• Silje Victoria

  6

  Ny 'kontorplass'

  • Publisert 24.04.2016 klokka 21:01
  • Kategori: Interiør

  Da har jeg endelig fått meg stol til skrivepulten min, så nå er jeg klar for skolen! Nå mangler jeg bare svar på skolesøknadene mine, krysser fingrene for at jeg kommer inn dit jeg vil. Jeg har jo allerede startet å leste på naturfag selv, slik at jeg kan fokusere mer på matte og norsk når skolen begynner. Vi skal forhåpentligvis flytte til en litt større leilighet før den tid, så da håper jeg at jeg får bedre plass en dette lille hjørnet til å gjøre lekser på. Gleder meg allerede til å møblere ny leilighet! Dette skrivebordet har allerede stått 2 andre plasser i løpet av den lille tiden jeg har bodd her, kun fordi jeg elsker å ommøblere!


  Stol fra Skeidar//Skrivebord fra IKEA Tusentakk til stefaren min og mamma som kjøpte stolen til meg!

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med Privat Praksis maraton på viaplay. Formen er blitt litt værre, hoster hele tiden, så jeg er utrolig sliten. Fikk heldigvis Cosylan ( hostesaft på resept ) på fredag så den hjelper litt, hverfall når jeg skal sove, men når jeg skal på jobb igjen imorgen kan jeg ikke ta fordi jeg blir så sinnsykt trøtt av den. Jeg har heldigvis ikke kunde enda, noe som egentlig er dumt men det er ikke spesielt delikat å høflig å stå å hoste noen ned i nakken i flere timer. Krysser fingrene for at formen er litt bedre når jeg står opp imorgen!!

  Ha en super søndagskveld videre :)

   

  0

  Nye innkjøp

  • Publisert 28.08.2014 klokka 00:43
  • Kategori: Interiør

  Heidere!

  En liten update før jeg legger meg. Nå har jeg vasket å ryddet leiligheten..vell, mesteparten av den hvertfall. Har ikke nokk skapplass enda til å få plass til alt, men det order seg etterhvert. I helgen skal et par fra jobben komme hjem til meg å ta et par glass vin etc. så det blir koselig. På søndag skal jeg opp å treffe bebien min for aller første gang! ( les mer om det og valpen min HER )

  Jeg har også fått pakker i posten hver eneste dag hele uken, det kommer et eget innlegg med alt jeg har fått der. Gikk litt craycray på Ebay, for aller første gang, ble heldigvis billig selvom jeg kjøpte ganske mye. Tror ikke jeg brukte mer en 200,- -til 300,- maks!! Har ikke fått alt enda, så venter til alt er kommet før dere får se hva jeg har kjøpt.

  Ellers var jeg å handlet inn litt andre ting til meg selv som jeg trengte og kanskje litt ting jeg ikke "trengte" så mye. Men jeg er hvetfall fornøyd med det jeg har kjøpt og mye var veldig billig eller på salg.


  // Dusjsåpe fra Åhlens som lukter helt himmelsk! Jeg er helt forelsket i denne pluss den med jordbærlukt fra Bodyshop! Body mist og body lotion fra Vita Exclusive - Victoria's Secret. Jeg har ikke fått prøvd kremen enda, men body mist'en har fått en fast plass i veska så jeg har den til en hver tid.


  // Skål fra Nille som jeg kommer til å bruke til pynt, med kubbelys oppi eller noe. Duftbrenner/lys fra Kremmerhuset, denne er helt fantastisk! Lukter kjempegodt og akkuratt passe! Jeg syns ofte slike lukter for lite, men denne var perfekt. Det er et voks stykke som ligger oppi skålen som smelter og gir masse god lukt!


  // Termoskopp/presskanne fra Kitch´n , denne har jeg allerede brukt masse til og fra jobb. Utrolig deilig å ha en kaffe på morgenen når jeg kanskje ikke rekker frokost eller noe. For meg er det jo enklere å bare putte en kapsel i kapselmaskinen å ta med termoskoppen på vei til jobb. Store "syltetøyglass" fra Søstrene Grene, veldig greit å ha til oppbevaring av div. som for eksempel frokostblandinger som ikke har særlig fine innpakninger og som tar mer plass på kjøkkenet.

  Jeg kjøpte også en søt rosa polkadott serviett-holder fra Nille, boksåpner fra Kiwi ( haha, #budsjettlivet - syns forresten at det var dyrt) og en dritkul rosa kjøkkenvekt fra Clas Ohlson. I tillegg til alt dette har jeg også kjøpt meg et par Ilse Jacobsen støvler. Eller, jeg fikk penger tilbake av mamma etterpå, så da fikk jeg dem jo av henne! Tusentakk mamma'n min <3

  Imorgen/idag - torsdag, skal jeg jobbe sent så da tok jeg mest av ryddningen idag så jeg bare kan gå hjem å sette på plass litt toalettsaker inn i noen skap jeg har i stuen når jeg kommer hjem. Regner med at det kommer bilder av leiligheten snart, nå som jeg begynner å få ting litt på plass forhåpentligvis. Jeg vil liksom ikke vise frem leiligheten min i en dårlig tilstand, haha! Huff nå høres det helt grusomt ut her, men jeg vil bare få alt slik jeg har tenkt meg/sett for meg før jeg viser den frem til alle sammen.

   

  VI BLOGGES

  6

  Interiør - nye innkjøp

  • Publisert 19.01.2014 klokka 22:56
  • Kategori: Interiør

  Hei dere.

  Litt lite blogging, men har ikke vært på dataen siden sist. Idag har jeg bare slappet av og ligget forran tv'en. Jeg og Camilla var ute på byen igår, og var på forshspiel på en suite på Rica Park hotell, sikkert veldig fint egentlig men vi ble litt mye folk tilsutt! 

  Fredag: Jobbet jeg overtid, sluttet på jobb kl 16.00 og tok en tur rundt i byen, kjøpte inn en ny bukse og topp fra Bikbok og en topp/kjole på Gina tricot og litt nye interiørting til rommet; se bildet. Etter en tur rundt i byen gikk jeg tilbake til jobb for å fikse førsteårs lærlingen vår på håret. Tok en "keratin behandling" som strekker ut håret og du får mindre frizz og krøller, og håret blir sunnere og mer glansfult. Det gikk kjempebra, jeg forklarte hele prossessen til henne for hun skal gjøre samme behandlingen på meg når vi får tid. Når jeg kom hjem begynte jeg å lage fullkornspizza med tomat, kylling og pesto, den ble kjempegod! Fikk en kompis over på besøk da, så vi fant fram film, pizza og nøtter.
  Putetrekket er kjøpt på Kremmerhuset og resten er fra Nille. Ting trenger ikke være dyrt for at det skal være fint.

  Lørdag:  På lørdag gikk mesteparten av dagen til å såve lenge, slappe av og gikk ut senere på kvelden med Camilla.

   

  Imorgen skal jeg tattoveres igjen og jeg gleder meg helt sinnsykt! Dette blir dritbra :D

   

  Ha en fin kveld

  Les mer i arkivet » April 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits