• Silje Victoria

  22

  Nytt bloggdesign + 30 grader

  • Publisert 23.07.2014 klokka 16:04
  • Kategori: Design

  Fikk ikke sove inatt, og bestemte meg tilsutt for å finne ett nytt bloggdesgin siden jeg som sakt har syntes at det jeg hadde var litt for rosa å "useriøst". Denne gangen er det fra RRH webdesign og jeg er allerede veldig fornøyd med det. Er første gang jeg faktisk kjøper ett design så var litt spent på hvordan det ble, men header gikk rett inn og profil-info etc, smalt rett inn fra sist design, så var ikke mye jeg måtte gjøre.

  Designet er både enklere og finere syns jeg. Headeren er kanskje midlertidig hvis jeg får til noe bedre, men er ikke så flink til slik så får nøye meg med den jeg har nå en stund til

  FØR

   

  ETTER

   

  Nå ligger bare å nyter solsteken ute i 30+ grader i Stavanger! Det er jo helt sinnsykt! Tar to fluer i en smekk og soler ryggen i skrivende stund, haha! Har forresten begynt på noen nye piller som heter Super Tan, de fleste har helt sikkert hørt om dem før, det hadde hvertfall jeg, og bestemte meg for å kjøpe et brett når jeg var på XXL her om dagen. Jeg synes allerede at de fungerer, men har også tatt endel mer sol en vanlig. Grunnen til at jeg føler pillene virker, er vell fordi jeg føler jeg har fått en mer gylden og dyp brunfarge. Dette er ikke noe sponset innlegg eller noe, men anbefaler dere som sliter litt med å få den brunfargen di ønsker å prøve ut Super Tan. Jeg vet du kan få kjøpt dem på proteinfabrikken også.

  EDIT 16.15: Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta en tur på stranda heller, sammen med Nina! Lenge siden jeg har ligget på stranda nå så det skal bli deilig! Ha en super dag videre kjære dere!

   

  VI BLOGGES

  16

  NYTT BLOGGDESIGN

  • Publisert 30.04.2014 klokka 08:44
  • Kategori: Design

  God morgen alle morgenfugler! ( og opp og hopp alle som ligger å sover )

  Ny dag nye muligheter, og jeg tok da likesågodt sjangsen på å prøve ut et nytt design på bloggen. Vet ikke om jeg kommer til å ha det så lenge, ble kanskje litt for rosa? Var det beste jeg fant nå hvertfall og brukte ikke mer en 5 minutter på fikse det opp så hvis jeg finner et bedre så bytter jeg nok. Må jo venne meg litt til det nye først, og få se litt hva dere syns.

  VS  Det eneste bildet av det gamle bloggdesignet jeg fant var en dårlig gammelt ett, tatt på snapchat, men dere ser jo designet fordeom.

   

  Hva syns dere? Var det nye designet finere eller styggere?

   

  Jeg liker jo det gamle designet utrolig godt men ble så sei av det. Hvis noen av dere kjære lesere vet om noen fine gratis design legg igjen en link i kommentarene!

   

  VI BLOGGES

   

   

  0

  Ny header, HJELP!

  • Publisert 22.11.2013 klokka 20:18
  • Kategori: Design

  Da har jeg prøvd og prøvd ooog prøvd...prøvd...prøøøøvd men får det faen ikke til! Så da er det en halvskjev header med drit design. I NEED HELP! Hvis noen bare kan forklare meg hva jeg må gjøre for å få den satans headeren til å passe inn og se bra ut så hadde jeg satt STOR pris på det! 

  Er du flink til å designe header, ta kontakt med meg på enten mail eller nede i kommentarfeltet.   Det har vært superfint vær idag også! Deilig når det ikke bare regner og blåser.
  Nå sitter jeg forran tv'en og roer nervene med et..to..tre glass vin og er egentlig gira på mange flere. Kunne godt tenkt meg ut en tur ikveld men julebord imorgen og har minimalt med venner..for et liv! Hvertfall minimalt med venner som ikke skal på jobb imorgen tidlig. #funfriday

  Ha en FANTASTISK kveld alle sammen og dere som skal ut; drikk for meg...masse

  0

  Skolearbeid og header probs

  • Publisert 18.11.2013 klokka 22:11
  • Kategori: Design

  Sitter å jobber med historie oppgaver på Sonans nå, og har akkuratt sammenlignet styringsformene til Athen og Roma, ikke så lett men fikk det til! For dere som ikke har lest OM MEG så tar jeg studiekompetanse på sonans nettstudier, fordi jeg har lyst å gå markedsføring og ledelse eller regnskap og økonomi på BI eller Universitetet. Jeg tar ett og ett fag så det ikke blir for mye arbeid på siden av læretiden, nå som jeg må konsentrere meg mye på jobb frem mot fagbrevet. Jeg har valgt å ta eksamen i historie først, i sommer, så gleder meg faktisk til det!  Jeg har også problemer med headeren på bloggen, nå bruker jeg bare det som er på, fordi jeg klarer ikke å tilpasse inn noen annen header. Jeg er heller ikke spesielt flink med å designe headere så hvis noen vil tilby hjelp til det hadde det vært SUPERT! vil ha et kjempe enkelt design på headeren, slik som det allerede er bare med mine/ bilder, noen som kan hjelpe med det?

  Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits