• Silje Victoria

  8

  WANDERLUST

  • Publisert 08.04.2016 klokka 13:00
  • Kategori: Reise

  Wanderlust

  [won-der-luhst] a very strong and irresistable impulse or desire to travel the world

   

  De siste ukene har jeg hatt så utrolig lyst å reise. Jeg tenker ikke så mye på hvor, bare vekk. Vekk til et varmt land, hvertfall varmere en her i Norge. Det dumme med dette er jo da at jeg ikke har 1,- kr til overs. Så da får jeg nøye meg med bilder å litt dagdrømming. Her er mine topp 5 reisemål:

  1. Santorini, Hellas


  Hvis jeg hadde hatt muligheten til å reise hvor som helst i verden, uansett hvor langt eller hvor dyrt. Da hadde jeg valgt Santorini uten tvil. Dette er drømmeplassen min. Santorini står på bucketlisten min og det er ingen hemmelighet at det er hit jeg vil på bryllupsreise, kjærestetur og venninnetur aller mest.

  2. Sainte-Maxime, Frankrike


  Hit har mamma og stefaren min Thierry(som er fra Frankrike, noe dere kanskje skjønte på navnet) tatt meg med fra jeg var liten, nesten hver eneste sommer. Dette er liksom blitt en "stor" del av livet mitt, å jeg kommer nok aldri til å slutte å reise hit. Det er så utrolig koselig og ufattelig fint der. Kjempegod mat, masse fine strender, utesteder, shopping, og kun en liten båttur unna St.Tropez. Vi har pleid å ha leiebil, så vi kjører ofte til de små landsbyene som ligger rundt å bor der et par netter å utforsker eller inn til Nice f.eks. Jeg liker best å ligge å slikke sol ved bassenget eller strendene, nyte god mat å drikke å bare slappe av på ferie, men det er alltid gøy å se litt nye steder også.

  3. Maldivene


  Kun fordi det ser og høres heeeeeelt magisk ut! Perfekt kjæreste eller venninne tur. Er dere ikke enig?

   

  4. Montego Bay, Jamaica


  Å bo på suite'ene i Sandals Royal Carribian i Montego Bay i Jamaica må jeg nok også legge til på bucketlisten min!! Hadde ikke vært dumt å ligge her i 2 uker å latet seg. Suite'ene er ikke klare for bruk før i november i år, men jeg har nok ikke rå til å reise dit før om en del år uansett.

   

  5. Abu Dhabi, De forente arabiske emirater


  Mest fordi jeg ble forelsket i byen etter Sex in the city 2 filmen, men jeg har lenge hatt lyst å reise dit etter flere jeg kjenner har vært i Dubai.

  Nå kommer snart min kjære hjem fra jobb etter 2 uker, å jeg gleder meg sånn!! Dette var det første jobb skiftet hans i den nye jobben han må reise med, så det har vært ganske rart å være alene hjemme. Spesielt nå når jeg bare ligger syk å ikke kan utnytte alenetiden til andre ting. Nå skal jeg hive på meg noe annet en pysjamas å pynte meg litt, jeg kan jo ikke se helt rævva ut når han kommer hjem, haha! Ha en kjempe fin dag videre alle sammen :)
   

  Q. Hvor er din drømme destinasjon?
   

   

  VI BLOGGES

  8 kommentarer

  salmakinis

  08.04.2016 kl.13:21

  Nå ble jeg reisesyk! ;)

  Hellas er vakkert, men jeg har virkelig lyst å dra til USA en gang. Hawaii og Los Angeles hadde vært noe!

  Silje Victoria

  08.04.2016 kl.13:24

  salmakinis: Jeg har vært i LA selv og vil veldig gjerne reise dit igjen! Utrolig fin og spennende by. Men jeg likte best San Francisco av de stedene vi reiste rundt i, i USA :D

  Henriette Celin

  08.04.2016 kl.14:26

  Jamaica så ikke så gale ut! Ah, skulle gjerne bodd litt i et sånt trehus på sjøen :3

  Silje Victoria

  08.04.2016 kl.15:07

  Henriette Celin: ja ikke sant! :D

  Tonje Helene

  08.04.2016 kl.18:42

  Selv skal jeg til Gran Canaria ❤

  Men neste gang så har jeg veldig lyst å reise til santorini! Nydelig plass!

  Har også familie i USA, så turen går nok dit en gang i fremtiden, når lommeboka tillater det.

  Silje Victoria

  08.04.2016 kl.19:12

  Tonje Helene: heldig! :D

  Camilla Reberg

  08.04.2016 kl.20:51

  Åhh så mange fine plasser! Jeg har egt. alt for mange plasser/drømmedesitnasjoner jeg vil dra til... Maldivene, Bali, Bora Bora, Hawaii, Miami, New York, LA, Paris, Australia, New Zealand og så mange flere hahaha! :)

  Silje Victoria

  09.04.2016 kl.22:58

  Camilla Reberg: ja ikke sant?! Enig med alle du nevnte! Det er så utrolig mange fine plasser i verden, men skal nok klare å få sett dem!

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits