• Silje Victoria

  6

  17 mai

  • Publisert 17.05.2015 klokka 22:19
  • Kategori: Fun times

  Gratulerer med dagen alle sammen!

  Idag startet jeg dagen litt sent siden jeg var en siste tur ute på byen igår. Først var det familieselskap hos tante og onkel, noe som var veldig koselig spesielt nå som jeg snart flytter vekk fra alle. Etter det første selskapet skulle jeg egentlig bli med et par ut, men valgte å heller slappe av hjemme. Jeg tok en liten tur opp til mormor og bestefar også utpå dagen, så det var også koselig.

  Senere i kveld skal det være fyrverkeri men jeg blir bare hjemme sammen med Bea. Blir en laaaang dag på jobb imorgen kjenner jeg, så skal prøve å legge meg tidlig.

  Håper alle har hatt en kjempefin feiring!!

   

  VI BLOGGES

  2

  Late nights

  • Publisert 24.11.2014 klokka 13:45
  • Kategori: Fun times

  Selvom det var jobbhelg en vår, ble jeg og kollegaen min, Lene, enige om at vi måtte ta oss en tur ut. Jeg hadde allerede 4 flasker champis å muserende kaldt i kjøleskapet så alt var klart da vi kom hjem fra jobb. Vi kom oss veldig sent på byen, men føltes som om vi var ute hele natten, hvertfall på søndag! Godt jeg har et lager med smertestillende til sånne tilfeller, haha.

  Nå sitter jeg i frisørstolen selv, og får endelig lysnet håret mitt enda litt mer! Akkuratt nå er det en mellomting av oransj, gult, litt hvit og.. lysebrunt etter den gamle ombre'en. Skal bli deilig å føle seg litt mer vell på håret. Spesielt nå som jeg har så kort hår i forhold til hva jeg er vant til.

  VI BLOGGES

  0

  Helgen min

  • Publisert 29.07.2014 klokka 01:26
  • Kategori: Fun times

  Da var siste helgen min i Stavanger før jeg flytter ned/opp til Tønsberg omme. Jeg har storkost meg med gode venner både på gladmaten og ute på tull og fanteri. På toppen av alt dette har jeg også klart å falle ned en trapp og forstuet foten min skikkelig, noe som virkelig passet dårlig midt oppi all flyttingen.
  Dagen idag ( mandag ) har bare gått til trening sammen med personlig trener ( av overkropp; armer, rygg, mage ) + pakking av klær og masse andre ting jeg skal ha med meg til leiligheten. Jeg skal kun trene overkropp imorgen også ( tirsdag ) sammen med personlig treneren min en siste gang ( på grunn av foten min kan jeg ikke trene ben )pluss en siste inbody test. Lurer litt på hvordan den blir for jeg har ikke vært særlig flink med lavkarboen den siste måneden. Får håpe vekten har gått litt ned eller står som sist hvertfall.

  Etter trening skal jeg innom gamle jobben, til Janne på Barokk Frisør, å få farget over bunnen min for å få en litt kaldere farge er planen, så vi får se hvordan det blir! Legger ut bilde imorgen hvis jeg husker på å ta før og etter...

  Nå må jeg sove!!! 

  VI BLOGGES

  4

  Gladmaten 2014

  • Publisert 25.07.2014 klokka 19:54
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Da er jeg kommet hjem etter en tur rundt på gladmaten i Stavanger. Vi begynte i 12 tiden og tok turen hjem i 16-tiden ca. Fikk ikke smakt på så mye da alt er så dyrt å jeg ikke har mye penger til overs til andre ting en leiligheten. Men jeg fikk prøvd en supergod slush, har aldri smak en så god slush før faktisk..hm. Vi Kjøpte også noen gode nudel-greier. Nina kjøpe noen deilighe smooties/juice'er som også var utrolig gode. Så tommel opp for god drikke selv UTEN alkohol!

  Etter et par runder frem og tilbake ble minsten litt smågretten og sulten så da ble det bleieskift og mat! Jeg synes alltid det et SÅ kos å gi flaske, så da fikk jeg det også gitt! Kanskje siste gang før jeg flytter..wææ..Noe av det vanskeligste med at jeg flytter må være at jeg ikke får sett lille Liam så ofte..og såklart alle vennene mine, men han forandrer seg så fort og jeg kommer nok til å gå glipp av så mye!  Før jeg glemmer det har jeg et tips til alle dere ute i solen; IKKE ha på store smykker, nå sitter jeg her med en svær trekant på brystet og ser helt teit ut. Skulle tenkt litt lenger en til nesetippen...

  Ellers ser dere kanskje at vi har helt like solbriller, det er fordi vi måtte hastekjøpe noen på H&M idag, mest fordi jeg har pollenallegi og vinden og sola gjorde ting 20x værre så måtte gi det helt opp til slutt. Vannfast maskara hadde kanskje vært en investering nå på sommeren? Pilotbriller er egentli noe jeg ALDRI kunne tenkt å kjøpt meg nå ( hadde en periode da jeg var 14'tiss og trodde det var kjempefint til det runde ansiktet mitt - men det var det ikke), følte meg back in the 80's selvom jeg ikke en gang var påtenkt da..hahahha!

  Ha en superherlig sommerkveld videre dere!

   

  VI BLOGGES

  4

  BARNEDÅP

  • Publisert 23.07.2014 klokka 01:14
  • Kategori: Fun times

  I helgen har jeg fått gjort masse gøy!

  Startet fredagen med en joggetur på ca 8km ( rundt store stokkavannet ). Det var utolig slitsomt i denne varmen, og måtte ta meg en pause å to..senere på kvelden var jeg ute med en kompis + en tur på byen. Lørdagen gikk til en liten samling med alle jentene før mesteparten av oss flytter eller reiser vekk. Vi var på Harbour i Stavanger å spillte bowling ( jeg droppet selve bowlingen fordi jeg rett å slett ikke syns det er så gøy ) men utrolig morro å se på alle jentene mine som er så konkuranse innstilte å gira på å vinne. Resten av gjengen gikk videre på byen en tur, og jeg ble med en liten stund men siden jeg holdt meg edru kjørte jeg hjem tidlig. 

   

  På søndag var det barnedåp for lille Liam Alexander! Kjempegøy å få lov å være med på, så det setter jeg utrolig stor pris på. Først var vi i kirken, i noe som omtrent alle virket det som, syns ble en litt for langtrukken gudsstjeneste, haha. Det var tilogmed en mann som satt å snorket gjennom hele greia, men tror kanskje det var noe litt galt med han fordi plutselig tok han opp telefonen og ringte noen midt under en bønn. Jeg ble TOTALT SJOKKERT over at det er mulig å være så frekk og respektløs, men det må jo ha vært noe som feiler han. Gudstjenesten tok slutt etter en stund, og da beveget vi oss videre til et lokale hvor det ble selvert deilige rundstykker og kaker. Uheldigvis hadde broren til Nina ( veninnden min og mamma'n til Liam ) kjøpt et nesten helt likt armbånd ( jeg kjøpte med pynt og han kjøpte helt likt uten pynt) til Liam, men det går heldigvis ann å bytte hvis hun ønsker det! Vi spiste å koste oss, og plutselig var klokken blitt rundt seks, og jeg tok turen hjemover.   Planen var egentlig at jeg skulle ta en tidlig kveld i sengen men endte faktisk opp på en liten tur ut enda en gang sammen med Mina...jeg som liksom skulle slutte å drikke. Vi koste oss bare med en flaske vin før byen, så ble en ganske rolig kveld. Selvom det ikke ble mye drikke på søndagen har jeg ligget helt slått ut siden, så lurer på om jeg kanskje begynner å bli syk..Håper virkelig ikke det, nå som det nermer seg at jeg flytter for godt og begynner i ny jobb. 
  På mandag traff jeg et par av jentene igjen + Mina fordi det var siste dagen hennes her i Stavanger før hun skulle opp i førstegangstjenesten i militæret. ( tror hvertfall det er det det heter?? ) Snakket akkuratt med henne, og alt virker kjempe bra, jeg tror hun kommer til å kose seg masse langt oppi nord! Blir såklart noe helt nytt men tror det kommer til å gå kjempefint!

   

  VI BLOGGES

  6

  MICHAEL KORS . CONVERSE . NIKE

  • Publisert 10.06.2014 klokka 23:34
  • Kategori: Fun times

  Heisann!

  Igår var jeg jo å hentet mamma og stefaren min Thierry på flyplassen etter en lang reise fra USA. Da vi kom hjem fikk jeg skoene jeg hadde spurt som og ønsket meg lenge! Men det aller beste var gaven jeg fikk som gratulasjonsgave til fabrevet; Michael Kors vesken jeg har ønsket meg i over ett halvt år nå! ENDELIG er den min! Tuuuusen takk mamman min og Thierry !!! Etter "pakkeåpning" sluknet alle sammen i hver sin sofa og seng og jeg våknet hvertfall ikke før i 18-tiden. Da kjørte jeg ut  å handlet deilig pizza til alle sammen på Al Forno, supergod! Velkommen hjem dere<3


  Jeg var fremdeles litt sliten etter sommerfesten jeg var på med jobb på lørdag så det var deilig å få såvet litt ut. Sommerfesten gikk forresten kjempebra..forsåvidt ( ble kanskje litt mye drikke innabords iløpet av kvelden) men alle koste seg veldig masse. Vi hadde først et lite vorspiel i salongen før vi gikk på blåtur. Blåturen endte opp på Flor og Fjære, hvor jeg aldri har vært før, det var helt utrolig nydelig der! Deilig mat og kjempefint vær gjorde turen helt perfekt. Alle følte at vi var i syden, selvom vi bare var en liten båttur unna Stavanger. 21.30 tok vi båten tilbake til Stavangen og forsatte festen i salongen. Der fikk vi litt premier og gaver fra konkuranser og firma, og jeg fikk avskjeds + fagbrevs gave! Så tusentakk til dere på Barokk! Dere er gode <3
  Vi avsluttet kvelden på byen hvor vi spredte oss litt rundt etterhvert, og jeg endte tilslutt opp på nachspiel hos ei veninne.


  Kjenner fremdeles at jeg er litt sliten etter helgen og etter en 8 timers lang dag gående i ubrukte converse, kjenner jeg at nå trenger jeg å såve!! Skal på PT time rett etter jobb imorgen også, noe jeg virkelig ikke ser frem til akkuratt nå. Har vært utrolig lat når det gjelder trening og kosthold den siste uken. Men jeg får vell ta det igjen. Nå har jeg trossalt gått ned 17kg siden januar, så noe må jeg vell få lov å feire?

   

  VI BLOGGES

  6

  17 MAI

  • Publisert 17.05.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Fun times

  Gratulere så masse med dagen alle sammen! Nå sitter jeg å venter på at folk skal komme, har åpnet vinflaska og er klar for kvelden!

  Vært lite blogging denne uken men har hatt masse å gjøre. Kommer tilbake med nytt innlegg når jeg får tid! Imorgen kanskje?

  Kos dere masse alle sammen!


  VI BLOGGES

  2

  MONOPOL-LØRDAG

  • Publisert 04.05.2014 klokka 14:30
  • Kategori: Fun times

  Det ble en rolig lørdag igår som planlagt. Jeg var kun på jobb i noen timer fordi jeg fikk skadet hånden min på fredag..Jeg aner ikke hva jeg har gjort, og jeg var på jobb når det skjedde. Jeg gikk på legevakten men ble sent hjem av kontordamen som skulle registrere meg, med en lapp om hvor mange ibux og paracet jeg kunne ta iløpet av en dag, og fikk beskjed ( uten at hun i det heletatt så eller spurte noe om hånden min ) om å gå til fastlegen min på mandag og skrive egenmelding frem til det. Så da gjorde jeg det. Svingte da innom et apotek hvor jeg fikk bedre hjelp av kassadamen hvor hun sjekket hånden min og sa at hun var ganske sikker på at det var senebetennelse og at jeg burde spørre legen min om å få en kortisonsprøyte på mandag hvis det ikke blir bedre. Fikk med meg en sånn støttebandasje/skinne til hånden og noen brett med piller! Resten av dagen gikk til avslappning og turgåing på Vaulen med Mina, lille Theo og Camilla. Deretter hadde jeg monopol-lørdag med Camilla. Vi koste oss med grønnsaker og dipp, men ble likevell en tidlig kveld. Jeg var sløv av smertestillende og trøtt etter en lang dag så jeg kjørte hjem i 00.30 tiden tror jeg.  Idag skal vi også gå tur, og planen er å gå til "pilå" på Rennesøy. Jeg har aldri gått dit før så det blir gøy, har helt greit vær idag også! 

  Jeg skal dele ett nytt før-og-etter bilde av vekttaps-fremgangen min her på bloggen ikveld, men har allerede lagt det ut på instagram for de som vil sniktitte: TRYKKHER  

   

   

  VI BLOGGES

  10

  Velkommen til verden Liam Alexander!

  • Publisert 08.04.2014 klokka 20:00
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Det er noe jeg ikke har blogget om enda, og ville ha det i ett eget innlegg.

  Beste venninnen min som VAR gravid for litt siden, fødte mandag 31. mars verdens søteste, fineste lille prins, Liam Alexander. Han veide 4020gr og var 52cm lang. Jeg har aldri vært så rørt før, da jeg og pappaen til venninnen min endelig fikk komme inn til henne. Helt spesiell stemning inne på rommet etterpå. Alle gråt å jeg var hvertfall helt tom for ord. Lille Liam Alexander var vanskelig å få ut, stakkars Nina og han lå litt feil så fødselen var ikke så lett, men uansett så Nina like fresh og oppegående ut etter 12 timer med fødsel. Nina, du er FLINK!

  Så nå er jeg skikkelig babysyk! hjeeelp. Hvor er min "Prince Charming"? 


  // Her er lille Liam under 1 time gammel!

  Hodet er litt rødt på bildet og ser kanskje litt rart ut fordi han måtte bli dratt ut med sugekopp. Det gikk jo vekk ganske for da, men like nydelig uansett. Fineste lille prinsen<3

  Gleder meg til å følge med han opp gjennom tiden som kommer. Masse gøy i vente!


  Spørsmålsrunden er fremdeles i gang HER 

  Vi blogges

  10

  BIL-LAPPEN!!!

  • Publisert 27.03.2014 klokka 18:27
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Nå har jeg akkuratt helt oppi vinglasset og er klar for en amazing kveld på byen med de beste!
  Ville bare stikke innom her å informere dere om at jeg har fått lappen!!!! Fyfaen så nervøs jeg var men det gikk jo fint! Hadde en helt ny sensor så det måtte sitte en erfaren med i baksetet, så det hjalp hvertfall ikke på nervene.

  Men nå har jeg no worries! Venninnen min fikk lappen sin igår så hun er også med å feirer idag. Ha en super torsdag alle sammen!

  Vi blogges :-)

  2

  Fredagsnatta

  • Publisert 01.03.2014 klokka 20:20
  • Kategori: Fun times

  Hei!

  Er utrolig sliten etter en sen kveld på byen etterfulgt av narchspiel. Ble kanskje en drikke-lek å to for mye menmen.. Holdt meg til tørr hvitvin og sprit, ikke øl - ( som hvertfall ikke er bra for lavkarbo dietten )

  Så idag har jeg tilbrakt hele dagen min i sofaen. Ble kjørt hjem fra narchspielet etter at vi hadde fått ryddet opp etter kvelden før så har vært hjemme mesteparten av dagen.

  Dette bildet kan jeg vel ikke huske ble tatt, hvertfall ikke helt, men ser ut til at vi har det koselig så det er jo bra! Haha..

  Har begynt å følge med på en "ny" serie som heter "4400". Den virker faktisk veldig bra. Ser den på netflix så dere som har netflix kan jo se om den er noe for dere. Er kanskje litt som Lost bare ikke det samme heller. Vanskelig å forklare.

  Vi blogges senere

  2

  Babyshower

  • Publisert 23.02.2014 klokka 19:34
  • Kategori: Fun times

  Hei igjen!

  Igår var det jo babyshower for Nina som jeg sa i forrige innlegg: HER

  Sa jeg skulle legge ut litt bilder av babyshoweren så her kommer de som var best, ble tatt med mobilen så ikke så bra!

  Jeg laget noen wraps og pastasalat til gjestene, vi hadde alle litt vi skulle ha med hver. Jeg og Camilla sto for mesteparten siden det var vi som sto for babyshoweren men alle gjestene hadde også med seg litt til "tapas-bordet". Kjøttboller, grønn salat, godis, grønnsaker og dip, drikke til alle osv.

  Bleie kaken som mamma'n til Camilla satt sammen for oss. Kjempesøt, og tøfflene er også stikket av henne.

  Kaken som mamma laget. Kunne jo ikke spise den selv men gjestene sa den var veldig god så da er den nok det! Det er en litt annen versjon av en rullekake sa mamma. 

  Ingredienser:

  Bunn

  Egg, sukker, mel, bakepulver, vaniljesukker, kakao og smeltet kokesjokolade.

  Bringebær og banan oppå ferdistekt bunn, også krem.

  Oppå kremen; mango, kiwi, physalis, blåbær og bjørnebær.

  ( hvis dere vil ha hele oppskriften kan jeg få den av mamma )  Og såklart vakre Nina, soon to be mamma for lille Liam Alexander! Håper du hadde en koselig kveld og at alle gavene falt i smak vennen. 

   

  ♡ Vi blogges ♡

  2

  Sen kveld

  • Publisert 23.02.2014 klokka 00:49
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!
  En rask liten update. Jeg og Camilla arrangerte babyshower for vakre Nina som har termin neste måned idag. Kvelden ble vellykket og virket som alle koste seg. Så da er jeg fornøyd hvertfall. Var heller ikke så vanskelig å være på lavkarbo, selvom det ikke var så mye mat jeg kunne spise. Klarte hvertfall å holde meg vekke fra alt jeg ikke skal ha så ble litt salat og vann, pluss grønnsaker å dip;loveit! Isteden for kake og godis.

  Legger ut bilde fra kvelden imorgen tenker jeg. Er ordentlig trøtt og etter jobb fra 10-16 så "legday" på Elixia og såååå stressing av dusjing/stelling og andre forberedelser til babyshoweren sier jeg meg godt fornøyd med dagen og kan legge meg med god samvittighet.


  #mobilinnlegg


  Natta dere

  0

  Julaften

  • Publisert 24.12.2013 klokka 15:29
  • Kategori: Fun times

  Hei dere!

  Nå ligger vi hele gjengen og slapper av. Mormor romsterer rundt på kjøkkenet med ribba i ovnen, slik som hun alltid gjør, mens bestefar ligger i det faste sofahjørnet og tar seg en lur. Mamma er fult opptatt med Iphonen hun fikk av meg igår så hun sitter å fikler med den. Grunnen til at hun fikk julegaven på lille julaften er fordi stefaren min, Thierry, skulle reise til sin familie i #Paris for å feire jul idag tidlig. Han var jo med på gaven så vi fant ut at selvom det var 70års dagen til mormor(som også var med på gaven) fikk mamma åpne den da. Vi ventet såklart til gjestene var gått, og mamma virket veldig overasket så tror vi klarte å holde skjul på at det var en ny tlf hun skulle få til jul. Jeg hacket meg inn på telenor kontoen hennes igår også for å aktivere sim kortet, og var redd for at hun kom til å legge merke til 0 dekning på den gamle tlf, men det gjorde hun ikke!  Idag blir vi bare oss 4, mormor og bestefar, jeg og mamma, men det er jo superkoselig det da! Nå har vi lagt på plass alle gavene under juletreet, vi har ikke gjort det tidligere fordi søskenbarna mine er ganske unge enda så de skal kjenne å styre på med alle pakkene. Så for å sleppe at ting ble ødelagt og at de ikke skulle bli skuffa så droppet vi gaver under treet mens de var her. De reiste videre idag tidlig, ja.. tidlig, jeg har soverom i gangen så hver gang noen kommer, går, skal på do, skal i kjelleren osvosvosv så våkner jeg. Menmen jeg har vell godt av å ikke sove vekk hele morgenen. Synes egentlig at det å legge gaver under treet nå var like greit, for da ble det ekstra koselig idag når ALT var på plass.   Nå begynner det å lukte ribbe i huset! mmm..Tror jeg skal begynne å stelle meg litt. Er usikker på hva jeg skal gjøre med håret enda, men regner med det blir #krøller idag også, eller kanskje en #donut. Hvis jeg lager noe annet en krøller kan jeg jo kanskje lage en liten #video eller ta noen bilder av hvordan jeg gjør det!


  Bildet er ikke tatt idag, det tok jeg på søndag tror jeg? Idag er det tåke, regn og vind.

  Jeg kjenner at jeg ikke har noe særlig #julestemning, kanskje fordi det ikke er snø eller fordi vi er så få til jul i år? Uansett er det julaften og det skal feires med ribbe og riskrem, familie kos i sofaen og gaver. Jeg gleder meg! Jeg fant denne fine pynten som vi pleier å sette frem hver jul. Husker jeg pleide å leke med de små figurene, det var DRITGØY! At ting ikke er like gøy når vi blir eldre, da hadde jo alt vært så sinnsykt mye mer underholdene.
   

  Ha en nydelig julaften kjære lesere

  2

  70års dag til mormor

  • Publisert 23.12.2013 klokka 18:53
  • Kategori: Fun times

  Idag feirer vi mormor som fyller 70 år! Både mamma og bestefar har holdt tale allerede og begge var kjempe fine. Det er vært servert koldtbord og nå skal vi snart sette på kaffe og kaker! Jeg legger ut flere bilder i dette innlegget når det blir tatt iløpet av kvelden så STAY TUNED!

  Vi blogges søtinger! Ha en nydelig lille julaften!

  3

  To flasker vin - en julelunch og søndagsmusikk

  • Publisert 16.12.2013 klokka 00:03
  • Kategori: Fun times

  Heisann dere!

  Ble ikke mye blogging i helgen for jeg ikke har hatt så mye tid. Jeg jobbet jo på lørdag. Etter jobb laget jeg biff, fløtegratinerte poteter og saus (stekte sopp og løk, tilsatte fløte og smakte til med salt og pepper). Skulle egentlig bare være meg og Camilla, men vi endte opp fire jenter rundt middagsbordet og det var enda godt for ble litt mer mat enn jeg hadde regnet med. Etter rydding av bord begynte vi så stelle oss og åpnet vinen. Vi tok oss god tid for vi hadde ikke planer om å rekke byen senere på kvelden. Vi endte opp med å invitere et par folk hjem til meg, siden jeg var alene hjemme til sendt på kveld. Da mamma og stefaren min kom hjem gikk vi videre på nachspiel til en av dem som var her, for han bor 5 minutter å gå fra meg. Vi ble til dagen etter, og tok turen hjemover på morgenkvisten..altså i elleve-tolvtiden. Enda en vellykket kveld ute! Gleder meg allerede til neste gang.


  Dårlige bilder for det eneste jeg har er noen lagrede snapchat bilder jeg fant fra lørdag..haha


  Jeg fikk meg en time med søvn - SOM JEG VIRKELIG TRENGTE - før jeg måtte være klar til søndagslunch'en med halvlillebroren min i den nye leiligheten deres. De hadde fått det utrolig fint hjemme! Vi fikk servert ett lite "koldtbord" med laks og eggerøre, sylte osv. Det var jo ekstra godt med mat etter en lang natt på lørdag. Vi ble et par timer før jeg øvelses kjørte hjem og vi kom oss hele frem denne gangen også...selvom mamma har panikk hver gang. sorry mom. Vi stoppet innom en thai-takeaway på Kleppe som lager utrolig god mat, og siden hun som jobber der, jobber som vaskedame på jobben til mamma og stefaren min, fikk vi med oss 3 ekstra porsjoner +++ vårruller til alle og ALT helt gratis. Utrolig snille dem er, fikk en etterlengtet cola i tillegg. 


  Meg og mamma på vei til julelunch'en. JA jeg har hettegenser på meg på en søndags lunch men det hadde du også hatt i min form. Jeg mannet meg opp til å gå i en high waist bukse så jeg syns jeg burde få creds for det heller.

  Slenger ut litt #musikk som passer til en rolig søndag. Loveit!

   #Drake - From Time

   #Claptone ft Jaw - No Eyes 

   

   

  ♡ Ha en fin søndagskveld videre ♡

  2

  Bakrus-dag

  • Publisert 01.12.2013 klokka 16:26
  • Kategori: Fun times

  Jeg, som dere sikkert forstår på overskriften, var ute igår. Kvelden gikk som den pleier og vi satt oppe på narshspel til rundt 6 på morningen. Så nå ligger jeg i fosterstilling og vil egentlig gi opp alt av liv frem til jeg blir bedre.

  Orker ikke anstrenge meg mer over hva jeg skal skrive her, nå. Så jeg sier takk for meg, setter på Breaking Bad og håper jeg klarer å komme over fylleangsten og formen min.

  God søndag alle samen! Håper dere føler dere bedre en det jeg gjør.

  0

  Kino for første gang

  • Publisert 30.11.2013 klokka 00:28
  • Kategori: Fun times

  ... på flere ÅR! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på kino. 

  Etter jobb hadde jeg egentli planer om å bare gå hjem å slappe av, men endte opp på kino med to veninner! Vi så på Hunger Games, Catching Fire, den var dritbra men faen for en slutt?! Så nå må vi bare vente til neste år for å se fortsettelsen. Det står på nettet at neste film kommer ut 14 nov 2014 og fortsettelsen på den, 20 nov 2015. Så vi må smøre oss med masse tolmodighet. Jeg skal ikke si så mye om filmen selvom jeg regner med at alle har sett den, så dere som ikke har sett den , DO IT!  Byen var nydelig pyntet til jul nå også, kjempekoselig i gatene! Selv er jeg alldeles ikke i julestemning men den kommer vell. Jeg har heller ikke begynt på julegaver, kanskje det hjelper litt når jeg får startet med det. Nå skal jeg snaaaart legge meg, men skal se ferdig Salong Makeover på FEM først. ( og kanskje en episode Breaking Bad, jeg er offisielt avhengig, takk til deg Mina. ) Jeg skal på jobb kl 10 imorgen og så har jeg endelig helg jeg også! Det skal nytes med masse god drikke osv!

  God fredags kveld babes

  Les mer i arkivet » Mai 2015 » Desember 2014 » November 2014
  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits