• Silje Victoria

  1

  Kjole shopping

  • Publisert 07.05.2015 klokka 19:26
  • Kategori: Klær

  Hei dere! I går fikk jeg endelig tid til å gå å se på litt ting i byen. Jeg jobber jo i sentrum, men det er ikke så mange butikker i det kjøpesenteret der jeg jobber, så jeg må opp på ett litt større, Farmandstredet. Jeg har lett lenge etter en matt topcoat til neglene som er litt kvalitet på så var først å fremst det jeg skulle finne. Da jeg gikk å vimset rundt inne på kjøpesenteret kom jeg på at jeg ville prøve en selvbruningsspray, men ingen hadde den jeg var på utkikk etter, så endte opp med en fra Kicks. Det var der jeg fant topcoat'en fra OPI også.

  Siden jeg ikke hadde så god tid på meg, rakk jeg en kjapp tur innom H&M for å prøve litt kjoler og skjørt til 17 mai. Der fant jeg 2 enkle kjoler, en sminkekost fra Real Techniques som er til å lage konturer med og en enkel bluse. Kjolene passer ikke til 17 mai så jeg får se om jeg rekker en liten runde til før den tid ellers får jeg se om jeg har noe i skapet. Jeg har ikke store planer for 17 mai helgen uansett, det blir mest rydding og pakking siden jeg flytter ut av leiligheten min helgen etter. Flytting + jobbe fulltid og ha hund, det er ikke god stemning!

  Helst skulle jeg hatt bunaden min, men den er desverre for liten. Tror jeg må gi opp å klare å komme inn i den, og heller få sydd den ut. Da er bunaden hvertfall klar til neste gang den trengs. 

   

  ❤ Hva pleier dere å gå i på 17 mai?

   

  VI BLOGGES


  Én kommentar

  Kristine Hagen

  07.05.2015 kl.19:33

  jeg synes de fra bikbok er kjempe fine!

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits