• Silje Victoria

  4

  GET TO WORK B*TCH

  • Publisert 09.05.2014 klokka 21:41
  • Kategori: Jobb

  Heisann bloggen.

  Våknet av en telefon fra jobb idag tidlig, og fikk beskjed om at jeg måtte komme inn å hjelpe til. Så da var det opp å hopp, hev på meg det første jeg fant og gikk til bussen. Innimellom alt dette glemte jeg både frokost og lunsj. Heldigvis kom mamma til unnsettning fordi hun hadde time til å fikse håret hos Lene ( andre lærlingen vår ) siden hånden min ikke er helt god enda, og jeg egentlig skulle ligge hjemme å være sykemeldt. Jeg får bare ta det ekstra rolig til helgen så jeg ikke må sykemelde meg neste uke også. Det gikk forsåvidt helt greit på jobb, men er ikke så deilig å stå å kaldsvette hele dagen, hvertfall ikke forran masse kunder å ansatte, følte meg lite fresh idag men men. 


  // Straight from fersk-varedisken på Meny, smuuuuud

  Da jeg kom hjem håpte jeg at noen av pakkene jeg har bestilt var komt i posten, men det var de ikke så håper noe kommer imorgen. Jeg skal også ut å handle bursdagspresang til mamma imorgen siden mamma og Thierry ( stefar ) reiser til USA 1 måned på søndag, og de blir da vekke på bursdagen hennes som er 15 mai. Blir jo gøy å være alene også da! Kanskje feire 16/17 mai med grilling eller noe hos meg da, jeg får se. Skal jobbe sent den uken og har jo egentlig kuttet ut alkoholen, men 17 mai er vell en spesiell nok anledning til å nyte en vin...og to?

   

  VI BLOGGES

  0

  Bilder fra julebordet

  • Publisert 27.11.2013 klokka 18:17
  • Kategori: Jobb

  Jeg lovet å legge ut noen bilder fra julebordet med jobben sist helg! Så her kommer noen av dem:


  Noen av bildene er tatt med min mobil, så litt dårligere kvalitet på noen av bildene men drit i det! Vi var som sakt på julebord hjemme hos sjefen min. Han og samboeren hans laget deilig tapas og dessert! Vi fikk også servert velkomst drink. Den var supergod, og luckily var det laget en hel bolle vi kunne forsyne oss av, så det ble masse punch på oss! Punch'en er den røde drinken vi holder på det øverste bildet. 

  Det siste bildet er fra narshspellet jeg gikk på etter julebordet, etter kanskje litt for mye punch? Eller bare jævlig god stemning!

  Har DU vært på julebord i år?

  2

  Julebord

  • Publisert 24.11.2013 klokka 18:29
  • Kategori: Jobb

  Var på julebord med jobben igår! Det ble servert tapas og masse god drikke! Vi hadde et par små"leker" og sang singstar før jeg kom meg videre på narshspell

  Jeg glemte å ta bilde av kjolen min osv, dere får vente til jeg får noen bilder av kollegaene mine.

  Håper alle har en like crappy søndag som meg, DIGG at jeg har fri på mandag også!

  2

  Fredagskos på jobb

  • Publisert 22.11.2013 klokka 10:28
  • Kategori: Jobb

  Idag er det jeg som har ansvaret for fredagskosen på jobb så mamma og mormor sto opp idag tidlig og hjalp meg å lage wraps med spekeskinke, rucculasalat, paprika, purreløk og Philadelphia ost..troooooor jeg. De ble uansett super gode! Kjøpte inn en pose chips og dipp + popcorn itillegg.

  GOD HELG ALLE SAMMEN!

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits