• Silje Victoria

  1

  Jul

  • Publisert 07.12.2014 klokka 22:02
  • Kategori: hverdag

  Jeg må jo si at for meg så er det jul nå. Mange mener sikkert at det er altfor tidlig. Jeg syns at når første kalenderluken åpnes, enten om det er en billig sjokoladekalender, eller i mitt tilfelle, siden jeg har en så snill mamma, en Body Shop kalender, så faller julestemningen på plass. Når det da i tillegg blir hengt opp lys og pynt i gatene, og jeg har vært litt tidlig ute med å kjøpe meg selv et eget juletre og pyntet det, en god måned i forveien av julaften, jo da blir det hvertfall julestemning. Jeg har pakket inn alle julegavene og plassert dem under treet, julemusikk starter å spille over høytalerene både på jobb og i resten av butikkene rundt om i byen. Det har til og med snødd et par dager, selvom det ikke legger seg helt enda.


  Jeg har til og med fått tatt noen julebilder av vesle Bea. Hun er jo bare sååå fotogen, lille julegrisen min 

  Utenom de vanlige juleforberedelsene må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg på julebordet med jobb, neste helg. Det er jo en jobb i seg selv å det finne ut. Siden mye av pengene mine har gått til julegaver, vurderer jeg bare å finne en "gammel" kjole i skapet, så jeg slepper å spise nudler i nesten 3 uker, haha! Kanskje jeg kan spørre dere, når jeg har plukket ut noen alternativer. Planen er å gå videre på byen rett etterpå, så må finne noe som passer seg for begge deler.

   

  VI BLOGGES

  Én kommentar

  Keths!

  07.12.2014 kl.22:09

  Håper du har hatt ei fin helg :))

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits