jeg gått ned 3kg. Men jeg anbefaler alle å ikke veie seg før morgenen etter dietten er ferdi og såklart morgenen dagen før du starter på dietten. Ellers kan du fort bli litt skuffet.

  DAG 4. 

  Bananer og skummet melk. Spis 3 bananer, drikk så mye skummet melk du orker sammen med suppen. Denne dagen skal du miste trangen til sukkertøy pga. melken og bananene.

  Spiste en banan til frokost og litt skummet melk. Til lunsj moste og varmet jeg en banan i mikrobølgeovnen, litt som grøt og drakk så mye melk jeg orket. Når jeg kom hjem fra jobb stekte jeg en banan i stekepannen og varmet litt suppe da drakk jeg også opp resten av melken som var igjen. Drakk altså en hel kartong.

  DAG 5.

  300g. biff og 6 store ferske tomater eller en boks m/tomater. Drikk 6-8 glass vann idag for å skylle urinsyren i kroppen. Spis suppen MINST en gang idag.

  Her spiste jeg en stor tomat til frokost, noen små tomater på jobb og en liten skål suppe. Jeg veide jeg biffen og stekte den med hviltløkskrydder, salt og pepper og litt chilipulver( fra Thailand ) når jeg kom hjem fra jobb. Skar opp 2 tomater til biffen også. Jeg gikk med en drikkeflaske på jobb hele dagen så jeg passet på å få i meg nok vann.

  DAG 6.

  Biff/fisk/kylling og grønnsaker. Spis 2-3 stykker kjøtt med bladgrønnsaker. Spis etter hjerte. Spis suppen MINST en gang idag.

  Her spiste jeg bare et par blomkål biter til frokost se HER , hadde langkjøring med kjøreskolen så orket ikke mer så tidlig og fulle lister på jobb så jeg spiste ikke før jeg var hjemme fra jobb kl 21.00 DETTE ER IKKE BRA. Jeg valgte å lage laks denne dagen, jeg skulle ha spinat påsiden men glemte å kjøpe inn så ble kun lakt denne dagen. så da stekte jeg to ferdig oppskåret fileér med salt og pepper på, og litt soya( dette er nok ikke lov men hadde veldig lyst å gi meg denne dagen) HUSK det er kun en dag igjen så ikke gi deg. Selvom du føler deg eledig og drittlei av alt suppe maten så klarer du det. Jeg fikk i meg litt suppe til kvelds.

  DAG 7.

  Brun ris eller fullkornsris, usukret juice og grønnsaker ( fremdeles ikke bønner, erter og mais ) Igjen spis deg mett. Suppen bør spises minst en gang idag også.

  Her spiste jeg avokado til frokost. Og stekte fullkornsris med råkostblanding i + sopp og vårløk, litt som vanlig stekt ris. krydret med karri, salt og pepper til middag. Fikk i meg en liten skål suppe til kvelds.

   

  Da håper jeg dere har fått det dere trengte, og hvis det skulle være noe som helst dere lurer på er det bare å spørre.

   

  Lykke til

  16

  Ny tatovering og nytt hår: BILDE

  • Publisert 20.01.2014 klokka 19:07
  • Kategori: Tatovering

  Hei kjære dere!

  Nå er jeg endelig komt hjem! Idag har jeg først og fremst tatt en ny #tatovering, som jeg er SINNSYKT fornøyd med. Det var #Kjelli#Solid i #Stavanger som tok den. Den tok kun to drøye timer før den var helt ferdig, og tok to små pauser mellom outlining'en og skyggeleggingen. Jeg var jævlig øm på slutten etter en god stund med skyggelegging selvom jeg kun satt to timer, men det er verdt det! Dyrt var det heller ikke i forhold til hvor bra den er, og ikke minst stor.
  Etter jeg var ferdig med tatoveringen gikk jeg til jobb for nyeste lærlingen vår skulle ta keratinbehandlingen på meg.( som jeg skrev i sist innlegg ) Det gikk også bra, utenom at nå må jeg gå to dager uten å vaske håret så det blir deilig... Men håret ble hvertfall litt lysere, så det er bare bra! Nå får jeg snart farget og klippet det, så får jeg bestilt extensions har jeg bestemt meg for. Så nå har jeg både fått fikset håret OG fått meg ny tatovering, lykkedag!  Hva synes dere?

  6

  Interiør - nye innkjøp

  • Publisert 19.01.2014 klokka 22:56
  • Kategori: Interiør

  Hei dere.

  Litt lite blogging, men har ikke vært på dataen siden sist. Idag har jeg bare slappet av og ligget forran tv'en. Jeg og Camilla var ute på byen igår, og var på forshspiel på en suite på Rica Park hotell, sikkert veldig fint egentlig men vi ble litt mye folk tilsutt! 

  Fredag: Jobbet jeg overtid, sluttet på jobb kl 16.00 og tok en tur rundt i byen, kjøpte inn en ny bukse og topp fra Bikbok og en topp/kjole på Gina tricot og litt nye interiørting til rommet; se bildet. Etter en tur rundt i byen gikk jeg tilbake til jobb for å fikse førsteårs lærlingen vår på håret. Tok en "keratin behandling" som strekker ut håret og du får mindre frizz og krøller, og håret blir sunnere og mer glansfult. Det gikk kjempebra, jeg forklarte hele prossessen til henne for hun skal gjøre samme behandlingen på meg når vi får tid. Når jeg kom hjem begynte jeg å lage fullkornspizza med tomat, kylling og pesto, den ble kjempegod! Fikk en kompis over på besøk da, så vi fant fram film, pizza og nøtter.
  Putetrekket er kjøpt på Kremmerhuset og resten er fra Nille. Ting trenger ikke være dyrt for at det skal være fint.

  Lørdag:  På lørdag gikk mesteparten av dagen til å såve lenge, slappe av og gikk ut senere på kvelden med Camilla.

   

  Imorgen skal jeg tattoveres igjen og jeg gleder meg helt sinnsykt! Dette blir dritbra :D

   

  Ha en fin kveld

  2

  Pakke fra Gymgrossisten

  Hei kjære dere!

  Fikk endelig pakken fra gymgrossisten som jeg bestilte på søndag. Jeg skal prøve min første shake imorgen tidlig for da er jeg ferdi på dietten min, så da blir det "bare" en sunnere livstil fremover. Jeg må si at jeg aldri trodde jeg skulle klare å følge dietten helt ut, for jeg kjente jeg var jævli drittlei på tirsdag. MEN jeg har klart det, så jeg skal veie meg imorgen tidlig, håper jeg har klart å gått ned enda mer! Krysser fingerer for det.

  Det jeg kjøpte var 2kg med Diet-pro fra #starnutrition med sjokoladesmak, 2 bokser med #Ripped Hardcore piller, 1 #smartshake limited edition i rosa og hvit og siden dette ble over en pris fikk jeg med meg en ekstra shaker.  Førstnevnte, Diet-pro, er jo en slags måltidserstatter som jeg kan ta istedet for et mellommåltid eller frokost hvis jeg har dårlig tid, ogsåvidere. Diet-pro kan du få kjøpt HER til kun 189,- for 1kg.
  Ripped hardcore pillene er noen jeg skal ta daglig for å få mer energi og forhåpentligvis gå raskere ned i vekt. Disse kan du få kjøpt HER  Nå har di tilbud på dem, 2 for 1 så løp og kjøpt! Jeg har ikke prøvd enda, men tror det er verdt det.
  Shakeren som jeg kjøpte har di ikke lenger siden det kun var limited edition regner jeg med, men HER er en annen som er i samme merket bare ikke samme farge. 
  Alltid gøy å få ting i posten, og venter enda på et par pakker til som jeg har bestilt. Har kjøpt litt ny sminke og div. produkter så gleder meg til å få prøvd det ut.


  Vi blogges

  3

  Blomkålfrokost

  Godmorgen !

  Lenge siden jeg har stått opp kl 06.00 kjenner jeg....fyfaen.

  Anywaaays. Ligger å gomler blomkål til frokost mens jeg venter på at kjørelæreren min skal komme å plukke meg opp hjemme. Fikk streng beskjed om at jeg, hvertfall idag, måtte spise en stor frokost. Nå er jo det litt vanskelig med tanke på at jeg går på diett enda. Jaja, litt blomkål gjør susen.

  Ha en fortsatt fin morgen og til dere som enda sover: sov godt ( sov litt for meg også )

  2

  Min hemmelighet

  • Publisert 14.01.2014 klokka 23:07
  • Kategori: Tatovering

  Hei dere. Blir et kjapt innlegg idag for jeg skal opp veldig tidlig imorgen på langkjøring med kjøreskolen. Heldigvis blir jeg hentet hjemme så slepper å stå opp ekstra tidlig for å rekke buss. Er veldig trøtt idag, vet ikke hvorfor men sovnet på sofaen med en gang jeg kom hjem fra jobb. Det er vell enn av de dagene da.

  Som jeg har sakt tidligere har jeg en liten #hemmelighet som jeg ikke har fortalt om enda. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå, siden det begynner å nerme seg. Jeg skal tattovere meg på mandag!  Jeg gleder meg så sinnsykt!! Endelig får jeg blitt ferdi med armen, hvertfall begynt på resten av en kommende #sleeve ! Jeg skal til #Kjelli#Solid, så dette blir BRA. Har vært innom og diskutert og avtalt hva jeg skal ta så han skulle tegne ferdig til jeg kommer på mandag, så skal jeg se om alt ser bra ut og get inked up.

  Jeg skal ha en type ung buddah nederst på innsiden av armen, ganske stor, åsså skal jeg fylle på oppover med litt andre ting når den tid kommer. Kjelli hadde bare ledig 3 timer, men jeg får hvertfall begynt. Så det er en start, og jeg gleder meg ihjel!

  Dietten går også kjempebra! Jeg er på dag 5 idag, så da var det biff og tomater på menyen. Følte faktisk at jeg ble mett, til en forandring. Jeg har ikke klart å spise meg mett på grønnsakssuppen di andre dagene, rett å slett fordi jeg ikke syns den var god, så jeg spiste bare en liten porsjon og gikk heller litt sulten, haha. Nå er jeg drittlei suppen og GLEDER meg til å ta en brødskive til frokost på fredag for da er jeg ferdi med #diett 1. Jeg tenkte jeg kunne lage meg en #sunn pizza da også, så hvis noen vet om noen gode oppskrifter på sunn pizza med sunt fyll på, så vær så snill å del med dere!

   

  Vi blogges babes 


  Follow my blog with Bloglovin

  12

  Diett dag 3 -3kg og synlige resultater

  Hei dere!

  Nå er det dag tre av dietten, og er kun suppe, grønnsaker og frukt, så jeg laget en deilig fruktsalat og drikker masse vann for å få litt mer metthetsfølelse. Igår var det suppe, grønnsaker og en bakt potet m/ smør, det var DIGG.

  Jeg veide meg samme tidspunktet som dag 1  idag og har gått ned 3kg!!! Så det er jeg kjempefornøyd med. Det gir meg masse motivasjon og har allerede bestilt inn litt forskjellige greier fra #gymgrossisten for å holde vekten nede mens jeg begynner å spise "normalt" igjen bare mye sunnere enn før!!

  I overskriften skrev jeg at jeg hadde synlige resultater også. Jeg har ikke lagt noe spesielt merke til at jeg er blitt særlig smalere noen plass, men slike ting tar tid. Det jeg har lagt merke til er at huden min et blitt mye finere og friskere! Vet ikke om dette har noe som helst med dietten å gjøre men sannsynligvis har det nokk det. Har ikke hatt så fin hud på lenge, jeg har hatt mye problemer med kviser og rødhet og alt det crap'et, men nå er nesten alt vekk. Legger ut et bilde av meg helt uten sminke fra idag tidlig. Har kun lagt over filter fra instagram. Huden er kanskje ikke perfekt men jeg er fornøyd sånn som den er nå jeg!

  #mobilinnlegg


  See you soon :*

  0

  Diett dag 1.

  Nå har jeg gått på dietten i snart en dag. Ting har godt helt fin, litt sulten hele tiden føles det ut som, men det blir vell bedre om noen dager. Gleder meg til bakt potet imorgen, deilig med noe annet en bare suppe å frukt en hel dag, syns hvertfall jeg. Veide meg også idag tidlig for å se hvor mye jeg går ned på den uken jeg går på dietten, ikke like gøy å se at vekten har gått mye opp igjen. Jeg håper jeg klarer å gå ned litt frem til neste fredag hvertfall, for da får jeg mye bedre #motivasjon til å nå målet mitt.

   

  Utenom det har jeg fått brillene mine tilbake etter jeg fikk byttet glass på de. Var digg å kunne se ting nærme helt klart! Ble bare et bilde fra snapcht får jeg har ikke tatt noen andre bilder av meg selv. Føler meg skikkelig crap for tiden. Jeg har ikke fått farget, klippet, smootha eller satt i nye extensions, har ikke følt at noen av klærene er fine på meg lenger og det forklarte jo vekten ganske tydelig idag tidlig.
  Min dag idag

  Frokost: Et grønt eple ( er ikke så glad i frokost, og ja jeg vet at frokost er viktig, men har vært ekstremt kvalm når jeg står opp i det siste så orker ikke å få i meg så mye )

  Jobb/kjøreskolen: Begynte på jobb kl 12. Jobbet i rundt en time før jeg måtte ta tusen opp for trinn 4 teorien på kjøreskolen. Det varte i ca en time før jeg gikk tilbake på jobb. Da hadde jeg et par kunder før jeg fikk i meg lunsj.

  Lunsj: En liten skål med fruktsalat som en kollega hadde laget med pære, granateple, eple, jordbær i.

  Middag: 2 små skåler med grønnsakssuppen. Den smakte faktisk ikke så værst! Dette spiste jeg på jobb siden jeg jobbet til 20.00.

  Hjem:  Etten en lang og trøttende dag tok jeg første buss hjem, og har egentlig bare slappet av med favoritt serien på viaplay. Fikk i meg et eple og 2 mandariner da også.

  Kvelds: En skål med grønnsakssuppen. Etter tre posjoner på en dag er jeg allerede dritt lei egentlig, men når jeg får litt annen "middagsmat" di andre dagene er jeg nok ikke så sulten på kveldene som jeg er idag. Håper hvertfall ikke det. Det rumler skikkelig i magen nå, haha! Men sånn er det vell å gå på #diett.

   

  Nå skal jeg se resten av en episode med FlashForward før jeg legger meg. Skal opp på jobb imorgen tidlig så kan ikke sitte oppe for lenge.

   

  Sweet dreams

   

  5

  Sykehus dietten - oppskrift og bilder

  Heisann.

  Som jeg sa tidligere skulle jeg kanskje begynne på en #detox / #slankekur imorgen, og det bestemte jeg meg tilslutt for å gjøre. Så etter jobb gikk jeg å handlet for det ble verken tur eller bowling fordi hun ene ikke orket alikevell. Da fikk jeg også tid til å lage mitt siste måltid før dietten og lage klar suppen. Til middag hadde jeg fullkornsris, kyllinglår, kylling 'bretagnesaus' og tomater, det er dritgodt så det må dere prøve en gang. 

  Tenkte jeg kunne skrive hva dere trenger hvis dere vil prøve den selv. Jeg har flere detaljer skrevet ned på ark om akkuratt hva du skal spise hver dag og hva du IKKE kan spise å drikke under dietten. Jeg legger ikke ut dette med mindre det blir forespørsel etter det.  Kutt opp alle grønnsakene og ha i en kjele med 2,5liter vann. PS: bruk den største kjelen du finner, det tar mye større plass en du tror. Du skal tilsette 16 terninger buljong, så jeg brukte 12 terninger med kjøttbuljong for å få litt mer smak og 4 terninger med grønnsaksbuljong( fordi det ikke var mer kjøttbuljong ) du kan selv velge hvilken buljong du vil bruke. Itillegg skal du ha 2ts salt og 1ts pepper. Du kan krydre suppen når du spiser, men jeg tror det skal være ganske så mye smak i den fra før etter alle de buljongene. Suppen skal småkoke i ca. 1 time, du ser det litt an på grønnsakene. Heldigvis er det ikke bare suppe hver dag! Den lukter litt...funky....får håpe den ikke smaker det også.

  Jeg håper virkelig at jeg ser resultater av dette for jeg tror ikke det blir så lett som det kanskje virker nå. Jeg skal begynne første dagen på dietten imorgen, så vi får se hvordan det går. Jeg har prøvd en #diett og to før men har aldri klart å fullført, men denne gangen SKAL jeg klare det. Wish me luck!


  Hvis dere vil få hele "bruksanvisningen" på sykehus dietten så gi beskjed i kommentarfeltet så skal jeg få ut hele ukesmenyen og all informasjonen dere trenger for å fullføre dietten, iløpet av imorgen. 

  ♡ Vi blogges pepz 

  4

  Årets første treningsøkt med pullups

  Hei boys and girls!

  Igår var jeg faktisk å trente, og det var digg! Det er over et halvt år siden sist så var ganske tungt men deilig å kjenne at jeg har trent idag. Jeg trente med tre venninner som har trent endel mer en meg, men kjørte samme planen som dem. Vi trente armer med både pullups/chins( tror det et det samme) og løftet stenger og vekter i forskjellige veier og posisjoner. Ikveld skal vi gå tur etter jobb, og bowling med et par etterpå. Imorgen tror jeg at jeg skal begynne på en "slankekur" / rensekur i en uke eller noe, spørs litt hvilken jeg velger. Så vi får se hva som sjer. Jeg har også planer om å bytte over fra Sats til Elixia for det er der alle venninnene mine trener. Har mye planer å ting jeg vil nå fremover så stay tuned.

  Fikk utrolig lyst på sjokolade på jobb idag og hjelper ikke at det ligger en svær eske sjokolade på bakrommet. Så jeg og Lene (andre lærlingen på jobb) gikk i butikken, fant meg en god eske med bringebær, og vips! så hadde jeg ikke noe særlig søtsug.

  Jeg har også en ting til jeg skal om 2 uker men det kan jeg fortelle om senere. Nå må det jobbes!

  16

  Blondine til brunette

  • Publisert 08.01.2014 klokka 10:31
  • Kategori: Hår

  Hadde ei venninne på jobb igår. Hun hadde bestemt seg for å bli mørk igjen etter flere år som blondine så da gikk vi igang!

  Først forpigmenterte vi håret så brunfargen skal sitte finere og bedre. Da ble det den oransje fargen, før vi satt i den fargen vi bestemte oss for. Hun ble kjempe fornøyd så da er jeg også det! Fikk utrolig lyst å bli brun igjen jeg også, bare ikke så mørk. Jeg må ha muligheten til å bli lyd igjen lett hvis jeg vil det etter en stund. Etter mange år med farging av håret har jeg lagt merke til at jeg alltid går tilbake til blondt og brunt hvis jeg har vært blond en stund. Klarer aldri å bestemme meg!

  #mobilinnlegg

  Hva syns du?

  0

  Brun og blid

  • Publisert 06.01.2014 klokka 17:40
  • Kategori: hverdag

  Hei!
  Nå har jeg endelig fått lagt meg i solsengen igjen, å det var DIGG! Har ikke tatt noe sol siden sommeren så tenkte jeg kunne få litt farge igjen. Jeg lå bare et kvarter men siden jeg er naturlig "ginger" kan jeg ikke begynne med tre kvarter, da hadde jeg blitt svidd, meget svidd. Så jeg får bygge opp fargen sakte, jeg fikk jo et påfylt solkort på brun og blid til jul av ei venninne så kan jo bruke det!

  Da jeg kom hjem i 2-3 tiden satt jeg på serien "Happy Endings" men etter ti minutter sovnet jeg og våknet nå, nesten tre timer senere! Jeg må slutte å sovne på dagen...

  Igår sa jeg jo at jeg skulle ut på shopping men har ENDA ikke fått lønn..dødsskipt når jeg har regninger og ting jeg må få gjort, som å hente brillene mine. Jeg håper den kommer inn imorgen da.

  #mobilinnlegg

  Vi blogges!

  8

  Strikker babyteppe til lille prinsen

  • Publisert 05.01.2014 klokka 22:22
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!
  Ble en rolig helg med masse film og kos, og igår fikk jeg plutselig lyst å prøve å #strikke ! Jeg fant tilsutt gamle bomullsgarn og prøvde først ud å #hekle, noe som gikk helt greit. Da jeg endelig fant strikke-pinnene gikk det overraskende bra, jeg måtte søke opp hvordan man knyttet den føste masken men ellers fikk jeg det faktisk til. Sist jeg strikket var jo i sløyden på barne/ungdomsskolen, så utrolig hva man husker!

  Jeg tok en liten prøverunde på et lilla garn før jeg kom på at jeg kunne strikke #babyteppe til lille prinsen til Nina som kommer i mars! Begynte da på et bomullsgarn som var babyblått, noe som passet perfekt. Jeg la opp 170 #masker så er ganske langt men da passer det godt over dynen i vognen f.eks. Jeg har allerede snart stikket opp hele garnet, så etter kjøretimen imorgen tidlig skal jeg inn til byen å gjøre ett par ærend, for da HÅPER jeg at jeg har fått lønn!
  Så kvelden min oppsumert både idag og igår har gått til film og stikking. Hadde middagsbesøk av Camilla tidligere med pinnekjøtt. Nina kom en stund etterpå, så da satt vi på en koselig chick flick og alle tre lå langflate i senga mi. Deilig med sånne dager også. Kjenner at jeg godt kunne hatt enda lenger ferie. Jeg har vurdert å begynne å trene litt igjen for å få mer energi når jeg sliter så mye med søvnen, men vil ikke love dere noe, haha. Jeg har sagt at jeg skal begynne å trene et par ganger før, uten spesielt hell.

  #Babymagen til Nina vokser mer og mer for hver gang vi ser henne! Det er så utrolig gøy å se. Jeg/vi gleder oss kjempemye til å treffe han, og fikk vite at jeg kanskje får være med til sykehuset. Det hadde vært helt utrolig å få være med på en #fødsel, å hvertfall når det er veninnden min. Jeg vil såklart støtte henne gjennom alt, og da får jeg jo det! Jeg og Camilla er hvertfall to superklare tanter som ikke kan vente mye lenger til å være barnepass og trilletanter.

   

  ♡ God natt ♡

  0

  Sunn helgekos

  Noen ganger har du lyst på noe godt, eller trenger bare noe å tygge litt på. Jeg blir spesielt slik i helgene, og da er det jo supert når det finnes sunne ting du kan kose deg med. Her er en liten #howto på wrapsene mine. Jeg brukte under 30min på å lage sammen alt dette. Hvis du får med deg en veninnde er det også en koselig ting å finne på en kveld og da går det enda fortere.

  1. Smør et tynt lag med philadelphia naturell light, den med gressløk smak er også god å bruke, oppå vanlige tacolefser/vestlanslefser/lomper; dette kommer helt ann på hva DU liker best. ( PS: kan fort bli for mye smak av kremostene med ting i f.eks den med hvitløk, ikke godt, syns jeg hvertfall ) Så legger du oppå en grei mengde ruccula salat, jo mer jo bedre syns nesten jeg. Jeg liker også å hive på litt vårløk og gressløk.

  2. Legg pålegget/kjøttet/fisken du vil ha på over stripen med salat. Jeg brukte strandaskinke og krydret kalkunskinke denne gangen. Det er også godt å bruke røkt laks/ørret med litt senneps-saus på.

  3. Rull lefsen godt sammen og pass på at du ruller med maten riktig vei! Se på bilde nr.2.

  4. Skjær lefsene opp og nyt! Jeg skjærte opp litt grønnsaker på siden itillegg. Dippen: 1 boks ekstra lett rømme og en pose holiday dip.

  ♡ Ha en super fredagskveld alle sammen! Og gratulere så masse med dagen til søte pappa'n min ♡

  4

  Et nytt kapittel i mitt liv og mine mål for 2014

  • Publisert 03.01.2014 klokka 00:20
  • Kategori: Reise

  Nå er vi i 2014 og vi kan starte med blanke ark. Alle lager seg nye nyttårsforsett, eller prøver på gamle som ikke ble fullført. Jeg ser frem til masse reising, nye opplevelser, møte nye mennesker og masse mer! Jeg gleder meg til alt som skal skje!

  Min "bucketlist" / ting jeg vil oppnå iløpet av 2014

  ♡ Jeg skal blogge mer en jeg har gjort i det siste, men har ikke hatt tilgang til data, og mobil-innlegg blir ikke like bra, så det beklager jeg.


  ♡ Jeg har også bestemt meg for å prøve å leve sunnere, så målet nå er å ikke spise noe snop å digg ( chips, sjokolade osvosv ) men har bestemt at brus skal jeg få lov til. Har også lastet ned en app som heter #Lifesum som jeg prøver ut litt, virker ganske bra. Den er gratis itillegg, men man må betale litt i måneden hvis du skal ha tilgang til alle tingene du kan gjøre på appen. Siden jeg har fredags kos på jobb imorgen blir det da grønnsaker og "sunn" dip med ekstra lett rømme og holidaypulver + tapas wraps med spekeskinke/krydret kyllingpålegg med ruccula osv. Skal stå opp litt tidligere en planlagt imorgen for å lage wraps, da smaker de best! 
   

  ♡ Jeg skal kvitte meg med alle klærene jeg ikke bruker, også de som jeg har "planer om å passe inn i om -20kg." Jeg får heller spandere nye bukser og topper når jeg når målet mitt! Hvis den opprydningen går som planlakt skal jeg ta en opprydning i alle sminke/hår/hud/negle produktene jeg har liggenes. Jeg har ikke startet med shopping enda, utenom en ny ansiktsprimer fra #Shiseido og rens+krem fra #Vichy. Skulle egentlig kjøpe #Ibuki ansiktskremen til Shiseido men hadde rett å slett ikke råd hvis jeg skulle komme meg hjem fra #Fitjar, hehe. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på lønning. Da skal jeg spandere MYE på meg selv. Nye klær, sko, ting til leiligheten, sminke (+ ny sminkeveske!!! Notat til meg selv)

  ♡ Prøve å leve med kort hår en stund. Dårlig bilde, jeg vet. MEN jeg fjernet extensions'ene idag, så en ny start på året det også. Skal klippe meg endel, men det fikk vi ikke tid til idag. Legger ut bedre bilde av håret når jeg får klippet det. Håper egentli at noen på jobb får tid før helgen/i helgen.

   

  ♡ Jeg vil lære. Jeg vil oppleve og lære av ting, og vokse av erfaringer. Alle gjør feil noen ganger, men man lærer av våre feil og jeg har kommet en lang vei fra der jeg var for bare et år siden. Selvom man opplever ting i livet som kanskje virker håpløst akkuratt da, og kanskje mange uker, måneder eller år senere , lærer man alltid noe av det. Jeg føler meg mentalt sterkere en jeg var før og nå vet jeg, av erfaring, andre måter å takle, tolke og utforme ting på. Jeg håper at alle dere leserene mine også lærer masse iår og vokser til noe bedre en dere var ifjord. Uansett om det bare er småting, er det ting man kan forbedre med seg selv. Kanskje du ikke ser selv hva du burde gjøre, eller hvordan du skal gjøre ting, så kan du på slutten av dette året, se tilbake, og legg merke til ting du har lært av kun erfaringer og ting du har opplevd.

   

  ♡ REISE. REISE MASSE!

   

  ♡ Og nyte livet. Jeg skal få bil lappen iløpet av iår. Besteveninna mi skal få en liten sønn om et par måneder. Jeg skal få meg leilighet, kanskje ikke alene! Jeg skal opp i fagbrevet å bli utlært frisør. Jeg skal bli kjent med nye mennesker, and you never know, kanskje går jeg ikke inn i 2015 singel? Jeg gleder meg til å se hva 2014 har å komme med. Så bring it, i'm ready.

   

   

  Har du noen mål for 2014?

  Les mer i arkivet » April 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits