• Silje Victoria

  3

  Morgenrutiner

  • Publisert 10.05.2016 klokka 13:26
  • Kategori: hverdag

  God formiddag! 

  I det siste har jeg begynt å våkne mye tidligere en vanlig. Før våknet jeg ikke før lenge etter 12 uansett hvor tidlig eller sent jeg la meg. Nå våkner jeg nesten aldri etter 10. Jeg aner ikke hvorfor, kanskje jeg begynner å bli voksen, hehe? Jeg synes det er superdeilig, for nå får jeg mye mer ut av dagene. Jeg har god tid på å dusje, stelle meg, lage en god frokost, eventuelt lunsj og jeg får gjort litt husarbeid før jeg går på jobb. Nå som det er så fint vær er det også ekstra koselig å gå tur med Bea.  Dagen idag har gått til akkurat dette. Jeg startet dagen på Facetime med kjæresten som faktisk kommer hjem igjen allerede i kveld! Han har knekt en tå og får ikke jobbe før den er i orden igjen. Det betyr at vi får feire 17. mai sammen likevel og at han blir her i Stavanger mye lenger en vanlig! ❤ 
  Etter å ha gjort listen med ting over her, har jeg bare kost meg med kaffe og Privat Praksis på Viaplay. Jeg begynner ikke før halv fire idag og skal kun stripe og klippe en fast kunde av meg før en liten jentekveld og henting av Leif på flyplassen sent i kveld.

  Nå skal jeg rydde litt til og ordne håret før jeg lager meg en smoothie og spaserer ned til jobb i finværet. Ha en super dag alle sammen.

   ♡ Hva er deres morgenrutiner?

  3 kommentarer

  Henriette Celin

  10.05.2016 kl.13:53

  Herlige rutiner det da. Står selv ikke opp senere enn 09, men har vært flink å stått opp i 08 tiden i det siste. Da spiser jeg meg en god frokost, trener yoga av og til, og blogger, før jeg gjør litt husarbeid (:

  Kos deg med jentekveld senere og med å få kjæresten hjem :-D

  Silje Victoria

  10.05.2016 kl.14:07

  Henriette Celin: Så deilig da! Yoga hørtes ikke dumt ut, har aldri prøvd men har vurdert det lenge! Kanskje jeg får legge det inn i min nye morgenrutine nå som jeg har så god tid :D

  Henriette Celin

  10.05.2016 kl.16:08

  SV: Nei, det er veldig herlig! Jeg anbefaler å hvertfall prøve, hehe ;-D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits