• Silje Victoria

  2

  HJELP!

  Liten oppdatering fra jobb mellom alle kundene. Formen er enda verre så jeg sitter å drikker te i håp om at det kan hjelpe litt. Absolutt ikke glad i te, men hva gjør man ikke for å bli frisk?! Jeg skal jo egentlig være 50% sykemeldt men nesten ingen av kundene mine har mulighet til å flytte timen sin så da blir det nesten fulle jobb-dager frem til lørdag. Kjenner at kroppen ikke er spesielt fornøyd med det, men jeg får heller bli fullt sykemeldt neste uke hvis det ikke blir bedre. Da blir hvertfall noen av kundene fornøyde, det er jo viktig! :)

  Hvis noen har noen tips til sår hals, MASSE hoste og feber utenom the obvious som hostesaft osv( for det hjelper ingenting ) så del gjerne det med meg!! Setter STOR pris på alt av forslag.

  2 kommentarer

  marlene

  21.04.2016 kl.14:15

  Honning, ingefær og en sitronskive i varmt vann er fantastisk mot hals og hoste, synes i alle fall jeg.. Ellers hjelper saftis og isbiter og lignende på kribling i brystet når det kommer til hoste. Spis noe sterkt så får du åpnet systemet godt opp! God bedring!

  Silje Victoria

  21.04.2016 kl.21:29

  marlene: tusentakk!! :D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits