• Silje Victoria

  6

  Bilder av Bea, frenchie'en min

  • Publisert 02.09.2014 klokka 23:06
  • Kategori: Hund

  Her kommer noen bilder av lille Bea ❤ ( tror jeg har bestemt meg for navnet Bea ) som blir min om fem uker, om ikke mindre! Jeg gleder meg så utrolig mye, og nå etter å ha fått holde henne i mine egne armer å faktisk kjenne på at hun er min, går tiden enda saktere, og jeg klarer ikke å tenke på noe annet! Jeg har handlet inn litt småting til, som dekken til vinteren etc.
  ÅÅÅH herlighet som jeg savner henne. Hadde virkelig ikke lyst å reise fra henne igjen på søndag, men fikk beskjed om at jeg fikk lov å komme opp en tur til før jeg henter henne for godt så da skal jeg definitivt gjøre det! Da er hun blitt litt større også så det blir veldig spennende. Da kommer jeg også til å ta bilder, som kommer ut her så fort jeg kan!

  Dere kan følge litt mer med på ting via instagram-profilen min, hvor jeg legger ut flere bilder litt før de kommer ut her på bloggen @Siljevictoriag 

  Seng, bur, matskåler og den slags skal jeg kjøpe med dagen jeg henter henne så det kommer til slutt. Da slepper jeg å tenke noe på det hvertfall, så da kan jeg bare forsette å kjøpe inn litt andre småting jeg trenger eller vil ha til Bea.


  Jeg blir helt tulling bare av å sitte å legge ut bildene av henne! Hun er så utrolig nydelig, og jeg elsker henne virkelig! Kanskje litt rart? Men jeg gjør hvertfall det, haha. Teller ned dag for dag, og så snart jeg finner en dato til neste gang jeg kan komme på besøk, kommer dagene til å gå litt fortere. Pluss at jeg kanskje får besøk fra Stavanger midt oppi all ventingen, så da kommer hvertfall tiden til å fly!

  Jeg kunne ikke vært mer klar for dette nå!

  Kom gjerne med flere tips om hva jeg bør vite, gjøre eller kjøpe inn når valpen er i hus! 

   

  VI BLOGGES

   

  #valp #frenchie #franskbulldog #hund #tips #bilder #baby #puppy #frenchbulldog #dyr #hundeutstyr

  5 kommentarer

  inmyheels

  02.09.2014 kl.23:12

  Guri så nusselig! Herlighet :)

  Silje Victoria

  02.09.2014 kl.23:19

  inmyheels: Ja ikke sant! Blir helt fra meg jeg :)

  03.09.2014 kl.17:25

  Helledussan,så nydelig,gratulerer!

  Silje Victoria

  03.09.2014 kl.19:22

  Anonym: ja ikke sant! Tusentakk :-D
  Gratulera så mykje som kommande hundemamma.:) Lykke til med søte Bea.;)

  Silje Victoria

  11.09.2014 kl.20:30

  Katrine og livet med dvergschnauzer: tusnetakk! Gleder meg fryktelig masse! :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits