• Silje Victoria

  4

  Ett år siden sist

  • Publisert 05.04.2016 klokka 23:57
  • Kategori: hverdag

  Hei dere!

  Nå var det virkelig lenge siden sist. Jeg som hadde planer om å holde bloggen mer oppdatert.. MEN, jeg har hatt utrolig masse på skjema siden jeg flyttet tilbake til Stavanger. Jeg flyttet hjem til mamma frem til jeg fant meg en leilighet, å den fant jeg i september i fjord. Der bor jeg enda, men har planer om å flytte i en litt større å finere leilighet i sommer en gang sammen med min bedre halvdel, Leif! Noe som forøvrig også er nytt siden sist jeg skrev her :)

  Jeg har jobbet i den gamle salongen 'min' Barokk Frisør frem til nå, og trives like godt som alltid! Selvom jeg trives som frisør har jeg valgt å sette meg tilbake på skolebenken igjen, og hvis alt går etter planen begynner jeg på påbygg til generell studiekompetanse til høsten. Etter å ha fått studikompetansen har jeg lyst å studere sykepleie på UiS, men dette er jo enda ganske lenge til så ingenting er bestemt. Jeg er likevell utrolig gira og spent på å få kommet igang med skole igjen, og det er jo et godt tegn. Under studiene skal jeg fortsette å jobbe i salongen noen få dager, så kundene mine kan fortsette å gå til meg. Jeg har i tillegg fått tilbud om jobb som fastvakt på sykehuset, av en kunde så det blir også utrolig spennende. Jeg vet ikke helt hvilke oppgaver jeg får der men det lønner seg å ha en fot på innsiden og å ha en ekstra jobb under studiene så pengene strekker til.  Som dere ser er jeg blitt brunette siden sist, og trives kjempe godt med det. Det er noen dager der jeg må se to ganger i speilet fordi det enda er ganske uvant for meg men det er alltid gøy med litt forandring! Nå trengs bare en liten farge-oppfriskning og en stuss så blir det bra. Det skulle vært gjort for lenge siden men jeg har vært syk de siste ukene, og vært vekke fra jobb siden påsken, noe som er utrolig kjipt. Legene vet ikke helt hva som er galt siden jeg har vært dårlig ett helt år, frem å tilbake til nå. Jeg har slitt med vond hals å masse infeksjoner siden mai/juni ifjord, så om 2 uker finner jeg ut om jeg får operert ut mandlene, så jeg krysser fingrene for at jeg får det. De siste 2 ukene har jeg vært uvell å ekstremt svimmel, å legen tror det er krystallsyken, så vi får håpe på det og at det snart gir seg.

  Kjæresten kommer hjem på fredag etter 2 uker på jobb, så jeg håper at jeg er på bedringens vei da siden han kun skal være hjemme i 9 dager før han reiser igjen. Kjedelig hvis jeg bare ligger å syns synd på meg selv når han er hjemme, hehe! Forhåpentligvis er jeg tilbake på jobb på mandag igjen og god i formen så vi kan finne på noe gøy. Jeg hadde akkuratt komt godt i gang på trening igjen også, så kjenner jeg gleder meg til en god treningsøkt når jeg blir frisk :)

  Nå skal jeg se ferdig en episode House of Cards før jeg legger meg til å sove. Ha en kjempefin kveld videre.

   

  Q. Hva vil dere jeg skal skrive mer om?

   

   


  VI BLOGGES

  4 kommentarer

  Tonje Helene

  06.04.2016 kl.01:00

  Du jeg kjenner meg ganske godt igjen i den svimmelheten! Jeg skal faktisk til legen på fredag og få svar på noen blodprøver og om jeg har krystallsyka (mamman min har det)

  Var hos legevakten på lørdag, da var det så ille at jeg kunne ikke ligge i det hele tatt, måtte sitte rett opp og ned på sofaen der, og det var tungvint med tanke på hvor trøtt jeg var!

  Ha en fin natt/dag i morgen!

  Silje Victoria

  06.04.2016 kl.01:05

  Tonje Helene: Hadde akkuratt det samme, var så svimmel at jeg ikke kunne bevege hodet mitt forrige søndag kveld og hele mandagen. Jeg klarte såvidt å reise meg for å gå på do, uten å føle at jeg skulle falle i gulvet. Jeg er heldigvis ikke like svimmel nå, men det var helt forferdelig. Jeg har også tatt MASSE blodprøver men der er alt fint, så derfor legen sliter med å finne ut hva som egentli er galt..

  Lykke til hos legen på fredag!

  salmakinis

  08.04.2016 kl.22:29

  Du som er frisør, skriv litt om kule hårfrisyrer du liker! Det slår an!

  Silje Victoria

  09.04.2016 kl.22:58

  salmakinis: god ide! Det skal jeg gjøre :D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  21 år, fra Stavanger. Bor sammen med min bedre halvdel og ei lita fransk bulldog. Blogger om alt mellom himmel og jord. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits