• Silje Victoria

  14

  VI HAR FÅTT DRØMMEHUSET!

  Jaaa det stemmer, hvertfall nesten! Vi var på en visning på drømmeleiligheten vår idag, og bare få timer senere fikk jeg en telefon fra eiendomsmegleren om at den var vår!! Jeg har ikke vært så lykkelig på LENGE. Endelig en stor opptur oppi alt driten.

  Leiligheten er på 3/4 plan + egen takterrasse!! 1 etasje hvor man kommer inn har vi en stor kjellerstue med et lite bad. Dette blir nok spill og filmhulen til Leif og meg. Deilig å ha en ekstra stue hvis en av oss vil ha litt alenetid eller besøk. Blir sikkert endel jentekvelder også der nede tenker jeg.

  Kjøkkenet er i en egen etasje og opp en etasje til kommer hovedstuen, badet med BADEKAR!, dusj og do såklart. Soverommet som vi kommer til å bruke mest sannsynlig er også i den etasjen.

  En bratt trapp opp fra stuen kommer den store hemsen. Enda en trapp opp fra stua går til takterrassen. Vi får med noen av møblene som er på bildene utenom kjøkken og stuebord og sengen på vårt soverom, noe som er helt greit fordi vi vil ha med min kingsize seng isteden. Jeg er jo forelsket i den grå sofaen i stua så jeg klager ikke!!

  Vi kan nesten ikke vente med å starte flyttingen men vi får ikke lov å si opp leiligheten vi bor i før 1 års kontrakten går ut. Vi flytter derfor ikke før i august. Frem til det tror jeg tiden kommer til å gå kjempefort. Vi skal jo ha en liten miniferie neste gang han kommer hjem fra jobb, og plutselig er det juli å på tide å starte pakkingen.

  Jeg er hvertfall helt overlykkelig. Jeg hadde aldri trodd vi skulle finne en så fin leilighet så fort.

  Ha en SUPER kveld videre alle sammen!

  4

  WISH LIST: INTERIØR

  Heisann!

  Nå har jeg sittet å funnet masse møbler og interiør greier som jeg bare MÅ ha en gang. Jeg bare elsker interiør og kunne sittet dag inn og dag ut å sett på dette. Det å sleppe meg løs på IKEA, Skeidar, Kid etc. det er gøy..for meg, hehe! Ikke like gøy for de som henger på slep, stakkar.

  Mesteparten er funnet på Skeidar, så det er bare å ta en titt der om dere synes noe av det er fint. De har 20-70% salg på MASSE varer for øyeblikket, det kan vi ikke klage på!  Fant utrolig mye fint på dr.lykke også, men fikk ikke tatt bilder derfra desverre. Ha en fortsatt strålende dag alle sammen!

   

  Q. Hvor pleier dere å handle interiør og møbler?

   

   

  VI BLOGGES

  13

  ONSDAG


   

  God formiddag alle sammen!

  Her har jeg bosatt meg for resten av dagen, hehe. Formen er blitt litt verre igjen idag, men fikk ryddet og vasket litt før jeg laget litt sen frokost og la meg til rette i dagsengen min. Jeg er så heldig å ha ei venninne som kommer å henter Bea etter jobb for å gå en tur, så hun får luftet seg litt skikkelig nå som jeg er dårlig. Tusentakk kjære deg og tusentakk til mamma for de utrolig fine 'get well' blomstene og vasen jeg fikk når jeg var hos legen! 

  Nå skal jeg sette på en kopp caffe latte, kose meg med en film som heter The Book Thief og bare prøve å bli frisk.

   

  Q. Hva er din favoritt film? Kom gjerne med filmforslag.

   

   

  VI BLOGGES

  7

  Bilder av leiligheten min

  Da har jeg endelig fått litt orden på leiligheten og fått ting litt som jeg vil, noe som var på tide! Alt er ikke som det skal enda, jeg skal flytte et bord som står i inngangen ned i stuen etter jeg har fått malt det hvitt og etter å ha snakket med huseier, skal jeg male to av rommene oppe som er blå, til lys grå eller hvit. Malingen skal jeg få endel hjelp fra mormor og bestefar med, siden jeg jobber masse og det er greit å få gjort det før vesle Bea (fransk bulldog valp) kommer.

  Hvis det er greit for jobb at jeg flytter ferien to dager frem får jeg hente Bea allerede på søndag som kommer! Så da tok jeg nytte av fridagen min. Først ryddet jeg hele leiligheten før jeg vasket og støvsuget overalt. Tilslutt ommøblerte jeg så det ble litt mer åpen plass i stua, noe som er litt greit nå som Bea snart er her og skal springe rundt.

  Så her kommer de første bildere av leiligheten, bedre sent enn aldri:

  ❤ Stue/spisestue/kjøkken ❤ 

  ❤ Kjøkken ❤ 

  ❤ Soverommet mitt ❤ 


  Gangen og badet er det ikke bilde av, fordi gangen er ikke ferdig malt og badet er såpass lite og ikke særlig interessant  å se på så det skal jeg spare dere for!

  Det er såklart alltid noen småting å fikse på når man flytter, og det er litt mer en jeg forventet. Det positivet med det er at jeg syns det er gøy og jeg er utrolig fornøyd med leiligheten min. Jeg har til og med en hage, så etter jobb imorgen, hvis det er fint vær, tenkte jeg å rake litt å få ryddet litt opp der også.

   

  VI BLOGGES

  2

  Hverdags-digg

  Etter en lang arbeidsdag orker jeg som regel ikke lage masse middag til meg selv, ikke særlig gøy generelt å lage mat når det ikke er noen å dele det med. MENMEN. Idag ble det da bare en fossenpizza som står i ovnen nå mens jeg får skrevet litt på bloggen.

  Jeg fikk også mitt første Det Nye - blad i posten som jeg akkuratt har begynt å abonomere på. Fant noen fine tilbud så da slo jeg til på et par blader, men vet ikke om jeg kommer til å forsette etter at siste bladet er kommet. Vi får se. Så nå blir det snart pizza og kos forran Tv'en med Ønskebarn på TVN, og en deilig kopp kakao med Det Nye før jeg legger meg!

  Ha en fortsatt fin onsdagskveld dere! 

   

  VI BLOGGES

  4

  4 kopper kaffe og nytt interiør

  God kveld alle sammen.

   

  Nå er jeg kommet hjem etter en rolig dag rundt i byen og litt andre ting. Startet dagen med en stor kopp kaffe, og hadde glemt å ta opp brød bra fryseren så ble ikke noe frokost før jeg skulle til byen. Da møtte jeg mormor og bestefar. Jeg fikk frokost og latte på Waynes før vi gikk litt rundt og kikket + handlet inn litt småting til leiligheten.


  // Deilig varm focaccia med kylling og mozzarella med salat og caffè latte på Waynes Foyn


  // Fra venstre - vin åpner, brødboks, baderoms skilt og et par skåler


  // Slik ble det!

  Etter litt handling møtte jeg pappa og Kirsti, og vi gikk å kikket litt rundt før vi satt oss ned på Bare Barista i en søt liten bakgård. Kjempe koselig plass med deilig caffè latte der også. Etter mye prat og kos gikk de hjem, og jeg ble hentet til grillmiddag hos mormor og bestefar. Deilig biff og tilbehør og kaker og kaffe til dessert, slettes ikke domt! Blir ikke mye lavkarbo på meg for tiden men jeg får ta det igjen snart. Skal gå tilbake til skikkelig streng diett etterhvert som ting faller på plass, jeg har rett å slett ikke motivasjonen til det akkuratt nå, og med alt annet som skjer er det litt vanskelig ( syns jeg hvertfall ) å ha så mye fokus på mat.  Imorgen skal det også fikses litt i leiligheten med litt måling av div ting og få satt opp rullgardin på soverommet, endelig, så da blir det litt enklere å få sove ut om morgenen.

   

  Ha en forsatt fin kveld/natt!

   

  VI BLOGGES
   

  4

  Innkjøp til leiligheten + terrortrussel mot Norge

  På tross av utrolig fint vær idag også tok jeg meg en liten shoppingtur. Fremdeles litt sår i halsen og slapp i formen så varmen hjelper ikke så mye på det, så har ikke fått gått å trent siste uken..litt dårlig samvittighet for det, men sånn er det bare av og til. Jeg tar vitaminene mine og ingefær-te'en min og håper på at det skal gå over snart.

  En annen ting også før jeg viser hva jeg har kjøpt; noe som sikkert alle har fått med seg til nå, terrortrusselen mot Norge. Det er ikke mye jeg har å si annet enn at jeg rett og slett er utrolig redd. Mange av folka der nede i Syria ( hvor de sier trusselen kommer fra ) er jo helt ......vet ikke hva jeg skal kalle det. I tillegg skal jeg snart sette meg på ett 8 timers tog mot Oslo, noe til og med vg sier at man skal være forsiktig med. Jeg tror ikke det er noe falsk alarm denne gangen, og det at politi osv går rundt mer væpnet en normalt kan jo ikke være særlig til hjelp om noen virkelig vil gjøre et terrorangrep mot oss? Det er jo faktisk ingenting vi kan gjøre annet enn å håpe det ikke skjer. Jeg får bare slappe litt av og ikke tenke for mye på det!

  > Hva er deres tanker om det som skjer ang. terrortrusselen mot Norge?

  Over til litt hyggeligere ting; her kommer bilder av det jeg kjøpte inn til leiligheten min idag.


  1. Søte telys holdere fra Nille 2. Rosa polkadott servietter fra Kid 3. Kaffekopper fra Nille ( har allerede 2 like fra før )


  1. To STORE myke puter til nye sengen min, fra Kid  + to putevar fra Kid 2. Hvit henge-hylle til ett av klesskapene mine, fra Kid 3. To rosa pynteputer med hvitt mønster fra Kid 4. Hvitt dusjforheng med "svart tre-mønster.

  Nå er det bare 6 dager til jeg flytter for godt! Utrolig spennende. Første dag på jobb på Tango Frisør på Foyn senteret i Tønsberg er 2 august, så da er det bare å komme å sette opp time!

   

  VI BLOGGES

  2

  TØNSBERG - INNFYTTNING

  Godkveld alle sammen!

  Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra en liten tur i Tønsberg. Jeg og Mina kjørte ned på mandag og reiste tilbake til Stavanger idag. Vi fikk gjort masse med leiligheten og det var faktisk litt trist å reise vekk allerde nå. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg flytter til Tønsberg for godt! Fikk ikke tatt så veldig masse bilder men her er det hvertfall noen. Oppholdet gikk jo mest til å flytte inn i leiligheten, men vi var også ute å spiste med pappa og gjengen på brygga, kosekveld med ansiktsmaske - jordbær m. fløte og veggtitting ( fikk ikke fikset tv'en ), tur i skogen med mormor, sengemontering etc.
  Leiligheten min ligger rett med det stooore, laaange hvite bygget på bildet, så ligger veldig sentralt. Kortere vei til alt, en det jeg hadde trodd!


  Gleder meg til å vise dere hvordan leiligheten blir når alt er på plass!

   

  VI BLOGGES

  4

  NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN

  Startet dagen tidlig idag. Jeg kjørte først mamma til jobb kl 9 og laget deretter deilig frokost. Hev meg i dusjen og stelte meg litt før jeg kjørte ut til IKEA. Vet ikke helt hvor lenge jeg faktisk var der, men tok meg god tid og gikk et par runder. Ende opp med en stappfull handlevogn med masse fine greier! Kjørte så en tur til Tasta senteret og kjøpte meg en kaffemaskin/kapselmaskin fra Dolce Gusto, gleder meg faktisk utrolig mye til å prøve den ut. Åpner den ikke nå, for da blir det bare mer rot når jeg skal pakke alt inn i bilen så får ta det når jeg og Mina tar en roadtrip opp til Tønsberg om litt mindre en 2 uker! Da skal jeg få se leiligheten for første gang "in real life", og får endelig startet å innrede den. Satser på at jeg får fikset seng inn til før/eller når vi kommer så vi kan sove der. Ellers fikk vi sove hos mormor og bestefar, noe som alltid er kos! Har selvfølgelig mest lyst å sove i min egen leilighet nå som jeg faktisk har det da, men vi får se. Er ikke bare-bare å kjøpe seng og ramme osv som skal passe, og helst ikke koste mange tusen, for ikke å glemme at det skal fraktes på en eller annen måte også. 


  // Liten sniktitt på noe av det jeg har handlet.

  Etter å ha lempet alt dette av hjemme tok jeg turen ned til byen, og fortsatte å handle en del der. Fant masse fint på Kremmerhuset og Nille! Jeg møtte også Camilla, så hun ble med da jeg skulle fylle på Restylanen. Det gikk kjempegreit, som alltid. Nå sitter jeg med utrolig hovne lepper, men skal sitte med is på imorgen hvis det ikke har blitt litt bedre da. Pleier som regel å være værst dagen etter på meg, så vi får se! Jeg skal ned til jobben å få satt på hair extensions igjen, og gleder meg til det! Deilig å endelig få litt hår igjen selvom det ikke har vært så drit uten denne gangen. Har endelig fått litt lengde på mitt eget, men fremdeles lenge igjen før jeg er fornøyd.

  Senere på dagen ble jeg hentet av Nina og Camilla, og vi nøt resten av kvelden i bobblebad med "champis" og jordbær, og kos med lille sønnen til Nina, Liam Alexander som bare blir større å større. Kommer til å savne kosestundene med lille nurket så ufattelig mye!

  Nå må jeg sove! Trøtt å sliten og gleder meg vell litt for mye til å få ordnet håret!

   

  VI BLOGGES

  7

  BIG NEWS: LEILIGHET

  Da kan jeg endelig fortelle at jeg har fått med leilighet i Tønsberg!!! Leiligheten er på 70m2 over 2 etasjer, to soverom/gjesterom, nytt fint kjøkken med alle hvitevarer + vaskemaskin ( sikkert fordi badet er ganske lite) ; et lite bad med dusj, toalett og vask, romslig stue og hage! 

  Gleder med så sinnsykt masse nå! Nå gjenstår bare selve flyttingen, men det går greit! Skal ikke ha med meg noe spesielt mer en klær/sko, toalettsaker å sånne ting. Noen av møblene til leiligheten kommer jeg til å ha fra hun som leier ut først, og kjøper deretter inn nye selv når jeg har rå til det! 

  Noe som var ekstra stort for meg med denne leiligheter, utenom at den ligger sentralt, er at jeg fikk lov å få meg egen hund her! Jeg har allerede bestemt meg for at det skal jeg ha, og har allerede satt opp en sparekonto hvor jeg setter av litt penger til kjøp og "pleie" av hunden( vaksiner, mat, kurs osv ) Jeg skal kjøpe meg en Fransk bulldog men vet ikke helt når det blir enda, jeg må først komme meg tilrette i leiligheten, på jobb og ha råd til det rett å slett.

  Deilig at ting endelig faller på plass! Så ikveld er det ut å feire leilighet!

   

  VI BLOGGES

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Juni 2015
  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits