• Silje Victoria

  0

  Brygga

  • Publisert 22.10.2014 klokka 22:44
  • Kategori: Hund

  Hei dere!

  Blir litt lite blogging for tiden, så det beklager jeg. Det er ikke første prioritet, men når jeg får tid, og når jeg har noe å skrive om så kommer det. Syns ikke det er noe poeng å sitte å prøve å finne ut hva jeg skal blogge om, bare for å blogge. Jeg gjør jo dette mest for min egen del, fordi jeg syns det er koselig, og deilig å få ut litt av det jeg har på tankene.

  Nå er jeg jo tilbake i jobb, og det går kjempebra! Bea er superflink, og helt rolig når jeg er på jobb. Jeg har familie som kommer innom å går litt tur og gir mat og friskt vann iløpet av dagen så hun er ikke alene hele dagen enda. Idag har hun vært hos pappan min en stund og lekt og kost seg masse tenkter jeg. Nå ligger hun hvertfall som en slakt ved siden av meg i sofaen. 

  Tidligere i uken fikk vi utrolig fint vær, så vi gikk en tur på brygga + ringshaugstranda med Bea, så da fikk hun testet ut sand og strand for første gang! Det var gøy.

  Igår tok jeg ut extensions'ene og idag klippet jeg av en god del av håret. Imorgen skal jeg farge det, og SÅ blir det bra! Skal kanskje klippe håret enda litt til, så jeg venter med å vise det til dere nå. Imorgen fyller jeg 20 år også, så da skal det feires med pizza og digg, så tar jeg det helt ut i helgen på byen. Gleder meg såååå masse!!

   

  VI BLOGGES

  4

  Tur på slottsfjellet

  • Publisert 10.10.2014 klokka 09:00
  • Kategori: Hund

  Igår trodde jeg først at dagen kun kom til å gå til sofa ligging og serie titting ( har blitt helt avhengi av en ny serie som heter Revenge ), men plutselig kom sola mellom alt regnet så da kom mormor med kurven sin og vi gikk en tur opp til slottsfjellet. Bea var kjempeflink!! Hun gikk uten bånd hele turen, ble såklart endel bæring siden hun ikke går i trapper og ikke skal/orker å gå så langt. Hun fikk hilse på en ung gutt som synes det var super stas og ble fotografert å greier! Kjendis snart jo. Jeg måtte jo også ta endel bilder på "første" skogsturen vår, så jeg hadde med meg det ordentlige kameraet mitt for en gang skyld.


  Jeg merker at hun blir flinkere å gå i bånd etter å ha gått uten også, hun følger mer med på hvor jeg går en at hun bare drar meg rundt over alt. Dessuten er det ikke noe bra for nakken å gå i bånd hele veien hvis hun bare drar å drar. Jeg prøvde genseren hennes på før vi gikk tur også, siden hun fryser endel ute nå. Den gled rett på og hun laget ikke en eneste lyd. Superflink! Jeg tror hun bare synes det var deilig å kunne løpe mer ute uten å fryse så masse på magen. 


  Idag er planen å besøke mormor, så det blir deilig. Hun har en stor hage så hvis vi får litt opphold så kan Bea leke masse fritt rundt der. Bea er veldig glad i mormor så de koser seg masse sammen! Blir deilig å komme seg litt ut av leiligheten nå, jeg er så utrolig sliten fordi det er så uvandt å stå opp SÅ tidlig. Jeg har aldri stått opp så tidilig med mindre det har vært pga togreiser som er tidlige eller noe som jeg må rekke. Når jeg skal på jobb står jeg TIDLIGST opp klokken 08.00 ( mest kl 10.00 ) og nå eg jeg heldig hvis jeg får sove til 07.30. Heldigvis blir det jo ikke sånn for ALLTID men det er tungt for meg altså. Kanskje ikke lett å forstå for dere morgen fugler men jeg er helt ødelagt etter bare 5 dager, haha! Det blir jo en vane etterhvert..håper jeg? Men nå er det veldig tungt å stå opp på morningene selvom det er verdens vakreste Bea som vekker meg. Holdt faktisk på å gå i gulvet igår til frokost, så måtte sette meg ned i noen sekunder. Jeg synes alltid sånne ting er så ekkelt/skummelt, men det ga seg jo så fort jeg satt meg ned.

  Men sånn er det å ha valp å sånn blir det en stund fremover. Det er uansett utrolig givende og koselig. Kunne ikke tenkt meg å være uten henne nå! Hun er en del av familien for alltid.

   

  VI BLOGGES

  6

  Valp i hus!

  • Publisert 09.10.2014 klokka 18:44
  • Kategori: Hund

  Da har Bea vært hos meg siden søndag, og vi bare koser oss! Hun er helt eksemplarisk, hun har allerede lært sitt som vi terper på hver dag, men til å ha vært her i bare 4-5 dager synes jeg det er bra! Begynte å lære henne gi labb igår å hun tok den også ganske kjapt. Jeg bruker klikker trening, og det er jeg veldig fornøyd med. Prøvde først uten klikkeren, men funket ikke noe særlig så tok jeg i bruk klikkeren egentli bare for å venne henne til lyden, men plutselig fikk hun til både det ene og det andre! Om nettene er hun som regel rolig men står opp fryktelig tidlig. Jeg går da ut med henne så hun får tisse å bevege seg, deretter lager jeg "frokost" i 8 tiden, går ut igjen etter en stund, så legger vi oss igjen. Bea sover MASSE på dagen, f.eks nå ligger hun på venstre armen mens jeg blogger, hun skal helst ligge så langt oppå meg som mulig, men tror hun har forstått det at om kvelden når hun skal inn i buret og lyset blir slukket, da er det leggetid.  Som regel er hun veldig flink til å gi beskjed når hun må på do men nå når vi har hatt så dårlig vær med regn og vind vil hun ikke annet enn å stå mellom beina mine der det regner å blåser minst mulig. Åsså går hun på do med en gang vi kommer inn i varmen igjen. Men sånn får det bare være. Nå har jeg fått kjøpt en "piss-off" spray som fjerner all lukt åsånt, slik at hun ikke tror det er greit å gå på do der. Den er heller ikke noe farlig for henne. Maten er hun også veldig flink med. Hun får tre måltider om dagen, men hun spiser ikke alltid opp alt, så da tar jeg restene med i neste måltid.  Jeg skal snart begynne med alene trening også, men tror det blir litt jobb. Hun blir helt fra seg bare jeg lukker døra for å gå på do..godt jeg bor alene så jeg kan sitte med døra åpen, HAHA! Jeg begynner jo på jobb igjen om 14 dager + - ( litt usikker på hvilken dag det ble) men haster ikke enda. Uansett vil jeg ikke at hun skal ha det for "trist" når jeg går. Hun er såklart ikke alene hele dagen,  jeg får MASSE hjelp av familien min som skal komme innom Bea mens jeg er på jobb, for å fylle på friskt vann, servere "lunsj" og ta en liten tissetur i hagen. Jeg vet allerede hvordan det skal gjøres da jeg har fått masse tips fra oppdretter og venner med hund, men hvis noen har tips til alene trening så kom gjerne med det, og hva som funket for dere! 

   

  VI BLOGGES

  1

  Bea the frenchie

  • Publisert 30.09.2014 klokka 22:40
  • Kategori: Hund

  På søndag var jeg på ett siste besøk i Notodden for å hilse på vesle Bea før jeg henter henne hjem for alltid!!! Å herlighet så hun har vokst, å hun er bare helt utrolig nydelig!!!! Hver gang jeg ser henne eller ser på bilder av henne, blir jeg bare mer å mer forelsket. Jeg blir rett å slett helt tullete. Heldigvis er det nå bare 5 dager ( 4 dager på onsdag ) til jeg kan hente henne! Så på søndag morgen skal vi kjøre i full fart opp til Notodden, å ta henne med hjem. 

  Nå når jeg var der sist tok jeg endel nye bilder av sjønnheten og fikk også tatt noen videoer, så her kommer det litt skrytebilder av "bebien min:  Og såklart en liten video av Bea! Jeg prøvde å laste opp fulle videoen og ikke den fra instagram, men det fungerte ikke så da får det bare være.

   ps: det er søsknene til Bea som sloss å bråker, ikke mitt praktfulle "barn"  ❤   Er hun ikke bare helt nydelig?!

  For flere bilder og videoer av Bea kan dere følge "hennes egen" INSTAGRAM : @ bea.thefrenchie og/eller min @ siljevictoriag

  VI BLOGGES

  6

  Bilder av Bea, frenchie'en min

  • Publisert 02.09.2014 klokka 23:06
  • Kategori: Hund

  Her kommer noen bilder av lille Bea ❤ ( tror jeg har bestemt meg for navnet Bea ) som blir min om fem uker, om ikke mindre! Jeg gleder meg så utrolig mye, og nå etter å ha fått holde henne i mine egne armer å faktisk kjenne på at hun er min, går tiden enda saktere, og jeg klarer ikke å tenke på noe annet! Jeg har handlet inn litt småting til, som dekken til vinteren etc.
  ÅÅÅH herlighet som jeg savner henne. Hadde virkelig ikke lyst å reise fra henne igjen på søndag, men fikk beskjed om at jeg fikk lov å komme opp en tur til før jeg henter henne for godt så da skal jeg definitivt gjøre det! Da er hun blitt litt større også så det blir veldig spennende. Da kommer jeg også til å ta bilder, som kommer ut her så fort jeg kan!

  Dere kan følge litt mer med på ting via instagram-profilen min, hvor jeg legger ut flere bilder litt før de kommer ut her på bloggen @Siljevictoriag 

  Seng, bur, matskåler og den slags skal jeg kjøpe med dagen jeg henter henne så det kommer til slutt. Da slepper jeg å tenke noe på det hvertfall, så da kan jeg bare forsette å kjøpe inn litt andre småting jeg trenger eller vil ha til Bea.


  Jeg blir helt tulling bare av å sitte å legge ut bildene av henne! Hun er så utrolig nydelig, og jeg elsker henne virkelig! Kanskje litt rart? Men jeg gjør hvertfall det, haha. Teller ned dag for dag, og så snart jeg finner en dato til neste gang jeg kan komme på besøk, kommer dagene til å gå litt fortere. Pluss at jeg kanskje får besøk fra Stavanger midt oppi all ventingen, så da kommer hvertfall tiden til å fly!

  Jeg kunne ikke vært mer klar for dette nå!

  Kom gjerne med flere tips om hva jeg bør vite, gjøre eller kjøpe inn når valpen er i hus! 

   

  VI BLOGGES

   

  #valp #frenchie #franskbulldog #hund #tips #bilder #baby #puppy #frenchbulldog #dyr #hundeutstyr

  3

  Jeg skal få valp, trenger navneforslag, tips og triks!

  • Publisert 22.08.2014 klokka 17:33
  • Kategori: Hund

  Da kommer den store nyheten! Jeg har kjøpt/satt av en valp som skal bli min veldig snart! Jeg er overlykkelig og klarer nesten ikke vente. Heldigvis er det masse som skjer i mellom tiden så jeg rekker sikkert ikke tenke så lenge på det før dagen kommer!

  Jeg overtar lille lurket, 10 oktober, så det er under 2 måneder igjen. Jeg gleder meg enormt mye og har allerede handlet inn endel småting til vesle sukkerklumpen min!

  Jeg har enda ikke fått handlet inn seng og bur etc, men det er litt større ting og tror jeg skal handle det i butikk og ikke over internett. Jeg skal handle inn en grind til å ha på kjøkkenet når jeg er på jobb. Der har jeg jo fliser med varme i og skal såklart legge sengen, mat, vann og leker der mens jeg er på jobb eller en annen plass hvor jeg ikke kan ta med bebisen min.

  Hun er i fargen brindle, og kommer til å bli litt lysere en det ser ut som på bildene, tror vi! Det er litt dårlige bilder, fordi de er sendt over mms og tatt litt langt ifra. Jeg skal bort å se hunden selv for første gang neste søndag, så det gleder jeg meg også masse til! Da tar jeg sikkert litt bedre bilder hvis jeg får mulighet til det.

   

  MEN, jeg trenger litt hjelp fra dere; Jeg vil ha ett supersøtt jentenavn til lille "bebien" min ! Kom med masse navne forslag i kommentarfeltet!

  Her er noen jeg tenker litt på, topp 3:

  ❤ Nala

  ❤ Bea

  ❤ Chanel

  I tillegg til navneforslag tar jeg gjerne imot andre tips og triks! Det er aller første gang jeg har hund, så alt sammen er veldig nytt for meg. Jeg får såklart masse tips av oppdretter, men hvis dere har noen forslag til ting som har hjulpet dere, eller nettsider dere handler på, godbiter som er bedre enn andre, etc så kom med det!

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits