• Silje Victoria

  1

  Kjole shopping

  • Publisert 07.05.2015 klokka 19:26
  • Kategori: Klær

  Hei dere! I går fikk jeg endelig tid til å gå å se på litt ting i byen. Jeg jobber jo i sentrum, men det er ikke så mange butikker i det kjøpesenteret der jeg jobber, så jeg må opp på ett litt større, Farmandstredet. Jeg har lett lenge etter en matt topcoat til neglene som er litt kvalitet på så var først å fremst det jeg skulle finne. Da jeg gikk å vimset rundt inne på kjøpesenteret kom jeg på at jeg ville prøve en selvbruningsspray, men ingen hadde den jeg var på utkikk etter, så endte opp med en fra Kicks. Det var der jeg fant topcoat'en fra OPI også.

  Siden jeg ikke hadde så god tid på meg, rakk jeg en kjapp tur innom H&M for å prøve litt kjoler og skjørt til 17 mai. Der fant jeg 2 enkle kjoler, en sminkekost fra Real Techniques som er til å lage konturer med og en enkel bluse. Kjolene passer ikke til 17 mai så jeg får se om jeg rekker en liten runde til før den tid ellers får jeg se om jeg har noe i skapet. Jeg har ikke store planer for 17 mai helgen uansett, det blir mest rydding og pakking siden jeg flytter ut av leiligheten min helgen etter. Flytting + jobbe fulltid og ha hund, det er ikke god stemning!

  Helst skulle jeg hatt bunaden min, men den er desverre for liten. Tror jeg må gi opp å klare å komme inn i den, og heller få sydd den ut. Da er bunaden hvertfall klar til neste gang den trengs. 

   

  ❤ Hva pleier dere å gå i på 17 mai?

   

  VI BLOGGES


  8

  MASSE NYE INNKJØP PÅ SALG

  • Publisert 07.06.2014 klokka 00:34
  • Kategori: Klær

  Idag etter jobb gikk jeg en tur rundt i byen bare for å kikke litt egentli, å kanskje se om jeg fant noe til sommerfesten med jobb imorgen, men endte opp med full shopping, heldigvis kun på salg! Fikk kjøpt utrolig mye fint så jeg er veldig fornøyd med det jeg fant hvertfall! Husker ikke prisen på noe, men alt er hvertfall kjøpt på salg så billig var det uansett! Eneste uten salg var diamantsmykke nedenfor ( som jeg trodde det var 50% på men som det ikke var.. ) trusene fra Cubus var 3 for 2 på og vippene og leppestriften fra Dior var på fullpris. 

  Bildene er ikke all verdens, fordi jeg fremdeles ikke har funnet lader til speilreflekskameraet, så blir bare med lille kameraet på iMacen.

  Svart dressjakke fra H&M. Hvit genser fra BikBok. Smykker fra H&M og BikBok. Svart liksom"skinn" superflex bukse fra Bikbok.


  Alt fra Bikbok. Her ser dere også hvordan leppestriften jeg kjøpte ser ut på ganske godt.


  Alt fra bikbok.


  Verdens beste stringtruser fra Cubus!! Parfyme; Pink Friday av Nicky Minaj fra Cubus. Løsvipper og maskara fra Cubus. Dior leppestift kjøpt på et parfymeri ( husker ikke hva det het..haha gått helt i svime )

  Jeg tror jeg skal ha på meg det samme som jeg har på bilderekke nr. 3 imorgen på sommerfesten, men er litt usikker enda. Nå skal jegl sove, så det får jeg finne ut imorgen! Jeg er så trøtt at jeg nesten sover mens jeg sitter å skriver, så beklager for eventuelle skrivefeil på forhånd. Orker ikke å sjekke gjennom teksten ikveld! Haha.

   

  VI BLOGGES

  12

  Nye innkjøp og resturant date

  • Publisert 03.12.2013 klokka 22:50
  • Kategori: Klær

  Hei kjære dere.

  Nå kom jeg akkuratt inn dørene, etter 6 timer jobb og shopping/middags date med Camilla. Vi gikk litt rundt og skulle se på julegaver men endte kun opp med masse til meg selv. Etter et par runder rundt i hver butikk fant vi ut at vi var sultne så vi gikk ned til Mikado. ( kinaresturant ; for dere som ikke bor i stavanger ) Camilla var så søt å spanderte på meg siden hun skyldte meg penger fra en stund tilbake. Etter masse god mat, gikk vi en siste rundte å skikket i butikkene siden det er åpent senere nå frem mot jul. Heldigvis slepper jeg det på jobb siden salongen jeg jobber i, ikke ligger i et senter og "vi" driver det selv.
  Jakke fra NewYorker til 399,- (orginalpris 599,-) og sjerf fra Carlings til 299,-  Jakke fra NewYorker til 299 (orginalpris 599,-) og smykke fra Selected til 199,-  Veske fra Mango til 349,- (orginal pris 499) og Lommebok fra Mango til 169,-


  Sko fra NewYorker 399,-?

   

  Får vel se på det som julegaver til meg selv. Jeg har også planer om å få meg mer ink på kroppen, så jeg skal inn å prate litt med noen iløpet av uken hvis jeg rekker det! Gleder meg! Fikk lønn idag + halv skatt så jeg nyyyyyter det og skjemmer meg selv ut. Det må være lov en gang iblant?

  Nå slapper jeg og Camilla av forran tven under masse pledd..iskaldt nede i kjelleren min. Vi er begge slitne etter jobb + shopping i 4 timer og stappmette etter litt for mye mat.

  Ha en fin kveld videre

  2

  Outfit 21.11.13

  • Publisert 21.11.2013 klokka 08:59
  • Kategori: Klær

  Det har frosset på ute nå, så da blir det store sjef og jakker!

  På vei ut dørene til forbikjøring så ble nokk en gang ett mobilbilde, men det fungerer!

  8

  Juleønsker

  • Publisert 19.11.2013 klokka 23:02
  • Kategori: Klær

  Ble litt sent innlegg idag fordi jeg sovnet på sofaen når jeg kom hjem fra jobb og har såvet til nå, men det var DIGG med en "powernap"! Trengte det kjente jeg. 

  Hva ønsker dere, dere til jul?

  8

  Vinterklær

  • Publisert 18.11.2013 klokka 17:22
  • Kategori: Klær

  Det begynner å bli kaldt ute så fant ut at jeg kunne ta en halvtime fra jobb for å kjøpe meg litt mer varme klær! Hadde ikke mange kunder idag så ble litt innkjøp for salongen også! Ble ikke så mye klær på en halvtime men fikk hvertfall kjøpt meg en highwaist bukse og en stor 'stikkegenser'!

  Smykket er ikke kjøpt nå men kjøpte det på Cubus til 150?,- Resten er kjøpt på bikbok; genser 299,- bukse 499,-

  Det er superdeilig å ha en strikkegenser nå når det begynner å bli kaldt og det ser likevel classy ut. Den er helt sikkert også digg å hive på seg hjemme forran peisen!

  Dette blir bare et innlegg fra mobilen siden jeg sitter på jobb frem til 20.00 ikveld!

  Ha en fin dag videre

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » Desember 2014 » November 2014
  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits