• Silje Victoria

  10

  Nye extensions fra Luxus Hair

  • Publisert 26.04.2016 klokka 20:06
  • Kategori: Hår

  Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag. Sto opp kvart på fem idag tidlig for å kjøre mamma og stefaren min til flyplassen. Sov noen timer til, før jeg måtte opp igjen halv ti for å kjøre ut å levere bunaden. Det blir utrolig spennende å se den på igjen på mandag. Resten av morgenen gikk til å kaste glass etc på en miljøstasjon i nærheten, handle inn litt mat og ta sol.

  Når jeg endelig kom meg hjem var extensionsene kommet! Det tok kun 1 dag fra jeg fikk mail om at de var sendt til jeg fikk dem, sinnsykt rask levering noe jeg setter stor pris på. Fargen passer også nesten helt perfekt, jeg må bare gå over med en kald minicolor i vasken på mitt eget hår for at det skal bli helt likt. Heldigvis jobber jeg jo som frisør så det blir ikke et problem. Kvaliteten kjennes også kjempebra ut, selvom jeg bare har brukt dem idag.

   


   

  Jeg bestilte clip on deluxe 50cm i fargen #7


  Nå skal jeg snart lage meg noe middag og se film med ei venninne resten av kvelden. Jeg skal opp tidlig imorgen også fordi jeg skal ta en MR undersøkelse av hodet mitt. Forhåpentligvis er alt i orden men gruer meg selvfølgelig litt. Wish me luck, alle i hopa!
   

  Dette er ikke et sponset innlegg ;)

  6

  Jeg skal bli Kevin Murphy stylist!!

  • Publisert 15.06.2015 klokka 22:20
  • Kategori: Hår

  Stemmer det! Du leste rett, jeg skal nemmelig 'utdanne' meg som session stylist for Kevin Murphy. Jeg var på første del av kurset idag og det var utrolig mye spennende og inspirerende. Ikke snakk om alt jeg har i vente, dette blir DRITBRA!!!

  Dagen startet med en del teori, hvor vi gikk igjennom alle produktene og hva, hvor og hvordan. Dette var jeg spesielt glad for siden jeg ikke har jobbet med Kevin Murphy på over 1 år. Etter litt repitisjon og informasjon om hva vi utvalgte har i vente fremover startet vi med modeller. Jeg fikk min kjære venninde Camilla til å sitte for meg og selvom hun har tape-extensions så gikk det veldig greit. Vi fikk sett flere inspirasjons videoer fra backstage på motevisninger og show, og deretter prøvd oss på nye måter å style hår på, såklart med Kevin Murphy sine produkter og verktøy.

  Super raske og kule stylinger som man kan leke seg masse med! Gleder meg til å få prøvd ut teknikkene litt mer i salongen.

  Hva syns dere, kunne du tenkt deg en av stylingene til i sommer på festival eller stranden?

  12

  Blond afro

  • Publisert 11.05.2015 klokka 20:08
  • Kategori: Hår

  Nå er det bare 13 dager igjen til jeg flytter tilbake til Stavanger!! Tiden bare flyr forbi og jeg fatter ikke at det er så liten tid igjen. Blir litt småstresset av det nå, når jeg sitter å skriver fordi jeg kun har pakket ned en eske med ting. Det positive er at mesteparten er bare å legge ned i eskene igjen, siden alt står sortert i hyller fra før av. Jeg har tenkt å bruke mye av 17 mai helgen på flytting, sånn at det bare er å hive alt inn i flyttebilen å kjøre helgen etter.

  Fikk litt tid mellom kundene på jobb idag, så da måtte jeg finne på noe gøy. Siden jeg aldri har kreppet hele håret mitt før, måtte jeg jo bare prøve det. Ble utrolig kult, men skulle hatt litt lengre hår for å ha gått med det løst. Vi fant ut at jeg lignet litt for mye på den ene skurken i the Simpsons..haha. 

  Ikveld tenkte jeg å fikse neglene mine også. Jeg har endelig funnet en 17 mai kjole fra BikBok, så da må neglene matche! Legger ut bilde av alt i neste innlegg tenker jeg. Nå skal jeg kose meg med litt sushi og Long Island Medium + negler litt senere. Ha en fin kveld videre! 

   

  VI BLOGGES

  2

  Soloppgang

  • Publisert 25.11.2014 klokka 12:33
  • Kategori: Hår

  Siden jeg har mye å ordne med når jeg kommer hjem fra jobb blir det endel innlegg fra mobilen.

  Men det er vell greit det!?

  På vei til jobb idag bare måtte jeg ta  bilde av soloppgangen, den var helt nyyyyydelig. Det var i fart siden jeg var litt seint ute av leiligheten men syns det ble greit fordeom.

  Håret mitt ble forresten kjempebra igår! Jeg vil nok gjøre litt mer etterhvert men nå er håret mitt så utrolig slitt så vi kurer masse fremover nå, så håper jeg det blir litt bedre etterhvert!

  VI BLOGGES

  0

  Kort hår!

  • Publisert 03.11.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Hår

  Da ble det en stund siden sist IGJEN! Sorry folkens, men har så masse å ordne for tiden. Jeg fikk besøk av mamma og stefaren min i helgen som var, feiret 20års dagen min helgen før og har jobbet rævva av meg resten av tiden. Innimellom der har jeg fått tid til å ta ut extensions, klippet meg, og stripet håret. Jeg har også fått kjøpt meg ny mobil med noen av pengene jeg fikk til bursdagen, men angrer fryktelig på at jeg ikke gikk for iPhone 6!!! Og selvom jeg har mer penger igjen fra bursdagen blir det for dumt å kjøpe enda en ny mobil med en gang! Det er trossalt utrolig dyrt. Så jeg må bare holde ut med Sony Experia Z3 en stund til. Hvis noen vil kjøpe den (hvit, helt ny) så blir jeg glad!


  // Med krøller, bildet er fra lørdagen jeg feiret 20års dagen min.


  // Glatt hår, fra idag på jobb.

  Det er utrolig deilig, men også utrolig kjipt med kort hår igjen, så jeg kommer nok ikke til å gå så veldig lenge uten langt hår. Jeg må bare kure håret masse og få fargen min slik den skal være, og så blir det nye tape-extentions! Gleder meg allerede, selvom det sikkert ikke blir før til juletider eller rundt der. Får nyte hvor enkelt det er å stelle håret nå da, selvom jeg heller ville hatt langt med en gang.

  For de i Tønsberg området, så er det min flotte kollega Lene som gjør mesteparten av mitt hår, så om dere liker det så er det bare å bestille time hos oss på Tango Foynsenteret.

   

  VI BLOGGES

  6

  HAIR-EXTENSIONS; LONG HAIR DON'T CARE

  • Publisert 03.07.2014 klokka 22:02
  • Kategori: Hår

  Da har jeg ENDELIG fått på extensionsene! Superfornøyd som alltid, selvom det var første gang noen andre en Tove( gammel kollega ) som gjorde det! Såklart var jeg jo litt skeptisk da jeg har vært så fornøyd med Tove, men Karina, du er superflink du også! Nå mangler jeg bare en liten klipp og litt farge i bunnen for å friske opp ombre'en så er alt tipptopp. Jeg føler meg allerede 100 ganger bedre, og mer som meg selv, selvom det kanskje høres rart ut.

  Leppene mine har heller ikke vært særlig hovne idag, så da slapp jeg å gå rundt i byen som det duckface-dyret. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, skal kanskje ned å ta litt sol, men etter juksemiddag med takeaway ble jeg grufullt mett og lat, vil egentlig ikke bevege meg 1cm akkuratt nå. HAHA.

  Tusentakk igjen til min kjære kollega og flinke lærling( gamle kollega ) på Barokk Frisør Stavanger, Karina :)

   

  VI BLOGGES

  8

  FRISØR MED FAGBREV!

  • Publisert 05.06.2014 klokka 00:08
  • Kategori: Hår

  Hei dere!
  Glemte helt ut å informere dere kjære lesere om at jeg fikk bestått på fagprøven min idag! Jeg er så utrolig lettet og lykkelig over at det endelig er ferdig! Nå kan jeg bare nyte resten!!

  Dessverre glemte jeg å ta bilder av de andre modellene både før og etter! Men jeg synes at de jeg har bilder av var de oppgavene som ble best, selvom alt ble bra da.

  Innimellom all lykken da vi fikk svar der vi hadde fagprøven glemte jeg all sminken min og litt ting fra jobb, så imorgen tidlig, før jobb, må jeg ut til forus igjen for å hente det! Håper alt ligger der enda...

  Godnatt!

  VI BLOGGES

  5

  LANGHÅRSOPPSETT OG BIG HORN DATE

  • Publisert 27.05.2014 klokka 22:28
  • Kategori: Hår

  Hei dere! 

  Etter øving på både skole å jobb fra morningen av, gikk jeg og Camilla på date på Big Horn i byen. Har aldri vært der i Stavanger før, men det var utrolig god mat! Deilig å sleppe å lage mat selv for en gang skyld! Jeg ville egentlig ha Cæsar salat, men det hadde de ikke så da ble det biff idag også selvom jeg laget det selv igår! Fikk salat på siden fordi jeg ikke spiser potet så noe salat fikk jeg da! Bestilte også aspargesbønner, løk og sopp.


  Her er noen bilder av hvordan det ble etter første øving på oppsettet! Må hardkjøre på oppsettet frem til svenneprøven men dette skal jeg klare! Nå nermer det seg virkelig og jeg kjenner at det skal bli deilig å bli ferdi med det!

  Jeg skal opp tidlig imorgen også og ut til skolen for å gå igjennom klipp og farge oppgaven! Så da får jeg den også helt klar, og deretter skal jeg gjøre dokumentasjonen og bilder osv klare slik at jeg kan slappe litt av på torsdag, for da har jeg fri! Jeg skal alikevell inn til jobb den dagen for å farge å klippe Janne ( kollega ) som skal sitte modell i en festfrisyre, men det tar ikke så lang tid. Jeg får øvd på hennes frisyre også da, så det passer bra! Øver nok mer på langhårsoppsettet da også( det på bildet over ) .

   

   

  VI BLOGGES

  16

  Dagens hårstyling

  • Publisert 24.04.2014 klokka 13:44
  • Kategori: Hår

  Heisann!
  Nå sitter jeg å venter på neste kunde å tenkte jeg kunne vise dere hvordan håret mitt ble idag. Jeg har kun brukt en brei rettetang fra GHD. Hadde en halvtime innvirkning tidligere så tenkte jeg kunne gjøre noe "fornuftig"..haha

  Hva syns dere?

  VI BLOGGES

  6

  Nye extensions

  • Publisert 05.02.2014 klokka 21:12
  • Kategori: Hår

  Hei dere!
  Jeg er utrolig sliten idag. Jobbet kun til 16.00 men har kjørt rundt med innbydelser til babyshoweren og har vært å tatovert/ tatt refill på brynene. Det ble foresten bra som alltid. Kan legge ut bilde når jeg får fått farge på hårene siden de er helt ufarget nå.

  Det jeg egentli skulle skrive om da var jo at jeg fikk satt på extensions idag på jobb. Vi ble ikke helt ferdig på den ene siden fremme fordi jeg fikk en dropinn kunde og etter det hadde alle fulle lister. Men satser på vi får fikset det før helgen. Det er derfor jeg har det i hale. Men det gjør meg ingenting!!! Jeg har ENDELIG langt hår igjen så jeg klager ikke haha.

  Nå har jeg spist en liten porsjon salat, og skal snart såve. Ble ikke trening idag fordi det tok lenger tid å kjøre rundt med innbydelsene enn vi hadde regnet med. Jeg får ta det igjen imorgen kveld etter jobb. Nå har jeg kun skift fra 12-20 både torsdag og fredag og 10-16 på lørdag så kan jeg også ta helg.

  #mobilinnlegg

  Vi blogges

  16

  Blondine til brunette

  • Publisert 08.01.2014 klokka 10:31
  • Kategori: Hår

  Hadde ei venninne på jobb igår. Hun hadde bestemt seg for å bli mørk igjen etter flere år som blondine så da gikk vi igang!

  Først forpigmenterte vi håret så brunfargen skal sitte finere og bedre. Da ble det den oransje fargen, før vi satt i den fargen vi bestemte oss for. Hun ble kjempe fornøyd så da er jeg også det! Fikk utrolig lyst å bli brun igjen jeg også, bare ikke så mørk. Jeg må ha muligheten til å bli lyd igjen lett hvis jeg vil det etter en stund. Etter mange år med farging av håret har jeg lagt merke til at jeg alltid går tilbake til blondt og brunt hvis jeg har vært blond en stund. Klarer aldri å bestemme meg!

  #mobilinnlegg

  Hva syns du?

  13

  Ny hårfarge

  • Publisert 13.12.2013 klokka 00:31
  • Kategori: Hår

  Hei søtinger!

  Det var en lang dag på jobb idag men hadde full kundeliste så dagen gikk fortere en jeg regnet med. Jeg sto litt overtid og fikk klippet stefaren min før jeg kjørte oss hjem. Speaking of; jeg har satt meg et mål om å ta teoriprøven en gang neste uke, vet ikke hvilken dag enda men når jeg føler meg sånn nesten klar hvertfall! Syns det er på tide å få lappen nå. Skal på glattkjøring fra 07.00-?14.00? så jobb til 20.00 imorgen så det vet jeg blir en laaaaaaang dag. 

  Siden jeg skal opp så tidlig imorgen orket jeg ikke vaske, føne + rette håret da, så jeg tok med meg farge fra jobb og farget håret hjemme. Brukte en kald minicolor men litt høyere vannstoff prosent for å lysne opp fargen litt i vått hår. ( dialight 10.12 med 4,5% istedet for 1,8% - for dere frisører der ute) Deilig og sleppe å tenke på håret imorgen når jeg må stå opp så tidlig.
  Nå sitter jeg og ser på "Tabatha tar over" og skal snart legge meg. Hvis jeg orker skal jeg rydde hele stuen min etter jobb og skal kanskje bytte ene sofa trekket fra svart til hvitt men er litt usikker på hva som blir finest. Har en beige skinn sofa og hvitt tv-bord ooog et svart sofabord...blir kanskje for mye med hvit sofa da? Veggene er jo hvite og jeg skal få en sofa av en veninnde som er mer grå/hvit og flytte den beige'e, så jeg tror jeg vil gå over til mer hvite møbler, mer shabby chic. Gleder meg til å få litt orden her!

   

  Ønsk meg lykke til imorgen!

   

  Vi blogges

  8

  Håroppsett til jul og nyttår

  • Publisert 02.12.2013 klokka 18:19
  • Kategori: Hår

  Nå når vi nermer oss jul og nyttår( og alle andre helligdager mellom der ) så er det jo ekstra gøy å pynte seg, både sminke, negler og hår. Her er litt inspirasjon til dere! Mye er enkelt å lage på seg selv eller på hverandre.

  Ble litt størrelseforskjell på bildene, alle er fra google og vanskelig å stille inn alt på mobilen...beklager det!

  Tok med di oppsettene som di fleste får til, bare dere prøver! Kan kan også legge ut en video av et enkelt oppsett hvis noen vil det.

  Nå sitter jeg på jobb, og obviously har jeg ikke kunde før senere. Slutter på jobb om litt mindre en to timer nå, så da skal jeg rett hjem, lage noe godt til middag og bare slappe av.

  Ha en fin mandags kveld !

  4

  Schwarzkopf kurs - klipp, farge og styling/oppsett

  • Publisert 22.11.2013 klokka 18:15
  • Kategori: Hår

  Det ble sinnsykt dårlige bilder pga. dårlig lys + mobilbilder = crappy kvalitet. Kurset ble holdt i Sandnes for et par uker siden men da hadde jeg ikke noen blogg, hehe. Tenkte det var litt gøy å se hva jeg brenner for! Dette er noe jeg vil jobbe med veldig lenge. Kurs er supergøy å gå på, kommer alltid tilbake med masse ny inspirasjon og kunnskap som vi nesten ikke kan vente med å prøve ut!

  Masse superfine farger men fikk ikke bra nokk bilder av alle modellene til at det er poeng i å legge det ut. Litt kjipt for den ene fargen de viste oss var fantastisk fin!

  Likte dere noen av frisyrene eller fargene?
  5

  Brudeoppsett

  • Publisert 20.11.2013 klokka 15:45
  • Kategori: Hår

  Vi har fått ei jente på utplassering i 2 uker og fikk øvd meg litt på henne idag! Jeg har et oppsett jeg skal bruke på svenneprøven så jeg prøvde meg på det.

  Hva syns dere?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits