• Silje Victoria

  0

  Lavkarbo

  Hei dere!

  Nå er det snart bare 2 dager til jeg skal hente vesle Bea hos oppdretter! Gud som jeg grugleder meg. Jeg er så redd for å gjøre noe feil, men etter lange diskusjoner med venner og beskjente som har hund, er det jo ingenting å bekymre seg for. Jeg vil jo bare gjøre alt det beste for valpen, og jeg har lest uendelig masse om ALT, så føler meg veldig klar selvom jeg aldri har gjort dette før. SÅ egentlig gleder jeg meg bare fryktelig masse til søndag!

  Over til lavkarbo som jeg skrev i overskriften. Jeg har jo hatt pause fra lavkarboen over en lengre periode nå, men er endelig startet for fullt igjen. Kjenner det allerede på kroppen at dette er riktig for meg. Jeg føler meg litt mer kvikk og bare det at samvittigheten er 10x bedre hjelper jo masse det også, haha. Jeg startet tidligere i uken, så har ikke holdt på så lenge, men denne gangen spiser jeg ikke SÅ strengt som jeg gjorde sist ( da spiste jeg 0 rot grønnsaker - gulrot,kålrabi f.eks ) Nå blir det plutselig litt lettere. Så da har jeg laget litt forskjellig, og noe nytt jeg aldri har prøvd før; søtpotet!


  // Hvitløks marinerte biffstrimler m. løk og soppsaus/fløtesaus og kokt søtpotet


  // Cottage cheese med avokado, utrolig enkelt, mettende OG godt!


  // Hjemmelaget søtpotetmos med vossakorv

  Dette er jo ikke alt jeg har spist hele uken, men blir såklart endel rester når jeg bor alene, så går jo i det samme noen dager.

  Nå koser jeg meg under pleddet i sofaen m. BigBrother på tv og skal prøve å legge meg litt tidlig idag. Skal lese litt mer om agility og valpetrening først tenkte jeg. 

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits