• Silje Victoria

  0

  Kort hår!

  • Publisert 03.11.2014 klokka 18:39
  • Kategori: Hår

  Da ble det en stund siden sist IGJEN! Sorry folkens, men har så masse å ordne for tiden. Jeg fikk besøk av mamma og stefaren min i helgen som var, feiret 20års dagen min helgen før og har jobbet rævva av meg resten av tiden. Innimellom der har jeg fått tid til å ta ut extensions, klippet meg, og stripet håret. Jeg har også fått kjøpt meg ny mobil med noen av pengene jeg fikk til bursdagen, men angrer fryktelig på at jeg ikke gikk for iPhone 6!!! Og selvom jeg har mer penger igjen fra bursdagen blir det for dumt å kjøpe enda en ny mobil med en gang! Det er trossalt utrolig dyrt. Så jeg må bare holde ut med Sony Experia Z3 en stund til. Hvis noen vil kjøpe den (hvit, helt ny) så blir jeg glad!


  // Med krøller, bildet er fra lørdagen jeg feiret 20års dagen min.


  // Glatt hår, fra idag på jobb.

  Det er utrolig deilig, men også utrolig kjipt med kort hår igjen, så jeg kommer nok ikke til å gå så veldig lenge uten langt hår. Jeg må bare kure håret masse og få fargen min slik den skal være, og så blir det nye tape-extentions! Gleder meg allerede, selvom det sikkert ikke blir før til juletider eller rundt der. Får nyte hvor enkelt det er å stelle håret nå da, selvom jeg heller ville hatt langt med en gang.

  For de i Tønsberg området, så er det min flotte kollega Lene som gjør mesteparten av mitt hår, så om dere liker det så er det bare å bestille time hos oss på Tango Foynsenteret.

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  20 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits