• Silje Victoria

  6

  Good morning sunshine

  • Publisert 11.09.2014 klokka 10:35
  • Kategori: hverdag

  Kjører på med et raskt mobil-innlegg;

  Selvom det har vært, fremdeles er, full tåke i tønsberg by idag er det forsåvidt helt ok vær. Så lenge det ikke regner så er jeg fornøyd!

  Jeg har fått gjort en god del hjemme i leiligheten de siste dagene. Jeg har vært på Ikea og handlet inn en del, både til meg selv og lille Bea ( valpen min ) som snart kommer hjem til meg.

  Jeg har også stripet bunnen min så nå har jeg ikke ombre lenger! Målet er å bli så lys/hvit/blond som mulig og så farge det lys pastell rosa i forskjellige nyanser. Gud så deilig det skal bli å få helt lyst hår igjen.

  Ting har rett og slett begynt å gå litt min vei! Utenom en driten regning fra Canal Digital som var på over 2tusen mer en jeg fikk beskjed om over telefon. Har klaget men sjansen for at jeg får 1 kr tilbake er minimal.

  Dette er jo bare noe jeg får tåle, og når så masse annet gøy er i vente er det helt okey.

  Mamma kommer fra stavanger til helgen for å fikse håret så det blir koselig. På søndag skal jeg i familiebursdag/barnebursdag i oslo, så det blir koselig!

  Nå er det også bare 3 uker og 6 dager ( haha nedtelling ) til jeg kan hente Bea! Jeg skal prøve å kjøre opp å besøke en gang før henting men ikke så lett, jeg jobber helg og skal vekk i bursdag, deretter reiser pappa og kirsti vekk en uke, og da er det plutselig snart tid for å hente lille bebien min.

  Rundt en uke etter jeg har fått Bea hjem skal jeg få besøk fra Stavanger igjen, av besteveninna mi Camilla så det blir veldig gøy! Hun blir kanskje lenge nok til at hun kan være med å feire 20års dagen min! Bra blir det uansett.

  Nå kommer nok ukene til å fly forbi. Følte at det var igår jeg sto og avtalte å kjøpe valp og nå er det rett rundt hjørnet!

  VI BLOGGES

  5 kommentarer

  Lise C H

  11.09.2014 kl.10:54

  Hei. Bruker du skjorter?

  Silje Victoria

  11.09.2014 kl.11:13

  Lise C H: hei Lise! Om jeg bruker skjorter? Nei, ekstremt sjeldent isåfall. Hvordan det?

  Lise C H

  16.09.2014 kl.13:35

  Kan du ta bilder med skjorter oppi jeans med belte til?

  Silje Victoria

  16.09.2014 kl.22:46

  Lise C H: har ikke noen skjorter eller belte så det kan jeg ikke!

  Anniken:)

  23.09.2014 kl.16:17

  Fint hår :)

  Silje Victoria

  24.09.2014 kl.20:19

  Anniken:): takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits