• Silje Victoria

  10

  Nye extensions fra Luxus Hair

  • Publisert 26.04.2016 klokka 20:06
  • Kategori: Hår

  Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag. Sto opp kvart på fem idag tidlig for å kjøre mamma og stefaren min til flyplassen. Sov noen timer til, før jeg måtte opp igjen halv ti for å kjøre ut å levere bunaden. Det blir utrolig spennende å se den på igjen på mandag. Resten av morgenen gikk til å kaste glass etc på en miljøstasjon i nærheten, handle inn litt mat og ta sol.

  Når jeg endelig kom meg hjem var extensionsene kommet! Det tok kun 1 dag fra jeg fikk mail om at de var sendt til jeg fikk dem, sinnsykt rask levering noe jeg setter stor pris på. Fargen passer også nesten helt perfekt, jeg må bare gå over med en kald minicolor i vasken på mitt eget hår for at det skal bli helt likt. Heldigvis jobber jeg jo som frisør så det blir ikke et problem. Kvaliteten kjennes også kjempebra ut, selvom jeg bare har brukt dem idag.

   


   

  Jeg bestilte clip on deluxe 50cm i fargen #7


  Nå skal jeg snart lage meg noe middag og se film med ei venninne resten av kvelden. Jeg skal opp tidlig imorgen også fordi jeg skal ta en MR undersøkelse av hodet mitt. Forhåpentligvis er alt i orden men gruer meg selvfølgelig litt. Wish me luck, alle i hopa!
   

  Dette er ikke et sponset innlegg ;)

  10 kommentarer

  Silje Moen

  26.04.2016 kl.20:28

  fint:)

  Silje Victoria

  26.04.2016 kl.20:31

  Silje Moen: Tusentakk! :)

  Lilli

  26.04.2016 kl.22:49

  Så herlig da :)

  Silje Victoria

  26.04.2016 kl.22:56

  Lilli: ja, endelig langt hår igjen! :)

  Benedikte

  08.05.2016 kl.20:52

  ååh, det ble fint! :) jeg har nettopp klippet meg, så har "kort" hår igjen (aka: skulderlengde da) Men når jeg er vandt til å ha ned til korsryggen, så frister extensions veldig. Har aldri brukt det, er så redd det skal synes at jeg har det på meg :p..

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:01

  Benedikte: Tusentakk! :D Jeg skal snart klippe meg jeg også men kan likevell fortsette å bruke dem. Men hvis du skal bruke extensions er det lurt å be frisøren din myke opp tuppene dine, ellers kan extensionsene fort synes. Alltid kjekt å ha langt hår, eventuelt når du skal noe spesielt :D

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:04

  versegod :D Har btw samme topp som deg, eeeelsker den (og alt som har med blonder å gjøre, haha)

  Mener du å myke tuppene på mitt hår, eller extensions? Men festene, viser ikke de veldig godt? :s har sett så mange som har fester som synes veldig godt, det ser jo veldig rart ut.. Hehe.

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:09

  Benedikte: Haha, ja har den i hvit å svart og! Favoitt her :D

  Mener at du må myke opp tuppene på ditt eget hår. Ofte når håret er nyklippt er linjene i håret veldig rette og 'kraftige'. Det et ikke feil, men hvis du skal kunne bruke extensions( spesielt clips ) er det lurt at tuppene ikke er så kraftige for da får du en skille mellom ditt eget og extensionshåret.
  Det med at clipsene synes er ofte vanskelig å unngå, men det er noe du blir flinkere med for hver gang du setter de på. Det er viktig å tupere før du fester så de sitter godt og også huske å tupere litt av håret som ligger over så det ikke havner hvor som helst! :D

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:12

  Okei, ja jeg skjønner ^^, Jeg har jo ganske tykt hår. Hm, må nesten lese litt om dette her nå, ble litt gira, haha :) Takk for svar!

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:17

  Benedikte: Ja da er det nok lurt! :D Bare hyggelig, er jo frisør selv og har veldig tykt hår, så jeg forstår problemet! :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits