• Silje Victoria

  0

  Stille

  • Publisert 20.11.2014 klokka 15:32
  • Kategori: hverdag

  Nå har det nok en gang vært stille på bloggen. Jeg har fremdeles masse å gjøre for tiden så bloggen blir litt nedprioritert. Jeg gjør forsåvidt ikke så mye annet en å jobbe, jeg verken trener eller driver med noe aent for tiden, men når jeg endelig kommer hjem på kveldene går jeg tur med Bea og så lager jeg middag. Da blir det plutselig veldig sent når det tidligste jeg slutter er kl 18:00! Syns jeg hvertfall.

  Jeg merker også utrolig godt at jeg ikke har fått trent, for jeg har så lite energi og generelt dårlig humør. Jeg har akkuratt kjøpt inn treningsmatte så jeg får gjort litt øvelser hjemme, men så fort Bea kan være litt mer alene å jeg får stabile arbeidslister så melder jeg meg inn på et treningssenter.

  I helgen som var hadde jeg suuuuuperkoselig besøk av Nina og sønnen hennes Liam. Vi tok en tur til Sverige, var på besøk hos mormor, og koste oss med god mat og drikke. Det var så godt å se dem igjen, så håper det ikke blir for lenge til neste gang!
  Om to helger, siste helgen i november, får jeg besøk av veninnen min som er helt oppe ved russlandgrensa i militæret. Henne har jeg ikke sett siden i sommer før jeg flyttet til Tønsberg, så det kommer til å bli utrolig gøy! Wææ, som jeg gleder meg!!!

  Nå skal jeg også prøve IGJEN på lavkarbo, har vært helt elendig i det siste men igår kveld, etter å ha trykket i tryne med snop fra harry-turen, fikk jeg drit dårlig samvittighet over å ha sklidd ut så mye, etter at jeg faktisk klarte å gå ned 20 kg! Det eneste jeg må gjøre er å bestemme meg for å gjøre det, å fullføre, for jeg vet jo at det funker, å at resultatene kommer. Dermed basta!

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  20 r, fra Stavanger, bor i Tnsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisr, interir + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt p siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits