• Silje Victoria

  6

  ny start

  • Publisert 04.05.2015 klokka 19:25
  • Kategori: Reise

  Hei dere.

  Etter en litt lengre bloggpause , fikk jeg lyst å starte igjen. Tiden har bare flydd forbi og jeg har hatt mye annet å tenke på.

  Jeg er midt oppe i enda ett flytteprosjekt, så mellom å jobbe 10-18 og 12-20 hver eneste dag, lufte hund, rydde å vaske, planlegge ting og gjerne gjøre noe sosialt inni mellom alt dette så har bloggingen rett og slett blitt litt glemt. Når jeg la bloggen på hylla følte jeg heller ikke at jeg hadde noe spennende å blogge om, når det eneste som foregikk i livet mitt var jobb, hund, jobb og hund..pluss en liten bytur i ny og ne. 

  Jeg skal altså flytte tilbake til Stavanger. Det er noe jeg har hatt lyst til eller har tenkt på helt siden nov/des 2014. Jeg tenkte mye på det før jeg fortalte det til noen. Jeg ville være 100% sikker på at det var dette jeg ville. Etter å ha bodd i Tønsberg i 1 år snart, merker jeg bare mer å mer hvor mye jeg savner Stavanger, og alt som følger med.

  Årsaken til at jeg flytter er fordi jeg føler jeg kaster bort alt for mye penger på leie isteden for å få spart og kjøpt leilighet selv. Jeg savner også alle vennene mine, mamma og stefaren min, gamle jobben min og "storbyen". Jeg har mye bedre jobbtider dit jeg skal nå, så det blir MYE bedre både for meg og hunden. Jeg har virkelig bare gode grunner for å flytte, og veldig få grunner til at jeg skulle blitt igjen i Tønsberg. Det blir selvfølgelig trist å reise vekk fra familien min og de jeg har blitt kjent med i Tønsberg, men dette er et valg jeg har tatt og det står jeg 100% for. 

   

  Idag er det faktisk bare 20 dager til jeg er tilbake i Stavanger, og jeg kan nesten ikke vente! Det første jeg skal gjøre når jeg flytter hjem er å melde meg inn på Elixia igjen, sette opp personlig trener timer og komme igang. Jeg kan telle på en hånd, hvor mange ganger jeg har trent siden jeg flyttet for meg selv, så kroppen og helsa har falt helt sammen. Dritkjipt, men kun min egen feil, og nå vet jeg hva som må til for å få den kroppen jeg trives i, tilbake.

  Jeg skal ha en liten uke mellom flyttingen og jobbstart, så jeg får vendt Bea til ny plass og for å ha en vellfortjent ferie. Jeg skal som sagt begynne i samme salong som jeg jobbet i før jeg flyttet, så det blir ikke noe jobbrelatert stress hvertfall. Jeg gleder meg bare fryktelig masse til å jobbe sammen med de gamle kollegaene mine igjen. 

  Jeg har masse spennende i vente, og gleder meg til å dele alt med dere!

   

  VI BLOGGES

  6 kommentarer

  Benedikte Porsanger

  04.05.2015 kl.20:08

  Pjoooh, ble sliten av å bare lese hvor mye du har å gjøre! hehe :D Har hund selv, å det er faktisk litt av et styr til tider! haha, værtfall i de timene hvor valpen kun er ute etter kos, leking og oppmerksomhet! :D

  Silje Victoria

  04.05.2015 kl.20:14

  Benedikte Porsanger: Hehe, ja ikke sant! Gleder meg til all flyttingen er over. Ja, Bea er heldigvis 8 mnd nå så ikke like mye mas som det var før me tissing etc.

  sarahsdiary

  05.05.2015 kl.08:38

  Så bra du har tatt opp bloggingen! Blir spennende å følge deg :)

  Linda

  05.05.2015 kl.10:21

  Lykke til med flytting :D

  Silje Victoria

  05.05.2015 kl.10:57

  sarahsdiary: Takk!! :-)

  Silje Victoria

  05.05.2015 kl.10:57

  Linda: Tusentakk! :D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits