• Silje Victoria

  2

  SOMMER

  • Publisert 03.06.2016 klokka 14:49
  • Kategori: hverdag

  God formiddag dere.

  Vi i Stavanger har skikkelig sommervær idag! Sommeren er min favoritt årstid, så jeg er i ekstase over at den endelig er her. Vi får kanskje ikke fint vær så lenge, men jeg og Leif reiser jo til østlandet neste uke, så vi får kanskje litt mer sol der. Det skal bli deilig med en liten ferie selvom formen fremdeles ikke er helt bra. De siste dagene har jeg kun jobbet og sovet. Jeg er fullstendig utslitt og orker virkelig ingenting. Jeg har prøvd meg på trening, men jeg ble nesten bare værre. Jeg får konsentrere meg om å komme meg på jobb nå frem til ferien, og heller ta det helt rolig og lade opp batteriene mine da. Forhåpentligvis er det kanskje bare det kroppen min trenger.

  Deilig frisk sommer frokost; smoothie med frosne skogsbær, ananas, banan og ananasjuice.

   

  På tide å komme meg ut døren og på jobb. Ha en super dag videre!

  2

  Bursdag

  • Publisert 15.05.2016 klokka 23:05
  • Kategori: hverdag

  Idag fyller verdens beste mamma året! Jeg, Leif og Bea var på middagsselskap og fikk servert masse deilig mat. Kjempekoselig, og litt ekstra nå som besteforeldrene mine er på besøk fra Tønsberg. Bea er ekstra glad i mormor siden hun hjalp mye til når Bea var valp, så det klikket helt for henne når hun fikk se mormor igjen, haha! Besteforeldrene mine skal være her til tordag så vi skal bort en tur på 17. også. Vi har endel andre ting på planen da også men vi begynner med en tidlig champagne lunsj med noen vennen og tar ting litt som det passer resten av dagen. Jeg skal på jobb igjen dagen etter så jeg kan ikke dra det helt ut uansett.


   


  Gratulere med dagen igjen mamman min! ❤ 

  Nå skal vi kose oss med en ny serie på HBO, Penny Dreadful. Har noen av dere sett den før? 

  3

  Morgenrutiner

  • Publisert 10.05.2016 klokka 13:26
  • Kategori: hverdag

  God formiddag! 

  I det siste har jeg begynt å våkne mye tidligere en vanlig. Før våknet jeg ikke før lenge etter 12 uansett hvor tidlig eller sent jeg la meg. Nå våkner jeg nesten aldri etter 10. Jeg aner ikke hvorfor, kanskje jeg begynner å bli voksen, hehe? Jeg synes det er superdeilig, for nå får jeg mye mer ut av dagene. Jeg har god tid på å dusje, stelle meg, lage en god frokost, eventuelt lunsj og jeg får gjort litt husarbeid før jeg går på jobb. Nå som det er så fint vær er det også ekstra koselig å gå tur med Bea.  Dagen idag har gått til akkurat dette. Jeg startet dagen på Facetime med kjæresten som faktisk kommer hjem igjen allerede i kveld! Han har knekt en tå og får ikke jobbe før den er i orden igjen. Det betyr at vi får feire 17. mai sammen likevel og at han blir her i Stavanger mye lenger en vanlig! ❤ 
  Etter å ha gjort listen med ting over her, har jeg bare kost meg med kaffe og Privat Praksis på Viaplay. Jeg begynner ikke før halv fire idag og skal kun stripe og klippe en fast kunde av meg før en liten jentekveld og henting av Leif på flyplassen sent i kveld.

  Nå skal jeg rydde litt til og ordne håret før jeg lager meg en smoothie og spaserer ned til jobb i finværet. Ha en super dag alle sammen.

   ♡ Hva er deres morgenrutiner?

  10

  Verdens beste kjæreste

  • Publisert 08.05.2016 klokka 20:18
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Enda en flott dag her i Stavanger. Uken som var har vært helt nydelig, det er nesten som å være i syden! Jeg har desverre ligget med luftveisinfeksjon enda en uke, men jeg har fått en sterkere penicillin nå som forhåpentligvis tar knekken på det. Vi har likevell fått kost oss litt ute i solen, men mye av uken har gått til sofakos, god mat og å prøve å bli frisk.

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Sist fredag når Leif kom hjem fra jobb i Trondheim, overrasket han meg med noen nydelige blomster og en kjeeempestor bamse! Jeg tror det er det fineste noen har gjort for meg, noensinne. Har ikke jeg verdens beste kjæreste?

  Nå har han akkuratt reist opp på jobb igjen, noe som alltid er trist, men jeg har jo bamsen min nå da, hehe. Imorgen skal jeg endelig tilbake på jobb, selvom det bare er 50%. Jeg håper at det å jobbe litt mindre hjelper og at jeg snart blir helt frisk og kommer meg opp igjen. Det er så utrolig slitsomt å være syk hele tiden og det å ligge hjemme alene hjelper heller ikke. Derfor var det ekstra deilig å ha Leif hjemme denne uken jeg måtte holde meg vekke fra jobb. Forhåpentligvis blir jeg helt frisk nå, så jeg kan nyte resten av sommeren og heller begynne å tenke på skole og leilighet etc.

  Ha en fortsatt fin søndag alle sammen!
   

  3

  SOL

  • Publisert 14.04.2016 klokka 14:58
  • Kategori: hverdag

  Vi hadde nydelig vær i Stavanger her om dagen og det måtte bare nytes! Jeg er tilbake på jobb endelig, men kun 50% så da fikk jeg med meg litt av solen selvom det ble etter jobb.

  Det ble en liten gåtur hjem fra jobb med en deilig smoothie fra Deli og tur ute i solen med ei venninne og Bea. Nå lengter jeg virkelig etter sol og sommer! Været er dessverre ikke like bra idag selvom temperaturen ikke kan klages på.

  Ha en fortsatt fin torsdag alle sammen!

  4

  Ett år siden sist

  • Publisert 05.04.2016 klokka 23:57
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Nå var det virkelig lenge siden sist. Jeg som hadde planer om å holde bloggen mer oppdatert.. MEN, jeg har hatt utrolig masse på skjema siden jeg flyttet tilbake til Stavanger. Jeg flyttet hjem til mamma frem til jeg fant meg en leilighet, å den fant jeg i september i fjord. Der bor jeg enda, men har planer om å flytte i en litt større å finere leilighet i sommer en gang sammen med min bedre halvdel, Leif! Noe som forøvrig også er nytt siden sist jeg skrev her :)

  Jeg har jobbet i den gamle salongen 'min' Barokk Frisør frem til nå, og trives like godt som alltid! Selvom jeg trives som frisør har jeg valgt å sette meg tilbake på skolebenken igjen, og hvis alt går etter planen begynner jeg på påbygg til generell studiekompetanse til høsten. Etter å ha fått studikompetansen har jeg lyst å studere sykepleie på UiS, men dette er jo enda ganske lenge til så ingenting er bestemt. Jeg er likevell utrolig gira og spent på å få kommet igang med skole igjen, og det er jo et godt tegn. Under studiene skal jeg fortsette å jobbe i salongen noen få dager, så kundene mine kan fortsette å gå til meg. Jeg har i tillegg fått tilbud om jobb som fastvakt på sykehuset, av en kunde så det blir også utrolig spennende. Jeg vet ikke helt hvilke oppgaver jeg får der men det lønner seg å ha en fot på innsiden og å ha en ekstra jobb under studiene så pengene strekker til.  Som dere ser er jeg blitt brunette siden sist, og trives kjempe godt med det. Det er noen dager der jeg må se to ganger i speilet fordi det enda er ganske uvant for meg men det er alltid gøy med litt forandring! Nå trengs bare en liten farge-oppfriskning og en stuss så blir det bra. Det skulle vært gjort for lenge siden men jeg har vært syk de siste ukene, og vært vekke fra jobb siden påsken, noe som er utrolig kjipt. Legene vet ikke helt hva som er galt siden jeg har vært dårlig ett helt år, frem å tilbake til nå. Jeg har slitt med vond hals å masse infeksjoner siden mai/juni ifjord, så om 2 uker finner jeg ut om jeg får operert ut mandlene, så jeg krysser fingrene for at jeg får det. De siste 2 ukene har jeg vært uvell å ekstremt svimmel, å legen tror det er krystallsyken, så vi får håpe på det og at det snart gir seg.

  Kjæresten kommer hjem på fredag etter 2 uker på jobb, så jeg håper at jeg er på bedringens vei da siden han kun skal være hjemme i 9 dager før han reiser igjen. Kjedelig hvis jeg bare ligger å syns synd på meg selv når han er hjemme, hehe! Forhåpentligvis er jeg tilbake på jobb på mandag igjen og god i formen så vi kan finne på noe gøy. Jeg hadde akkuratt komt godt i gang på trening igjen også, så kjenner jeg gleder meg til en god treningsøkt når jeg blir frisk :)

  Nå skal jeg se ferdig en episode House of Cards før jeg legger meg til å sove. Ha en kjempefin kveld videre.

   

  Q. Hva vil dere jeg skal skrive mer om?

   

   


  VI BLOGGES

  1

  Jul

  • Publisert 07.12.2014 klokka 22:02
  • Kategori: hverdag

  Jeg må jo si at for meg så er det jul nå. Mange mener sikkert at det er altfor tidlig. Jeg syns at når første kalenderluken åpnes, enten om det er en billig sjokoladekalender, eller i mitt tilfelle, siden jeg har en så snill mamma, en Body Shop kalender, så faller julestemningen på plass. Når det da i tillegg blir hengt opp lys og pynt i gatene, og jeg har vært litt tidlig ute med å kjøpe meg selv et eget juletre og pyntet det, en god måned i forveien av julaften, jo da blir det hvertfall julestemning. Jeg har pakket inn alle julegavene og plassert dem under treet, julemusikk starter å spille over høytalerene både på jobb og i resten av butikkene rundt om i byen. Det har til og med snødd et par dager, selvom det ikke legger seg helt enda.


  Jeg har til og med fått tatt noen julebilder av vesle Bea. Hun er jo bare sååå fotogen, lille julegrisen min 

  Utenom de vanlige juleforberedelsene må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg på julebordet med jobb, neste helg. Det er jo en jobb i seg selv å det finne ut. Siden mye av pengene mine har gått til julegaver, vurderer jeg bare å finne en "gammel" kjole i skapet, så jeg slepper å spise nudler i nesten 3 uker, haha! Kanskje jeg kan spørre dere, når jeg har plukket ut noen alternativer. Planen er å gå videre på byen rett etterpå, så må finne noe som passer seg for begge deler.

   

  VI BLOGGES

  0

  Stille

  • Publisert 20.11.2014 klokka 15:32
  • Kategori: hverdag

  Nå har det nok en gang vært stille på bloggen. Jeg har fremdeles masse å gjøre for tiden så bloggen blir litt nedprioritert. Jeg gjør forsåvidt ikke så mye annet en å jobbe, jeg verken trener eller driver med noe aent for tiden, men når jeg endelig kommer hjem på kveldene går jeg tur med Bea og så lager jeg middag. Da blir det plutselig veldig sent når det tidligste jeg slutter er kl 18:00! Syns jeg hvertfall.

  Jeg merker også utrolig godt at jeg ikke har fått trent, for jeg har så lite energi og generelt dårlig humør. Jeg har akkuratt kjøpt inn treningsmatte så jeg får gjort litt øvelser hjemme, men så fort Bea kan være litt mer alene å jeg får stabile arbeidslister så melder jeg meg inn på et treningssenter.

  I helgen som var hadde jeg suuuuuperkoselig besøk av Nina og sønnen hennes Liam. Vi tok en tur til Sverige, var på besøk hos mormor, og koste oss med god mat og drikke. Det var så godt å se dem igjen, så håper det ikke blir for lenge til neste gang!
  Om to helger, siste helgen i november, får jeg besøk av veninnen min som er helt oppe ved russlandgrensa i militæret. Henne har jeg ikke sett siden i sommer før jeg flyttet til Tønsberg, så det kommer til å bli utrolig gøy! Wææ, som jeg gleder meg!!!

  Nå skal jeg også prøve IGJEN på lavkarbo, har vært helt elendig i det siste men igår kveld, etter å ha trykket i tryne med snop fra harry-turen, fikk jeg drit dårlig samvittighet over å ha sklidd ut så mye, etter at jeg faktisk klarte å gå ned 20 kg! Det eneste jeg må gjøre er å bestemme meg for å gjøre det, å fullføre, for jeg vet jo at det funker, å at resultatene kommer. Dermed basta!

  VI BLOGGES

  1

  Lørdag

  • Publisert 18.10.2014 klokka 15:08
  • Kategori: hverdag

  Idag blir det en skikkelig sofa dag! Jeg har fått dilla på en serie som heter Nashville, så jeg og Bea ligger å sløver på sofaen med kakao å greier. Vi bare koser oss rett og slett. Nå som det er så dårlig vær, er det vanskelig å få Bea til å gå på do ute så det blir endel uhell inne, men sånn er det! Utenom det går dagene kjempefort, så nå skal jeg jo snart begynne på jobb igjen. Kjenner det skal bli deilig å komme litt inn i rutinene igjen!

  Jeg gleder meg også til å kunne gå litt lenger turer med Bea etterhvert, nå blir det liksom bare små lufteturer, og mye bæring. Noe som har resultert i at jeg har fått senebetennelse IGJEN. Jeg bruker støtteskinnene jeg kjøpte sist jeg fikk det, men det hjelper ikke noe særlig. Husker ikke hva som gjorde at jeg ble bedre sist heller. Hvis dere har tips til noe som hjelper fort, please tell me!?

  Fikk et nytt nr med Costume igår, så det satt jeg å bladde i sammen med frokost kaffen i dag morges. Klokken fikk jeg også igår..eller på torsdag, litt usikker, men den er kjøpt på Ebay HER

  Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen! God helg.

   

  EDIT: endringer i planene, nå blir det en tur opp til mormor, koselig!

   

  VI BLOGGES

  6

  Good morning sunshine

  • Publisert 11.09.2014 klokka 10:35
  • Kategori: hverdag

  Kjører på med et raskt mobil-innlegg;

  Selvom det har vært, fremdeles er, full tåke i tønsberg by idag er det forsåvidt helt ok vær. Så lenge det ikke regner så er jeg fornøyd!

  Jeg har fått gjort en god del hjemme i leiligheten de siste dagene. Jeg har vært på Ikea og handlet inn en del, både til meg selv og lille Bea ( valpen min ) som snart kommer hjem til meg.

  Jeg har også stripet bunnen min så nå har jeg ikke ombre lenger! Målet er å bli så lys/hvit/blond som mulig og så farge det lys pastell rosa i forskjellige nyanser. Gud så deilig det skal bli å få helt lyst hår igjen.

  Ting har rett og slett begynt å gå litt min vei! Utenom en driten regning fra Canal Digital som var på over 2tusen mer en jeg fikk beskjed om over telefon. Har klaget men sjansen for at jeg får 1 kr tilbake er minimal.

  Dette er jo bare noe jeg får tåle, og når så masse annet gøy er i vente er det helt okey.

  Mamma kommer fra stavanger til helgen for å fikse håret så det blir koselig. På søndag skal jeg i familiebursdag/barnebursdag i oslo, så det blir koselig!

  Nå er det også bare 3 uker og 6 dager ( haha nedtelling ) til jeg kan hente Bea! Jeg skal prøve å kjøre opp å besøke en gang før henting men ikke så lett, jeg jobber helg og skal vekk i bursdag, deretter reiser pappa og kirsti vekk en uke, og da er det plutselig snart tid for å hente lille bebien min.

  Rundt en uke etter jeg har fått Bea hjem skal jeg få besøk fra Stavanger igjen, av besteveninna mi Camilla så det blir veldig gøy! Hun blir kanskje lenge nok til at hun kan være med å feire 20års dagen min! Bra blir det uansett.

  Nå kommer nok ukene til å fly forbi. Følte at det var igår jeg sto og avtalte å kjøpe valp og nå er det rett rundt hjørnet!

  VI BLOGGES

  0

  Fredagskos

  • Publisert 09.08.2014 klokka 00:51
  • Kategori: hverdag

  Heisann!

  Da var det endelig helg for meg også! Jeg har lagt meg godt til rette i sofaen og nyter en kopp varm sjokolade og en deilig skolebolle. Har fikset opp WiMp på tv'en så den er koblet opp på anlegget og jeg nyter rett og slett en rolig fredags kveld hjemme alene for en gang skyld. Deilig og bare slappe helt av med egne tanker av og til også. Spesielt nå etter en så hektisk og ny hverdag, med min første leilighet, i ny by, med ny jobb som jeg akkuratt utdannet meg i. Mye som skjer på en gang, og jeg kjente at nå var det utrolig deilig å bare få sette seg ned å bare ta inn alt som har skjedd og hva som skjer fremover.

  Kjenner at det ikke er lenge til jeg legger meg selvom jeg har fri imorgen. Er nødt å få ordnet et par ting når jeg først har muligheten til det imorgen så kan ikke sove vekk HELE dagen..selvom jeg vil det. Det får jeg ta på søndag! Skal ta en siste utpakkingsrunde imorgen og kanskje få tatt noen bilder av leiligheten hvis jeg finner laderen til kameraet, så dere endelig kan få se leiligheten min!

   

  VI BLOGGES

  4

  Solnedgang og stjernehimmel

  • Publisert 06.08.2014 klokka 22:49
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  En liten update fra mobilen; får internett og div. andre unødvendige men nødvendige ting på fredag så da blir det mer blogging etterhvert!

  Nå er jeg faktisk på vei hjem bokstavelig talt, i nydelig solnedgang, bare se dette da!

  På jobb går ting også kjempebra! Vi har fått opp stjernehimmelen over vaskene og produktene begynner å komme på plass. Kunder har vi også masse av så det er gøy!

  La ut en liten film av salongen på instagram @SiljeVictoriaG , skal prøve å legge den ut her også etterhvert men ikke sikkert jeg får det til.

  Dette begynte jeg å skrive på vei hjem fra jobb i sånn 20.30 tiden, men ble plutselig opptatt med å koble opp internettet å det fikk jeg til gitt!!! Eneste jeg ikke får til er å koble internettet til tv'en fordi kabelen er alt for kort..men det er jo ikke så krise, har hvertfall en tv med masse kanaler som virker og et raskt internett!

  Så nå sitter jeg å koser meg i den deilige sofaen min med American Horror Story maraton på FOX og middag/kveldsmat.

  VI BLOGGES

  2

  God morgen fra Tønsberg

  • Publisert 01.08.2014 klokka 08:26
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Et veldig raskt mobil innlegg nå! Jeg har verken internett eller tv i leiligheten enda, men det et på vei. Jeg får derfor ikke blogget noe. Men så for jeg får på plass internettet kommer det masse bilder av leiligheten og nye interiør ting ( både store og små ) som jeg har handlet. Gleder meg til å vise dere hvordan den ser ut!

  Nå sitter jeg å koser meg med en kopp moccachino, ( i think..haha litt uvant med kapselmaskin enda men får det nok til, tilslutt. ) en skyr og en episode The Blacklist på iPad'en som jeg heldigvis lastet ned litt for mange av til toget bort hit.

  Idag skal jeg på den nye jobben for første gang. Treffe de nye kollegaene, gå gjennom kassesystemet og sette på plass varer etc. Rett å slett gjøre oss klare til lørdag, for da åpner vi salongen for aller første gang!

  Nå må jeg legge fra meg mobilen å begynne å stelle meg!

  VI BLOGGES

  0

  KORT HÅR OG LANGE NEGLER

  • Publisert 18.06.2014 klokka 23:46
  • Kategori: hverdag

  Hei dere.

  Nå er det en stund siden men har vært så utrolig utslitt etter fagprøven og stått travelt på jobb. I tillegg begynner jeg å stresse litt med at jeg fremdeles ikke har fått leilighet i Tønsberg. Utleierene skal være så vanskelige å krever at jeg skal fly inn for å treffe dem. Det har da ikke jeg råd til hvis jeg skal fly frem å tilbake for å se på leiligheter i Tønsberg annenhver dag. Tid har jeg heller ikke for jeg er jo i full jobb ut denne måneden. Krysser finger å tær for at noen er litt forståelsesfulle og heller kan skype'e eller noe om de vil se/treffe meg.

  Anywayyyyys.. Jeg har tatt ut extensionsene mine nå, og venter egentlig bare på at noen på jobb har tid til å sette i nye. Jeg har selv stått med fulle lister så har ikke hatt mulighet til det enda. Må si det er litt deilig også, slepper å stå 1 time å føne håret og 1 time å glatte å krølle. Ting tar plutselig mye mindre tid. Ikke bare har jeg fått ordnet håret mitt men har også fått fikset opp neglene mine og valgte og ikke klippe de så langt inn som jeg pleier siden jeg ikke skal jobbe mer en et par dager til. Så nå har jeg kort hår og lange negler!


  // Camilla og meg // Jeg fant ikke ett eneste bilde der dere virkelig ser at jeg har tatt ut extensionsene utenom dette som heller ikke viser det så godt men dere ser hverfall at det er mindre hår en normalt, HAHA! Bildet er fra helgen som var, jeg tok kvelden rolig siden jeg egentlig har sluttet å drikke, så det ble en hyggelig kveld med kjekke folk! 

  Utenom alt annet som foregår, har jeg også ganske mange andre småplaner. Jeg har noen tattoveringer jeg har tenkt på lenge som jeg vurderer å ink'e på kroppen, jeg vil også ta nytt hull i navlen men finner aldri en tid som passer, da jeg som regel skal trene og ikke vil droppe den for en piercing..eller at jeg rett å slett har jobbet masse kvelder og piercing studioene stenger før vi gjør. Jeg har også ny time til å fylle i restylane i leppene i starten av juli, men kjenner jeg er litt sur rett å slett fordi hun jeg har pleid å gå til fra starten av har sluttet, og fikk verken beskjed eller ny time. Så jeg måtte selv ringe inn og sette opp på ny hos noen helt andre. Heldigvis fikk jeg %'ene jeg skulle uansett, men liker ikke helt tanken på at noen helt fremmede skal stikke meg i trynet uten å vite hva jeg pleier å gjøre. For det vet ikke jeg. Som regel gjorde hun jeg gikk til før det hun syns var best og det har jeg vært utrolig fornøyd med. En venninnde av meg måtte gjøre det samme så jeg får høre med henne hvordan det gikk. Jeg har masse andre ting jeg vil også, men har faktisk ikke hatt tid til noe som helst.

  Nå har jeg heldigvis snart frihelg så da skal jeg få tid til å ordne litt småting håper jeg!

   

  VI BLOGGES

  10

  Dette får deg garantert til å gråte

  • Publisert 13.04.2014 klokka 23:21
  • Kategori: hverdag

  Hei igjen. 

  Jeg ville bare dele en video med dere som jeg kom over for et par minutter siden. Den fikk meg til å begynne å gråte, og virkelig tenke over ting! Utrolig sterk film, men jeg anbefaler alle å se den. Filmen varer i litt over 3min, så alle har tid til å se den.

   

  Jeg har flere venner som kjører alt for fort, alt for ofte. Dette fikk meg til å innse selv hvor mye de faktisk betyr for meg, og at jeg aldri vil oppleve noe som dette.

   

  Hvordan reagerte du?

  Del gjerne videre til deres venner. 

   

  Vi blogges

  2

  Morning sunshine

  • Publisert 22.03.2014 klokka 09:21
  • Kategori: hverdag

  God morgen dere! 

  Bloggens første morgen innlegg er offisielt her! Det kommer nok ikke til å skje så ofte siden jeg alltid springer rundt på morningene stressa å forsinket. Fikk bedre tid en planlakt idag så nå sitter jeg å koser meg med en stor kopp kaffe og Pretty Little Liars! Deilig. Jobb kl 10, men blir kjørt så slepper å tenke på forsinket buss.


  // Huff ser jeg på farge håret snart! Gingerrrr probs

   

  Jeg sa jo jeg kanskje skulle i 20års dag til veninnden min men har ikke penger til overs, og kunne ikke dele drikke med hun jeg egentlig hadde avtalt med så det ser ut som det blir en rolig kveld idag. Jaja, jeg har vel godt av det, selvom det er litt dumt jeg ikke kan bli med. Litt kjipt å sitte i en 20års dag uten drikke liksom.

  Nei nå får jeg drikke kaffen min før den blir kald.

   

  Vi blogges

  1

  Morsdag!

  • Publisert 09.02.2014 klokka 17:30
  • Kategori: hverdag

  Hei dere! Tar bare en liten update for dere nå kjapt mens middagen står å godgjør seg.
  Fredag: skulle på trening men fant ut i siste liten at Elixia stenger kl 20.00 altså når jeg stengte salongen for kvelden. Det ble da bare en rolig kveld i sofaen med Camilla.

  Lørdag: jobb fra 10-16 og så gikk jeg på trening. Var hjemme i 18-tiden og laget en deilig thai suppe! Sunt, godt og enkelt. Senere på kvelden var jeg med Camilla og Nina, vi kjørte ei venninne videre på fest, og det tok som tid! Fikk feil adresse og kjørte feil et par ganger men vi fant frem til slutt. Resten av kvelden så vi på film og bare koste oss. Deilig med en edruhelg nå.

  Idag: såv jeg lenge og har vell egentli slappet av i sofaen i hele dag. Haha... Jeg er kjempetrøtt, aner ikke hvorfor. Vi skal ha. Komle til middag idag, gleeeeder meg! Senere skal jeg kanskje gå en tur med Camilla, får se hvor sent middagen blir. Ellers har jeg invitert mamma med på Egon imorgen, hvor jeg skal spandere. Så får håpe det passer får henne med jobb Osv. Jeg jobber kveld selv så jeg regner med at det går greit.


  #mobilinnlegg

  Vi blogges

  0

  Have a lovely day!

  • Publisert 27.01.2014 klokka 12:27
  • Kategori: hverdag

  Hei kjære dere! Jeg ville egentlig bare ønske dere en fortreffelig dag og minne om rabattkoden fra Blivakker dere har fått av meg i sist innlegg( trykk HER for å komme til innlegget om rabattkoden ) eller HER for å gå direkte til blivakker-koden/siden.

  Nyt dagen og ha en ellers fin mandags formiddag!

  Vi blogges

  0

  Babyshower invitasjoner

  • Publisert 26.01.2014 klokka 21:37
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Nå, etter flere timer med klipping, liming og ikke minst planlegging er vi endelig ferdig med alle invitasjonene til babyshoweren til Nina. Jeg og Camilla er kjempefornøyd med resultatet og dette gikk mye bedre en hvertfall jeg hadde sett for meg.

  På bildet har jeg dekket over det som står i invitasjonen, itilfelle vår kjære Nina tar turen innom bloggen min. Men dette tror jeg blir kjempebra! Vi gleder oss masse til å feire lille Liam Alexander og Nina's babyshower.

  Hva syns du?

  0

  Brun og blid

  • Publisert 06.01.2014 klokka 17:40
  • Kategori: hverdag

  Hei!
  Nå har jeg endelig fått lagt meg i solsengen igjen, å det var DIGG! Har ikke tatt noe sol siden sommeren så tenkte jeg kunne få litt farge igjen. Jeg lå bare et kvarter men siden jeg er naturlig "ginger" kan jeg ikke begynne med tre kvarter, da hadde jeg blitt svidd, meget svidd. Så jeg får bygge opp fargen sakte, jeg fikk jo et påfylt solkort på brun og blid til jul av ei venninne så kan jo bruke det!

  Da jeg kom hjem i 2-3 tiden satt jeg på serien "Happy Endings" men etter ti minutter sovnet jeg og våknet nå, nesten tre timer senere! Jeg må slutte å sovne på dagen...

  Igår sa jeg jo at jeg skulle ut på shopping men har ENDA ikke fått lønn..dødsskipt når jeg har regninger og ting jeg må få gjort, som å hente brillene mine. Jeg håper den kommer inn imorgen da.

  #mobilinnlegg

  Vi blogges!

  8

  Strikker babyteppe til lille prinsen

  • Publisert 05.01.2014 klokka 22:22
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!
  Ble en rolig helg med masse film og kos, og igår fikk jeg plutselig lyst å prøve å #strikke ! Jeg fant tilsutt gamle bomullsgarn og prøvde først ud å #hekle, noe som gikk helt greit. Da jeg endelig fant strikke-pinnene gikk det overraskende bra, jeg måtte søke opp hvordan man knyttet den føste masken men ellers fikk jeg det faktisk til. Sist jeg strikket var jo i sløyden på barne/ungdomsskolen, så utrolig hva man husker!

  Jeg tok en liten prøverunde på et lilla garn før jeg kom på at jeg kunne strikke #babyteppe til lille prinsen til Nina som kommer i mars! Begynte da på et bomullsgarn som var babyblått, noe som passet perfekt. Jeg la opp 170 #masker så er ganske langt men da passer det godt over dynen i vognen f.eks. Jeg har allerede snart stikket opp hele garnet, så etter kjøretimen imorgen tidlig skal jeg inn til byen å gjøre ett par ærend, for da HÅPER jeg at jeg har fått lønn!
  Så kvelden min oppsumert både idag og igår har gått til film og stikking. Hadde middagsbesøk av Camilla tidligere med pinnekjøtt. Nina kom en stund etterpå, så da satt vi på en koselig chick flick og alle tre lå langflate i senga mi. Deilig med sånne dager også. Kjenner at jeg godt kunne hatt enda lenger ferie. Jeg har vurdert å begynne å trene litt igjen for å få mer energi når jeg sliter så mye med søvnen, men vil ikke love dere noe, haha. Jeg har sagt at jeg skal begynne å trene et par ganger før, uten spesielt hell.

  #Babymagen til Nina vokser mer og mer for hver gang vi ser henne! Det er så utrolig gøy å se. Jeg/vi gleder oss kjempemye til å treffe han, og fikk vite at jeg kanskje får være med til sykehuset. Det hadde vært helt utrolig å få være med på en #fødsel, å hvertfall når det er veninnden min. Jeg vil såklart støtte henne gjennom alt, og da får jeg jo det! Jeg og Camilla er hvertfall to superklare tanter som ikke kan vente mye lenger til å være barnepass og trilletanter.

   

  ♡ God natt ♡

  0

  Bestått teoriprøve

  • Publisert 20.12.2013 klokka 11:29
  • Kategori: hverdag

  Ååååå så JÆVLA deilig å være ferdig med det!! Det var første forsøk og jeg bestod på bil teorien. Nå kan jeg bare slappe av og nyte ferien min fra imorgen av.

  Jeg trodde aldri jeg skulle bestå for jeg hadde ikke øvd før igår kveld men tenkte jeg skulle prøve for å se hvordan jeg lå an. Det var jo et meget smart valg av meg må jeg si!
  Jeg kjente helt ærlig at mye av stresset jeg har hatt i det siste bare forsvant når det sto svart på hvitt; Gratulerer du har bestått!

  Nå er det et par timer igjen på jobb før jeg tar meg juleferie, og det med GOD samvittighet.

  2

  Sliten...

  • Publisert 11.12.2013 klokka 20:44
  • Kategori: hverdag

  Jeg er så utrolig sliten for tiden. Orker liksom ingenting. Heldigvis skal jeg ha en rolig helg med litt juleshopping  og jentekveld på lørdag etter jobb og besøk på søndag. Det blir nok kos. Idag fikk jeg gaven fra apple også, så den er pakket inn og klar! Fikk kjøpt inn litt gaver fra salongen idag itillegg, så begynner å komme seg med julepresanger nå. Jeg mangler bare noen få til, så dette blir bra.

  Ikke nok med det men jeg føler tiden går så fort. På jobb har jeg kunder hele dagen så det går i ett. Etter jobb er jeg egentlig bare utslitt så da blir det fort hjem til sengen. Heldigvis er det snart bare en uke til jeg har ferie. DIGGGGGG , gleder meg ihjel. Da skal jeg ta toget til familien i Tønsberg og feire julen der nede, før jeg reiser med toget tilbake til Stavanger for å feire nyttår. Planen er å reise opp til Fitjar på/i Stord med en gjeng og være der over nyttår, så det gleder jeg meg også til! Har alltid feiret nyttår i Stavanger, så blir noe nytt dette året. MEN forandring fryder så dette blir bra.  Heldigvis begynner jeg ikke før 12 imorgen så får såvet litt ut. Tror jeg setter på en film og legger meg etterpå. Burde ryddet rommet og fått litt mer orden på ting før jeg kan begynne å tenke på interiør, jeg får se hva jeg orker. "Til helga kanskje"

  Det er derfor det blir litt lite blogging men jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, som interresserer dere?

  Godnatt

  4

  Snø og Sol

  • Publisert 07.12.2013 klokka 14:59
  • Kategori: hverdag

  Våknet opp til DET fine været! Å gå fra full storm til full sol og snødekket asfalt var deilig! Kanskje jeg skal ta meg en tur ut ikveld alikevell? Vet ikke om jeg gidder hvis det blir storm igjen så satser på at finværet holder ut dagen.

  Ellers....

  Leppene mine er drithovne enda. Nesten værre en igår. Se HER. men ikke like vonde, thankGOD. Jeg må ned i butikken å handle inn drikke til ikveld, så gruer meg til å vise meg offentlig, blåmerket på overleppa er blitt enda værre det også. Jeg ser jo skamslått ut.  Bildet er tatt med iphone'en så ble ikke superbra kvalitet menmen. 

  Nå sitter jeg å ser på grey's anatomy maraton på tv2 Bliss, selvom jeg har sett episodene 100 ganger før.

   

  Vi blogges 

  8

  Jentekveld + mini tapas

  • Publisert 28.11.2013 klokka 21:55
  • Kategori: hverdag

  Nå sitter vi og koser oss i sofaen med film på tv'en. Camilla hentet meg på jobb kl 20.00 så kjørte vi innom butikken å handlet litt småting til mini-tapasen vår som vi fikk så utrolig lyst på. Vi bestemte oss for å lage noe enkelt så det landet på wraps med strandaskinke, rucculasalat, vårløk og philadelphia ost med hvitløk/urter. Stekte også en hvitløks baguette.. 

  Kjøpte oss en liten salat og smoothie hver også. Healthy living YES ( - baguetten )
  Nå sitter vi å ser på Taken 2, men tror vi skal sette på en litt koseligere film etterpå!

  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

  0

  Snudd på hodet

  • Publisert 26.11.2013 klokka 03:32
  • Kategori: hverdag

  Døgnrytmen min er helt snudd på hodet etter helga! Nå ligger jeg her å klarer IKKE sovne. Skal opp om få timer til kjøretime faktisk bare 3 timer til så skal jeg jobbe helt til 20.00!

  Hva skal jeg gjøre? Kommer til å sovne bak rattet, eller noe.
  Shit nei...jeg får prøve å legge meg en gang til!

  GODNATT SØTINGER

  4

  God morgen

  • Publisert 20.11.2013 klokka 11:49
  • Kategori: hverdag

  Idag er det faktisk litt sol her i Stavanger! Deilig med litt finvær mellom alt drittværet. Igår begynte det å snø men alt er smeltet vekk idag, kjipt!

  Nå er jeg på vei til jobb, så dere får ha en fin dag videre!

  0

  Rise and shine

  • Publisert 18.11.2013 klokka 09:24
  • Kategori: hverdag

  Trøtt i tryne og vil gjerne såve ut resten av uken, MEN det går jo ikke. Skal snart ta bussen til byen i drittværet og ha kjøretime, lurer på hvordan det går når det regner så mye? Så skal jeg på jobb etterpå, jeg  jobber helt til 20.00 ikveld, kjenner at dette kan bli en lang dag!

  Jeg vil ligge under pelspleddet helge morgenen, spise en god frokost og en halv  liter kaffe så kanskje det kommer  seg...jeg er absolutt IKKE et morgen-menneske.

  Det blir ikke noen kleine bilder av meg nå på morgenkvisten så dere for nøye dere med dette!

  Have a nice day 

  Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits