• Silje Victoria

  7

  Bilder av leiligheten min

  Da har jeg endelig fått litt orden på leiligheten og fått ting litt som jeg vil, noe som var på tide! Alt er ikke som det skal enda, jeg skal flytte et bord som står i inngangen ned i stuen etter jeg har fått malt det hvitt og etter å ha snakket med huseier, skal jeg male to av rommene oppe som er blå, til lys grå eller hvit. Malingen skal jeg få endel hjelp fra mormor og bestefar med, siden jeg jobber masse og det er greit å få gjort det før vesle Bea (fransk bulldog valp) kommer.

  Hvis det er greit for jobb at jeg flytter ferien to dager frem får jeg hente Bea allerede på søndag som kommer! Så da tok jeg nytte av fridagen min. Først ryddet jeg hele leiligheten før jeg vasket og støvsuget overalt. Tilslutt ommøblerte jeg så det ble litt mer åpen plass i stua, noe som er litt greit nå som Bea snart er her og skal springe rundt.

  Så her kommer de første bildere av leiligheten, bedre sent enn aldri:

  ❤ Stue/spisestue/kjøkken ❤ 

  ❤ Kjøkken ❤ 

  ❤ Soverommet mitt ❤ 


  Gangen og badet er det ikke bilde av, fordi gangen er ikke ferdig malt og badet er såpass lite og ikke særlig interessant  å se på så det skal jeg spare dere for!

  Det er såklart alltid noen småting å fikse på når man flytter, og det er litt mer en jeg forventet. Det positivet med det er at jeg syns det er gøy og jeg er utrolig fornøyd med leiligheten min. Jeg har til og med en hage, så etter jobb imorgen, hvis det er fint vær, tenkte jeg å rake litt å få ryddet litt opp der også.

   

  VI BLOGGES

  6 kommentarer

  Konstanse Eldholm

  29.09.2014 kl.22:24

  så fin leilighet :)

  Lilli

  29.09.2014 kl.23:05

  Så fint du har det :)

  andelly

  30.09.2014 kl.00:59

  Så fin leilighet! Digger den store hvite klokken^^

  Silje Victoria

  30.09.2014 kl.22:18

  Konstanse Eldholm: Tusentakk :)

  Silje Victoria

  30.09.2014 kl.22:18

  Lilli: Takktakk! :)

  Silje Victoria

  30.09.2014 kl.22:18

  andelly: Tusentakk! Klokken er fra IKEA :D

  andelly

  02.10.2014 kl.07:39

  SV: Oja, ok ^^

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits