• Silje Victoria

  11

  Ned i vekt med juicing

  Hei alle sammen!

  Her om dagen så jeg en dokumentar om Juicing på netflix, Fat Sick and Nearly Dead. Jeg ble utrolig nysgjerrig på om dette faktisk fungerer. Siden jeg har prøvd en del andre kurer å fått det til, tror jeg juicing hadde vært enklere for meg for siden jeg bare har juice å forholde meg til, ingenting annet å velge i. Tenker også på at jeg vil bruke det som en kickstart før jeg begynner på igjen med strikt lavkarbo. I tillegg får jeg renset kroppen min skikkelig, noe jeg tror trengs.

  Glasses with fresh vegetable juices isolated on white

  Jeg har tidligere gått på lavkarbo i 3-4 måneder og gikk ned 20kg kun ved å spise relativt strikt lavkarbo og trene alt i fra 3-7 dager i uken. Jeg hadde også personlig trener ca 1 gang i uken, noe som jeg akkuratt har startet med igjen. Lavkarbo er noe jeg kan signere på at fungerer, både for å gå ned i vekt men det er definitivt bra for kroppen min også. Hvis jeg går på lavkarbo får jeg ikke vondt i magen, noe jeg nesten ALLTID har om jeg spiser høykarbo. Jeg er ikke oppblåst lenger. Jeg får mer energi etterhvert som kroppen venner seg til å forbrenne på en annen måte enn når du spiser høykarbomat og sukker. Jeg føler meg rett å slett bedre når jeg holder meg på lavkarbo. Selvfølgelig hjelper det jo også på når du vet du går ned i vekt av å gjøre det.

  Jeg har ikke satt meg noe mer inn i juicingen annet en å søke litt rundt på nettet. Så da håpet jeg at noen av dere kjære lesere kanskje hadde prøvd det ut å ville dele deres erfaringer og tips med meg her, før jeg hiver meg ut i det!

   

  Q. Har du prøvd noen dietter eller detoxer som har fungert for deg?

   

   

  VI BLOGGES

  11 kommentarer

  Yvonne

  10.04.2016 kl.21:21

  https://www.youtube.com/channel/UCDrETzeREE1nR4tr82E2KoQ

  http://www.juicydrops.no

  Sjekk ut hun her. Jeg har prøvd detox kuren hennes (boken). Fikk masse energi og finere hud, men viktigst endret det hele tenkemåten på mat, at jeg begynte å tenke på hva kroppen har godt av og hva som gir god næring.

  Silje Victoria

  10.04.2016 kl.21:38

  Yvonne: tusentakk!! Den skal jeg sjekke ut med en gang :D

  Kirsti

  10.04.2016 kl.23:34

  Sjekk bøkene til Carina Hultin Dahlmann. Hun har gitt ut flere bøker om juicing. Lykke til :-)

  Silje Victoria

  11.04.2016 kl.08:55

  Kirsti: det skal jeg gjøre! Tusentakk :D

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:00

  kult! Har dessverre ikke prøvd det nei.. Men derimot har jeg prøvd NOKA dietten og c9. Ingen av delene er noe man kan bruke til hverdags, da man egentlig får i seg lite man, men sånn sett "nok"

  NOKA smaker ...helt ok, ikke noe jeg gleda meg til. Det er dyrt og man går jo generellt sett raskt opp i vekt etter diettslutt med mindre man er veldigveldig flinke :)

  C9 er en rensekur, men fungerer som en slankekur. Jeg gikk kun ned 2-3 kilo, men målte alle kroppsdeler iløpet av disse 9 dagene, og gikk totalt ned -28 cm fordelt på kroppen.

  Jeg liker heller det å spise mindre porsjoner, men nok til at jeg får i meg nok næring. Unne meg litt smågodt når jeg vil, sålenge jeg har kontroll. Ikke tilsette salt i mat (det binder fett) og bare drikke masse vann (helst tilsatt funsaft, fordi jeg liker det best!) Det er noe jeg klarer leve med :-)

  Men juicediett høres litt morsomt ut å prøve. Jeg har btw gått ned 17 kilo på et år, så har en del kunnskap og erfaringer om hva som virker og ikke virker :p..

  Lykke til da, hvis du bestemmer deg for å prøve noe! For meg så ser det ikke ut som om du trenger det, men sålenge du selv ønsker det så.. :) Jeg har begynt å trene styrke, da får jeg strammet opp huden min, samtidig gå litt ned i fettprosent, som automatisk får meg til å føle meg bedre og penere.

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:05

  Benedikte: C9 har jeg også tenkt på, men må ha råd først! Jeg har jo selv gått ned 20kg for 2 år siden, men det har slippet litt opp og nå er det på tide å få orden på matveien igjen! Trening er såklart superviktig! Jeg har egen trener og alt, men ligger for tiden syk. GLEDER meg til å komme igang igjen så fort som mulig! :D

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:10

  Hm, hvilke råd ønsker du? Jeg syns det var litt hardt å gå to dager uten nesten noe mat (jeg missforstod, og spiste ikke noe fra frilista de to første dagene, som er en liste over frukt du har lov å spise på den kuren) Men fryste druer ble min favoritt under C9 :) Jeg hadde milkshake i sjokolade, det gjorde det litt kjedelig, da jeg ikke kunne lage noe smoothie slik man kan med vaniljesmaken. Litt mange ganger til dagen må du jo ta disse gelèshottene og shakene. Med litt god planlegging dagen før, så er du klar til dagene etterpå når du er på jobb. Jeg tok med diverse flasker med ferdigblanda shaker. Det er virkelig en god kickstart :) Jeg merka forskjell på bhen, at den var blitt litt for vid :P

  Ahh, ja stemmer du ligger syk nå, da må du selvfølgelig høre på kroppen og ikke trene før du er helt frisk! Jeg har selv vært syk (skada rygg) så gleder meg også til å komme igang med ordentlig trening :D

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:16

  Benedikte: Skrev feil, mente ha rå*** Men råd er også bra, hehe! :D Sånne typer kurer går helt fint for meg siden jeg har noe å forholde meg til! Så gleder meg til å prøve! Tenkte å ta C9 kuren når jeg får rå, å gå over på juicing eller en litt mer strikt diett en jeg går på nå. Det blir uansett spennende å se! :D

  Så dumt med skadet rygg. Jeg er 'bare' forkjølet og litt til men var akkuratt kommet igang med trening før jeg ble syk så ekstra kjedelig da.

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:22

  Hahaha, åååja :'D jeg ler! Jaja, da fikk du litt råd også. Men ja, det er spennendes. Lykke til!

  Ja.. Samme her faktisk, var akkurat (1 måned) kommer igang med trening før jeg ble ødelagt i ryggen igjen.. Menmen, det går seg til ^^

  Silje Victoria

  08.05.2016 kl.21:23

  Benedikte: Huff, du har ha god bedring du og! Så får vi håpe på at vi blir bra snart :D

  Benedikte

  08.05.2016 kl.21:25

  Takktakk :-D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits