• Silje Victoria

  0

  STILLE

  • Publisert 20.05.2014 klokka 13:46
  • Kategori: Innkjøp

  Det har vært litt rolig her i det siste, men har hatt en del å gjøre. Nå har jeg også svenneprøven om 14 dager, så er mye øving og skriving, leilighets leting, hus arbeid som jeg IKKE er vant med å ha ansvar for, jobbing og trening såklart, og oppi alt dette prøver jeg å ha et litt sosialt liv også. Det sosiale tok jeg vell litt igjen etter jeg hadde fest hos meg på 17 mai, men fikk jo da ikke trent like mye som jeg egentlig skulle. Jeg kjenner at alt plutselig skjedde utrolig fort!! Idag er det skole og forberedelser til svennebrevet/fagprøven først, så har jeg PT'time på Elixia. Skal også prøve å lage #lavkarbo nuggets, så vi får se hvordan det går! Jeg har enda ikke fått alle pakkene jeg bestilte for en stund siden, så legger ikke ut noe med det enda. Venter fremdeles på en del sminke, så gleder meg til å prøve den ut. Klærene jeg bestilte fra Nelly er kommet, men er ikke mye å vise, kjolen var DRITSTYGG, helt anderledes en på bildet på siden deres. Armbåndet jeg kjøpte var knekt. Eneste som var OK var bikinitrusen og skjørtet jeg kjøpte. Kommer nok ikke til å handle mye på Nelly lenger.


  // Ny topp fra Gina Tricot, loveit!!! Deilig sommer farge pluss luftig og god å gå i. OG så klart Frappe fra #Waynescoffee

  Ting begynner å komme litt på plass også. Nå vet jeg når siste dagen min på jobb er her i Stavanger og da er det litt enklere å planlegge andre ting som ferie eller noe sånn, og å planlegge flyttingen litt mer. Gru-gleder meg nå kjenner meg, mest av alt så gleder jeg meg! Jeg er glad for at jeg valgte dette, og angrer ikke ett sekund.

   

  VI BLOGGES

  0

  NETTSHOPPING OG E-SIGARETTER

  • Publisert 08.05.2014 klokka 13:28
  • Kategori: Innkjøp

  Javell. Jeg må innrømme at jeg kanskje ikke burde ha handlet på nettet før jeg betalte kredittkort regningen min, men det får jeg gjøre idag da! Prøvde faktisk å gjøre det sist måned men det gikk ikke ann, så er nødt å ringe inn til banken så de kan hjelpe meg. Anywayyyys...igår før jeg gikk å la meg tittet jeg litt innom Nelly.com og fant så sinnsykt mye fint OG billig, først ble det på over 2 tusen kroner men klarte å ta vekk en del ting etter å ha tenkt meg om 2 ganger og til slutt endte jeg opp med en okey pris og masse fint! Jeg har aldri handlet på nelly før så vet ikke hvordan det er med frakt men håper det kommer fort! Legger ut bilder av alt når det er kommet!

  I overskriften skrev jeg jo E-SIGARETTER ( EQCIGS ), noen av dere har sikkert sett det 'merket' før fordi Sophie Elise(toppbloggenen) har også skrevet hvertfall ett innlegg om/med det. Først og fremst, for de som ikke har fått med seg hva e-sigaretter er enda:


  // her er det også bildet av den e-sigaretten jeg har bestilt. Jeg bestilte det filteret med aktivt taurin som de skriver om på 'svensk-norsken' sin.

   

  Det var på Sophie Elise sin blogg jeg fant ut om det, og har tenkt på det helt siden da, og bestemte meg for å bestille en Premium Box + valgfri pakke filter i forrigår. Jeg valgte noen filter uten nikotin, fordi jeg har jo sluttet å røyke, men som sikkert de fleste andre som slutter, så savner jeg den å ha noe mellom fingrene. Uansett måtte jeg jo nesten prøve dette greiene som alle henger seg på for tiden. Passet jo perfekt at de hadde tilbud på den pakken jeg kjøpte, fikk også 200,- kr rabatt på salget så ble plutselig veldig billig! Jeg ser  at de fremdeles har tilbud på den jeg bestilte, så hvis du vurderer å prøve e-sigaretter, why not?
  Jeg gleder meg hvertfall til å prøve. Jeg har fått smake av noen kompiser av meg før, men de hadde så masse nikotin i deres at det ikke var noe godt i det hele tatt. huff

   
   

  HAR DU PRØVD E-SIGARETTER?

  HVOR HANDLER DU KLÆR/SKO/SMYKKER PÅ NETTET?

   

   

  dette er ikke et sponset innlegg!

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits